Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συμφωνα με τα λεγομενα του βαρουχα

αουτ το γκολ του σαλπι

σωστο το γκολ του αντζα

κοκκινη στον μενδρινο στο τακλιν του στον αστραγαλο του σιμαο

πεναλτυ του κοβασεβιτς στον σαρριεγκι

λαθος το πεναλτυ που πηρε ο παο

σωστα δεν εδωσε πεναλτυ το χερι του ιβανσιτσ

2η κιτρινη (κοκκινη) στον γκαλλετι στο τακλιν στον γκουμα

Αν παίζαμε μπίνγκο θα είχα 3 στα 7. Θέλω προπόνηση.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eίναι ξεφτίλα να ψάχνουμε άλλοθι στη διαιτησία για το σημερινό μας χάλι.Γιατί απλά δεν αξίζαμε τη νίκη,δεν μας τη στέρησε ο Καλόπουλος.

Αλλά μην φτάσουμε και στο άλλο άκρο να παραπονιούντε οι βάζελοι οτι αδικήθηκαν.

Δημοσ.
όσο και να μην θέλω να μιλήσω ρε συ Kaizer τώρα λες ότι θέλεις. Μετά λέτε εμάς βαμμένους.

Τελικά το είδες; Γιατί έχει απλωμένο το δεξί χέρι και βρίσκει στον αριστερό ώμο...

σιγα μην βρισκει και στο κεφαλι του

Εσύ;

Δημοσ.
Τελικά το είδες; Γιατί έχει απλωμένο το δεξί χέρι και βρίσκει στον αριστερό ώμο...

Δίκοπο μαχαίρι. Αυτός έβγαλε καθαρή την φάση του Άντζα ρε συ.

Δημοσ.
Μπορείς να το πεις και έτσι ρε χαζε:

"Έχετε χάρη που δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία διότι αν ασχολιόμουν θα έλεγα ότι σήμερα μας γάμησαν στεγνά τα κοράκια"

Τι το πας ρε παλικάρι μου μέσω Δομοκού και φορτώνεις τον server περιττά byte? Ξέρεις τι πληρώνει κάθε μήνα ο HAL?

Περαστικα σου και εσενα .. Αφου δεν με κερδισες σημερα σε καταλαβαινω. Αφου περισυ σε επαιζα μισο γηπεδο χανωντας τα κερατα μου και εχασα παλι χαλαλι σου. Αφου στον ελεεινο πρωτο γυρο δεν στο καρφωσα παλι χαλαλι σου. Σε περνει τι να σου κανω; Που εγω λεω ησουν ανωτερος σημερα. Αραγε εσυ ποτε θα βγαλεις τα πρασινα γυαλια να δεις την πραγματικοτητα και να παραδεχτεις τπτ; Μπα.. Ψ..αρμενιζουμε..

Προσεξε τωρα το κολληταρι σου..

Ε λοιπον εμενα δεν μου φαινεται αντρικειο να λεει καποιος "δεν με ενδιαφερει η διαιτησια και δεν μιλαω για αυτην" ΑΛΛΑ "δειτε τι ειπε ο βασιλακης στο SS" και "αν σε σφυριζανε οπως σφυριξανε εμενα σημερα,δεν θα φωναζες?"
Βαζει το δειτε για να αλλοιωσει το τι λεω και να αλλαξει το νοημα της προτασης μου οταν εγω λεω "ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΣ ΔΕΙ KAI.. Και εννοειται οτι δεν απευθυνεται σε εσενα και κατι αλλους που τι κανει νιαου νιαου στα κεραμμυδια θα τον στηριξετε, αλλα ετσι σκοπιμα οδηγει την κουβεντα εκει που θελει..

Αλλα ειπαμε αυτα εκει που τον περνουν οχι εδω..

Αυτο..

Δεν θεωρω τπτ. .Δεν με ενδιαφερει η διαιτησια..Για το αν αδικηθηκαμε ή οχι τα πε ο Βασιλακης στο SS και οποιος κολλημενος ας παει να τα δει.. Εγω δεν θα κανω αυτα που σιχαινομαι δλδ να ανοιξω διαλογο για διαιτησια για να βρω πατηματα ακομα και αν εχω σφαχτει

Αλλα οταν βλεπω αυτους που μου τα χει κανει μπαλονια τοσα χρονια να κανουν την παλαβη σημερα και οχι μονο αυτο αλλα και να την λενε στους δικους μου κολλημενους με την διαιτησια σημερα τοτε εξαγριωνομαι..:mad:

Υ.Γ Μαθετε τους κανονες διαιτησιας γιατι εκτιθεστε.. Εχω ακουσει τις απειρες μαλακιες..

και αυτο

Κανω μια παραπομπη για οποιους εχουν αμφιβολιες για την διαιτησια και ειναι κολλημενοι να ακουσουν τι ειπε ο διαιτητης στο SS και ΚΥΡΙΩΣ για το γεγονος οτι εχετε το θρασος και την λετε στους Ολυμπιακους ακομα και σημερα.. Γιατι ΠΑΝΤΑ κανεις πως δεν καταλαβαινεις; Μα τοσο βαψιμο πια καμουφλαρισμενο πισω απο την ωραια εικονα που προσπαθεις να βγαλεις προς τα εξω;
ο φιλος σου το μεταφρασε οπως ειδες.. Και φυσικα εσυ θα συμφωνουσες τι θα εκανες;
Δημοσ.
Δίκοπο μαχαίρι. Αυτός έβγαλε καθαρή την φάση του Άντζα ρε συ.

Ναι αλλά άλλο η ερμηνεία των κανονισμών (σε ποιο χέρι στηρίζομαι, με ποιο χέρι κάνω μπλονζόν, ποιο χέρι είναι στον αέρα επειδή κρατάω ισορροπία κτλ) και άλλο ένα αντικειμενικό γεγονός, άλλο χέρι είναι στον αέρα, στον άλλο ώμο πάει η μπάλα, n' est pas;

Δημοσ.
Ναι αλλά άλλο η ερμηνεία των κανονισμών (σε ποιο χέρι στηρίζομαι, με ποιο χέρι κάνω μπλονζόν, ποιο χέρι είναι στον αέρα επειδή κρατάω ισορροπία κτλ) και άλλο ένα αντικειμενικό γεγονός, άλλο χέρι είναι στον αέρα, στον άλλο ώμο πάει η μπάλα, n' est pas;

Θα ήταν έτσι αν πίστευα ότι όντως χτύπησε η μπάλα στον ώμο. Γιατί εγώ από τα replay δεν είδα κάτι τέτοιο (δεν λέω ότι είδα χέρι. Γενικά δεν έβγαλα άκρη αλλά νομίζω ακόμα ότι είναι χέρι)

Από την άλλη δεν σημαίνει ότι και ο Βαρούχας δεν κάνει λάθος. Σε φάσεις σαν του Άντζα, αλλού είναι χωρίς πρόθεση άλλα ανακόπτει την πορεία της μπάλας και αλλού (όπως σήμερα) αυτό δεν έχει σημασία. Εγώ πάντως μπερδεύομαι.

Δημοσ.

Εγώ ξέρω οτι και έτσι χάλια να επαιζε ο βάζελος όπως παίξαμε εμείς σήμερα και να τον σφύριζε έτσι ο Καλ(κ)όπουλος αύριο θα φώναζαν για σφαγεία και μαιμούδες και γενικά όσα έχουν συνηθίσει να λένε τα τελευταία 10 χρόνια. Εμείς όμως το κάνουμε γαργάρα.

Δεν λέω να σταθούμε στη διαιτησία αλλά μια αντίδραση κάτι γιατί στο τέλος θα μας γ.... και θα λέμε και ευχαριστώ. Φέτος το κακό έχει παραγίνει!!!

Δημοσ.
Αυτη την διαστρεβλωμενη εικονα που ως συνηθως προσπαθεις να βγαζεις για τα λεγομενα σου και των αλλων προς τα εξω δεν θα σε αφησω εγω να την βγαλεις..

Σιγα ρε πολεμιε της αδικιας στο τοπικ του ολυμπιακου.

Που θα προσπαθησεις τωρα να μας εξισωσεις την πουτσ.. με την βουρτσ..

Ελπιζω μεσα στο μυαλο σου να εχεις τον ρολο της βουρτσας.

Βγαινεις το βραδυ της επιτυχιας με την Βερντερ και αρχιζεις και μιλας για 7αρες και κωλοφαρδιες και ριχνεις την χολη του αιωνα και βρηκες τωρα και καλα πατημα να το εξισωσεις με τι; Με κατι που βολικα κανεις πως δεν καταλαβαινεις; Για να βγεις και απο πανω; Ασε ρε φιλαρακι αλλου αυτα δεν μασαμε.. Οποιος εχει ματια βλεπει και κατανοει τι ρολο βαρας οποτε αυτα αλλου..

Δηλαδη υπαρχει τσατσομετρο για να δουμε ποια τσατσια και υπουλη κινηση ειναι μεγαλυτερη και ποια μικροτερη? Οσο για αυτο που λες πως βολικα δεν καταλαβαινω και προσπαθω να το εξισωσω, αυτο ειναι η δικη σου αποψη. Εμενα μου φαινεται οτι τα σημερινα σου ειναι πολυ χειροτερα γιατι το παιζεις υπερανω αλλα παραλληλα κρυμμενος πισω απο το προσωπειο της αθωας παιδουλας, πετας τις σποντες σου για την διαιτησια. Ποιες σποντες λεω? Περιμενε και ερχονται.

Κανονικα δεν πρεπει να ασχοληθω καθολου αλλα δεν μπορω να αφηνω πραγματα να αιωρουνται.. Με ρωτησες εαν εγω θεωρω οτι αδικηθηκα. Σωστα; Και σου απανταω οτι εγω ΑΡΝΟΥΜΑΙ να σχολιασω για διαιτησια. ΟΚ μεχρι εδω ή το θελεις πιο ψιλα να το κανω;

Ωραια μεχρι εδω, αλλα γιατι κολλας αποσπασματικα κομματια? Γιατι δεν ποσταρεις και το υπολοιπο κομματι σου? Θα το κανω εγω για σενα.

Νατο λοιπον.

Δεν θεωρω τπτ. .Δεν με ενδιαφερει η διαιτησια..Για το αν αδικηθηκαμε ή οχι τα πε ο Βασιλακης στο SS και οποιος κολλημενος ας παει να τα δει.. Εγω δεν θα κανω αυτα που σιχαινομαι δλδ να ανοιξω διαλογο για διαιτησια για να βρω πατηματα ακομα και αν εχω σφαχτει

Αλλα οταν βλεπω αυτους που μου τα χει κανει μπαλονια τοσα χρονια να κανουν την παλαβη σημερα και οχι μονο αυτο αλλα και να την λενε στους δικους μου κολλημενους με την διαιτησια σημερα τοτε εξαγριωνομαι.

Εσυ κατανοεις οτι τα bold κομματια του ποστ σου ειναι φουλ υποκριτικα? Αν δεν το κατανοεις σημαινει οτι δεν ξερεις να μιλας ελληνικα, παρα μονο ολυμπιακα.

Μου λες "δεν με ενδιαφερει η διαιτησια και δεν πρεπει να μιλαμε για διαιτησια" και μετα αρχιζεις να λες οτι ο βασιλακης ειπε οτι αδικηθηκατε και πως αν ειχαμε σφαχτει οπως εσεις, εμεις θα φωναζαμε και κατι τετοια. ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ?

Αμα εισαι μαγκας και δεν σε ενδιαφερει η διαιτησια να μη πεις τιποτα ουτε για βασιλακηδες ουτε για το αν σε σφαξανε, ουτε για το αν θα φωναζαμε εμεις αν μας ειχανε σφυριξει οπως εσας (αχου τα κακομοιρα μωρε),ουτε για τιποτα. Αμα δεν εισαι μαγκας, βαλε βασιλακηδες και λοιπους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα για σενα για να μην φανεις απολιτιστος και καφρος. Πως να στο πω αλλιως, αν δεν εχεις αντερα να μιλησεις για τη διαιτησια και εχεις αποφασισει να μη μιλας για διαιτησιες κανε το κοροιδο σημερα και μην πετας σποντες για να περασεις γραμμη για αδικια της ομαδας σου.

1. Δεν αναφερω ΠΟΥΘΕΝΑ φασεις και προσπαθω να μην μπω στην συζητηση που πας να ανοιξεις για την διαιτησια.. ΕΓΩ δεν το κανω. Ουτε θα πεσω στο τριπακι σου.

Και ομως, θα πεσεις. Παρακατω στο ποστ σου.

Σου ξαναλεω ομως πως δεν χρειαζεται να αναφερθεις σε φασεις για να ταχθεις κατα της διαιτησιας και να υποστηριξεις οτι αδικηθηκες. Μπορεις να το κανεις και υπουλα, πονηρα και κεκαλυμμενα, οπως και το εκανες αλλωστε. Εισαι σε θεση να το καταλαβεις αυτο?

2. Σε τρωω στην μαπα εσενα και αλλους 1000 καθε 3 και λιγο στο τοπικ μου να μιλας για διαιτητικη ευνοια του Ολυμπιακου και δεν μιλαω

Δικο σου το τοπικ του ολυμπιακου? Μηπως ειναι δικο σου και το φορουμ? Μηπως εισαι ο Hal9000 ή ακομα καλυτερα ο κυριος Insomnia ο ιδιος?

First name: Littleluievegos

Surname: Insomnia

3. Bλεπω τους περισσοτερους Ολυμπιακους να μην μιλανε για διαιτησια σε οσα ματς αδικηθηκαμε φετος.

4. Εξαφανιζονται ΟΛΟΙ οι κατακριτες σημερα ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ή απλα μαγικα υιοθετουν αποψη οτι οι διαιτητες ειναι βλακες απο εκει που ηταν προκατειλλημενοι.

Προσωπικα δεν με νοιαζει καθολου τι κανουν ολοι οι αλλοι και τι λενε. Οταν μιλας ομως με μενα και για μενα, θα χρησιμοποιεις μονο δικες μου αποψεις. Δεν θα απολογηθω για ο,τι λεει ο καθενας. Οκ?

Εγω λοιπον ποτε δεν ειπα οτι οι διαιτητες ειναι προκατειλημμενοι. Ανεκαθεν ελεγα οτι ειναι αχρηστοι. Σε προκαλω να βρεις δηλωση μου περι του αντιθετου.

5. ΕΣΥ κανεις quote ΕΝΑ μυνημα μου που αναφεροταν σε αλλον, προφανως για τους συνηθεις λογους σου. Θες να προκαλεσεις ειναι πλεον εμφανες.

1ον: οπως σου ξαναειπα, αυτο δεν ειναι το φορουμ σου και το παρον δεν ειναι το τοπικ σου

2ον: ο κοσμος δεν γυρναει γυρω σου. Απλως οταν κατηγορεις καποιον για μη αντρικεια σταση σε ενα θεμα, εχε τουλαχιστον την ευθιξια, για να μην πω την τσιπα, να μην κανεις το ιδιο και χειροτερο.

Και περιμενεις εσυ μετα απο ολα αυτα να κρατησω το στομα μου κλειστο οταν προσπαθεις να με δουλευεις εσυ και καποιοι αλλοι μπροστα στα ματια μου και να κανω τον βλακα; Δεν σφαξανε ρε μαγκα.

Αντε αγορινα μου, φανερωσου. Ξεσπασε. Αρα αφου σε δουλευω εγω και οι αλλοι, μην κρατησεις το στομα σου κλειστο (οπως και εκανες) ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ. Ξερεις, δεν ειναι ολοι βλακες και καποιοι καταλαβαινουν παραπανω πραγματα απο οσα εσυ μπορει να νομιζεις.

Αυτα εκει που σε περνει οχι εδω.

Δεν καταλαβαινω γιατι δεν με παιρνει εδω. Περνιεσαι για διαδικτυακο φοβητρο? Καθε αλλο, θα ελεγα.

Που θα μας πει οτι δεν μιλαμε και αντρικια..

Οταν μου το ελεγες εσυ ηταν καλα? Μην με κανεις να κανω quote το τοτε ποστ σου.

Συνηθως αυτα τα λενε και τα συμπεραινουν αυτοι που τα κανουν. Ειναι δεδομενο οτι βλεπουμε τον κοσμο οπως πραττουμε. Αν ειμαστε πονηροι πονηρο θα τον βλεπουμε και ουτω καθεξης.. Ο νοων νοιειτω και με λοιπα παραδειγματα.. ;) Για αυτο και συμπερανες αμεσως τι ειπα, ενω ΒΟΛΙΚΑ δεν βλεπεις οτι αρνουμαι να συζητησω για διαιτησια ΑΚΟΜΑ και σημερα που με περνει με τα χιλια..

Couldn't agree more. Αρα εσυ που με ειχες κατηγορησει σαν υποκριτη και σαν καποιο που δεν φερεται αντρικεια το εκανες γιατι "βλεπεις τον κοσμο οπως πραττεις"? "Αν δεν ειμαστε αντρες, δεν θα τον δουμε αντρικειο δηλαδη"? Με διευκολυνεις παρα πολυ.

Nα στο πω λοιπον και αντρικια αφου το θες και με κατηγορεις για να "καταλαβεις" (και καλα) τα λεγομενα μου.

Ναι αδικηθηκαμε και μαλιστα αρκετα. Αν δεν το βλεπεις εισαι βαμμενος αν οχι καμμενος. Αλλα δεν με νοιαζει. Δεν με απασχολει.. Δεν επαιξα μπαλα. Δεν θα σταθω σε αυτο. Αμα δεν παιζω εγω δεν βρισκω πατηματα. Οποιος βρισκει ας παει να δει τι ειπανε στην Τιβι να νιωσει καλυτερα..

Αδικηθηκες ε? Θα σε παραπεμψω στο τοπικ του παναθηναικου, αν δεν εχεις προβλημα να φυγεις απο το τοπικ ΣΟΥ και καταδεχτεις να μπεις σε ενα αλλοθρησκο, για να δεις την γνωμη μου για τις φασεις.

Οσο για αυτο που λες για το τι ειπανε στιν τιβι, ειμαι ευτυχως σε τετοια ηλικια πλεον και εχω ακομα ικανοποιητικη οραση και πνευματικη διαυγεια για να μπορω να βγαζω συμπερασματα μονος μου και να μην στηριζομαι στα λεγομενα του καθε βασιλακη και του καθε βαρουχα. Ελπιζω να τα εχεις ολα αυτα και εσυ.

Και αντρες ειναι αυτοι που ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ κανουν την παλαβη οταν ευνοουνται και οχι να προσπαθουν να κανουν την μερα νυχτα. Και να βγαζουν τα κομπλεξ τους εδω και εκει..

Ετσι, ετσι! Αφου τετοιος οπαδος εισαι ρε μαν, γιατι το παιζεις πολιτισμενος και αποστασιοποιημενος απο την γκρινια για την διαιτησια? Ενταξει, στο νετ δεν μας ξερει κανεις προσωπικα και δεν μπορουν να σε κραξουν οπως σε κραζω εγω, αλλα μεσα σου πως νιωθεις? Δεν καταπιεζεσαι οταν θες να βγαλεις το καμμενο, καφρικο προφιλ σου και αναγκαζεσαι να υποκριθεις για να μην εκτεθεις?

Καλη προσπαθεια παντως.. Αλλα δυστυχως για εσενα σε εχουν παρει χαμπαρι και οι πετρες.. Ασε με λοιπον εμενα και το "image" μου κατα μερος και κοιτα να βγαλεις τα πρασιαν γυαλια και να μιλας σοβαρα και αληθινα.. Αλλα μαλλον δεν σε αφηνουν τα κομπλεξ σου και ειναι λυπηρο αυτο

Οταν λες, πετρες, το αυτοπροσωποποιεις?

Δημοσ.

δεν εχω ιδεα τι γραψατε πιο πριν αλλα...

οκ δεν παιξαμε κ μεις αλλα κ ο παο εβαλε ενα γκολ που δεν μετραει κ πηγε να βαλει κ 2ο γκολ απο πεναλτυ που δεν ισχυει!!τα αλλα αν μπορουσαν ας τα βαζαν μονοι τους τι αλλο θελαν να κανουμε για να βαλουν γκολ να βαλουμε αυτογκολ?:P

Δημοσ.

Αρνουμαι να συνεχισω.. Συνεχισε μονος σου.. Εισαι απαλευτος και απιστευτα αστειος.

Αν μετα απο ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ απαντας ετσι ειναι εμφανες οτι δεν θες να συζητησεις αληθινα αλλα να πασαλειψεις και να μας κουρασεις..Οπως και εκανες.. Μερικες απαντησεις σου μου θυμιζουν 10χρονο και πολυ λεω..

Δεν συνεχιζω με ανθρωπο που παραποιει τα λεγομενα μου και κανει πως δεν καταλαβαινει ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ και κοβει ραβει τα ποστ μου ή τα περνει επιλεκτικα για να αφαιρει προτασεις που ειναι κρισιμες για το ολο νοημα.

Δεν περιμενα τπτ καλυτερο.. Κλασσικη σου σταση.. Ignore list απο εμενα και επρεπε να ειχε γινει καιρο με την καφριλα που κουβαλας.

Ξαναελα μετα απο καμια επιτυχια μας να μας πεις μπραβο και μετα να ριξεις χωλη.. Ξερεις εσυ εισαι μανουλα σε αυτα.. ;)

Δημοσ.

χαχα ειδε κανεις τι ελεγε ο Βοργας?

Τρελο γελιο!Παντως με το Φινοκαλιωτη συμφωνώ!Αυτά!

Υ.Γ. το χερι του Μαλαρτζ τελικά ειναι ή δεν ειναι γιατι μπερδευτηκα(οπως και του Ιβανσιτς????)

Υ.Γ. 2 Δεν μου αρέσει να μιλάω για διατησία

Υ.Γ. 3 Φερτε και αλλο κοφτη γιατι σε συστημα με 2 κόφτες στο κεντρο χρειάζεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αλλος ενας(εκτ'ος και αν χωρέσουμε κανέμαμ από τους 4 τερματοφυλακες πυ εχουμε στο ροστερ)

Δημοσ.

Sorry κιολας, αλλα μηπως το εχετε παρει πολυ προσωπικα το θεμα; Δεν το πατε σε pm καλυτερα; Γιατι ποιανου το e-fame θιγεται περισσοτερο δεν νομιζω να ενδιαφερει το υπολοιπο forum...

Δημοσ.
χαχα ειδε κανεις τι ελεγε ο Βοργας?

Τι να πει μωρέ κι αυτός... Εγώ θα γούσταρα την Τετάρτη να έχουμε εστώ και ένα από τα σφυρίγματα που πήρε ο βάζελος απόψε και να νικήσουμε. Θα κάνουμε τρελό γέλιο με όσα θα ακουστούν μετά.

Μια ζωή μίζεροι...

Δημοσ.
Sorry κιολας, αλλα μηπως το εχετε παρει πολυ προσωπικα το θεμα; Δεν το πατε σε pm καλυτερα; Γιατι ποιανου το e-fame θιγεται περισσοτερο δεν νομιζω να ενδιαφερει το υπολοιπο forum...

Εχεις δικιο και ζηταω συγνωμη απο τους υπολοιπους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...