Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατί ήταν ΚΑΙ Γ@ΜΩ τους κωλόφαρδους? Δεν βγάζει νόημα το ποστ σου.

Αν και νομίζω ότι βγαίνει νόημα, θα στο πω και αλλιώς. Μέχρι εκείνη τη στιγμή τα αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη ήταν μέτρια.Αν χάναμε στη Βρέμη(κάτι συνηθισμένο για εκτός έδρας αγώνα), κατά πάσα πιθανότητα ήμασταν εκτός των 16 και ίσως από το ΟΥΕΦΑ. Έξω δηλαδή από τον βασικό στόχο αυτής της ομάδας. Μην ξεχνάς ότι από εκεί και πέρα τα αποτελέ στο πρωτάθλημα ήταν μαύρα χάλια. Οπότε αν δεχτείς τα 3 δεδομένα που έδωσα(και ισχύουν όπως και να το κάνεις), καταλαβαίνεις ότι τώρα θα είχαμε άλλο προπονητή.Διαφωνείς?

Το "κωλόφαρδος" πάει στο ότι το διπλό εκείνο ήρθε γιατί οι παίκτες σεληνιάστηκαν στο 2ο ημίχρονο, έκαναν το ματς της ζωής τους και έβγαλαν όση μαγκιά είχαν. Ο Λεμονής δεν έκανε και κανένα μαγικό σε κείνο το ματς, ενώ ψιλοέπαιζε το κεφάλι του. Έτσι νομίζω.

Μη με παρεξηγείς, είμαι κι εγώ μέσα στην τρελή χαρά και όπως είπε και ο φίλος

Γενικά τι γαμάτα ειναι που ολα πανε καλα.
Δημοσ.

Πως δεν έκανε τίποτα τρελό; Έκανε το πιο τρελό πράγμα σε εκείνο τον αγώνα όπου όλοι ανεξερέτως υποθέτω τον βρίζαμε... έβγαλε τον Γκαλέτι που μέχρι τότε ήταν ο καλύτερος και έβαλε τον Ντάρκο που τελικά γύρισε το παιχνίδι... δεν μπορεί στα λάθη να φταίει ο Λεμονής και στα καλά να "σεληνιάζονται" οι παίχτες...

Δημοσ.

Ρε παιδια ενταξει να συμφωνησω οτι ο καθενας εχει την αποψη του.

Να ρωτησω εγω κατι αν μπορει κανεις να μου απαντησει;

Πως ειναι δυνατον μερικες (να μην πω σχεδον ολες) απο τις μεγαλυτερες επιτυχιες των τελευταιων ετων να εχουν συνδεσει αρρηκτα το ονομα τους με τον Τακη Λεμονη; Μα ειναι πια τοσο κωλοφαρδος ο συγκεκριμενος σε βαθος χρονου;

Εγω δεν θα πω αν γνωριζει απο προπονητικη, γιατι οτι και να πω μαλακιες θα πω. Δεν εχω σπουδασει το αντικειμενο, δεν εχω γνωσεις τετοιες και μιλαω μονο εμπειρικα οπως φανταζομαι και η συντριπτικη πλειοψηφια ολων μας.Αλλα ειλικρινα μου προξενει τρομερη εντυπωση οτι ακομα πολυς κοσμος τον κοιταει με μισο ματι. Και φυσικα οχι μονο δεν θα παρει παραταση ζωης αν αρχισει η "φυσιολογικη" πολλες φορες κατω βολτα, αλλα θα ακουσει και τα εξ αμαξης.

Δλδ τι αλλο πρεπει να κανει αυτος ο ανθρωπος για να σας πεισει να τον αφησουμε να υλοποιησει το πλανο του;

Εμενα δεν με νοιαζει αν ειναι καλος προπονητης, αν ειναι καραγκιοζης, αν κανει τουμπες, βουντου ή απλα ειναι καλος ψυχολογος. Με νοιαζει το οτι συγκριτικα με αλλους εχει προσφερει πολλα περισσοτερα.

Δημοσ.
Ρε παιδια ενταξει να συμφωνησω οτι ο καθενας εχει την αποψη του.

Να ρωτησω εγω κατι αν μπορει κανεις να μου απαντησει;

Πως ειναι δυνατον μερικες (να μην πω σχεδον ολες) απο τις μεγαλυτερες επιτυχιες των τελευταιων ετων να εχουν συνδεσει αρρηκτα το ονομα τους με τον Τακη Λεμονη; Μα ειναι πια τοσο κωλοφαρδος ο συγκεκριμενος σε βαθος χρονου;

Εγω δεν θα πω αν γνωριζει απο προπονητικη, γιατι οτι και να πω μαλακιες θα πω. Δεν εχω σπουδασει το αντικειμενο, δεν εχω γνωσεις τετοιες και μιλαω μονο εμπειρικα οπως φανταζομαι και η συντριπτικη πλειοψηφια ολων μας.Αλλα ειλικρινα μου προξενει τρομερη εντυπωση οτι ακομα πολυς κοσμος τον κοιταει με μισο ματι. Και φυσικα οχι μονο δεν θα παρει παραταση ζωης αν αρχισει η "φυσιολογικη" πολλες φορες κατω βολτα, αλλα θα ακουσει και τα εξ αμαξης.

Δλδ τι αλλο πρεπει να κανει αυτος ο ανθρωπος για να σας πεισει να τον αφησουμε να υλοποιησει το πλανο του;

Εμενα δεν με νοιαζει αν ειναι καλος προπονητης, αν ειναι καραγκιοζης, αν κανει τουμπες, βουντου ή απλα ειναι καλος ψυχολογος. Με νοιαζει το οτι συγκριτικα με αλλους εχει προσφερει πολλα περισσοτερα.

+1 Σε όλο το ποστ.

Για την κωλοφαρδία πάντως που σας έκατσε άσχημα σαν λέξη, να πω μια τελευταία φορά ότι εννοούσα το συγκεκριμένο ματς με τη Βέρντερ και από τα ποστ που έκανα νομίζω ότι έγινε crystal clear. Μακάρι να γίνει ο Λεμονής η αφορμή για αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζει τους προπονητές(ως αναλώσιμους) ο κόσμος και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού...

Edit

PS.:1

Τα Μαθηματικά δέχτηκαν χτύπημα κάτω από τη ζώνη τις τελευταίες μέρες...

PS.2:

Δύσκολο ματς το σημερινό, έτσι?

Δημοσ.

Για να σε βοηθήσω να καταλάβεις' date=' σε υποθετικό σενάριο, 3 νίκες σε 6 αγώνες είναι περισσότερες από 2 σε 3. Και σε πραγματικό σενάριο, 2 σε 3 είναι το ίδιο με 2 σε 6. Εκτός αν μιλάμε για ποσοστά επιτυχίας, ευστοχίας στα τρίποντα κτλ. Αλλά αν το πάμε εκεί, θα μιλήσουμε για παραπάνω από μία χρονιές και ασ' το μετά...

Ελπίζω να ήμουν κατανοητός αυτή τη φορά, ή έστω να κατάλαβες.

Για όλα τα υπόλοιπα περί πόνου κτλ, πέρα από το δούλεμα σε γνωστούς που μου εξασφάλιζε το 0 στους 30-40-50 αγώνες πόσοι ήταν, ειλικρινά χέστηκα.[/quote']

Απάντησέ μου ειλικρινά δεν θα σε παρεξηγήσω:Μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά που έχει το 66% (2 στα 3) από το 33% (2 στα 6)?

Καταλαβαίνεις οτι όταν δίνεις 6 αγώνες έχεις διπλάσιες ευκαιρίες να διεκδικήσεις τη νίκη από τον άλλον που δίνει μόνο 3?

Καταλαβαίνεις οτι με τη δική σου λογική εξομοιώνεις το 2/3 με το 2/16 για παράδειγμα?

Και τι σχέση έχουν οι προηγούμενες χρονιές?Δεν μιλάμε αθροιστικά.Πάρε μου μία μια όλες τις χρονιές,ποτέ δεν είχες 2/3.

Η αεκ πήρε το τελευταίο της πρωτάθλημα το 1994.Σήμερα έχουμε 2008.Έχει 1 πρωτάθλημα στα 14 χρόνια.1 επιτυχημένη προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος στις 14.

Εσύ πήρες το τελευταίο σου το 2004.Έχεις 1 στα 4 χρόνια.

Θεωρείς οτι είσαστε στην ίδια μοίρα????

Για να εχεις 2/6 σημαινει οτι εχεις παιξει και 2ο ομιλο ετσι?

Φυσικά.Εγώ όμως μιλάω για έναν όμιλο.Και εγώ θα έπαιζα 2ο όμιλο τώρα αν υπήρχε το ίδιο σύστημα με τότε.Και τότε θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε όμοια μεγάθη.

Δημοσ.

Δε θα το συνεχίσω, προφανώς το πρόβλημα είναι στην κατανόηση γραπτού κειμένου.

Αν δε σου κάνει κόπο, διάβασε τι έγραψες και ξαναδιάβασε τι έγραψα. Αν ακόμα δεν καταλαβαίνεις, ασ' το...

Δημοσ.

δεν ειμασταν τοσο κακοι οσο ακουγεται σημερα τηρουμενων των συνθηκων (τραυματιες + κουραση απο 2 ντερμπι). Αλλα δωσαμε χωρο και μπορουσαμε να την πατησουμε. Για αλλο ενα παιχνιδι ο νουνιεζ πολυ καλος ειδικα στο πρωτο 20λεπτο ηταν παντου, μοιρασε 2-3 ασιστ και εβαλε ωραιο γκολ που τελικα εκρινε τον αγωνα. Για αλλο ενα παιχνιδι ο αντωνακης κραταει την ομαδα, χωρις αυτον φετος θα ειμασταν μειον 9-10 βαθμους!! Πολυ μαχητικος ο λουα, καλες κινησεις, καλες πασες, απο τα καλα του παιχνιδια. Συγκλονιστικοι παντος - αντζας, ολη η αμυνα μονοι τους. Πιο ουσιωδες ο τζολε μερχι και στην αμυνα εκοψε απειρες φορες. Και τελος αμαν πια με το μοσχαρι που λεγεται σισιτς, δεν μπορω να καταλαβω τι του βρηκαν και τον πηραν, ρε συ τακι ελεος δεν ξερω αν ειναι ξαδερφος σου η γκομενος σου αλλα πας να χαλασεις την καλη εικονα με τον να τον βαζεις συνεχεια μεσα. Εχουμε τον μενδρινο που εχει δειξει καποια καλα στοιχεια φετος και που ειναι καθαρο δεξι χαφ, αλλα βαζει συνεχεια τον σισιτς. Μιλαμε οτι σε 25 λεπτα προλαβε να κανει ισα με 15 λαθη, συνεχεια οφφσαιντ, λαθος πασες, λαθος τοποθετησεις, ανυπαρκτη ταχυτητα, μοσχαρι κανονικο. Και φυσικα εξαιτιας του ξεκινουσαν πολλες αντεπιθεσεις επικυνδυνες. Αυτος ειναι ο νεος μπορχα κανονικα.

Δημοσ.

Ε τον ξερει τοσα χρονια, ΚΑΤΙ- δεν μπορει!- θα εχει δει στον Σισιτς και του δινει ευκαιριες για να ξετυλίξει τα (μισθά :P ) ταλέντα του. :P

Ως τώρα απογοητευτικός.

Δημοσ.

ξερω γο σε κατι λεβαδειακους μπορει να ξεχωριζε αλλα για τον ολυμπιακο δεν κανει με την καμια. Κοιτα ο λεμονης ηξερε οτι πιθανον ειναι χρησιμο εργαλειο, οτι μπορει να παιξει δεξια-αριστερα, και με τις ελειψεις που εχουμε φανταζε μια καλη λυση για παγκο. Αλλα ετσι οπως παιζει και με την ευκολια που του δινει χρονο συμετοχης εκτιθεται ο λεμονης, γιατι με αλλους παιχτες δεν το εχει κανει που δειχνανε καλυτερα στοιχεια.Τουλαχιστον επρεπε να τον παει πιο σιγα μπας και εγκλιματιστει και να δινει πιο πολυ χρονο σε νουνιεζ - μενδρινο. Και οι δυο μπορουν να καλυψουν τις θεσεις του σισιτς καλυτερα (και τον νικοπολιδη να βαζε καλυτερα θα τανε!).

Δημοσ.

Εγώ όταν ήρθε ο Σίσιτς δεν ήμουν ενάντια σε αυτή την κίνηση.Τον είχα δει σε 3 αγώνες του Λεβαδειακού και μου άρεσε για μπάκ απ του Γκαλέτι.

Το σημερινό του χάλι δεν μπορώ να το εξηγήσω.Έσπασε κάθε ρεκόρ σε λάθη και μαλακισμένες ενέργειες.Αν παίξει 2-3 φορές ακόμα έτσι τον βλέπω για δανεικό το καλοκαίρι.

Λούα κορυφαίος με διαφορά και πολύ καλοί Πάντος και Άντζας.Ο Νούνιεζ αρχίζει να δείχνει μερικά πραγματάκια και μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Δημοσ.

δυστηχος σημερα ηταν το αποκορυφωμα, διοτι ηταν η χειροτερη του εμφανιση, οταν ηδη βρισκετε στην ομαδα καποιο διαστημα, συμετεχει φουλ στις προπονησεις και εχει παιξει σε επισημο αλλες τρεις φορες. Και αντι να βελτιονεται, γινεται χειροτερος. Και δυστηχος και στις προηγουμενες συμετοχες ηταν σχεδον το ιιδιο κακος, αλλα σημερα εδωσε ρεσιταλ. Οταν ηρθε και μενα μου φανταζε καλη λυση χωρις να τον εχω προσεξει και πολυ στις παλιες του ομαδες. Αλλα εχω μεινει αφωνος με το ποσο απατη ειναι απο την πρωτη στιγμη που τον ειδα με την κοκινη φανελα.

Δεν ξερω απλα δεν μπορο να διανοηθο οτι ο τυπος αυτος ειναι εξτρεμ, οταν δεν εχει ουτε τριπλα, ουτε ταχυτητα, ουτε σεντρα, ουτε φαντασια, ουτε το καταλληλο σωμα, τιποτα. Επιμενο οτι πρεπει να παιζει αμυντικο χαφ η σεντερ μπακ λολ

Δημοσ.
O Νούνιεζ είναι μεγάλη παιχτάρα. Κρίμα που δεν τον πήραμε εμείς.

Νομίζω οτι υπερβάλεις λίγο.Εμένα δεν με έχει εντυπωσιάσει.Έχει καλή τεχνική αλλά υστερεί πολύ σε ταχύτητα και στο ένας με έναν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...