antreaslam Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Ο Παπαδάκος τα είπε όλα σήμερα.Είπε γιατί δόθηκε το πέναλντι των πελατών με την Καλαμαριά Για να είναι κάποιος πελάτης, πρέπει να τον κερδίζεις κιόλας! Στα τελευταία 10 παιχνίδια, με έχεις κερδίσει ΜΙΑ φορά ρε φίλε! Τα πε και ο Μητρόπουλος στην ΕΤ-3 πως τα χει βρει ο σωφέρ με την Πετρούλα, οι παίχτες μας σφυρίζουν αδιάφορα , οι μισοί σύνδεσμοι έχουν κλείσει , τα ηγετικά στελέχη της 7 δεν πηγαίνουν στο γήπεδο και σεις περιμένετε να πάρουμε τίτλο Πράγματι, ενώ εμάς οι σύνδεσμοι είναι ανοιχτοι , τα ηγετικά στελέχη της 13,στο γήπεδο, και η ατμόσφαιρα....συγκλονιστική!!! ΥΓ: Παπαδάκος....Παπαδάκος.... είναι εκείνος ο καταπληκτικός διαιτητής που γύρισε το 2-0 του ΠΑΟ, μόνος του, σε 2-4?
prigipa_m Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Νομίζω ότι ο Bravo μας δουλεύει παιδιά..
Aρρωστος 7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Για να είναι κάποιος πελάτης, πρέπει να τον κερδίζεις κιόλας! Στα τελευταία 10 παιχνίδια, με έχεις κερδίσει ΜΙΑ φορά ρε φίλε. Πελάτης δεν είσαι πλέον αλλά την παλέυεις καθόλου ρε φιλαράκι?Ελπίζω να το είπες για πλάκα αυτό.Στα τελευταία 10 παιχνίδια πρωταθλήματος έχω 3 νίκες (2005-2006:2 νίκες,2004-2005:1 νίκη,) και εσύ 4.Τα υπόλοιπα έληξαν Χ. Ότι ναναι έτσι?
Freakster Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Ραούλ Μπράβο στον Ολυμπιακό, καθώς από τη μαγνητική τομογραφία που έκανε σήμερα, επιβεβαιώθηκε πως το αιμάτωμα στο τραύμα του δεν έχει υποχωρήσει. Ο Ισπανός αμυντικός θα βάλει ειδικό νάρθηκα στο αριστερό πόδι και θα μείνει εκτός δράσης για άλλες 4 εβδομάδες. Από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, διαπιστώνεται πως ο Μπράβο δεν κορόιδευε τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού, όταν παραπονιόταν για τις ενοχλήσεις στο πόδι και δεν μπορούσε να προπονηθεί κανονικά. Έτσι, δεν αποκλείεται να αλλάξει και η στάση της διοίκησης απέναντι του, καθώς ο προβληματισμός που υπήρχε, έφερνε τον παίκτη ακόμη και κοντά στην απομάκρυνσή του. κάτι άσχετο με τη συζήτηση σας. sportdog.gr Τελικά είχε δίκιο ο Μπράβο που γκρίνιαζε.. Δεν τα πάμε καλά με τα ιατρικά θέματα στην ομάδα απο όσο βλέπω.. :S Νομίζω ότι ο Bravo μας δουλεύει παιδιά.. Απο οτι φαινεται, οχι.
antreaslam Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Aρρωστος 7, Σόρρυ, έχεις δικιο! (Και πάλι βέβαια, δεν υπάρχει καμία πελατειακή σχέση, αλλά τέλος πάντων)!
Critter Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Σωστη η Γατα. Προφανως και αναφερεται στο συνολο της διαιτησιας φετος και στα τραγικα λαθη που γινονται. Μα ειναι δυνατον ο Καλοπουλος να πηρε 8.2? Is it a fucking joke? Νομιζω οτι δεν συμφωνουν ουτε οι παναθηναικοι, ουτε οι ολυμπιακοι ουτε κανεις.
alexzzz Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Νομιζω οτι δεν συμφωνουν ουτε οι παναθηναικοι, ουτε οι ολυμπιακοι ουτε κανεις. Συμφωνεί ο Καλόπουλος και είναι αρκετό!!!
KWSN_Men Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Το μονο σιγουρο ομως ειναι οτι ΑΝ ο ολυμπιακος ειχε βαλει ακυρο γκολ, το τι θα ειχε γινει σε ολοκληρο τον Ελληνισμο απ ακρη σ'ακρη της γης δεν θα περιγραφοτανε. Μα έβαλε άκυρο γκολ...
Critter Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Μα έβαλε άκυρο γκολ... Ο Ολυμπιακος ειναι αυτος με τα κόκκινα. Μη τα μπερδευεις...Δεν ξερω αν ειδες και το πανό που το ελεγε κατηγορηματικα
prigipa_m Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Μα έβαλε άκυρο γκολ... O Ολυμπιακός δεν έβαλε κανένα άκυρο γκολ εκτός και αν έβλεπες άλλο αγώνα!!!1 δισεκατομμύριο αγώνες να παίξουμε ανεξαρτήτου εθνικότητας διαιτητή το γκολ του Ολυμπιακού είναι καθαρό γκολ.
Freakster Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Απορώ πως έβαλε νάρθηκα ο Bravo.. Πηρε ενα απο το φαρμακειο και τον φορεσε. Διαβασες καθολου αυτο που σου απαντησα; Εχει αιματωμα ο ανθρωπος και προφανως θα βαλει ναρθηκα να μην χειροτερεψει αλλο. Αναρωτιεμαι γιατι δεν του εκαναν μαγνητικη τοσες μερες.
LL_NEO Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Και μετά απο όλα αυτά έχω το εξής να ρωτήσω τον φίλο μου τον Άρρωστο: Επιμένεις ότι εσείς οι γαύροι δε μιλάτε για διαιτησία; Διότι ρε αδερφέ εγώ το λέω, δε μιλάω σήμερα διότι πολύ απλά θεωρώ ότι ο διαιτητής τα σκάτωσε σε δυο φάσεις οι όποιες σε κατέληξαν σε γκολ για κάθε μια πλευρά. Παρόλο που όπως και αν έχει είναι (φαντάζομαι συμφωνείς) απείρως πιο δύσκολο να δεις υπο συγκεκριμένη γωνία αν η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή(φάση δεκάτων του δευτερολέπτου), ή αν ο επιτιθέμενος κάνει τον ορισμό του φράγματος στον τερματοφύλακα (μπροστά στα μάτια του και φάση διαρκείας). Και δεν έπιασα καν τον πειθαρχικό έλεγχο. Εσείς όμως; Κοίτα τι γίνεται εδώ και κοίτα και τις εφημερίδες σας. Βάψε πράσινο τον Πρωκταθλητή και πες μου που διαφέρει απο πρωτοσέλιδο της Πράσινης
Critter Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Καλα, παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο, οτι εχει να κανει με γραμμες ειναι πανευκολο για εναν εποπτη να το δει αν εχει σωστη θεση. Ο εποπτης που δεν ειδε το out, εκεινη την ωρα ητανε 2 μετρα διαγωνια απο τη μπαλα και προφανως δεν το ειδε. Αλλα αυτο δεν το ειπε κανεις. Το ειδα ομως εγω που ημουνα στη θυρα 10 που ειναι στην ιδια ευθεια με τη γραμμη. Σκεψου οτι η θυρα 10 που ειναι και τα ακριβα εισητηρια εκανε σαν τρελη οταν το ειδε....ουτε η 7 δεν εκανε ετσι.. Αν λοιπον ο εποπτης ειχε ακολουθησει τη φαση και ητανε πανω στη γραμμη, θα ειχε δει αν η μπαλα εχει περασει το δοκαρι ή αν το δοκαρι την καλυπτει. Παρα πολυ ευκολη φαση αλλα οι Ελληνες εποπτες ειναι ασχετοι. Φυσικα και δεν λεω οτι το εκανε απο δολο...απλα ειναι ασχετος. Τέλος, ειπα και πριν οτι δεν ριχνω τπτ στη διαιτησια...σε αυτη τη φαση σιγουρα αδικηθηκα, σε αλλες ευνοηθηκα αλλα σημασια εχει οτι δεν επαιξα μπαλα και εγω μενω αποκλειστηκά σε αυτό. P.S: A!και στις φασεις που αδικηθηκατε φυσικα και δεν συμπεριλαμβανω το γκολ μας. Συμφωνησε και ο βαρουχας και ο Αντωνιου και ο Καρουλιας εκ των υστερων στην αθλητικη κυριακη (γιατι στον αγωνα μου ειπαν οτι ελεγε αλλα) και φυσικα καθε ανθρωπος που βλεπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.