Critter Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Ακριβως ετσι πρεπει να παιξουμε...το ειπα και πριν...Προσωπικα θα ειμαι και στο γηπεδο παλι και θα τους χειροκροτησω... Και να σου πω και κατι αλλο? Πως σου φαινεται το σεναριο να φερουμε ισοπαλια την τεταρτη και να παμε στο επαναλληπτικο με Στολιδη, Λεντεσμα και Μπελουτσι διαθεσιμους. Δεν με χαλασε καθολου να παρω τη προκριση με σουπερ μπαλα μεσα στη λεωφορο .
adi32 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 οταν παιζεις με 11αδα αναγκης δεν υπαρχει θεμα γκρινιας απο νοημονες ανθρωπους τωρα οι υπολοιποι....
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Αρνουμαι να συνεχισω.. Συνεχισε μονος σου.. Εισαι απαλευτος και απιστευτα αστειος.Αν μετα απο ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ απαντας ετσι ειναι εμφανες οτι δεν θες να συζητησεις αληθινα αλλα να πασαλειψεις και να μας κουρασεις..Οπως και εκανες.. Μερικες απαντησεις σου μου θυμιζουν 10χρονο και πολυ λεω.. Δεν συνεχιζω με ανθρωπο που παραποιει τα λεγομενα μου και κανει πως δεν καταλαβαινει ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ και κοβει ραβει τα ποστ μου ή τα περνει επιλεκτικα για να αφαιρει προτασεις που ειναι κρισιμες για το ολο νοημα. Δεν περιμενα τπτ καλυτερο.. Κλασσικη σου σταση.. Ignore list απο εμενα και επρεπε να ειχε γινει καιρο με την καφριλα που κουβαλας. Ξαναελα μετα απο καμια επιτυχια μας να μας πεις μπραβο και μετα να ριξεις χωλη.. Ξερεις εσυ εισαι μανουλα σε αυτα.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....)
Aρρωστος 7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Κοίτα για εμένα εχτές πρίν τον αγώνα το ιδανικό σενάριο είχε ως εξής:Νίκη εχτές,ισοπαλία την Τετάρτη και πρόκριση μεσα στη Λεοφώρο.Πάντα έχει άλλη γλύκα όταν προκρίνεσαι εκτός. Τώρα όμως τα πράγματα είναι αλλιώς.Αν δεν κερδίσεις ούτε μεθαύριο και μετά απο τα χτεσινά χάλια το πράγμα αρχίζει και στραβώνει.Και αν σου κάτσει και καμιά στραβή στο Παγκρήτιο γάματα.Νίκη λοιπόν μεθαύριο όπως και δήποτε.Γιατί αλλιώς θα έχουμε μπλεξίματα.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Κοίτα για εμένα εχτές πρίν τον αγώνα το ιδανικό σενάριο είχε ως εξής:Νίκη εχτές,ισοπαλία την Τετάρτη και πρόκριση μεσα στη Λεοφώρο.Πάντα έχει άλλη γλύκα όταν προκρίνεσαι εκτός. Τώρα όμως τα πράγματα είναι αλλιώς.Αν δεν κερδίσεις ούτε μεθαύριο και μετά απο τα χτεσινά χάλια το πράγμα αρχίζει και στραβώνει.Και αν σου κάτσει και καμιά στραβή στο Παγκρήτιο γάματα.Νίκη λοιπόν μεθαύριο όπως και δήποτε.Γιατί αλλιώς θα έχουμε μπλεξίματα. Μια ερωτηση αμα τα δωσουμε ολα και κερδισουμε τον βαζελο τη Τεταρτη και χασουμε βαθμους τη Κυριακη με τον ΟΦΗ θα ειμαστε ικανοποιημενοι;
Aρρωστος 7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Μια ερωτηση αμα τα δωσουμε ολα και κερδισουμε τον βαζελο τη Τεταρτη και χασουμε βαθμους τη Κυριακη με τον ΟΦΗ θα ειμαστε ικανοποιημενοι; Τουλάχιστον θα έχουμε τη δικαιολογία της υπερπροσπάθειας.
izerman76 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 οταν παιζεις με 11αδα αναγκης δεν υπαρχει θεμα γκρινιας απο νοημονες ανθρωπους τωρα οι υπολοιποι.... Δηλαδή ομάδα που δεν παίζουν 2 αμυντικά χαφ παίζει με ενδεκάδα ανάγκης; Με την ίδια λογική κι ο ΠΑΟ έπαιζε χωρίς Μάτος, Μόρις. Κι αυτός με ενδεκάδα ανάγκης;
adi32 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 οταν λειπει η κεντρικη αμυντικη σου λειτουργια οταν λειπουν οι βασικοι σου μπακ Μπραβο Ντομι οταν ο Γκαλετι παιζει ανετοιμος μετα απο ασθενεια οταν κανεις εσωτερικες αλλαγες και αλχημειες δεν ειναι 11αδα αναγκης?
Critter Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Ε!ειναι και λιγο κολωφαρδοι οι βαζελοι. Στο πρωτο παιχνιδι, δεν ειχε δεσει οι ομαδα και ο Λεμονης δεν ηξερε ακομα οτι μπορει να παιξει επιθετικα, στο δευτερο ειχαμε τις βασικες ελλειψεις....ακομα και στο Μπασκετ χωρις Ματσε θα παιζουμε...δλδ δεν γινεται μια φορα να παιξουν μαζι μας και να ειμαστε πληρεις; ....
livewire Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Ξέρει κανείς τι ώρα είναι το ματς την Τετάρτη? Στον Alpha έτσι?
Freakster Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 9.30 λέει εδώ. http://tv.pathfinder.gr/alpha/alpha0801162130.html
livewire Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 ΌΧΙ ρε πυοστη! Είχα κανονίσει χωρίς να το πολυσκεφτώ, επίσκεψη σε φίλους που δεν έχουν σχέση με μπάλα. Να δώ πως θα τη σκαπουλάρω...
antreaslam Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 οταν λειπει η κεντρικη αμυντικη σου λειτουργια οταν λειπουν οι βασικοι σου μπακ Μπραβο Ντομι οταν ο Γκαλετι παιζει ανετοιμος μετα απο ασθενεια οταν κανεις εσωτερικες αλλαγες και αλχημειες δεν ειναι 11αδα αναγκης? κάτσε, γιατί με αυτή τη λογική, και εμείς μισοί παίζαμε! έξω μάτος κ μόρρις. Καραγκούνης άρρωστος 2 ημέρες πριν. Νίνης κ έκι, δεν έχουν επανέλθει ακόμα! Αναγκάζομαι και βάζω τον σιμάο με 100 λεπτά συμμετοχής , βασικό! Στον πάγκο μου, δεν είχα ούτε υποψία σεντερ μπακ για καμιά στραβή , μια που είναι τραυματίας ο ενακαρίρε (ΕΥΤΥΧΩΣ βέβαια,αλλά λέμε τώρα)!
livewire Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 κάτσε, γιατί με αυτή τη λογική, και εμείς μισοί παίζαμε!έξω μάτος κ μόρρις. Καραγκούνης άρρωστος 2 ημέρες πριν. Νίνης κ έκι, δεν έχουν επανέλθει ακόμα! Αναγκάζομαι και βάζω τον σιμάο με 100 λεπτά συμμετοχής , βασικό! Στον πάγκο μου, δεν είχα ούτε υποψία σεντερ μπακ για καμιά στραβή , μια που είναι τραυματίας ο ενακαρίρε (ΕΥΤΥΧΩΣ βέβαια,αλλά λέμε τώρα)! Ξέχασες την απουσία του Πόστίγκά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.