Bougas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Ρε συ Bouga χαλάρωσε λιγάκι... Μαλάκαρζ ο ένας, αδερφή ο Ιβανσιτζ, χαλάρωσε. τον ειπα μαλακαρζ,γιατι την εμφανιση του και μονο,και οχι σαν αξια τερματοφυλακα. δεν ξερω,αλλα μου φαινετε καπως,παιχτης της ιστορικης ομαδας του παναθηναικου,να εχει τετοια κομη.δεν το θεωρω σοβαρο.δεν ειναι εικονα ποδοσφαιριστη για εναν τοσο μεγαλο συλλογο.βγαινεις στην ευρωπη να παιξεις με τερματοφυλακα τον τελευταιο των μοικανων και σε βλεπουν εκατ. τηλεθεατες....λες να σε παιρνουν στα σοβαρα? ο ιβαντσιτς,ειναι πολυ καλο παιδι,ευχαριστος χαρακτηρας,(τον εχω γνωρισει και απο κοντα),αλλα αντρας που βαφει ξανθο το μαλλι του,ειναι ...καπως .
KaiZeR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 σιγα μην βρισκει και στο κεφαλι του δες την φαση στα video στο site του supersport, πες μου πως στρωνεται η μπαλα στον σαριεγκι υστερα απο τον τοροσιδη...
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 ο ιβαντσιτς,ειναι πολυ καλο παιδι,ευχαριστος χαρακτηρας,(τον εχω γνωρισει και απο κοντα),αλλα αντρας που βαφει ξανθο το μαλλι του,ειναι ...καπως . εγώ τον γουστάρω γιατί διαφημίζει την nutella!!! (σοβαρά μιλάω)
LL_NEO Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 αλλα αντρας που βαφει ξανθο το μαλλι του,ειναι ...καπως απο την άλλη άντρας που ξαναγυρίζει εκεί που του είχαν κάνει τη γυναίκα λοτταρία μου φαίνεται και μένα κάπως...
Bougas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 ρε παιδια και κατι ακομα. ο μπαμπης ο χριστογλου δεν ειναι αυτος,που μετα απο καθε παιχνιδι βγαινει το μεσιμερι στον σπορ φμ,και λεει οτι δεν μιλαει ποτε για την διαιτησια,και ας σταματησουμε να ασχολουμαστε με την διαιτησια και ας κοιταξουμε το ποδοσφαιρο? τι χαλια ειναι αυτα? http://www.bam.gr/article.jsp?id=115515 απο την άλλη άντρας που ξαναγυρίζει εκεί που του είχαν κάνει τη γυναίκα λοτταρία μου φαίνεται και μένα κάπως... :lol:
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 απο την άλλη άντρας που ξαναγυρίζει εκεί που του είχαν κάνει τη γυναίκα λοτταρία μου φαίνεται και μένα κάπως... Αινταααααααα.... από άλλο ανέκδοτο είσαι εσύ...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Εντάξει, τώρα που μεταβλήθηκε η κατάσταση σε τοίχος των δακρύων θα επανέλθω την Τετάρτη με φρέσκο πράγμα. Καλό είναι να συγκρατήσετε αυτό εσείς που "έχετε ποδοσφαιρικές γνώσεις": ΠΑΟ μέσος όρος ηλικίας 24,3 ΟΣΦΠ μέσος όρος ηλικίας 30
littlelouievegos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Ρε Absinthe ειλικρινα δεν μπορει να μην κατανοεις ΒΑΣΙΚΑ πραγματα κατανοησης σε ενα διαλογο. Tι να συναδει με τι αγορι μου; Σοβαρολογεις; Διαβασε τα ξανα.. ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΗ και αρνουμαι να κανω σχολιο ή συζητηση για οποιαδηποτε φαση , οποτε πως μου λες οτι μιλαω για διαιτησια..; Κανω μια παραπομπη για οποιους εχουν αμφιβολιες για την διαιτησια και ειναι κολλημενοι να ακουσουν τι ειπε ο διαιτητης στο SS και ΚΥΡΙΩΣ για το γεγονος οτι εχετε το θρασος και την λετε στους Ολυμπιακους ακομα και σημερα.. Γιατι ΠΑΝΤΑ κανεις πως δεν καταλαβαινεις; Μα τοσο βαψιμο πια καμουφλαρισμενο πισω απο την ωραια εικονα που προσπαθεις να βγαλεις προς τα εξω;
LL_NEO Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Αινταααααααα.... από άλλο ανέκδοτο είσαι εσύ... Ε συγνώμη κιόλας. Τον έναν τον πειράζει που ο άλλος το έχει ρίξει στην ντεκαπάζ και στα κοκκοράκια. Ε και μένα μου φαίνεται κάπως που ο Βούλης είχε μούτρα να ξαναγυρίσει στο λιμάνι. Δε μου φαίνεται και για απόφαση που την παίρνεις όταν έχεις πάνω απο τα νορμάλ επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα. Ψέματα να πω;
livewire Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 livewire συμφωνο σχεδον με οσα λες, αλλα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου με το οποιο δεν μπορουμε να κλεισουμε τις τρυπες τον γεναρη. Ο μπελουτσι ειναι μεγαλη μεταγραφη και συμφωνο οτι θα δινει μια ανασα σε ενα χαφ (πιθανον συνηθως τον πατσα). Αλλα οταν καθε αγωνιστικη εχεις 4-5 βασικους εξω πρεπει να μεγαλοσεις το ροστερ. Δεν ειμαι παραλογος, δεν ζηταω αλλον ενα μπελουτσι αλλα μην μου πεις οτι δεν μπορουμε να κλεισουμε για τωρα τον μακο η τον παπαδοπουλο. Και δεν θα ηταν απειρως καλυτερα αν ερχοταν ενας απο αυτους τωρα??? τουλαχιστον αυτοι ειναι φυσικα χαφ και οχι βαφτιζομενοι απο δεξι μπακ η απο δεξι χαφ. Επισης ειναι φανερο οτι χρειαζομαστε εναν σοβαρο αμυντικο. Δεδομενου οτι εχουμε κλεισει μπελουτσι, το να ρχοταν ενας ελληνας μεσος και ενας πρωτοκλασατος σεντερ μπακ δεν ειναι υπερβολικη απαιτηση. δεν ζητησαμε 10 μεταγραφες, αλλα 2-3 ακομα ειναι απαραιτητες. μεχρι στιγμης εχει γινει μονο μια, τον σισιτς δεν τον μετραο, το παλικαρι ειναι πιο αχρηστο και απο τον φροντιστη της ομαδας. Απείρως καλύτερα δεν νομίζω να ήμασταν. Να βοηθήσουν από φέτος το βλέπω λίγο δύσκολο. Δεν είναι δα και πρωτοκλασάτοι για να μπουν αμέσως στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Οπότε μόνο συνωστισμό μπορούν να προκαλέσουν για την ώρα. Καλώς ή κακώς οι υπάρχοντες παίκτες(πχ Μενδρινός) είναι πιο έτοιμοι να ανταποκριθούν άμεσα. Αυτοί που αναφέρεις θέλουν όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται με τις ομάδες τους μέχρι το καλοκαίρι(και πρωταγωνιστικό ρόλο) και από τη νέα σεζόν με φουλ προετοιμασία θα μπουν στην ομάδα με πιο ξεκάθαρο ρόστερ. Τώρα για τον αριθμό των μεταγραφών που θα κάνεις(και ειδικά το Γενάρη) είναι συνάρτηση του ποσού που θα διαθέσεις. Ας πούμε δίνεις 10 μύρια και παίρνεις τον Μπελούτσι με 7 και 2-3 συμπληρωματικούς και εξελίξιμους Ή παίρνεις 5 ισάξιους και 11αδάτους και άντε να βγάλεις άκρη με το μπάχαλο που έχει να γίνει. Πάντως εμένα μου αρέσουν οι κινήσεις που γίνονται με Γκαλέτι-Λούα-Μπελούτσι-Λεντέσμα και παει λέγοντας. Όλοι τους σε καλή ηλικία και σιγά σιγά φτιάχνεται ένας γερός κορμός με καλούς Έλληνες και τη δυνατότητα να πουλάς κιόλας. Μην ξεχνάμε ότι σε μια μεταβατική χρονιά(πολλοί έφυγαν-πολλοί ήρθαν) που δείχνει να αλλάζει η αγωνιστική φιλοσοφία, κυρίως στην Ευρώπη, ήμαστε μέσα σε όλους τους στόχους και για την Ευρώπη μένουν μόνο 2 παιχνίδια-φιέστες.
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Ψέματα να πω; Ψέμματα μην λες.... αλλά μην λες και κάτι τέτοιο ρε συ. Δεν είδες εμένα; Το έριξα στις Nutell-ες
Bougas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Τον έναν τον πειράζει .... εχω και ονομα.Βασιλη με λενε,η απλα Bougas.το "ο ενας" ,και το "ο αλλος",οταν αναφερεσε σε ενα συγκεκριμενο ατομο,ειναι λιγο ενοχλητικα. και το κανεις συνεχεια.
Absinthe Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Ρε Absinthe ειλικρινα δεν μπορει να μην κατανοεις ΒΑΣΙΚΑ πραγματα κατανοησης σε ενα διαλογο. Tι να συναδει με τι αγορι μου; Σοβαρολογεις; Διαβασε τα ξανα.. ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΗ και αρνουμαι να κανω σχολιο ή συζητηση για οποιαδηποτε φαση , οποτε πως μου λες οτι μιλαω για διαιτησια..; Κανω μια παραπομπη για οποιους εχουν αμφιβολιες για την διαιτησια και ειναι κολλημενοι να ακουσουν τι ειπε ο διαιτητης στο SS και ΚΥΡΙΩΣ για το γεγονος οτι εχετε το θρασος και την λετε στους Ολυμπιακους ακομα και σημερα.. Γιατι ΠΑΝΤΑ κανεις πως δεν καταλαβαινεις; Μα τοσο βαψιμο πια καμουφλαρισμενο πισω απο την ωραια εικονα που προσπαθεις να βγαλεις προς τα εξω; Κοιτα να δεις. Πριν απο λιγο καιρο κατηγορουσες εμενα οτι μπαινω καμουφλαρισμενος σαν "πολιτισμενος" στο τοπικ του γαβρου και το παιζω καμικαζι για να πεταξω τις σποντες μου και να περασω τα μηνυματα μου. Ειχες μαλιστα πει πως αυτο δεν σου φαινεται αντρικειο εκ μερους μου. Ε λοιπον εμενα δεν μου φαινεται αντρικειο να λεει καποιος "δεν με ενδιαφερει η διαιτησια και δεν μιλαω για αυτην" ΑΛΛΑ "δειτε τι ειπε ο βασιλακης στο SS" και "αν σε σφυριζανε οπως σφυριξανε εμενα σημερα,δεν θα φωναζες?" Δηλαδη κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου? Γιατι το πας μεσω Λαμιας? Φοβασαι να πεις αυτα που σκεφτεσαι γιατι θα χαλασει το ιματζ που προσπαθεις να περασεις σε αυτο το φορουμ? Εσενα σου φαινεται οτι οι 2 παραπανω φρασεις σου δειχνουν ατομο που δεν πεταει σποντα για την διαιτησια? Δηλαδη εσυ το παιζεις οτι "δεν ασχολουμαι με την διαιτησια", υπονοωντας ομως ταυτοχρονα οτι ο γαβρος αδικηθηκε αλλα εσυ δεν μιλας για αυτο, ενω εμεις θα μιλαγαμε στην θεση σας. Ξερεις, δεν ειναι αναγκη να παραπεμψεις σε φαση για να μιλησεις για την διαιτησια. Μπορεις πολυ ανετα να το κανεις με υπονουμενα και υπεκφυγες, οπως και εκανες. Οποτε ο καμικαζι που μιλαει καμουφλαρισμενα και οχι αντρικεια εισαι εσυ. Δεν ειναι δυνατον να μην καταλαβεις και τωρα τι εννοω. Δεν ειναι δυνατον.
Galis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 δες την φαση στα video στο site του supersport, πες μου πως στρωνεται η μπαλα στον σαριεγκι υστερα απο τον τοροσιδη... ποιο βιντεο ειναι αυτο?Τιποτα δεν βλεπω
KaiZeR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 http://www.dailymotion.com/video/x41g5b_olympiakospanathinaikos-oly-equaliz_sport
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.