1980 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 κουφαλες την γλυτωσατε. καιζερ κατι μου λεγες οτι θα φαμε τρια και σου λεγα τι φοβασαι ρε απο τον ολυμπιακο? ξερετε τωρα παιδια βαλτε μου - να μην φαινετε το μηνυμα.
Galis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 πως στρωνεται? Βλεπω μονο τον Μαλαρτζ να εχει παθει επιληπτικη κριση,να χτυπιεται μονος του και να προσπαθει να σκαρφαλωσει πανω στον Τοροσιδη.Αν εννοεις οτι χτυπαει στον αγκωνα του Τοροσιδη σου επαναλαμβανω οτι εχει προηγηθει σπρωξια στον ιδο παικτη
Absinthe Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 πως στρωνεται? Βλεπω μονο τον Μαλαρτζ να εχει παθει επιληπτικη κριση,να χτυπιεται μονος του και να προσπαθει να σκαρφαλωσει πανω στον Τοροσιδη Ενω ο μαλαρτζ ειναι πεσμενος κατω, τον κλωτσαει ο τοροσιδης?
KaiZeR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 πως στρωνεται? Βλεπω μονο τον Μαλαρτζ να εχει παθει επιληπτικη κριση,να χτυπιεται μονος του και να προσπαθει να σκαρφαλωσει πανω στον Τοροσιδη Εσενα ρωταω, εγω σου ειπα νομιζω οτι η μπαλα φτανει εκει απο το χερι του τοροσιδη...τωρα εσυ αμα δεν βλεπεις τπτ, τι να πω, θα φτανει εκει ως δια μαγειας.. τεσπα βαρουχας στο νετ...
Galis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Ενω ο μαλαρτζ ειναι πεσμενος κατω, τον κλωτσαει ο τοροσιδης? Οντως.... ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ Ο ΜΑΛΑΡΤΖ!
livewire Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 απο την άλλη άντρας που ξαναγυρίζει εκεί που του είχαν κάνει τη γυναίκα λοτταρία μου φαίνεται και μένα κάπως... Εντάξει, με διαφορά το καλύτερο που γράφτηκε σε ένα κατά τα άλλα θλιβερό γαϊτανάκι συναχομένων αστεισμών. Καλό το στατιστικό στοιχείο που παρέθεσε ο Αιγέας: ΠΑΟ μέσος όρος ηλικίας 24,3ΟΣΦΠ μέσος όρος ηλικίας 30 και θα συμπλήρωνα: Insomnia μέσος όρος ηλικίας 11,9
Absinthe Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Οντως.... ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ Ο ΜΑΛΑΡΤΖ! Ο μαλαρτζ σκαρφαλωνει πανω του γιατι του κανει σκαμνακι ο τοροσιδης. Εγω θα δεχτω οτι δεν εχει κανει φαουλ ο τοροσιδης ενω ειναι ορθιος. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΜΑΛΑΡΤΖ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ, Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ.
KaiZeR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Θα δουμε ολες τις αμφισβητουμενες φασεις απο τα τοπικα πρωταθληματα και μετα θα βαλουν του derby.... να σαι καλα ρε αθλητικη κυριακη..να το δουμε μετα τη 1 γιατι αυριο ειναι δευτερα και ο κοσμος δεν δουλευει... ωραιος παρουσιαστης και speaker....αναφερεται στον αμυντικο της καλαμαριας ως 3...
alexzzz Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Θα δουμε ολες τις αμφισβητουμενες φασεις απο τα τοπικα πρωταθληματα και μετα θα βαλουν του derby.... να σαι καλα ρε αθλητικη κυριακη..να το δουμε μετα τη 1 γιατι αυριο ειναι δευτερα και ο κοσμος δεν δουλευει... ααααααα... εγώ έχω ρεπό αύριο! ΥΓ: Η Άννα Καραμανλή στην Αθλητική Κυριακή αρέσει μόνο σε μένα σαν γυναίκα ή υπάρχουν και άλλοι ανώμαλοι;
littlelouievegos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Κοιτα να δεις. Πριν απο λιγο καιρο κατηγορουσες εμενα οτι μπαινω καμουφλαρισμενος σαν "πολιτισμενος" στο τοπικ του γαβρου και το παιζω καμικαζι για να πεταξω τις σποντες μου και να περασω τα μηνυματα μου. Ειχες μαλιστα πει πως αυτο δεν σου φαινεται αντρικειο εκ μερους μου. Αυτη την διαστρεβλωμενη εικονα που ως συνηθως προσπαθεις να βγαζεις για τα λεγομενα σου και των αλλων προς τα εξω δεν θα σε αφησω εγω να την βγαλεις.. Τουλαχιστον οχι για εμενα.. Που θα προσπαθησεις τωρα να μας εξισωσεις την πουτσ.. με την βουρτσ... Βγαινεις το βραδυ της επιτυχιας με την Βερντερ και αρχιζεις και μιλας για 7αρες και κωλοφαρδιες και ριχνεις την χολη του αιωνα και βρηκες τωρα και καλα πατημα να το εξισωσεις με τι; Με κατι που βολικα κανεις πως δεν καταλαβαινεις; Για να βγεις και απο πανω; Ασε ρε φιλαρακι αλλου αυτα δεν μασαμε.. Οποιος εχει ματια βλεπει και κατανοει τι ρολο βαρας οποτε αυτα αλλου.. Ε λοιπον εμενα δεν μου φαινεται αντρικειο να λεει καποιος "δεν με ενδιαφερει η διαιτησια και δεν μιλαω για αυτην" ΑΛΛΑ "δειτε τι ειπε ο βασιλακης στο SS" και "αν σε σφυριζανε οπως σφυριξανε εμενα σημερα,δεν θα φωναζες?" Δηλαδη κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου? Γιατι το πας μεσω Λαμιας? Φοβασαι να πεις αυτα που σκεφτεσαι γιατι θα χαλασει το ιματζ που προσπαθεις να περασεις σε αυτο το φορουμ? Eσενα σου φαινεται οτι οι 2 παραπανω φρασεις σου δειχνουν ατομο που δεν πεταει σποντα για την διαιτησια? Δηλαδη εσυ το παιζεις οτι "δεν ασχολουμαι με την διαιτησια", υπονοωντας ομως ταυτοχρονα οτι ο γαβρος αδικηθηκε αλλα εσυ δεν μιλας για αυτο, ενω εμεις θα μιλαγαμε στην θεση σας. Ξερεις, δεν ειναι αναγκη να παραπεμψεις σε φαση για να μιλησεις για την διαιτησια. Μπορεις πολυ ανετα να το κανεις με υπονουμενα και υπεκφυγες, οπως και εκανες. Οποτε ο καμικαζι που μιλαει καμουφλαρισμενα και οχι αντρικεια εισαι εσυ. Δεν ειναι δυνατον να μην καταλαβεις και τωρα τι εννοω. Δεν ειναι δυνατον. Κανονικα δεν πρεπει να ασχοληθω καθολου αλλα δεν μπορω να αφηνω πραγματα να αιωρουνται.. Με ρωτησες εαν εγω θεωρω οτι αδικηθηκα. Σωστα; Και σου απανταω οτι εγω ΑΡΝΟΥΜΑΙ να σχολιασω για διαιτησια. ΟΚ μεχρι εδω ή το θελεις πιο ψιλα να το κανω; Παμε παρακατω αναφορικα στις 2 προτασεις μετα το ΑΛΛΑ που εχεις κολλησει... Εχω πει εξ αρχης.. Αλλα οταν βλεπω αυτους που μου τα χει κανει μπαλονια τοσα χρονια να κανουν την παλαβη σημερα και οχι μονο αυτο αλλα και να την λενε στους δικους μου κολλημενους με την διαιτησια σημερα τοτε εξαγριωνομαιΑυτο το κατανοεις; Μπορεις ή απλα δεν θελεις να το καταλαβεις και απλα ψαχνεις ευκαιριες να δικαιολογηθεις; 1. Δεν αναφερω ΠΟΥΘΕΝΑ φασεις και προσπαθω να μην μπω στην συζητηση που πας να ανοιξεις για την διαιτησια.. ΕΓΩ δεν το κανω. Ουτε θα πεσω στο τριπακι σου. 2. Σε τρωω στην μαπα εσενα και αλλους 1000 καθε 3 και λιγο στο τοπικ μου να μιλας για διαιτητικη ευνοια του Ολυμπιακου και δεν μιλαω 3. Bλεπω τους περισσοτερους Ολυμπιακους να μην μιλανε για διαιτησια σε οσα ματς αδικηθηκαμε φετος. 4. Εξαφανιζονται ΟΛΟΙ οι κατακριτες σημερα ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ή απλα μαγικα υιοθετουν αποψη οτι οι διαιτητες ειναι βλακες απο εκει που ηταν προκατειλλημενοι. 5. ΕΣΥ κανεις quote ΕΝΑ μυνημα μου που αναφεροταν σε αλλον, προφανως για τους συνηθεις λογους σου. Θες να προκαλεσεις ειναι πλεον εμφανες. Και περιμενεις εσυ μετα απο ολα αυτα να κρατησω το στομα μου κλειστο οταν προσπαθεις να με δουλευεις εσυ και καποιοι αλλοι μπροστα στα ματια μου και να κανω τον βλακα; Δεν σφαξανε ρε μαγκα. Αυτα εκει που σε περνει οχι εδω. Που θα μας πει οτι δεν μιλαμε και αντρικια.. Συνηθως αυτα τα λενε και τα συμπεραινουν αυτοι που τα κανουν. Ειναι δεδομενο οτι βλεπουμε τον κοσμο οπως πραττουμε. Αν ειμαστε πονηροι πονηρο θα τον βλεπουμε και ουτω καθεξης.. Ο νοων νοιειτω και με λοιπα παραδειγματα.. Για αυτο και συμπερανες αμεσως τι ειπα, ενω ΒΟΛΙΚΑ δεν βλεπεις οτι αρνουμαι να συζητησω για διαιτησια ΑΚΟΜΑ και σημερα που με περνει με τα χιλια.. Να στο πω και αλλιως... Λαμογιο ειμαι για αυτο σε πιανω ευκολα.. Κομπλεξικος και μικροπρεπης ομως δεν ειμαι και ουτε προκειται να γινω.. Nα στο πω λοιπον και αντρικια αφου το θες και με κατηγορεις για να "καταλαβεις" (και καλα) τα λεγομενα μου. Ναι αδικηθηκαμε και μαλιστα αρκετα. Αν δεν το βλεπεις εισαι βαμμενος αν οχι καμμενος. Αλλα δεν με νοιαζει. Δεν με απασχολει.. Δεν επαιξα μπαλα. Δεν θα σταθω σε αυτο. Αμα δεν παιζω εγω δεν βρισκω πατηματα. Οποιος βρισκει ας παει να δει τι ειπανε στην Τιβι να νιωσει καλυτερα..Για 1000η φορα εκει κολλαει το μυνημα μου μετα το ΑΛΛΑ..Και αντρες ειναι αυτοι που ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ κανουν την παλαβη οταν ευνοουνται και οχι να προσπαθουν να κανουν την μερα νυχτα. Και να βγαζουν τα κομπλεξ τους εδω και εκει.. Καλη προσπαθεια παντως.. Αλλα δυστυχως για εσενα σε εχουν παρει χαμπαρι και οι πετρες.. Ασε με λοιπον εμενα και το "image" μου κατα μερος και κοιτα να βγαλεις τα πρασιαν γυαλια και να μιλας σοβαρα και αληθινα.. Αλλα μαλλον δεν σε αφηνουν τα κομπλεξ σου και ειναι λυπηρο αυτο
alexzzz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Μια χαρα αλλα η σημιτη ηταν ανωτερη Αυτό το "τθιβδό" όμοθ είναι όλα τα λεφτά. Εκεί που λέει "Αμφιθβητούμενεθ φάσειθ" λιώνω...
KaiZeR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Συμφωνα με τα λεγομενα του βαρουχα αουτ το γκολ του σαλπι σωστο το γκολ του αντζα κοκκινη στον μενδρινο στο τακλιν του στον αστραγαλο του σιμαο πεναλτυ του κοβασεβιτς στον σαρριεγκι λαθος το πεναλτυ που πηρε ο παο σωστα δεν εδωσε πεναλτυ το χερι του ιβανσιτσ 2η κιτρινη (κοκκινη) στον γκαλλετι στο τακλιν στον γκουμα
LL_NEO Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Ναι αδικηθηκαμε και μαλιστα αρκετα. Αν δεν το βλεπεις εισαι βαμμενος αν οχι καμμενος. Αλλα δεν με νοιαζει. Δεν με απασχολει.. Δεν επαιξα μπαλα. Δεν θα σταθω σε αυτο. Αμα δεν παιζω εγω δεν βρισκω πατηματα. Οποιος βρισκει ας παει να δει τι ειπανε στην Τιβι να νιωσει καλυτερα..Για 1000η φορα εκει κολλαει το μυνημα μου μετα το ΑΛΛΑ..Και αντρες ειναι αυτοι που ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ κανουν την παλαβη οταν ευνοουνται και οχι να προσπαθουν να κανουν την μερα νυχτα. Και να βγαζουν τα κομπλεξ τους εδω και εκει.. Μπορείς να το πεις και έτσι ρε χαζε: "Έχετε χάρη που δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία διότι αν ασχολιόμουν θα έλεγα ότι σήμερα μας γάμησαν στεγνά τα κοράκια" Τι το πας ρε παλικάρι μου μέσω Δομοκού και φορτώνεις τον server περιττά byte? Ξέρεις τι πληρώνει κάθε μήνα ο HAL?
Galis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Συμφωνα με τα λεγομενα του βαρουχα αουτ το γκολ του σαλπι σωστο το γκολ του αντζα κοκκινη στον μενδρινο στο τακλιν του στον αστραγαλο του σιμαο πεναλτυ του κοβασεβιτς στον σαρριεγκι λαθος το πεναλτυ που πηρε ο παο σωστα δεν εδωσε πεναλτυ το χερι του ιβανσιτσ 2η κιτρινη (κοκκινη) στον γκαλλετι στο τακλιν στον γκουμα συνφωνω και εγω.Τραγικη η διαιτησια.Ο βαζελος επαιξε καλυτερα αλλα το χ ηταν το δικαιο αποτελεσμα αφου το γκολ του ηταν μουφα.Ελπιζω την Τεταρτη να δουμε καλυτερο ματς γιατι ο,τι και να λεγεται το παιχνιδι ηταν κακιστο ποιοτικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.