1980 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Οπως ελεγα χτες και στον littlelouievegos καθως προχωρουσα χτες στην λεωφορο ακουω δυο τυπους ο γαβρος κερδισε παλι με πετσινο πεναλτι. Περναει ενας γερος διπλα πεταγετε παλι με μουφα πεναλτι κερδισε ο γαβρος , τι περιμενατε ρε παιδια. Σταματανε δυο τυποι με μηχανακια τα μ...α οι γαβροι παλι με απατη πεναλτι κερδισανε. Ε παω και εγω και βρισκω εναν φιλο μου γαβρο μετα ρε πουστη του λεω παλι με πουστικο πεναλτι κερδισες. Εντ δε μπιτ γκοους ον.... Εντωμεταξυ ακομα δεν το εχω δει το πεναλτι...χαχαχαχα.
alexzzz Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 alex, κάνε ότι θέλεις. Θα κριθείς όμως γι' αυτό! βάλε και κάνα smilie όπως εγώ να δείξεις ότι κάνουμε χαβαλέ όμως!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Ε, τώρα μάθημα ξεροκεφαλιάς από άνθρωπο που μου γράφει ότι έχουμε ευνοηθεί σε 2 από τα 3 παιχνίδια του δεύτερου γύρου, τη στιγμή που στο παιχνίδι με τον Αστέρα έπρεπε να έχουν αποβληθεί 2 παίχτες του αντιπάλου με κόκκινες κάρτες και στο παιχνίδι με τη Βέροια φάγαμε 3 κόκκινες (δίκαιες σύμφωνα με τον κανονισμό, κατά μια έννοια άδικες επειδή οι αντίστοιχες δε βγαίνουν ποτέ στους αντιπάλους μας), και ταυτόχρονα η εύνοια στο παιχνίδι χθες δεν ήταν πια και κάτι ιδιαίτερο, αλλά μόνο μια φάση, τη στιγμή που υπάρχουν πολύ περισσότερες φάσεις εναντίον μας να το αντισταθμίσουν (μην τις ξαναγράφω τώρα, βαριέμαι), συγγνώμη, αλλά δε δέχομαι. Επίσης, στο πρώτο γύρο δεν αδικηθήκαμε σε 1 και 2 παιχνίδια, αλλά σε 10. Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Ο Γκαλίτσιος δεν έχει πάρει ακόμα μεταγραφή. Η ομάδα απέκτησε τον Μερίν Τουρίν. Δεν ξέρω αν τον έχεις ακουστά. Αν τον είχε πάρει ο Ολυμπιακό, θα μιλάγατε για τη μεγαλύτερη μεταγραφή του χειμώνα. Για να μην τα ξαναγράφω, για το πρόβλημα σκοραρίσματος της ΑΕΛ, τα γράφω στο αντίστοιχο τόπικ, δεν έχω κουράγιο να γράφω τα ίδια και τα ίδια. Να θυμίσω μόνο απ' αυτά που είχα γράψει, ότι στην Ευρώπη, με αντιπάλους πολλαπλής ποιότητας σε σχέση με τις ελληνικές ομάδες, σε 6 παιχνίδια, πετύχαμε 7 γκολ. Εκεί πρέπει να παίζουν άλλοι παίχτες απ' ότι φαίνεται. alex, κάνε ότι θέλεις. Θα κριθείς όμως γι' αυτό! Και πανω που νομιζα οτι ειχες σοβαρευτει...συνεχισε το παραληρημα! Υ.Γ Καλα ειδικα ο Μεριν ολα τα λεφτα...ακου εκει η μεγαλυτερη μεταγραφη!!!
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Mαθημα γλωσσολογιας Οταν κερδιζεις με μουφα πεναλτυ το αποτελεσμα ΔΕΝ ειναι δικαιο. Βρες αλλο τροπο να το περιγραψεις. Γιατι απλουστατα το δικαιο θα ηταν να ερθει 0-0. Θα μιλαγες βεβαια τοτε για ατυχια για για για για 500 πραγματα. Αλλα μην βαζουμε την δικαιοσυνη στην μεση υγ. Μπορει να εγιναν 5 φασεις που να αδικηθηκε ο Ολυμπιακος δεν ξερω. Μιλαω ΓΕΝΙΚΑ. Δικαιο ειναι να ειναι ολα σου τα γκολ νομιμα. Τελος. Δεν πα να ειναι αυτογκολ του αντιπαλου? Θα εισαι τυχερος αλλα δικαιος νικητης. ΑΔΙΚΟ ειναι οταν ο μοναδικος τροπος καταμετρησης-ΔΛΔ ΤΟ ΣΚΟΡ-διαμορφωνεται απο λαθος αποφαση του διαιτητη. Η οποια μπορει να εχει ελαφρυντικα(πχ ηταν μακρια, ειχε παικτη μπροστα, ανθρωπινο λαθος) αλλα δεν παυει να ειναι αδικη
littlelouievegos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μου αρεσει παντως που το πεναλτυ επειδη το ειπε ο Βαρουχ εχθες ολοι το χουν για μουφα . Μαλιστα ολως τυχαιως παλι η καμερα η καλη με την σωστη γωνια που εδειξε κατα την ωρα του αγωνα εχθες, μαγικα χαθηκε στην επεξηγηση των φασεων και μας δειχνανε την καμερα απο πισω απο τον παικτη για να μας εξηγησει ο διδακτωρ Βαρουχ πως ηταν "απατη". Εκεινο το ριπλευ εχει δειξει πεντακαθαρα οτι ο παικτης του Αρη εχει βρει το παπουτσι του Νταρκο γεματα και τον ριχνει. Εαν πεφτει με εμφατικο τροπο ποσως με ενδιαφερει γιατι αμα κατσω και καταμετρησω ποσες φορες πεφτει ο καθενας σε καθε αγωνιστικη θα νυχτωσουμε. Αλλα το εχει δειξει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ οτι τον βρισκει στο παπουτσι και γεματα. Α ρε πουστη μου ειλικρινα αλλη φορα θα κραταω βιντεο αγωνα γιατι με αυτα που βλεπω.. Μας εκανε και σχολιο η τσουτσου.. Πεφτει λεει τελευταια ο Νταρκο, ποιος ο Νταρκο κιολας πεφτει συνεχεια!! Και σε κατι επαγγελματιες δυτες κανει την παλαβη ..Α σε ρε λαμογιο αεκτζη σε εχουμε παρει χαμπαρι εδω και πολλα επεισοδια.. Και ειπε πεναλτυ το αλλο το δικο μας που δεν σφυριζεται με τπτ.. Δλδ πιπες ηθελε να βγαλει το πεναλτυ μουφα για να μιλανε ολοι σημερα για αλλοιωση αποτελεσματος, και καλα μας εβαλε και οτι δεν πηραμε το πεναλτυ το προηγουμενο ξερωντας οτι με αυτο δεν θα ασχοληθει κανεις.. Μαλακιες θα κανουμε τωρα; Οργανωμενα πραγματα.. Μεγαλος απατεωνας ο κιτρινος θιασωτης που εξηγει τις φασεις αλλα τον εκανε τσιμπουκι ο παρουσιαστης με κατι αλλες πιπες που ελεγε.. Μας εχουν καταντησει να περνουν απο το γηπεδο να μας ρωτανε αν η φαση ηταν καθαρη δλδ εκει εχουμε φτασει με την προπαγανδα που χει πεσει.. Κανεις δεν λεει οτι εμεις δεν εχουμε ευνοηθει οποιος το λεει αυτο μαλλον βλεπει τελειως οπαδικα το θεμα της διαιτησιας, αλλα ΕΙΔΙΚΑ φετος φαινεται καθαρα το τι σκοπος υπαρχει. Και φυσικα ολοι οι υπολοιποι τροφη θελουν για να πουν τα δικα τους..
dark_banishing Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μου αρεσει παντως που το πεναλτυ επειδη το ειπε ο Βαρουχ εχθες ολοι το χουν για μουφα . Μαλιστα ολως τυχαιως παλι η καμερα η καλη με την σωστη γωνια που εδειξε κατα την ωρα του αγωνα εχθες, μαγικα χαθηκε στην επεξηγηση των φασεων και μας δειχνανε την καμερα απο πισω απο τον παικτη για να μας εξηγησει ο διδακτωρ Βαρουχ πως ηταν "απατη".Εκεινο το ριπλευ εχει δειξει πεντακαθαρα οτι ο παικτης του Αρη εχει βρει το παπουτσι του Νταρκο γεματα και τον ριχνει. Εαν πεφτει με εμφατικο τροπο ποσως με ενδιαφερει γιατι αμα κατσω και καταμετρησω ποσες φορες πεφτει ο καθενας σε καθε αγωνιστικη θα νυχτωσουμε. Αλλα το εχει δειξει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ οτι τον βρισκει στο παπουτσι και γεματα. Α ρε πουστη μου ειλικρινα αλλη φορα θα κραταω βιντεο αγωνα γιατι με αυτα που βλεπω.. Μας εκανε και σχολιο η τσουτσου.. Πεφτει λεει τελευταια ο Νταρκο, ποιος ο Νταρκο κιολας πεφτει συνεχεια!! Και σε κατι επαγγελματιες δυτες κανει την παλαβη ..Α σε ρε λαμογιο αεκτζη σε εχουμε παρει χαμπαρι εδω και πολλα επεισοδια.. Και ειπε πεναλτυ το αλλο το δικο μας που δεν σφυριζεται με τπτ.. Δλδ πιπες ηθελε να βγαλει το πεναλτυ μουφα για να μιλανε ολοι σημερα για αλλοιωση αποτελεσματος, και καλα μας εβαλε και οτι δεν πηραμε το πεναλτυ το προηγουμενο ξερωντας οτι με αυτο δεν θα ασχοληθει κανεις.. Μαλακιες θα κανουμε τωρα; Οργανωμενα πραγματα.. Μεγαλος απατεωνας ο κιτρινος θιασωτης που εξηγει τις φασεις αλλα τον εκανε τσιμπουκι ο παρουσιαστης με κατι αλλες πιπες που ελεγε.. Μας εχουν καταντησει να περνουν απο το γηπεδο να μας ρωτανε αν η φαση ηταν καθαρη δλδ εκει εχουμε φτασει με την προπαγανδα που χει πεσει.. Κανεις δεν λεει οτι εμεις δεν εχουμε ευνοηθει οποιος το λεει αυτο μαλλον βλεπει τελειως οπαδικα το θεμα της διαιτησιας, αλλα ΕΙΔΙΚΑ φετος φαινεται καθαρα το τι σκοπος υπαρχει. Και φυσικα ολοι οι υπολοιποι τροφη θελουν για να πουν τα δικα τους.. Ο littlelouievegos έχει απόλυτο δίκιο !! Υπάρχει τεράστια προπαγάνδα εναντίον του ολυμπιακού. Τέτοια προπαγάνδα, που όλα αυτά που λέει ο manuel, φαντάζουν μικρά μπροστά της. Το αποτέλεσμα εξάλλου είναι απόλυτα δίκαιο, γιατί ο ολυμπιακός είχε περισσότερη ώρα στην κατοχή του την μπάλα και οι παίκτες του έκαναν και περισσότερα κόλπα !! Όποιος διαφωνεί είναι φανερό ότι είναι αντι-ολυμπιακός και δεν θα μπω στον κόπο να απαντήσω. Απλά θα σας παραπέμψω στο ματς με την τσέλσι, όπου θα της ρίξω 3 γκολάκια και θα σας δείξω πόσο μεγάλη έδρα είναι το καραϊσκάκι (ω ναι γιατί φέτος δεν μπορείτε να μου την πείτε για την ευρώπη, -μπουχαχα- ) Πάμε γερά αδέρφια !!!
littlelouievegos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Σε καταλαβαινω οποτε δεν νομιζω οτι χρειαζεται να σου απαντησω.. Το τι λεω το καταλαβαινεις πολυ καλα ... Ασχετα που δεν προκειται να το παραδεχτεις οτι την τριχα την κανουν τριχια με τον Ολυμπιακο.. Ειναι πολλα τα χρονια της ξηρασιας Αρη. Ειναι και τα προσφατα.. Οκ σορρυ εχεις δικιο πρεπει να μπαινω και στην θεση σου ρε μαν..Καπου πρεπει να τα ριχνεις και εσυ.. Αυτος που εχει διαθεση να κοιταξει την αληθεια φαινεται. Ο προκατειλλημενος που εχει βρει την ευκολη λυση παλι φαινεται. Ξερεις το πιο ευκολο πραγμα στην ζωη ειναι να βρισκουμε τα λαθη και τις ευννοιες του αλλου...Αλλα μαλλον δεν εχετε καταλαβει οτι αυτη η καταντια σας εχει φερει σε αυτο το σημειο.. Το πιος ειναι αξιοθρηνητος σαν οπαδος επετρεψε μου να το βλεπω απο διαφορετικη οπτικη γωνια. Αντε καντε και μαθηματα διαιτησιας αφου με αυτα ασχολειστε να γινεται εξπερ τουλαχιστον..
Aρρωστος 7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Εγώ λέω να τους αφήσουμε να πιστεύουν οτι για όλα τα δεινά που τους δέρνουνε φταίει η διαιτησία.Ότι έχουν τις καλύτερες ομάδες αλλά τα κοράκια τους στερούνε τους τίτλους.Έτσι είναι σίγουρο οτι ποτέ δεν θα κοιτάξουν να βελτιωθούν και να βρούν τι πραγματικά φταίει που βλέπουν πλάτη (με ένα μικρό διάλειμμα) από την εποχή του Έβερτ.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Μου αρεσει παντως που το πεναλτυ επειδη το ειπε ο Βαρουχ εχθες ολοι το χουν για μουφα . Μαλιστα ολως τυχαιως παλι η καμερα η καλη με την σωστη γωνια που εδειξε κατα την ωρα του αγωνα εχθες, μαγικα χαθηκε στην επεξηγηση των φασεων και μας δειχνανε την καμερα απο πισω απο τον παικτη για να μας εξηγησει ο διδακτωρ Βαρουχ πως ηταν "απατη".Εκεινο το ριπλευ εχει δειξει πεντακαθαρα οτι ο παικτης του Αρη εχει βρει το παπουτσι του Νταρκο γεματα και τον ριχνει. Εαν πεφτει με εμφατικο τροπο ποσως με ενδιαφερει γιατι αμα κατσω και καταμετρησω ποσες φορες πεφτει ο καθενας σε καθε αγωνιστικη θα νυχτωσουμε. Αλλα το εχει δειξει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ οτι τον βρισκει στο παπουτσι και γεματα. Α ρε πουστη μου ειλικρινα αλλη φορα θα κραταω βιντεο αγωνα γιατι με αυτα που βλεπω.. Μας εκανε και σχολιο η τσουτσου.. Πεφτει λεει τελευταια ο Νταρκο, ποιος ο Νταρκο κιολας πεφτει συνεχεια!! Και σε κατι επαγγελματιες δυτες κανει την παλαβη ..Α σε ρε λαμογιο αεκτζη σε εχουμε παρει χαμπαρι εδω και πολλα επεισοδια.. Και ειπε πεναλτυ το αλλο το δικο μας που δεν σφυριζεται με τπτ.. Δλδ πιπες ηθελε να βγαλει το πεναλτυ μουφα για να μιλανε ολοι σημερα για αλλοιωση αποτελεσματος, και καλα μας εβαλε και οτι δεν πηραμε το πεναλτυ το προηγουμενο ξερωντας οτι με αυτο δεν θα ασχοληθει κανεις.. Μαλακιες θα κανουμε τωρα; Οργανωμενα πραγματα.. Μεγαλος απατεωνας ο κιτρινος θιασωτης που εξηγει τις φασεις αλλα τον εκανε τσιμπουκι ο παρουσιαστης με κατι αλλες πιπες που ελεγε.. Μας εχουν καταντησει να περνουν απο το γηπεδο να μας ρωτανε αν η φαση ηταν καθαρη δλδ εκει εχουμε φτασει με την προπαγανδα που χει πεσει.. Κανεις δεν λεει οτι εμεις δεν εχουμε ευνοηθει οποιος το λεει αυτο μαλλον βλεπει τελειως οπαδικα το θεμα της διαιτησιας, αλλα ΕΙΔΙΚΑ φετος φαινεται καθαρα το τι σκοπος υπαρχει. Και φυσικα ολοι οι υπολοιποι τροφη θελουν για να πουν τα δικα τους.. Και εμεις ρε φιλε γιατι ειμαστε εδω; http://rapidshare.com/files/87383890/OSFP-Aris_1-0.wmv.html
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 βάλε και κάνα smilie όπως εγώ να δείξεις ότι κάνουμε χαβαλέ όμως! Sorry, απλά πειράχτηκα λιγουλάκι (κακώς είναι η αλήθεια), γιατί ούτε η πρώτη φορά είναι που λέω ότι ευνοηθήκαμε, ούτε η πρώτη φορά που παραδέχομαι ότι κάνω λάθος. Ε, όσο να'ναι, θα προτιμούσα να υπάρχει μια αναγνώριση, ότι τουλάχιστον δεν σας τα πρήζω προσπαθώντας να αποδείξω ότι το άσπρο είναι μαύρο, όταν τα πράγματα είναι τόσο φανερά, όπως κάνουν πολλοί εδώ μέσα. Επειδή όμως, έχεις δίκιο, το έγραψες πάνω στην πλακίτσα που είχαμε μεταξύ μας τις τελευταίες βδομάδες, πάρε ένα ωραίοτατο smiley αφιερωμένο εξαιρετικά: Manuel Και πανω που νομιζα οτι ειχες σοβαρευτει...συνεχισε το παραληρημα! Υ.Γ Καλα ειδικα ο Μεριν ολα τα λεφτα...ακου εκει η μεγαλυτερη μεταγραφη!!! Είμαι τόσο σίγουρος ότι δεν έχεις ιδέα ποιος είναι ο Μερίν. Συνέχισε παρακαλώ να γράφεις πόσο ασήμαντη μεταγραφή είναι. Γουστάρω. Μόλις τελειώσεις το δικό σου παραλήρημα, θα σου εξηγήσω ποιος είναι και από που τον βρήκαμε.
geovard Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Σκέφτηκε λοιπόν ο διαιτητής.Γιά να περνά σαρδέλλα ανάμεσα από δύο αμυντικούς ο Ντάρκο μάλλον τού έκαναν πέναλτυ.Ευκαιρία να το σφυρίξω μιάς καί θα δημιουργήσει η φάση αμφιβολίες λόγω τού συνωστισμού των παιχτών καί έτσι δεν θα κατηγορηθώ πολύ αφού είναι μιά φάση υπό αμφισβήτηση καί όχι πεντακάθαρη υπερ της μιάς άποψης.Φανταστείται ότι άμα δεν το σφύριζε θα άκουγε πολλά περισσότερα απ' ότι τώρα.Γιατί θα είχε απέναντί του τον κόσμο τού Ολυμπιακού καί τις εφημερίδες ενώ τώρα όσο καί να φωνάζει ο συμπαθής αλλά λιγότερος λαός τού Άρη δεν τρέχει προφανώς τίποτα.Λειτούργησε δηλαδή αυτό πού είχε πεί ο Ζήκος γιά τούς διαιτητές στο Καραϊσκάκη.Καί μετά θέλουμε αναταγωνιστικό πρωτάθλημα.Άμα δεν σφύριζε αυτό το πέναλτυ καί άμα δεν σφυριζε εκείνο με την Καλαμαριά τού Καραγκούνη (πού ομολογουμένως ήταν 'περισσότερο' πέναλτυ) θα ήταν πιό τίμιο το πρωτάθλημα.
littlelouievegos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Αλλα λογια να αγαπιομαστε.. Απαλευτοι πραγματικα. Τωρα μπηκε και το σκεπτικο του διαιτητη στην μεση...Επισης στην Λεωφορο δεν θα σφυριζοταν γιατι εκει ο διαιτητης δεν χεζεται.. Να δεις τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει.. Τελοσπαντων..Pointless H φαση του video ειναι απο επανω ξερετε τωρα adobe premiere και καρε καρε μην μας φυγει κανα frame..Αν και το χουμε δεδομενο οτι δεν ηταν πεναλτυ.. Αντε καληνυχτα μας..
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μα τι λες τώρα; Αμφιβάλλεις ότι δεν ήταν; Ολοφάνερο είναι και μπροστά στα μούτρα του διαιτητή. Τυφλός να είσαι, το βλέπεις. Το δε offside του Κοβάσεβιτς είναι απερίγραπτο. Το μόνο (μη) σφύριγμα που δικαιολογείται (με πολύ κόπο κι αυτό) είναι η μη κόκκινη στον Σέζαρ.
Critter Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Σχετικα με τον dark_banishing, ρε παιδια μην του τι μπαινετε.. Το παιδι μενει στα Χανια. Ξερετε τι σημαινει να εισαι αντιολυμπιακος και να μενεις στα Χανια? Ειναι λες και μπαινεις στη θυρα 7 και τραγουδας "γαμω τον Πειραια σας", οποτε λογικο ειναι να εχει τετοια μανια εναντι του ολυμπιακου...θα εχει ακουσει τα μυρια οσα τοσα χρονια στα Χανια...Και δεν το λεω για πλακα. Απο εκει και περα μας δοθηκε ενα πεναλτι που ο Βαρουχας λεει οτι δεν ητανε και εγω το δεχομαι (και ας μη το βλεπω) γιατι δεν μπορω να δεχομαι οτι λεει ο Βαρουχας οποτε με συμφερει. Επομενως αφου τον εχω επικαλεστει υπερ μου αλλες φορες, συμφωνω μαζι του και σε αυτη τη φαση. ΟΜΩΣ είπε και για ενα άλλο πεναλτι το οποιο το ειχα δει και γω μεσα στο αγωνα και απορρουσα πως ειναι δυνατον να λεει ο εκφωνητης οτι δεν ειδε κατι το επιλιψιμο ενω ο Παπαδοπουλος τραβουσε παρατεταμενα τη φανελα του Κοβασεβιτς. Επομενως δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Είμαι τόσο σίγουρος ότι δεν έχεις ιδέα ποιος είναι ο Μερίν. Συνέχισε παρακαλώ να γράφεις πόσο ασήμαντη μεταγραφή είναι. Γουστάρω. Μόλις τελειώσεις το δικό σου παραλήρημα, θα σου εξηγήσω ποιος είναι και από που τον βρήκαμε. Μια χαρα ξερω και ποιος ειναι και απο που τον πηρατε αλλα επειδη ειναι κριμα σε αυτες τις δυσκολες μερες να στερουμε το γελιο απο τους συνανθρωπους μας πες και στους υπολοιπους απο που πηρατε τη μεταγραφη του χειμωνα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.