vlachaquito Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Πιστευω οτι ο ολυμπιακος με τους βασικους δεν εχει να φοβηθει τιποτα και κανενα.. Σημερα εδειξε καποια δειγματα στο δευτερο ημιχρονο οπου με τις αλλαγες λεντεσμα και μπελουσι πιεσε ασφυκτικα τον αρη.. Οσο για τον μπελοθτσι, για αυτο το λιγο που επαιξε εδειξε φοωερα πραγματα... Μπαλλα με την μια, κοφτες πασσες αριστερα δεξια, δειγματα ηγετη μια και ζητουσε συνεχεια την μπαλλα και εψαχνε να κανει αμεσως παιχνιδι... Με λιγα λογια, στο κεντρο φαινεται να βρισκει αυτο που του λειπει...
zoocra77 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μπορεί να φαινεται βλακεία αλλά εμένα αυτό που με ενθουσίασε και μου δείχνιε οτι έχει πολύ καλή τεχνική είναι οτι η μπαλα "κολαγε" στο πόδι του!!!Μπορει βεβαια να ετυχε!Εχουμε καιρό να δουμε τι ψαρια πιανει αλλα πιστευω οτι θα βοηθήσει πολυ στα ματς με τη chelsea καθως και στο προτάθλημα(Ειδικα με αυτες τις ασσιστ που εβγαζε)!
littlelouievegos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες οτι ο Μπελουτσι φαινεται οτι το κατεχει το τοπι και θα βοηθησει πολυ. Πολυ καλη τεχνικη, εχει αισθηση του γηπεδου, πασαρει σωστα και εχει ηγετικη φυσιογνωμια. Φαινεται ο παικτης που μπορει να προσφερει πολλα και εμενα μου εδειξε οτι θα βοηθησει πολυ. Ο Αρης επαιξε εξυπνα ηταν πολυ καλος στο πρωτο αλλα κλειστηκε στο δευτερο πισω απο την σεντρα και το πληρωσε. Ειναι πολυ καλη ομαδα και το επιβεβαιωσε. Ειχαμε ενα αδικαιολογητο εκνευρισμο στο παιχνιδι μας παντως που δεν μπορω να καταλαβω απο που προερχονταν. Οταν εχεις 65-35% κατοχη μπαλας απεναντι στον Αρη δεν γινεται να εχεις τοσο αγχος. Σε καποιες φασεις θα μπορουσαμε να ειχαμε τελειωσει το παιχνιδι απο νωρις αν ειμασταν πιο ομαδικοι. Για τον Λουα μαθαμε τπτ; Ελπιζω να μην χτυπησε γιατι με τον Νουνιεζ αντε να μην πω..
KWSN_Men Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 καλα μιλαμε το μπασκετ απιστευτη καταντια...εχει πιασει πατο εδω και παρα παρα πολυ καιρο... Όσο θυμάμαι 2-3 εδώ μέσα μόνο που δε με έβριζαν που έλεγα ακατάλληλο τον Γκέρσον το καλοκαίρι, λες και είχα συμφέρον να πάρετε καλύτερο... Φυσικά εξαφανισμένοι τώρα...
littlelouievegos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Όσο θυμάμαι 2-3 εδώ μέσα μόνο που δε με έβριζαν που έλεγα ακατάλληλο τον Γκέρσον το καλοκαίρι, λες και είχα συμφέρον να πάρετε καλύτερο... Φυσικά εξαφανισμένοι τώρα... Πιο καλοκαιρι ρε μαν; Ο ανθρωπος τα λεμε απο την τρεχουσα περσινη περιοδο οτι ειναι ακαταλληλος και το κυριοτερο επικυνδινος. Αυτο που καταφεραμε ειναι να χασουμε αλλη μια χρονια τζαμπα για να επιβεβαιωσουμε το αυτονοητο δλδ.. Τα χουμε πει και εγω με το ροστερ της τοτε Μακαμπι και με την πραγματικα προκλητικη ευνοια της διαιτησιας που ειχε προπονηταρα θα ημουν. Ευρωπαικο μπασκετ = αμυνα πρωτιστως (καλως ή κακως). Αν δεν μπορεις να το κανεις σπιτι σου με τα κολληταρια σου τους Ισραηλινους να σου κανουνε πλατες.
vlachaquito Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Όσο θυμάμαι 2-3 εδώ μέσα μόνο που δε με έβριζαν που έλεγα ακατάλληλο τον Γκέρσον το καλοκαίρι, λες και είχα συμφέρον να πάρετε καλύτερο... Φυσικά εξαφανισμένοι τώρα... Το ακαταλληλος πολυ ηπιο μου φαινεται... Εγω μερικες σελιδες πιο πανω ειχα πει οτι μετα το λαθος να τον κρατησει το καλοκαιρι, ακομα και το νοεμβριο επρεπε να τον ειχε διωξει.. Ετσι και αλλιως η ομαδα παιζει χωρις προπονητη... Τουλαχιστον θα ειχαν εκμεταλλευτει το ευκολο προγραμμα μεχρι το τελος ιανουαριου για να δεσει ο καινουργιος προπονητης και θα ειχαν 100 % λιγοτερες απωλειες απο οτι τωρα με τον χονδρο.. Οσο για ποιον προπονητη?? αν πρεπει να τον συγκρινουμε με τον χονδρο, αρκει να εχει...διπλωμα προπονητη, μετα μια χαρα θα ειναι.. Υ.Γ. ααα και μην ξεχναμε οτι θα κερδιζες και τον σκορτσανιτη..ενας απο τους σημαντικους λογους της καταστασης του ειναι το ειρωνικο στυλακι του βλακοπινι..
Aρρωστος 7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Με Λεντέσμα και Μπελούσι ο Ολυμπιακός είναι άλλη ποιότητα,πολύ μεγαλύτερη.Αν είναι υγιείς και οι δύο δεν έχω ανησυχία για το πρωτάθλημα.Σήμερα 30 λεπτά έπαιξαν και ανέβασαν δυο κλάσεις ολόκληρη την ομάδα. Ειδικά τον Μπελούσι δεν το βλέπω να μένει για πολύ καιρό. ΥΓ.Ο Μπελούσι ήρθε από τις παραλίες και με 10 προπονήσεις έκανε πολλά πράγματα.Αυτός ο Νούνιεζ που είναι εδώ 7 μήνες ακόμα προσαρμόζεται από την αλλαγή της ηπείρου?Αν το κατέχεις το άθλημα φαίνεται από το πρώτο πεντάλεπτο.
tzinos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 αν ειχαμε 15 μπελουτσι θα ειμασταν η τσελσι η η μπαρτσα. Καποιος θα ξεχωριζει, καπιοι θα ειναι καλοι και καποιοι θα παλευουν για μια θεση. Μου συγκρινεις ενα παιχτη πανετοιμο και αναγνωρισμενο (δεν γινεσαι τυχαια αρχηγος της ριβερ ουτε παιζεις εθνικη αργεντινης) με ενα που παλευει να αποδειξει οτι αξιζει, ο ενας κανει 15 εκατομυρια και ο αλλος 2. Μια χαρα εχει βοηθησει ο νουνιεζ εδω και καμποσα παιχνιδια και μια χαρα επαιξε και σημερα, πιεσε, ετρεξε, σουταρε, ηταν μεσα στις φασεις. Και μην αρχισετε οτι εχασε την κεφαλια η μπαλα ηταν στο υψος της μεσης, και αλλοι χασανε πιο ευκολα. Στο παιχνιδι τωρα, μπραβο στον λεμονη για τις γρηγορες αλαγες. ο λεντεσμα ηταν αρχηγος στο κεντρο απο την στιγμη που περασε και ο μπελουτσι μεσα σε ολα τα καλα που γινανε απο το 60 και μετα. Το σημαντικο ειναι οτι φαινετε διψασμενος και δεν εχει τουπε, ετρεχε και πιεζε να κλεψει την μπαλα, δεν περιοριζεται μονο στην δημιουργια παιχνιδιου. Για τα υπολοιπα σας τα χα πει απο το φιλικο της δευτερας, το παλικαρι ειναι ποδοσφαρικα πανεξυπνος, με πολυ γρηγορη σκεψη και καλη αντιληψη του χωρου και γρηγορες πασες-ασιστ, κανει τη διαφορα. οσο για το αν θα μεινει για πολυ απλα ελπιζω να κατσει 2,5 χρονακια να τον χορτασουμε και μετα να μοσχοπουληθει. Το καλο ειναι οτι η ρητρα που εχει ισχυει μονο μετα απο καμποσα χρονια (θυματια κανεις ποσα?)
littlelouievegos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 ΥΓ.Ο Μπελούσι ήρθε από τις παραλίες και με 10 προπονήσεις έκανε πολλά πράγματα.Αυτός ο Νούνιεζ που είναι εδώ 7 μήνες ακόμα προσαρμόζεται από την αλλαγή της ηπείρου?Αν το κατέχεις το άθλημα φαίνεται από το πρώτο πεντάλεπτο. Ετσι.. Απλα πραγματα..Αμα ερθει και η αρρωστια ο Ροντριγκο θα παλαβωσω..Τρελλανε μας Σωκρατες και φερτον .. Τζινο τα χουμε πει φιλε. Εχει διαθεση αλλα ειναι εμφανεστατο οτι δεν μπορει το παιδι. Δεν εχει ποδοσφαιρικη κλαση να στηριχτεις επανω του. Και ελπιζω να μην το διαπιστωσεςι/ουμε 100% αμα λειψει για καιρο ο Λουα Λουα γιατι θα ειναι πολυ οδυνηρο..
1980 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Πιο καλοκαιρι ρε μαν; Ο ανθρωπος τα λεμε απο την τρεχουσα περσινη περιοδο οτι ειναι ακαταλληλος και το κυριοτερο επικυνδινος. Αυτο που καταφεραμε ειναι να χασουμε αλλη μια χρονια τζαμπα για να επιβεβαιωσουμε το αυτονοητο δλδ.. Τα χουμε πει και εγω με το ροστερ της τοτε Μακαμπι και με την πραγματικα προκλητικη ευνοια της διαιτησιας που ειχε προπονηταρα θα ημουν. Ευρωπαικο μπασκετ = αμυνα πρωτιστως (καλως ή κακως). Αν δεν μπορεις να το κανεις σπιτι σου με τα κολληταρια σου τους Ισραηλινους να σου κανουνε πλατες. ναι ητανε κανα δυο το καλοκαιρι που λεγανε ολοκληρος γκερσον που εχει παρει τοσα ευρωπαικα με την μακαμπι και εχει σβησει τον ομπραντοβιτς και κατι τετοια. Αλλα τωρα που να ξεμυτισει.
kfyros Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Αυτός ο Σκόρδας είναι πολύ γραφικός τύπος. Πάλι φαντάσματα έβλεπε. Βέβαια για το αστείο φάουλ που έδωσε ο Μαζαράκος υπέρ του Χαλκιά στο πρώτο ημίχρονο , που του 'φυγε η μπάλλα ενώ ήταν μόνος του, και μας έκοψε σίγουρο γκολ, δεν είδε τίποτα. Δε λέω, καλή ομάδα ο Άρης, αλλά μικραίνει πολύ όταν κάνει καθυστέρηση βάσει τακτικής από το 10ο λεπτό του ματς. Φαίνεται του έχει μείνει κατάλοιπο από τη Β εθνική που ήταν πριν μερικά χρόνια...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 αν ειχαμε 15 μπελουτσι θα ειμασταν η τσελσι η η μπαρτσα. Καποιος θα ξεχωριζει, καπιοι θα ειναι καλοι και καποιοι θα παλευουν για μια θεση. Μου συγκρινεις ενα παιχτη πανετοιμο και αναγνωρισμενο (δεν γινεσαι τυχαια αρχηγος της ριβερ ουτε παιζεις εθνικη αργεντινης) με ενα που παλευει να αποδειξει οτι αξιζει, ο ενας κανει 15 εκατομυρια και ο αλλος 2. Μια χαρα εχει βοηθησει ο νουνιεζ εδω και καμποσα παιχνιδια και μια χαρα επαιξε και σημερα, πιεσε, ετρεξε, σουταρε, ηταν μεσα στις φασεις. Και μην αρχισετε οτι εχασε την κεφαλια η μπαλα ηταν στο υψος της μεσης, και αλλοι χασανε πιο ευκολα. οσο για το αν θα μεινει για πολυ απλα ελπιζω να κατσει 2,5 χρονακια να τον χορτασουμε και μετα να μοσχοπουληθει. Το καλο ειναι οτι η ρητρα που εχει ισχυει μονο μετα απο καμποσα χρονια (θυματια κανεις ποσα?) To ιδιο πράγμα λέμε στην ουσία,οτι ο Νούνιεζ δεν είναι τίποτα σπουδαίο.Γιατί αυτός που όντως είναι κάτι σπουδαίο το δείχνει από την αρχή (Λεντέσμα-Μπελούσι) ανεξάρτητα από ποια ήπειρο έρχεται.Και τι λές μια χαρά έπαιξε?Και εγώ αν μπώ και θα τρέχω και θα πιέζω,αυτό σημαίνει οτι είμαι καλός πάικτης?Δεν έκανε καμιά αξιόλογη ενέργεια.Μακάρι να ανέβει το παιδί αλλά εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι.Είναι και αυτό το 10άρι που κουβαλάει στην πλάτη,όταν έχω δεί να το φοράνε Δεληκάρης,Ζιοβάνι,Ντέταρι,Προτασόφ,Καραπιάλης και Ριβάλντο δεν ανέχομαι να το έχει κάποιος που απλά προσπαθεί. Η ρήτρα του Μπελούσι ισχύει μετά από 2,5 χρόνια.
alexzzz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Πως και έχουμε ησυχία στο τόπικ μας σήμερα; Άλλα περίμενα και δεν αναφέρομαι σε ολυμπιακούς φυσικά.
vlachaquito Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Και τι λές μια χαρά έπαιξε?Και εγώ αν μπώ και θα τρέχω και θα πιέζω,αυτό σημαίνει οτι είμαι καλός πάικτης?Δεν έκανε καμιά αξιόλογη ενέργεια.Μακάρι να ανέβει το παιδί αλλά εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι.Είναι και αυτό το 10άρι που κουβαλάει στην πλάτη,όταν έχω δεί να το φοράνε Δεληκάρης,Ζιοβάνι,Ντέταρι,Προτασόφ,Καραπιάλης και Ριβάλντο δεν ανέχομαι να το έχει κάποιος που απλά προσπαθεί. Η ρήτρα του Μπελούσι ισχύει μετά από 2,5 χρόνια. Εισαι λιγο υπερβολικος. Το παλικαρι δεν εχει κανει ουτε 10 προπονησεις, και σημερα αλλαξε ολο το παιχνιδι με το που μπηκε.. δλδ τι περιμενες να σου κανει, 2 γκολ, 1 ασσιστ, κολπακια αλλα ροναλντινιο και να σερβιρει και ποπ κορν σε 30 λεπτα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.