Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα πράγματα είναι απλά. Από τις ενδεκάδες που κατέβασαν σήμερα οι προπονητές:

ΠΑΟ μέσος όρος ηλικίας 24,3

ΟΣΦΠ μέσος όρος ηλικίας 30

Και;;;

Υ.Γ1

Για να μην κοροϊδεύει ο πρόεδρας τα καημένα γαβράκια σχετικά με τις "επενδύσεις του μέλλοντος"

βάλε και κάνα off topic όταν γράφεις τέτοια.

Υ.Γ 3

ΜVP του αγώνα ο παίκτης που αγοράστηκε από τους "πελάτες" σε μία ηλικία μάλιστα που κανονικά σκοτώνουν τα άλογα.

Τόσο πολύ σε πονάει που δεν παίζει σε σάς;

Υ.Γ 4

Περαστικά....

Εμείς περαστικά; Εσύ απέναντι σε έναν ανύπαρκτο Ολυμπιακό δεν κατάφερες να κερδίσεις!

Ρε συ Bouga χαλάρωσε λιγάκι... Μαλάκαρζ ο ένας, αδερφή ο Ιβανσιτζ, χαλάρωσε.

Για το Μαλάκαρτζ οκ. Αλλά για τον Ιβανσιτζ δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος :lol:

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εχεις τα @@ να παραδεχτεις οτι αν σημερα η κατασταση ηταν τουμπαλιν (δλδ ο Oλυμπιακος σφυριζοταν οπως ο ΠΑΟ και επαιζε ετσι ο Ολυμπιακος οπως εσεις στην Λεωφορο) θα ειχατε εξαπολυσει μυδρους ως συνηθως εναντιον μας; Τωρα ολα μελι γαλα και εχετε και το θρασος να την λετε κιολας σε οσους δεν συμφωνουν μαζι σας ή κολλανε στην διαιτησια σαν γνησιοι Ελληνες; Που θα χατε σηκωσει ολο τον κοσμο στο ποδι;

Ο Παο επαιξε καλυτερα στο δευτερο και αξιζε την νικη σε αυτη την καλοστημενη παρασταση αλλα αυτο δεν αλλαζει τπτ.. Αλλα πες μου αντρικια..Θα φωναζες ή οχι αν σφυριζοσουν αναποδα σημερα;

Μια ερωτηση: θεωρεις οτι αδικηθηκατε?

Δημοσ.
Τι περαστικα??Εσεις περαστικα που παιξατε μπαλαρα μεσα στο ναο,βρηκατε τον οσφπ ψοφιο και παλι δεν νικησατε! Ελπιζω να μην πιστευετε οτι θα πιασετε παλι τετοια αποδοση την Τεταρτη...

Την Τετάρτη έχει φρέσκο πράγμα (Νίνη, Πόστιγκα, Δημούτσο κλπ), βέβαια μπορεί να μην είμαστε η ομάδα με το "φοβερό βάθος πάγκου" (θα εννοούν τον Μενδρινο φαίνεται), αλλά ελπίζω να αντέξουν τα δύο απανωτά ντέρμπυ ο γερό-Κοβάσεβιτς, ο μπαρμπα-Τζόρτζεβιτς και ο Μπαλότα, γιατί αν όχι, τότε θα έχει μεγάλο πανυγήρι!

Υ.Γ

Από το 2003 έχεις να με νικήσεις ή με απατούν οι στατιστικές μου;

Δημοσ.

Slimshady ασε το παλι δεν νικησαμε....αρχιζει και δημιουργηται παραδοση σιγα σιγα..θα παμε 3χρονο σε λιγο για να βρεις νικη σου στο πρωταθλημα. και οσο για την τεταρτη...μπορει να μην πιασουμε την ιδια αποδοση..μπορει να μην ειμαστε και τοσο αστοχοι ομως ; )

littlelouievegos εχω σταματησει να ασχολουμαι με αν ευνοει καποιον η διαιτησια..ειναι φανερο εδω χρονια πλεον οτι οι διαιτητες μας ειναι ανικανοι να σφυριξουν πανω απο τοπικο.. το τι θα γινοταν αμα ηταν τουμπαλιν...αστο να το συζητησουμε οταν γινει...

Δημοσ.

ο Μαλαρτζ σπρωχνει στην αρχη απο πισω τον Τορο.

Αμα αυτο ηταν πεναλτι αλλο τοσο ηταν και του Ιβανσιτς ο οποιος στη σεντρα που εγινε(δεν θυμαμαι απο ποιον) ηταν σε ακομα μεγαλυτερη αποσταση-->αλλαγη πορειας--->πεναλτι.Και μη μου λες εμενα μ@λ@κιες για κανονισμους.Ουτε οι αλλοι οι λακαμαδες οι εκφωνητες ''ηταν πανω στη στροφη''.Και τι εγινε?Νταλικα ειναι και δεν στριβει?Το χερι ηταν τεντωμενο παντως.Θα τα πουμε την Τεταρτη με Ιερο.Μακαρι να παιξει και ο Ματος που το λεν συνεχεια τα βαζελια.Τρομερη απουσια

Δημοσ.

Δεν θεωρω τπτ. .Δεν με ενδιαφερει η διαιτησια..Για το αν αδικηθηκαμε ή οχι τα πε ο Βασιλακης στο SS και οποιος κολλημενος ας παει να τα δει.. Εγω δεν θα κανω αυτα που σιχαινομαι δλδ να ανοιξω διαλογο για διαιτησια για να βρω πατηματα ακομα και αν εχω σφαχτει

Αλλα οταν βλεπω αυτους που μου τα χει κανει μπαλονια τοσα χρονια να κανουν την παλαβη σημερα και οχι μονο αυτο αλλα και να την λενε στους δικους μου κολλημενους με την διαιτησια σημερα τοτε εξαγριωνομαι..:mad:

Υ.Γ Μαθετε τους κανονες διαιτησιας γιατι εκτιθεστε.. Εχω ακουσει τις απειρες μαλακιες..

Δημοσ.
Την Τετάρτη έχει φρέσκο πράγμα (Νίνη, Πόστιγκα, Δημούτσο κλπ), βέβαια μπορεί να μην είμαστε η ομάδα με το "φοβερό βάθος πάγκου" (θα εννοούν τον Μενδρινο φαίνεται), αλλά ελπίζω να αντέξουν τα δύο απανωτά ντέρμπυ ο γερό-Κοβάσεβιτς, ο μπαρμπα-Τζόρτζεβιτς και ο Μπαλότα, γιατί αν όχι, τότε θα έχει μεγάλο πανυγήρι!

Υ.Γ

Από το 2003 έχεις να με νικήσεις ή με απατούν οι στατιστικές μου;

Γιατί βιάζεσαι για την Τετάρτη; Τόσο σίγουρος είσαι;

Slimshady ασε το παλι δεν νικησαμε....αρχιζει και δημιουργηται παραδοση σιγα σιγα..θα παμε 3χρονο σε λιγο για να βρεις νικη σου στο πρωταθλημα. και οσο για την τεταρτη...μπορει να μην πιασουμε την ιδια αποδοση..μπορει να μην ειμαστε και τοσο αστοχοι ομως ; )

Και εγώ άμα έχανα τέτοιες ευκαιρίες δεν νικούσα τέτοια θα έλεγα.

Δημοσ.

Στην φαση του ιβανσιτσ η μπαλα δεν βρισκει το χερι που ειναι στον αερα,βρισκει το χερι που εχει κολλησει πανω στο στηθος του..δες το replay καλυτερα.

Δημοσ.
Στην φαση του ιβανσιτσ η μπαλα δεν βρισκει το χερι που ειναι στον αερα,βρισκει το χερι που εχει κολλησει πανω στο στηθος του..δες το replay καλυτερα.

όσο και να μην θέλω να μιλήσω ρε συ Kaizer τώρα λες ότι θέλεις. Μετά λέτε εμάς βαμμένους.

Δημοσ.
Γιατί βιάζεσαι για την Τετάρτη; Τόσο σίγουρος είσαι;

Γιατί, ξαναμπήκε στους πίνακες ο Παπουτσέλης;;;;

:lol::lol::lol:

Δημοσ.

littlelouievegos εχω σταματησει να ασχολουμαι με αν ευνοει καποιον η διαιτησια..ειναι φανερο εδω χρονια πλεον οτι οι διαιτητες μας ειναι ανικανοι να σφυριξουν πανω απο τοπικο.. το τι θα γινοταν αμα ηταν τουμπαλιν...αστο να το συζητησουμε οταν γινει...

Μακαρι να σας χαρω και να μου τα λετε αυτα οταν θα γινουν υπερ του ΟΣΦΠ..

Μακαρι το ξαναλεω το ευχομαι.. Δεν σε ξερω οποτε δεν μπορω να ξερω αν το πιστευεις αυτο που λες πρεπει να αρκεστω στο λογο σου.

Ξερεις κατι ομως; ΟΠΟΙΟΝ και να εχω ρωτησει σημερα μου χει πει οτι οι διαιτητες ειναι βλακες και οχι προκατειλλημενοι.. Εξαφανιστηκαν ολοι οι κατακριτες. Και θα εμφανιστουν ξανα στην πρωτη ευκαιρια ως δια μαγειας..

Δημοσ.

Καταλαβαινεις βεβαια οτι αυτο

Δεν θεωρω τπτ. .Δεν με ενδιαφερει η διαιτησια..

δεν συναδει με αυτο

Για το αν αδικηθηκαμε ή οχι τα πε ο Βασιλακης στο SS και οποιος κολλημενος ας παει να τα δει..

Αλλα οταν βλεπω αυτους που μου τα χει κανει μπαλονια τοσα χρονια να κανουν την παλαβη σημερα και οχι μονο αυτο αλλα και να την λενε στους δικους μου κολλημενους με την διαιτησια σημερα τοτε εξαγριωνομαι..:mad:

και αυτο

Αλλα πες μου αντρικια..Θα φωναζες ή οχι αν σφυριζοσουν αναποδα σημερα;

Πχ εγω θεωρω οτι η διαιτησια ηταν απαραδεκτη γιατι εκανε εκατερωθεν λαθη και για τις 2 ομαδες με περισσοτερα κατα ημων, αλλα δεν θεωρω οτι ηταν στημενοι. Απλως αχρηστοι.

Δημοσ.
Γιατί, ξαναμπήκε στους πίνακες ο Παπουτσέλης;;;;

:lol::lol::lol:

Χιούμορ υψηλού επιπέδου και για άτομα με γνώσεις!

Δημοσ.
Πχ εγω θεωρω οτι η διαιτησια ηταν απαραδεκτη γιατι εκανε εκατερωθεν λαθη και για τις 2 ομαδες με περισσοτερα κατα ημων, αλλα δεν θεωρω οτι ηταν στημενοι. Απλως αχρηστοι.

:confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...