Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για μενα τα υψωμενα χερια του Τοροσιδη δεν ειναι φραγμα. Και ο Τοροσιδης δεν χρειαζεται να κανει καμια προσπαθεια να παει προς την μπαλα, (οποτε δεν υπαρχει ισχυρισμος δεν σε αφηνω να πας στην μπαλα) πολυ απλα γιατι.. Η μπαλα παει μπροστα του δεν παει αυτος και στεκεται μπροστα απο τον τερματοφυλακα να τον εμποδισει αυτο σου λεω τοση ωρα. Οποτε διεκδικει χωρο χωρις να κανει κατι μεμπτο, εκμεταλλευομενος την εξελιξη της φασης. Αυτη ειναι και η ειδοποιος διαφορα στις αποψεις μας, ο Τοροσιδης εχει εμφανες πλεονεκτημα στην φαση που ο τερματοφυλακας ειναι απων.

Δεν ανεφερα οτι δεν παει ο τορο προς την μπαλα, αλλα το οτι ενω αυτη ερχεται προς αυτον, αυτος δεν κανει καμια ενεργητικη κινηση προς την μπαλα, ουτε να κανει κεφαλια, ουτε να κοντρολαρει, τιποτα. Δηλαδη μοιαζει σαν να σκεφτεται μονο "ας εμποδισω τον μαλαρτζ". Αλλωστε, το γεγονος οτι η μπαλα παει πανω του δεν σημαινει οτι επειδη εχει αυτο το πλεονεκτημα, μπορει να εμποδισει τον τερμα να παει αυτος προς την μπαλα, με τα χερια του. Και σου ξαναλεω, ολο το θεμα ειναι τα χερια, τα οποια δειχνουν για μενα, προθεση εμποδισμου, προθεση φραγματος, ειναι σαν σκριν ρε γμτ.

Παρολα αυτα, η συγκεκριμενη φαση ειναι πολυ δυσκολη και σηκωνει πολυ κουβεντα και γιαυτο δεν ειμαι και καθετος. Μπορει και να μην ειναι φαουλ. Απλως λεω την γνωμη μου.

Για την κλωτσια ομως, ειμαι βεβαιος.

Για να αποφυγω αυτο ακριβως που γραφεις σου ειπα πριν οτι η φαση σηκωνει 1000 ερμηνειες δεν το καταλαβες; Φυσικα και δεν μιλαω για ολες τις περιπτωσεις μιλαω για την συγκεκριμενη και πιθανες εξελιξεις της.

Και φυσικα και αν γινει τραβηγμα εκτος φασης, λακτισμα που τον εμποδιζει παλι εκτος φασης να παει στην μπαλα, μπουνια κλωτσια ή οτιδηποτε αλλο ειναι πεναλτυ ή αντιστροφα επιθετικο φαουλ για τον αμυντικο. Λες να εννοουσα αυτο;

Σου ειπα απλα για την συγκεκριμενη φαση οτι αν καθε φορα που διεκδικουσαν (προσεξε τι λεω διεκδικουσαν οχι ειχε γινει καποιος κατοχος της μπαλας) την μπαλα τοσοι παικτες στην μεγαλη περιοχη σφυριζε ο διαιτητης θα ειχαμε κανονες μπασκετ και ενα σκορ πολο. Ελα ρε συ αφου καταλαβαινεις τι λεω.

Και για να ξαναπαμε στην φαση μας ΕΑΝ ο Τοροσιδης με αυτο που εκανε ενοχλουσε τον τερματοφυλακα να πιασει την μπαλα τοτε φυσικα θα ηταν παρεμποδιση και φαουλ. Ουτε ομως στα χερια τον βρηκε ουτε ειχε εμφανη σκοπο να τον εμποδισει οπως και δεν εκανε φυσικα. Μην μου πεις τωρα οτι η κλωτσια τον εκανε να χασει την μπαλα ρε φιλε.. Δλδ..

Πρωτα απο ολα, αλλο διεκδικω και αλλο κλωτσαω. Αν διεκδικησω τζαρτζαροντας, δεν ειναι φαουλ. Αν διεκδικησω σπρωχνοντας ή κλωστοντας ειναι φαουλ.

Δεν χρειαζεται να ενοχλει τον τερμα η κλωτσια για να ειναι φαουλ. Αρκει η επαφη. Η επαφη ειναι φαουλ και οχι το αποτελεσμα. Δεν ειναι καν σπρωξιμο, ειναι κλωτσια. Στην κλωτσια δεν ειναι αναγκαια η προθεση. Οπως μας ελεγαν στην νομικη, δεν απαιτει υπαιτιοτητα, ειναι αντικειμενικη η ευθυνη του επιτιθεμενου. Μπορει να γινεται κατα λαθος, αλλα ειναι επαφη, κλωτσια ρε γμτ. Ειναι ξεκαθαρο, ολοι οι ολυμπιακοι που το εχω δειξει, το εχουν παραδεχτει.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οκ υπαρχει εμφανης διασταση αποψεων στο θεμα και επειδη quite frankly εχω και 2-3 δουλειες να κανω δεν το συνεχιζω γιατι δεν εχει και νοημα.

Αλλωστε σιχαινομαι αυτη την διαδικασια και απλα ηθελα να απαντησω στην απορια σου.

Παντα ομως το ενα φερνει το αλλο και γινεται αυτο το πραγμα. Οποτε δεν εχει και νοημα να το συζηταω εγω τουλαχιστον. Το χω ξαναπει σιχαινομαι να ασχολουμαι με διαιτητικα.

Δημοσ.

Μια και εγώ είμαι ειρωνικός, χαζός και homophobic να μην ξεχνιόμαστε και επειδή από ποδόσφαιρο δε σκαπάζω, θα μπορούσε κάποιος να μας πει τι λέμε φράγμα στο ποδόσφαιρο;

ΥΓ: ΔΕ θεωρώ ότι ευνοήθηκε κάποια ομάδα, θεωρώ ότι αδικήθηκαν και οι δύο.

Δημοσ.

φραγμα στο ποδοσφαιρο, κατα αντιστοιχια με το κανονικο φραγμα που κραταει το νερο, ειναι ενας ψηλος τοιχος απο καγκελα στις θυρες των φανατικων κυριως που τους κραταει απο το να ''ξεχειλισουν'' ,να μπουν στο γηπεδο και να δειρουν τον διαιτητη ή οποιον τους φταιει καθε φορα.Κατα αλλους ειναι η γραμμη που σχηματιζουν τα ματ αναμεσα στους αντιπαλους οπαδους.Αν και σ'αυτη την περιπτωση, συχνα πυκνα, το φραγμα ''δερνει'' το νερο και οχι το αντιθετο

Δημοσ.

καλυτερα να το διακομωδουμε γιατι αλλιως θα μιλαμε για τη διαιτησια αυτου του ματς μεχρι να πεθανουμε

Δημοσ.
Άντε να έχεις απαίτηση από τους βάζελους να μιλάνε σοβαρά στο τόπικ του γαύρου μετά.

Υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να έχει τέτοια απαίτηση?

Πές πές κοντεύουν να το πιστέψουν και οι ίδιοι οτι αδικήθηκαν πάλι.

ΥΓ.Έξι (6) χρόνια έχει να πάρει ο Ολυμπιακός πέναλτι σε αγώνα με το βάζελο.Πώς την αντέχουν τόση αδικία απορώ. :lol:

Δημοσ.

ΥΓ.Έξι (6) χρόνια έχει να πάρει ο Ολυμπιακός πέναλτι σε αγώνα με το βάζελο.Πώς την αντέχουν τόση αδικία απορώ. :lol:

tωρα αυτο που κολλαει? πιστευεις (παλι) οτι εχεις αδικηθει? θα μπροουσες σε παρκαλω να μου πεις τα τελευταια 6 χρονια σε ποιον αγωνα δεν πηρες πεναλντι που δικαιουσουνα στα μεταξυ μας ματς? και μην μου πεις παλι για τον ιβανσιτς

Δημοσ.
tωρα αυτο που κολλαει? πιστευεις (παλι) οτι εχεις αδικηθει? θα μπροουσες σε παρκαλω να μου πεις τα τελευταια 6 χρονια σε ποιον αγωνα δεν πηρες πεναλντι που δικαιουσουνα στα μεταξυ μας ματς? και μην μου πεις παλι για τον ιβανσιτς

Δεν έχω την απαίτηση να έχεις διαβάσει όλα τα πόστ που έκανα μετά τον αγώνα της Κυριακής.Σου λέω λοιπόν οτι από την αρχή εγραψα οτι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τη διαιτησία γιατί έτσι και αλλιώς δεν αξίζαμε τη νίκη.Τώρα όμως πάμε να φτάσουμε στο άλλο άκρο και να παρουσιαστεί ο παο ως αδικημένος.

Αυτό που είπα κολλάει στη γενική αντίληψη οτι ο Ολυμπιακός ευνοείτε πάντα,ότι και να γίνει.Δεν γίνεται να ευνοείσε και να μην έχεις πάρει πέναλτι εδώ και 13 παιχνίδια.Αν θές μπορώ

εύκολα να θυμηθώ τα μπουκέτα του Κυριάκου στον Τζιοβάνι στο Δούρειο,τον Κυριάκο πάλι να ξεχειλώνει τη φανέλα του Τζιοβάνι στο 3-2 της Λεοφώρου.Λογικά θα υπάρχουν και άλλες φάσεις που 5 και 6 χρόνια μετά κανείς δεν τις θυμάται.

Δημοσ.
Υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να έχει τέτοια απαίτηση?

Πές πές κοντεύουν να το πιστέψουν και οι ίδιοι οτι αδικήθηκαν πάλι.

Το πεναλτι του κωνσταντινου στον βενετιδη στη Λεωφορο ποτε εγινε?

Δημοσ.

Σιγουρα υπαρχει μια προκαταληψη κατα του ολυμπιακου αλλα πρεπει να αναρωτηθουμε πως εχει δημιουργηθει αυτη.

Ε τοτε θα δικαιολογεις η εστω αιτιολογεις καποτε μια ενδεχομενη "αντιδραση" των ολυμπιακων οταν επι χρονια εχουν γεμισει τα αυτια τους για αδικιες και χουντες*.

*τουλαχιστον τα τελευταια 4 χρονια αναιτια.Επειδη ο ολυμπιακος τα παιρνει συνεχομενα, καπου καποτε 3 φασεις παιρνουν αμπαριζα ολοκληρες χρονιες που δεν υπαρχει το ελαχιστο ψεγμα.

Δημοσ.

Κάτσε ρε συ. Εμείς πήραμε πρωτάθλημα 2003-2004 αν δεν είμαι λάθος. Και δεδομένου ότι πρέπει να ήταν την προηγούμενη χρονιά ήταν 2002-2003. Όχι πως λέει τίποτα, απλως για να είμαστε ακριβείς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...