Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια τα πραγματα ειναι απλα. Οι ΠΑΕ ειναι ΑΕ. Επομενως μιλαμε για επιχειρησεις. Στις επιχειρησεις υπαρχουν managers που μιλανε με τον εξω κοσμο και εξασφαλιζουν το καλυτερο για τις επιχειρησεις τους.

Οι managers λοιπον της εταιριας ολυμπιακος (Π.Κοκκαλης ας πουμε) κοστολογησαν τον παιχτη σε ενα ποσο στο οποιο δεν πωλουταν απο τον Πανιωνιο.

Ερχεται ενας αλλος manager και εκτιμαει οτι η επενδυση αυτη αξιζει πανω απο την τιμη που θεωρουσε ο ολυμπιακος. Ετσι λοιπον παιρνει το επιχειρηματικο ρισκο και τον αγοραζει σε υψηλοτετη τιμη.

Απο εκει και περα το πια επιχειρηση επραξε σωστα το ξερει μονο το μελλον.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν υπαρχει επικοινωνιακη ηττα οπως για παραδειγμα με το Σαρας που εκει μας εφτυσε ασχετα απο τα λεφτα.

Σχετικα με το Σπυροπουλο παντως και βλεποντας και την ιστορια των μεταγραφων Ελληνων παιχτων στο εξωτερικο, δεν νομιζω οτι προκειται να βγαλουν ποτέ λεφτα απο την πωληση του. Μπορει ομως να αποσβεσει τη διαφορα με την αποδοση του.

Ειδωμεν....

Σωστο αυτο που λες.. Εμεις απλα συζηταμε για την καταλληλοτητα της επενδυσης περα απο το επενδυτικο ρισκο που σαν τριτοι δεν μας ενδιαφερει και αμεσα καλως ή κακως. Κουβεντα να γινεται..

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τον οποιο Σισιτς τον θελατε και εσεις οπως και τον Γκαλιτσιο για να μην ξεχνιομαστε...και για το ποιος εχει γελιο μετα τη τεσσαρα στο Καραισκακη μαλλον δεν θα επρεπε να βγαζεις γλωσσιτσα.:lol:

Καλά έχετε χάσει τη μπάλα.

Εδώ εσείς δώσατε λεφτά για τον Καρχαρίρε που μόλις σήμερα πήρε πόδι και μιλάτε κιόλας.

4.

Τοση ειναι η πρεμουρα σας να την πειτε στον Dark που ουτε καν πηρατε πρεφα οτι ειναι Οφητζης. και βεβαια η εμπερισταστομενη απαντηση τεκμηριωμενη με επιχειρηματα απο τον συγχρονο οπαδο του ολφπ... "4"

Δημοσ.

αν ισχυει αυτο που διαβασα, τοτε ναι μονο αγωνιστικα οφελη μπορουν να εχουν, οχι οτι ειναι κακο αυτο. για τα επομενα 4,5 χρονια λεει ο πανιωνιος εχει το 50% πιθανης μεταπωλησης. Που σημενει οτι για να βγαλει κανα φραγκο ο παο πρεπει να τον πουλησει πανω απο 4 εκατ. (χλωμο, ηδη ειναι υπερτιμημενος). Απο την αλλη ειναι θετικο οτι ουσιαστικα δενεις εναν πολυ καλο ελληνα για τουλαχιστον 4 χρονια, αφου δυσκολα θα ερθει καποτε προταση κοντα στα 5 εκ.

Στα δικα μας τωρα, ναι ειναι καποιας μορφης ητα απο την στιγμη που τον κυνηγουσαμε μεχρι να τον αρπαξει ο παναθηναικος. Αλλα οταν εχεις παρει τον τοροσιδη με λιγο πανο απο 1 εκ., οταν ο λαγος κοστισε στην αεκ 900 χιλ, τοτε 2 εκ +50% φανταζουν κοροιδια, ειδικα οταν τον ιδιο παιχτη τον ειχες κλεισει πριν 2 χρονια για ψιχουλα. Στην ουσια εμεις ψαχνουμε αριστερο μπακ κατα αναγκη διοτι επενδυσαμε στον μπραβο πολλα και μας βγηκε προβληματικος και ο ντομι αν και ξεκινησε καλα καταντησε κουτσαλογο. Φτασαμε να δινουμε πολλα λεφτα για τον σπυροπουλο χωρις να πιστευουμε οτι τα αξιζει, απλα γιατι χρειαζομαστε αμεσα αριστερο μπακ. Για να μην παρεξηγιουμαστε δεν θα με χαλαγε καθολου να τον ειχαμε αλλα δεν στεναχωριεμαι και καθολου που τον χασαμε και σε αυτη την τιμη. Η μηπως πιστευει κανεις οτι ο παναθηναικος δυναμωνει τοσο αισθητα με αυτη την προσθηκη που πρεπει να φοβουμαστε?? Οποτε ητα, αλλα χωρις να τσουζει.

Προβλεπω απαντηση παντως (ελπιζω....)

Δημοσ.
Δεν πειράζει εμείς θα κάνουμε μεταγραφή που θα σαρώσει :P

Ας βάλει τον Ζεβλακοφ αριστερά εκεί δεν υποτίθεται ότι είναι η αριστερή του θέση;

Καλα κανεις δεν διαβάζει τα ποστ μου????:cry:

Δημοσ.

Θα μας τρελάνετε ρε παιδιά. Έσβησε επικοινωνιακά την μεταγραφή του Μπελούτσι η μεταγραφή του Σπυρόπουλου επειδή τον είχαμε στα υπόψιν μας 6 μήνες;

Εγώ θα τον ήθελα στον Ολυμπιακό αλλά δεν ξέρω αν μας είναι και τόσο απαραίτητος τώρα. Πιο πολύ για το μέλλον.

Το ότι τον πήρε ο βάζελος τώρα μου φαίνεται πιο λογικό γιατί πονούσε αριστερά πίσω. Δεν είναι ότι εμείς είμαστε κομπλέ αλλά κάτι κάνουμε (αν αποφασίσει και ο Μπράβο να παίξει καμιά φορά).

Εδώ και καιρό λέμε ότι 2 μύρια δεν θα τα δίναμε για τον Σπυρόπουλο. Αμφιβάλεις ότι είναι και θέμα εντυπωσιασμού του σοφέρ με όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό;

Δημοσ.

Επίσης παιδια μονο σε μένα φαιινεται οτι τα 2m για το Σπυρόπουλο ειναι παρα πολλα λεφτά?Δηλαδή ειναι 2 φορές καλυτερος των Τοροσιδη Γκαλιτσιου Παπαδοπουλο(και κατι παραπανω)?Μην ξεχνάμε οτι τον Γκαλετι τον πηραμε ΟΛΟΚΛΗΡΟ για 2,3m αν θυμαμαι καλα και τον Νουνιες 2,5!

Ενταξει καλός ειναι αλλα οχι και 2 εκατομμυρια!Αποψη μου ειναι πως ο Ολυμπιακος κινειται με πολυ σωστο μεταγραφικο πλάνα και πως σωστα βγάζει απο τη μυγγα ξυγκι(με την προυποθεση πως τα λεφτα βγαινουν και μπαινουν στο μπατζετ του συλογου και οχι στις τσεπες των προεδρων!!!)

Δημοσ.
Συνεχίστε έχετε πολύ γέλιο ..

Και το καλύτερο δεν ξέρω αν το έχετε ακούσει.. Κάποιοι έδωσαν λεφτά για να πάρουν τον... σίσιτς !!

(μην ανησυχείτε όμως, έχει απλά άγχος το παιδί)

Με την ίδια λογική που είχαν δώσει λεφτά πριν καμιά δωδεκαετία για να πάρουν τον ....

Τζόρτζεβιτς !

Μάπα βγήκε το καρπούζι τελικά, έτσι;

Και βέβαια ο Σίσιτς βγήκε άχρηστος με δύο παιχνίδια, όπως άχρηστος είχε βγει και ο Νούνιες , χωρίς καθόλου παχνίδια !!!!

Αυτά ακούω και στο γήπεδο και ταπειρωκρανιάζω που λέει και μια ψυχή ...

Δημοσ.
Συνεχίστε έχετε πολύ γέλιο ..

Και το καλύτερο δεν ξέρω αν το έχετε ακούσει.. Κάποιοι έδωσαν λεφτά για να πάρουν τον... σίσιτς !!

(μην ανησυχείτε όμως, έχει απλά άγχος το παιδί)

Ξαναπέστο αυτό τέσσερις φορές μπας και το πιστέψεις. Δώσε μου εμένα τον Μπελούτσι και σου αφήνω τον Σπυρόπουλο που αξίζει όσο τέσσερις Ρομπέρτο Κάρλος και κοστίζει όσο τέσσερις Τοροσίδιδες. Βασικά εσείς χρειάζεστε άλλες τέσσερις μεταγραφές (σε κάθε θέση) για να μην βγείτε τέταρτοι. Φωνάζει αυτό εδώ και τέσσερα χρόνια. Πρέπει να κάνετε ένα καινούργιο τετραετές πλάνο. :P

Δημοσ.

Για να δουμε τι γνωμη εχει για τον Λεοναρντο ο Καμπος ενας ανθρωπος που ξερει πολυ καλα το Βραζιλιανικο ποδοσφαιρο.

Εκπληκτος έμεινε ο Πάουλο Κάμπος όταν πληροφορήθηκε το γεγονός ότι ο Λεονάρντο αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την Κυριακή (27/01) για λογαριασμό του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που ενδιαφέρονταν στη Βραζιλία για τον 22χρονο άσο μεγάλες ομάδες, όπως οι Παλμέιρας, Κορίνθιανς και Σάο Πάολο. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Αστέρας Τρίπολης μίλησε με τα καλύτερα λόγια στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» για τον Λεονάρντο τονίζοντας πως είναι παίκτης που μπορεί να αγωνισθεί εξίσου καλά και στο 4-4-2 αλλά και στο 3-5-2. Ακόμα, ο Κάμπος δεν θέλησε να συγκρίνει τον Βραζιλιάνο άσο της Πορτουγκέζα με τον Ρομπέρτο Κάρλος.

«Μένω έκπληκτος από τον Ολυμπιακό»

«Ξέρω καλά τον Λεονάρντο. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Μου κάνει εντύπωση ότι θα έρθει στον Ολυμπιακό, αφού σύμφωνα με όσα ήξερα εγώ θα πήγαινε σε μία από τις μεγάλες ομάδες της Βραζιλίας που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Ξέρω ότι τον ήθελαν οι Παλμέιρας, Κορίνθιανς και Σάο Πάολο και είχα την αίσθηση ότι εκεί θα καταλήξει. Μένω έκπληκτος από αυτό που μου λέτε», είπε, αρχικά, ο Κάμπος και συνέχισε:

«Για μένα ο Λεονάρντο είναι σπέσιαλ περίπτωση. Εκανε πολύ καλό πρωτάθλημα με την Πορτουγκέζα στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας. Ξεχώρισε και γι αυτό τον ήθελαν μεγάλες ομάδες. Εχει πολύ καλά στοιχεία. Είναι τεχνίτης και δυνατός. Μπορεί να παίξει πολύ καλά και στο 4-4-2 και στο 3-5-2, επειδή έχει την ίδια περίπου ικανότητα και στο αμυντικό αλλά και στο επιθετικό παιχνίδι. Μπορεί να παίξει όλη την πλευρά και να ακολουθήσει σωστά τις εντολές του προπονητή».

«Ο Κάρλος είναι μόνο ένας...»

Στη συνέχεια, ο Κάμπος δεν θέλησε να συγκρίνει τον Λεονάντο με τον Ρομπέρτο Κάρλος: «Ακόμη κι αν του ζητήσεις να παίξει όλη την πλευρά θα το κάνει. Δεν μπορώ να τον συγκρίνω με τον Ρομπέρτο Κάρλος, επειδή Ρομπέρτο Κάρλος είναι μόνο ένας. Οπως είπα, όμως, έχει πολύ καλά στοιχεία και ποικιλία στο παιχνίδι του. Πρόκειται για έναν νεαρό πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Από εκεί και πέρα πρέπει να περιμένουμε να τον δούμε για να πούμε περισσότερα πράγματα».

Δημοσ.

Έλα μωρέ,δώσανε τόσα λεφτά για σπυρόπουλο και κάτι έγινε.Μας "νικήσαν" όπως λένε(μόνο που στο γήπεδο δεν το βλέπω να το κάνουν) και κάτι τρέχει στα γύφτικα.Πιο πολύ για κίνηση εντυπωσιασμού μου κάνει...

Δημοσ.

Λοιπον για να τελειωνουμε με τον Σπυροπουλο...καλος παιχτης και πολυ καλη μεταγραφη για τον ΠΑΟ που ποναει σε αυτη τη θεση αλλα μεχρι εκει.

Σε καμμια περιπτωση δεν αξιζε ολα αυτα τα λεφτα και τους απιστευτους ορους και φυσικα απο μονος του δεν ειναι σε καμμια περιπτωση ικανος να αλλαξει τις ισορροπιες.

Γιατι το διαβασαμε και αυτο...οτι ενα αριστερο μπακ ειναι σε θεση να κανει τον ΠΑΟ πανισχυρο.Και ο Ρομπερτο Καρλος στα νιατα του να ηταν δεν θα μπορουσε να το κανει αυτο.

Δημοσ.

Αγωνιστικά καλή κίνηση για τον Παναθηναικό. Από την άλλη τα λεφτά πολλά. Καθαρά κίνηση εντυπωσιασμού και αποδυνάμωσης της ΠΕΚ. Τον Σωκράτη πάντως δεν νομίζω να τον χαλάει αυτή η εξέλιξη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...