Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και είναι νέος άνθρωπος..

Όταν χτυπιόμασταν το καλοκαίρι ότι είναι καλή επιλογή για τον πάγκο κάποιοι φώναζαν :P

Εντάξει τουλάχιστον μερικοί το παραδέχτηκαν ότι έκαναν λα΄θος. (tzinos ftw!)

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Άντε πάλι...

Πονάει η αλήθεια?

Έχει κάνει άλλη ελληνική ομάδα 2 εκτός έδρας νίκες στη φάση των ομίλων?Έχει άλλη ελληνική ομάδα 2 νίκες σε 3 εκτός έδρας?

Δημοσ.

Έχει αρχίσει να τσούζει βαζελάκια ε; Εγώ σας καταλαβαίνω...βλέπετε τον Θρύλο να χτίζει σιγά σιγά ομαδάρα με Ευρωπαική προοπτική... κι εσείς κάνετε λες και πήρατε το CL που καταφέρατε να μας πάρετε Χ προχθές χαχα (πλάκα κάνω guyz ελπίζω να το καταλάβατε)

Δημοσ.

Το καινούριο μου background το είδατε; Δεν το είδατε ε;;;; :devil:

osfppao40jf5.th.jpg osfppao40lh3.th.jpg

ΥΓ: ευχαριστώ τον κύριο littlelouievegos για την φωτογραφία του πίνακα. Όλα τα λεφτά!!!

Δημοσ.
Πονάει η αλήθεια?

Έχει κάνει άλλη ελληνική ομάδα 2 εκτός έδρας νίκες στη φάση των ομίλων?Έχει άλλη ελληνική ομάδα 2 νίκες σε 3 εκτός έδρας?

Ώραία το διόρθωσες για να το κάνεις 2 σε τρεις αγώνες. Γιατί έχουν ξαναγίνει δύο νίκες την ίδια χρονιά σε φάση ομίλων.

Δημοσ.
Και είναι νέος άνθρωπος..

Όταν χτυπιόμασταν το καλοκαίρι ότι είναι καλή επιλογή για τον πάγκο κάποιοι φώναζαν :P

Εντάξει τουλάχιστον μερικοί το παραδέχτηκαν ότι έκαναν λα΄θος. (tzinos ftw!)

Έχω ένσταση εδώ.

The facts:

• Το καλοκαίρι αλλάξαμε τη μισή ομάδα.
  • Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει ψύχωση με την καλή ευρωπαϊκή πορεία/καταξίωση πρώτα απ'όλα στα μάτια των οπαδών του.
  • Ο πρόεδρος είναι, όπως και να το κάνεις, μισότρελος(έστω με την καλή έννοια).

Υπόθεση Εργασίας:

Εκείνο το βράδυ στην (παγωμένη) Βρέμη, ο Θρύλος δεν έκανε το 2ο ημίχρονο της ζωής του. Ο Ολυμπιακός χάνει.

Εναλλακτικά, ο Κοβάσεβιτς βγαίνει κουτσάλογο.

Μπορεί να είναι σίγουρος κανείς για το πού θα ήταν σήμερα ο Τάκης???

Εγώ δεν μπορώ να είμαι.

Πιστεύω ότι την ωριμότητα που έδειξε ο Τάκης (αρχικά στο ΤσουΛου) φέτος δεν μπορούσε να την προδικάσει κανείς από το καλοκαίρι. Εκείνο τον καιρό φαινόταν, πολύ λογικά, παρακινδυνευμένη κίνηση η επιλογή Λεμονή.

Η εξήγηση πάνω-κάτω γνωστή και εύλογη.

Καινούρια ομάδα, ψύχωση για την Ευρώπη και τα ρέστα.

Το ότι τώρα τον παραδέχομαι δεν σημαίνει ότι το καλοκαίρι ήμουν λάθος που δεν τον θεωρούσα ιδανικό να διαχειριστεί έτσι τη δεδομένη κατάσταση. Το βράδυ εκείνο στο (κολασμένο) Βέζερστάντιον ο Θρύλος ανασκολόπισε την πράσινη λαίλαπα με το σπαθί του και τη μαγκιά του. Ο Λεμονής όμως ήταν ΚΑΙ Γ@ΜΩ τους κωλόφαρδους....

Δημοσ.

Να πω λιγο, το καλοκαιρι αν χτυπιομουν ηταν για τους λογους οτι ειναι νεος ανθρωπος, ολυμπιακος, διψασμενος για τιτλους και μεγαλεια κτλ.

Δεν βγηκα να σας πω, ΧΑ σας τα λεγα, (εστω και αν αυτο δειχνει το ποστ μου), αλλα ποσο ικανοποιημενος ειμαι που οντως τα πηγε καλα. Και ποσο χαιρομαι που οσοι γκρινιαζαν το καλοκαιρι, ειναι και αυτοι ευχαριστημενοι τωρα :-)

Επισης, το καλοκαιρι ελεγα: Ναι θελω το πρωταθλημα, πορειες κτλ αλλα δεν θα με πειραξει για φετος και γενικοτερα να υπαρξουν στραβοπατηματα, αν δω οτι υπαρχει καποια οργανωση απο πισω, καποιο σχεδιο. Τα βλεπω αυτα και δεν προκειται να γκρινιαξω πανω απο ενα ποστ μετα απο καμια ηττα :)

Γενικα τι γαματα ειναι που ολα πανε καλα.

Δημοσ.
τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες ελληνικής ομάδας σε φάση ομίλων (2 σε 3 αγώνες)

Ώραία το διόρθωσες για να το κάνεις 2 σε τρεις αγώνες. Γιατί έχουν ξαναγίνει δύο νίκες την ίδια χρονιά σε φάση ομίλων.

Για πές μου τι διόρθωσα από το αρχικό μύνημα?

Όσο και να σας πονάει (και το δείχνετε) η μόνη ελληνική ομάδα που έχει κάνει 2 εκτός έδρας νίκες στον όμιλο είναι ο Ολυμπιακός.

Άλλο να έχεις 2/6 όπως εσείς και άλλο 2/3 όπως ο Ολυμπιακός φέτος.

Δημοσ.
Το καινούριο μου background το είδατε; Δεν το είδατε ε;;;; :devil:

osfppao40jf5.th.jpg osfppao40lh3.th.jpg

ΥΓ: ευχαριστώ τον κύριο littlelouievegos για την φωτογραφία του πίνακα. Όλα τα λεφτά!!!

Πολυ ωραιο φιλε...φτιαξε ομως και ενα σε διαστασεις 1680χ1050.;)

Δημοσ.

Δηλώσεις Ριβάλντο:

«Πιστεύω πως η αποχώρησή μου από τον Ολυμπιακό έκανε καλό στην ομάδα, με το εξής σκεπτικό. Αν δεν είχα φύγει, θα είχαν μείνει με μένα, τον Ριβάλντο των 35 ετών, δεν θα έκαναν καινούργιες μεταγραφές και οι φιλοδοξίες τους θα περιορίζονταν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τώρα, όμως, αναγκάστηκαν να κάνουν κάποιες μεταγραφές. Για να προχωρήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ και να τα καταφέρεις σε πολλές διοργανώσεις ταυτόχρονα χρειάζεσαι 4-5-6 καλούς παίκτες με φιλοδοξίες».

http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=116257

Αυτά που φωνάζαμε εμείς το καλοκαίρι όταν έφυγε τώρα τα παραδέχεται και ο ίδιος.

Δημοσ.
τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες ελληνικής ομάδας σε φάση ομίλων (2 σε 3 αγώνες)

Για πές μου τι διόρθωσα από το αρχικό μύνημα?

Όσο και να σας πονάει (και το δείχνετε) η μόνη ελληνική ομάδα που έχει κάνει 2 εκτός έδρας νίκες στον όμιλο είναι ο Ολυμπιακός.

Άλλο να έχεις 2/6 όπως εσείς και άλλο 2/3 όπως ο Ολυμπιακός φέτος.

Για να σε βοηθήσω να καταλάβεις, σε υποθετικό σενάριο, 3 νίκες σε 6 αγώνες είναι περισσότερες από 2 σε 3. Και σε πραγματικό σενάριο, 2 σε 3 είναι το ίδιο με 2 σε 6. Εκτός αν μιλάμε για ποσοστά επιτυχίας, ευστοχίας στα τρίποντα κτλ. Αλλά αν το πάμε εκεί, θα μιλήσουμε για παραπάνω από μία χρονιές και ασ' το μετά...

Ελπίζω να ήμουν κατανοητός αυτή τη φορά, ή έστω να κατάλαβες.

Για όλα τα υπόλοιπα περί πόνου κτλ, πέρα από το δούλεμα σε γνωστούς που μου εξασφάλιζε το 0 στους 30-40-50 αγώνες πόσοι ήταν, ειλικρινά χέστηκα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...