KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Το διάβασα τώρα μόλις από έγκυρη πήγή. Αχαχα...καλο! Παντως απο τον Πενταζανι στον Τεσειρο ειναι μια προοδος!
littlelouievegos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Γιατι μου αξιζει και ειμαι μαλακακος που βλεπω συνομωσιες παντου..Αλλη φορα συγγαυροι να με επαναφερετε στην ταξη... Και ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην ομαδα μας, που παρα το ανυπαρκτο κεντρο καταφερε να ανταπεξελθει στις δυσκολιες ενος τετοιου ματς. Και οχι απλα να ανταπεξελθει. Αλλα να δειξει ποιος ειναι και θα παραμεινει αιωνια το αφεντικο στο Ελληνικο ποδοσφαιρο. Κατι μου ελεγε να παω σημερα το ηθελα πραγματικα. Ευτυχως που ακουσα αυτη την φωνη μεσα μου και στο τελος του ματς εβλεπα αυτο στον φωτεινο πινακα του γηπεδου.. Τελος ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε οποιον Παναθηναικο φιλαθλο/οπαδο δεν μπαινει εδω μονο να προκαλεσει,αλλα εχει τα @@ και το ηθος να πει και ενα μπραβο για τον αιωνιο αντιπαλο ακομα και στα δυσκολα.
1980 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 ρε στον πεθαμενο κανετε καζουρα? βασικα ο απο πανω ειχε δικιο τελικα. την κυριακη δοσμενο σημερα φανηκε η πραγματικη διαφορα των δυο ομαδων.
alexzzz Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 littlelouievegos έχεις την φωτογραφία του φωτεινού πίνακα σε καμιά 12mpixel να την βάλω στο φόντο;
littlelouievegos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 littlelouievegos έχεις την φωτογραφία του φωτεινού πίνακα σε καμιά 12mpixel να την βάλω στο φόντο; 7.1mp αν σου κανει.. Εχω και videos αλλα θελουν encoding γιατι ειναι m-jpeg.. PM me να τα πουμε ..
Ammon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Κατω τα χερια απο τον Γιαννακη τον Γκουμα.Το παιδι ειχε δικιο.1-1 την κυριακη,4-0 σημερα.Συνολο: 5-1 Αυτο δεν ειχε πει το παλικαρι στην συνεντευξη????
Bougas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 a! και για να μην ξεχνιομαστε .... http://www.supersport.gr/default.asp?aid=%20141456
padelis71992 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 παιδια μετα απο τις χαρες που καναμε σημερα το πρωι ενω ετοιμαζομουνα για το σχολειο και ανοιξα την τβ εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο...σκωτοσανε φιλαθλο του ολυμπιακου οταν γυρναγε απο καφετερια ελεος πια....αθοω παιδι....ελεος :(
adi32 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 πρωτοσελιδα εφημεριδων και μετα λεμε πως γινονται επεσοδια αυτος ο προεδρος δεν εχει παει ακομα σπιτι του και οι εφημεριδες αυτες δεν εχουν κλεισει 4 μεγαλα μπραβο 1 στο σωφερακο 1 στον Γιαννακη Γκουμα 1 στις κωλοφυλλαδες 1 στο κρατος που τους αφηνει ακομα ελευθερους
vlachaquito Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 http://www.sport24.gr/html/ent/254/ent.215254.asp Οταν δυστυχως μετα τα γεγονοτα στο Λαυριο το κανεις γαργαρα και συνεχιζεις, τετοια καταληξη θα εχεις...
Critter Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Λοιπον, κανονικα πρεπει να κανω καζουρα ανευ προηγουμενου στους βαζελους γιατι πραγματικα το παραληρημα που ακολουθησε το Χ της Κυριακης ηταν ανευ προηγουμενου. Κανανε το καλυτερο φετινο τους παιχνιδι μακραν, μας βρηκαν και χαλαρους και με απουσιες και ξαφνικα αρχισανε να μιλανε για καταρευση του μυθου του φετινου ολυμπιακου, για νικες με 1-4, για γιορτες για τα 100 χρονια κτλ. Και ενταξει, ας πουμε οτι οι εφημεριδες κανουν τη δουλεια τους....Δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι σαν τον Kaisersoze για παραδειγμα που εχουν δωσει συγχαρητηρια στο φετινο ολυμπιακο, που εβριζαν καθε μερα τον Τζιγκερ και γενικα που παραδεχοντουσαν το χαλι του ΠΑΟ παρασυρθηκαν τοσο ευκολα και βγαλανε γλωσσα με τον πλεον προκλητικο τροπο....Πραγματικα μου κανει εντυπωση. Απο εκει και περα πραγματικα απλα αποκατασταθηκε η πραγματικοτητα...Και για να ειμαστε και λιγο ρεαλιστες, ενταξει η διαφορα δυναμικοτητας μας δεν ειναι για 4 αλλα για 2 σιγουρα....Απλα παιζει ρολο και η μερα που θα βρεθεις.... Στο γηπεδο, δεν μπορω να σας περιγραψω τι γινοτανε...Προσωπικα αν ημουνα παιχτης του ΠΑΟ θα ειχα φυγει απο τον αγωνα...Δεν μπορειτε να καταλαβαιτε τι ειρωνια φαγανε...Χαρακτηριστικα: 1.Γιαννης Γκουμας οεοεοε 2.Κοκκαλη κοκκαλη σε παρακαλω φερε μας το Γκουμα στον ολυμπιακο 3.Στο τελος εκει που αλλαζανε οι βαζελοι πασες, φωναζανε ολοι ΟΛΕ ΟΛΕ και μολις εφτασε η μπαλα στο Νικοπολιδη πανυγηριζανε λες και μπηκε γκολ... 4.Ο Δημουτσος ακομα δεν βγηκε απο το αυγο του και επιασε και διαλογο με την εξεδρα στο πεταλο απεναντι απο την 7..Φανταζομαι ξερετε τι ακουσε.. 5.κο κο κο κο κο κο με το ρυθμο του υμνου του ΠΑΟ 6.Και διαφορα αλλα που μου διαφευγουν.. Οι εφημεριδες του ΠΑΟ απαραδεκτες....τι το περασαν;Μπασκετ;;;; Πάντως πέρα απο την πλακα, ο Ποστιγκα φανηκε καλο παιχτακι εστω και για τη μια ντριπλα που εκανε και τη μικρη συμμετοχη που ειχε. Αυτα απο μενα. Περαστικα σε αυτους που ξαφνικα νομισαν οτι ειναι η Manchester...
KaizerSoze Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δεν μπορω να καταλαβω πως καποιοι σαν τον Kaisersoze για παραδειγμα που εχουν δωσει συγχαρητηρια στο φετινο ολυμπιακο, που εβριζαν καθε μερα τον Τζιγκερ και γενικα που παραδεχοντουσαν το χαλι του ΠΑΟ παρασυρθηκαν τοσο ευκολα και βγαλανε γλωσσα με τον πλεον προκλητικο τροπο....Πραγματικα μου κανει εντυπωση. Δεν διαβασες ολο το ποστ μου, ετσι?
EKTELESTES Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Απότομη και ανώμαλη προσγείωση Τζάμπα οι γιορτινές φανέλες
Aρρωστος 7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Τζάμπα οι γιορτινές φανέλες Γιατί?Μια χαρά γιορτή δεν τους κάναμε εχτές?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.