Members gsarig Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Members Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Λες το 200000 να είναι στη σελίδα 2000; =ρ Χοχο, η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχα προσέξει πως εμφανίζει 10 posts ανά σελίδα! Κρίμα, κι εγώ που προς στιγμήν πίστεψα πως ήταν κάποια σατανική σύμπτωση... :mrgreen:
Lucifer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 PS. Luci, παρακολουθεις αθλητικά? Τι ομάδα είσαι, ξέρουμε, ή δεν σ'αγγίζουν αυτά? Στην οικογένεια υπάρχει ιστορικό γαυρίλας. Οπότε πχ στο ματς γαύρου-βάζελου "υποστήριζα" τον γαύρο (βέβαια δεν ξέρω άλλο παίχτη από λούα² και νικοπολίδη). Όταν ο γαύρος έπαιζε με τη Βέρντερ, υποστήριζα τη Βέρντερ ως Bundeslίγκας. Και όποτε παίζει Άρης ή ΠΑΟΚ, είμαι με τους αντίπαλους. Αυτά από έναν σοβαρό οπαδό.
livewire Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Στην οικογένεια υπάρχει ιστορικό γαυρίλας. Οπότε πχ στο ματς γαύρου-βάζελου "υποστήριζα" τον γαύρο (βέβαια δεν ξέρω άλλο παίχτη από λούα² και νικοπολίδη).Όταν ο γαύρος έπαιζε με τη Βέρντερ, υποστήριζα τη Βέρντερ ως Bundeslίγκας. Και όποτε παίζει Άρης ή ΠΑΟΚ, είμαι με τους αντίπαλους. Αυτά από έναν σοβαρό οπαδό. Fair enough. Δε θα σε πιέσω παραπάνω. ;>
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Κάποτε πάντως, είχε δηλώσει φιλοΑΕΛικός.
Lucifer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Κάποτε πάντως, είχε δηλώσει φιλοΑΕΛικός. Ναι, τρέφω μια συμπάθεια! Αλλά αυτό οφείλεται κυρίως στο χυμαδιό της ομάδας (το οποίο έχει σοβαρέψει), την σχετικά άδικη αντιμετώπισή της, το γεγονός πως ό,τι καλό παίχτη φτιάχνετε σας τον παίρνουν και φυσικά τη θύρα 1 που είναι ό,τι πιο γραφικό έχω συναντήσει ποτέ =ρ
vlachaquito Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Αλλη μια μεγαλειωδη εμφανιση στο μπασκετ και ηττα απο την σιενα... Οσο μπορεσα να αντεξω μου εχει μπει η ιδεα οτι και οι παικτες το κανουν επιτηδες...Μπας και φυγει ο χονδρος δλδ... Φυσικα θα χασουν τις πιτσες στην προπονηση, αλλα θα ξανανεβει η αξια τους...Γιατι αυτη την στιγμη βλεπεις π.χ. γουντς και γκριρ και σου καιγεται η καρδια.... Ας ελπισουμε οτι η απουσια των αγγελοπουλων να δειχνει οτι και οι ιδιοι βαρεθηκαν αυτη την ιστορια...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Τετοιος ξεπεσμος στο μπασκετ δεν πρεπει να εχει ξαναγινει...πρωτα ελεγα κριμα για τους Αγγελοπουλους για τα λεφτα που εχουν βαλει και τους κοπους τους. Τωρα ομως λεω οτι ειναι αξιοι της μοιρας τους...ειναι σαν να εχεις μια Ferrari και να βαλεις να την οδηγησει ο Θανασης. Βλεπεις οτι δεν μπορει,οτι τη στουκαρει συνεχεια,οτι χανει σε αγωνες απο Skoda και Fiat και εσυ επιμενεις να τον κρατας στη θεση του. Δεν ασχολουμαστε λοιπον αλλο μεχρι να σοβαρευτουν οι Αγγελοπουλοι και να κανουν αυτο που επρεπε να ειχαν κανει το καλοκαιρι. Υ.Γ Το γελοιο ατομακι ειχε το θρασος να κατηγορισει αυτους τους ηρωικους 3500 οπαδους που πηγαν στο ΣΕΦ οτι ηταν στημενοι!!!
KWSN_Men Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Στημένοι δε νομίζω να ήταν, αλλά στημένη του την είχαν σίγουρα...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Και παλι καλα να λεει που τη γλυτωσε με καφεδες μονο...γιατι περα απο την αθλια αγωνιστικη εικονα της ομαδας το συγκεκριμενο ατομο εχει κανει και εχει πει πολλα που εξοργιζουν τον κοσμο. Τι να πρωτοθυμηθω; Την εικονα με το κονταρι της σημαιας στο 5ο και καθοριστικο παιχνιδι των τελικων περυσι με τον ΠΑΟ; Τους ηλιθιους αστεισμους μετα απο ηττες με τον Ομπραντοβιτς; Και χθες οι δηλωσεις του ηταν απαραδεκτες και δειχνουν ενα ατομο κομπλεξικο και υπεροπτη.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 littlelouievegos κοίτα εδώ, για να μην χαλάμε το τόπικ.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Για να δουμε σημερα ακουγεται οτι θα βγαλουν ανακοινωση οι Αγγελοπουλοι για τα οσα γινανε με τη Σιενα...η λογικη λεει οτι δεν θα γινει αμεσα κατι γιατι ακολουθουν τα παιχνιδια με Αρη και ΠΑΟ που ειναι ολη η χρονια ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα.
firewalker Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Κλήθηκε και ο Στολτίδης στην Εθνική Ελλάδος...
alexzzz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Κλήθηκε και ο Στολτίδης στην Εθνική Ελλάδος... 1η Φεβρουαρίου είναι, όχι Πρωταπριλιά!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.