Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Από τον editor του manager: Metin CA 139 PA 150 Reputation 139 Bakayoko CA 115 PA 140 Reputation 125 Για όσους δεν καταλαβαίνουν τα νούμερα, σημαίνουν ότι ο Metin είναι αντίστοιχος πχ του Λυμπερόπουλου ή του Καραγκούνη, ενώ ο Μπακαγιόκο είναι αντίστοιχος πχ του Τσίγκα (του ΠΑΟ) ή του Σάλμον (του ΠΑΟΚ). Νομίζω μεγάλη διαφορά. Αν ήταν πιο μικρή δε θα την ανέφερα.
littlelouievegos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Ρε μαν ειλικρινα. Οσο και αν σεβομαι την πραγματικα αξιολογη στατιστικη δουλεια των ανθρωπων του FM και παλιοτερα του CM οταν κανω μια συζητηση με καποιον και μου απανταει με στοιχεια ενος παιχνιδιου συγνωμη που στο λεω αλλα δεν μπορω να το δω σοβαρα.. Περα απο το οτι ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο να βαλεις στατιστικα για να προβλεψεις το ποδοσφαιρικο προφιλ ενος παικτη βασιζομενος σε αποδοση προηγουμενων ετων, υπαρχει παντα και ο παραγων ανθρωπος και ψυχολογια/αγωνιστικη θεληση-κατασταση. Κατι που τα μανατζερ οσα attributes και να βαλουν δεν θα μπορεσουν ποτε να αξιολογησουν επαρκως. Για αυτο σε παρακαλω αν εχεις να προσθεσεις κατι ουσιαστικο στην κουβεντα καντο ελευθερα αλλα οχι στοιχεια απο FM.. Η ουσια λεει οτι ο ενας επαιξε στην Premiership και στο Championat και ο αλλος το μονο που ειδε ειναι η Τουρκια..Και εγω οπως και οσοι παρακολουθουμε ποδοσφαιρο χρονια τον Μπακαγιοκο τον ξεραμε με την μια, τον Τουμερ τον ξεραν ελαχιστοι αν οχι μονο οι Τουρκοι.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Ρε μαν ειλικρινα. Οσο και αν σεβομαι την πραγματικα αξιολογη στατιστικη δουλεια των ανθρωπων του FM και παλιοτερα του CM οταν κανω μια συζητηση με καποιον και μου απανταει με στοιχεια ενος παιχνιδιου συγνωμη που στο λεω αλλα δεν μπορω να το δω σοβαρα..Περα απο το οτι ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο να βαλεις στατιστικα για να προβλεψεις το ποδοσφαιρικο προφιλ ενος παικτη βασιζομενος σε αποδοση προηγουμενων ετων, υπαρχει παντα και ο παραγων ανθρωπος και ψυχολογια. Κατι που τα μανατζερ οσα attributes και να βαλουν δεν θα μπορεσουν ποτε να αξιολογησουν επαρκως. Για αυτο σε παρακαλω αν εχεις να προσθεσεις κατι ουσιαστικο στην κουβεντα καντο ελευθερα αλλα οχι στοιχεια απο FM.. Η ουσια λεει οτι ο ενας επαιξε στην Premiership και στο Championat και ο αλλος το μονο που ειδε ειναι η Τουρκια..Και εγω οπως και οσοι παρακολουθουμε ποδοσφαιρο χρονια τον Μπακαγιοκο τον ξεραμε με την μια, τον Τουμερ τον ξεραν ελαχιστοι. LOL...μου αρεσει που προσπαθεις να του εξηγησεις τα αυτονοητα. Αστον μωρε να χαιρεται ο ανθρωπος...Μετιν κυριες και κυριοι η μεγαλυτερη μεταγραφη ολων των εποχων!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Ο Παλάσιο είναι όνειρο και μάλλον όνειρο θα παραμείνει.Μιλάμε για παίκτη τεράστιας ποιότητας,πάιζει χαλαρά σε κορυφαίες ομάδες Ισπανίας,Αγγλίας και ανεβάζει μόνος του μια ολόκληρη ομάδα. Ο Μπελούσι ήταν μεγάλο όνομα στην Αργεντινή,το καλοκαίρι η ομάδα του τον κοστολογούσε 18 εκατομμύρια ευρώ.Στο πρωτάθλημα όμως τους πήρε η κάτω βόλτα με αποτέλεσμα να πέσει και η τιμή του πάικτη.
tzinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 τι λετε ρε σεις?? ροντριγκο παλασιο?? μιλαμε για υπερτεραστιο στραικερ και οχι μονο απο το φμ, αλλα και απο παιχνιδια της μποκα που εχω δει δορυφορικα. Αλλοστε εχει ισως μεγαλυτερη φημη του μπελουτσι και εχει απασχολησεις πολλες φορες τις κορυφαιες ομαδες του πλανητη. Τωρα τι να πω, μακαρι αλλα πολυ χλωμο, βεβαια και του μπελουτσι σε παρομοια στανταρ επαιζε και ηταν δυσκολη μεταγραφη αλλα ηρθε. Πιστευο ο παιχτης ειναι για ομαδες τυπου μαντσεστερ, τσελσι με καμια 15-20 εκατομυρια. οποτε δεν ξερω αν μπορουμε να ελπιζουμε. Ενας αλλος παιχταρας που μου ειχε κανει εντυπωση ειναι ο εβαν μπανεγκα της μποκα, αμυντικο χαφ αρχοντικο καμια 19 χρωνον , ο νεος ρεντοντο, αν δεν κανω λαθος αυτος πρεπει να εχει κλεισει βαλενθια. θα γινει μεγαλος παιχτης.
vlachaquito Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Αυτο το μαναγκερ εχει παρει φωτια μιλαμε... :D
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δεν το συνεχίζω γιατί χαλάω το τόπικ και γιατί μου τη δίνει απερίγραπτα ο απαξιωτικός τόνος του Κυριάκου, σε βαθμό να κινδυνεύω να βγω από τα ρούχα μου και να γράψω πράγματα που δε θέλω. Έχω συνηθίσει να με σέβονται στη ζωή μου και κατά γενική ομολογία οι άνθρωποι που με ξέρουν με θεωρούν σοβαρό και έξυπνο. Δε βρίσκω λόγο να προσπαθώ ν' αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.
KWSN_Men Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δε βρίσκω λόγο να προσπαθώ ν' αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Η Αλέφαντος. Sorry, δεν άντεξα.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Μια εβδομαδα εξω ο Μπελουτσι που χανει το παιχνιδι με τη Καλαμαρια...αρα πλεον χωρις Γκαλετι,Μπελουτσι και Λουα Λουα ειναι οτι πρεπει για γκελα.
1980 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 μια φημη που παιζει οτι θα τον παρει η γιουβε τον γκαλετι εχει βαση?
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Η Αλέφαντος. Sorry, δεν άντεξα. Χαχα! Excellent! Το αστείο του μήνα!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 μια φημη που παιζει οτι θα τον παρει η γιουβε τον γκαλετι εχει βαση? Μπορεί και να ισχύει.Όλα έχουν την τιμή τους.Πρέπει όμως πρώτα κάποια στιγμή να ξαναβρεί και αυτός τη φόρμα του.
dark_banishing Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 «Θέλω να… χορέψω την Τσέλσι», δηλώνει ο 24χρονος άσος (βλέπε μπελούτσι) στον «Πρωταθλητή». Χρειάζεται και σχόλιο ;
Aρρωστος 7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Αυτές οι δηλώσεις πώς σου φάνηκαν αντικειμενικέ?
tzinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 vlach xexe ontos to manager παει συνεφο αν και εχω να παιξω καμποσο καιρο. Παντως εχω αρχισει να πιστευω οτι ο ιλια παραμελει την πετρουλακη πολλες φορες τα βραδια και ξενυχταει με φμ λοοολ. Περι μπανεγκα και παλασιο εχω και προσωπικη αποψη οπως ειπα λογω δορυφορικης. Ειδικα με τον μπανεγκα ειχα καραεντυποσιαστει διοτι ειναι και πολυ μικροτερος. Τον εχει προσεξει κανεις?? και ξερετε αν πηρε μεταγραφη? @manuel φιλαρακο εχω διαβασει παρα πολλα ποστ σου σε διαφορα θεματα και πραγματικα εχω σχηματησει μια θετικη αποψη και βλεπω οτι εχεις μια Α κουλτουρα και γνωση που δεν την βγαζουν πολλοι στο ινσομνια. ΑΛΛΑ επετρεψε μου να σου πω οτι στα αθλητικα εισαι λιγο πισω και εχεις βγει πολλες φορες οφφσαιντ και τα ποστ σου στα οπαδικα θεματα βγαζουν εναν αλλο ανθρωπο που απλα πολλες φορες δεν ξερει τι λεει. Τουτεστιν, ενω οντως πιστευο οτι εισαι αρκετα σοβαρο και μορφωμενο ατομο, καλυτερα να μην εγραφες τοσο πολυ στα οπαδικα, η τουλαχιστον να μην εισαι απολυτος σε καποια πραγματα που οπως φαινετε δεν γνωριζεις καλα, γιατι μονος σου χαλας την εικονα σου λολ. Και αντε τωρα να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας(η αλεφαντας) χεχε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.