Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραια τα λες τζινος.

Εγω παλι θελω να αναφερθω σε αυτο

http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=69995

Μερικα πραγματα δεν αλλαζουν ποτε.. Δλδ, διωχνεις εναν νεαρο, αντι να τον χρησιμοποιησεις σαν ανταλλαγμα για τον σπυροπουλο..

Δλδ αντι να πεις στον πανιωνιο @παρε 1.5εκ, τον φακινο που τον θελεις και δανεικο τον μητρογλου *εψαχνε επιθετικο και πηρε τον χουτο@ και φερε μας τον σπυροπουλο, τον αφηνεις ετσι να φυγει και τον περνει αμεσως ο πανιωνιος..

Παντα ανοργανωσια σε αυτο το θεμα ο ολυμπιακος απο παντα..οπως προπερυσι που αρχισε το ξεσκαρταρησμα, αντι να δωσει καψη-καφε στον παοκ που τους ηθελε και ηθελαν να πανε και αυτοι (δεν τα βρηκαν στα οικονομικα) και να παρει τον χριστοδουλοπουλο τους αφησε ελευθερους...

Λαθος λαθος...

Δημοσ.

Το οτι τον απέκτησε δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα τον δεχόταν ως αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Σπυρόπουλου (για τον οποίο σήμερα ο Τσακίρης ξανδήλωσε οτι δεν πωλείται σε ομάδα της Ελλάδας).Όταν παίρνεις κάποιον ως αντάλλαγμα τον θέλεις για να σε βοηθήσει άμεσα,ο Φακίνος δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία.Υπέγραψε για τριάμιση χρόνια,είναι επένδυση για το μέλλον.Άσε που με τα μυαλά που κουβαλάει δεν θα κάνει ποτέ του καριέρα.

Όσο για το Χριστοδουλόπουλο από τη στιγμή που ο πάοκ ήθελε 5 εκατομμύρια και 2-3 δανεικούς δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει αυτή η μεταγραφή.

Δημοσ.
Άσε που με τα μυαλά που κουβαλάει δεν θα κάνει ποτέ του καριέρα.

Γιατί; Είχαμε παρατράγουδα; Εγώ μόνο από το fm τον ξέρω όπου γίνεται παικταράς :-) !

Δημοσ.
Γιατί; Είχαμε παρατράγουδα; Εγώ μόνο από το fm τον ξέρω όπου γίνεται παικταράς :-) !

Θα σου πώ το πιο χαρακτηριστικό.Ο Φακίνος πίστευε οτι αυτός ήταν η αιτία που διώξανε τον Σόλιντ.Επειδή δεν τον χρησιμοποιούσε αρκετά...Πολύ τουπέ,πολλή διάθεση για μεγάλη ζωή,αλλά από δουλειά στην προπόνηση τίποτα.

Δημοσ.
Θα σου πώ το πιο χαρακτηριστικό.Ο Φακίνος πίστευε οτι αυτός ήταν η αιτία που διώξανε τον Σόλιντ.Επειδή δεν τον χρησιμοποιούσε αρκετά...Πολύ τουπέ,πολλή διάθεση για μεγάλη ζωή,αλλά από δουλειά στην προπόνηση τίποτα.

Άσε τον τρελό στην τρέλα του δηλαδή...

Δημοσ.
Κανα νεο με Στολτιδη??? ζηταει λεει 750.000 και ο κοκκαλης δινει μονο 400.000? δηλαδη τα ιδια με περυσι???

Παίρνει 450.Του πρότειναν 550 και αυτός ζήτησε 800.

Θα τα βρούνε στα 650.

Δημοσ.
Παίρνει 450.Του πρότειναν 550 και αυτός ζήτησε 800.

Θα τα βρούνε στα 650.

Χεχεχεχε. Μάγος είσαι? :-D

Με 600 έκλεισε για 2 χρόνια.

Μήπως να μας δώσεις και τίποτα νουμεράκια για το τζόκερ την Κυριακή ?? :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...