KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Ζησαμε να το δουμε και αυτο...παντως αμα ημουν ο Ιεροκλης δεν θα πηγαινα. Υ.Γ Χαιρομαι που συμφωνουν και αλλοι μαζι μου.
MiltoZ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Ελπίζω να αρνηθεί την κλήση. Γιατί να την αρνηθεί ρε σύ? Να πάει το παιδί και να παίξει και στο Ευρο. Εγώ πάντως τον δικαιολογώ τον Γερμανό που δεν τον φώναζε. Παρότι τον συμπαθώ πολύ η αλήθεια είναι ότι μία καλή χρονιά έχει κάνει ο Ιέρο πριν την φετινή. Και γενικά είναι καλός χρυσός αλλά έχει κάποια μειονεκτήματα στο παιχνίδι του που βγάζουν μάτια. Αν δεν τον καλούσε ούτε τώρα που φαίνεται ότι τον έχει πραγματικά ανάγκη η ομάδα τότε δεν θα τον διακιολογούσα. Στο μπάσκετ τι έγινε, θα το κλείσουμε το μαγαζί? Μπας και θέλουν να τον διώξουν κάποιοι παίκτες και δεν παίζουν? Μήπως οι Αγγελόπουλοι θέλουν να φύγει μόνος του για να γλιτώσουν αποζημίωση? Έχει ακούσει κανείς τίποτα? Δεν γίνεται να ξέχασαν ξαφνικά το μπάσκετ που ήξεραν, κάτι παίζει.
littlelouievegos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Ελπίζω να αρνηθεί την κλήση. Οσο ασχημο και αν ακουγεται και λυπαμαι που το λεω, και εγω το ελπιζω. Να κρατησεις αυτους που εφεραν την Ελλαδα ως εδω και θεωρει οτι κανανε καλυτερη δουλεια. Τπτ μεμπτο σε αυτο αποψη του, αλλα ειδικα φετος με τοσες υποχρεωσεις και τραυματισμους δεν θελω να δω τον Ακη να παθει τπτ χειροτερο, τον χρειαζομαστε. Βεβαια τα ξερουμε απο τωρα θα βγουν οι εφημεριδες πιθανοτατα και θα τον κραξουν αν το κανει στην Ελλαδα ειμαστε, αλλα ποσως με ενδιαφερει πλεον.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Το ακουσατε το ωραιο στο μπασκετ; Θα φανε τον Γκερσον για να φερουν τον Γιαννακη στη θεση του!!! Θα μου πειτε απο τον Εβραιο και ο σκυλος μου ειναι καλυτερος προπονητης...
MiltoZ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Οσο ασχημο και αν ακουγεται και λυπαμαι που το λεω, και εγω το ελπιζω. Να κρατησεις αυτους που εφεραν την Ελλαδα ως εδω και θεωρει οτι κανανε καλυτερη δουλεια. Τπτ μεμπτο σε αυτο αποψη του, αλλα ειδικα φετος με τοσες υποχρεωσεις και τραυματισμους δεν θελω να δω τον Ακη να παθει τπτ χειροτερο, τον χρειαζομαστε. Βεβαια τα ξερουμε απο τωρα θα βγουν οι εφημεριδες πιθανοτατα και θα τον κραξουν αν το κανει στην Ελλαδα ειμαστε, αλλα ποσως με ενδιαφερει πλεον. Δεν συμφωνώ. Εγώ θέλω να πάει στο Εύρο και να διακριθεί να τον χαρούμε. Και ο ίδιος πιστεύω αυτό θα θέλει. Στο κάτω κάτω ο Γερμανός έδειξε ότι δεν έχει εμπάθεια με το να τον καλέσει έστω και τώρα.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Ο Γερμανος εδειξε οτι δεν εχει εμπαθεια βρε φιλε Μιλτο που τον καλεσε μετα απο τοσα χρονια σε ενα ασημαντο τουρνουα; Εγω παντως παω στοιχημα οτι η κληση αυτη ειναι για τα ματια του κοσμου...δεν υπαρχει περιπτωση στις τελικες επιλογες για το Euro να ειναι μεσα ο Ιεροκλης.
MiltoZ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Ο Γερμανος εδειξε οτι δεν εχει εμπαθεια βρε φιλε Μιλτο που τον καλεσε μετα απο τοσα χρονια σε ενα ασημαντο τουρνουα; Εγω παντως παω στοιχημα οτι η κληση αυτη ειναι για τα ματια του κοσμου...δεν υπαρχει περιπτωση στις τελικες επιλογες για το Euro να ειναι μεσα ο Ιεροκλης. Αν δεν είναι στο Ευρο μαζί σου, αλλά δεν νομίζω να του κάνει τέτοιο καψόνι και να τον φωνάζει σε ένα ασήμαντο τουρνουά για πλάκα αν δεν τον έχει στα πλάνα του.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Αμα δεις και τις υπολοιπες κλησεις για το συγκεκριμενο τουρνουα θα δεις ονοματα οπως Κοτσολης,Αβρααμ Παπαδοπουλος,Σωκρατη Παπασταθοπουλο,Μελιση,Χριστοδουλοπουλο κτλ... Θα πανε ολοι αυτοι στο Euro;
littlelouievegos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δεν συμφωνώ. Εγώ θέλω να πάει στο Εύρο και να διακριθεί να τον χαρούμε. Και ο ίδιος πιστεύω αυτό θα θέλει. Στο κάτω κάτω ο Γερμανός έδειξε ότι δεν έχει εμπάθεια με το να τον καλέσει έστω και τώρα. Δεν μιλησα για εμπαθεια .. Ειπα οτι πλεον ο Ακης δεν ειναι νεαρος για να τον κανουν λαστιχο και να τρεχει σε τουρνουα του κωλου οταν εχει τοσες υποχρεωσεις και προερχεται απο τραυματισμο. Και στο κατω κατω ο ιδιος εχει πει οτι δεν θα παει αν του το ζητησει τωρα εδω και κανα χρονο. Δλδ τωρα οι αλλοι δεν του κανουν; Με αυτους να πορευτει λοιπον που τον εβγαλαν καια ασπροπροσωπο..Τα ιδια ισχουν και για τον Ζηκο της ΑΕΚ που ουτε αυτος ειχε καλεστει.. Δεν εχει λογικη να μην καλεις ενα παικτη στα ντουζενια του και να τον καλεις τωρα. Ο Ακης εχει ηδη πολυ βαρυ προγραμμα και προερχεται και απο τραυματισμους. Εχει καθε δικαιωμα μετα απο την πληρη αγνοια προς το προσωπο του, να αρνηθει και να μην του πει κανεις τπτ.. Και εγω ηθελα να τον δω με την φανελα της Εθνικης αλλα οχι πλεον δεν με νοιαζει. Και αν ημουν ο Ακης δεν θα πηγαινα και εγω με τπτ τωρα. Ειδα πιο πανω και ειπες οτι ο Ακης μονο αλλη μια καλη χρονια εχει κανει.Να σου πω φυσικα οτι διαφωνω καθετα με την αποψη σου οτι 2 καλες χρονιες εχει κανει.. Καθετα ομως. Ο Στολτιδης ειναι απο τις αναντικαταστατες μοναδες του Ολυμπιακου. Αμυντικο χαφ με την εννοια της λεξης. Τρεχει μαρκαρει για ολους. Απλα φετος αναβαθμιστηκε ο ρολος του στο νεο συστημα και φαινεται πιο πολυ. Αν ειναι δυνατον δλδ να λεμε και για τον Ακη και το τι εχει προσφερει.
littlelouievegos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Αμα δεις και τις υπολοιπες κλησεις για το συγκεκριμενο τουρνουα θα δεις ονοματα οπως Κοτσολης,Αβρααμ Παπαδοπουλος,Σωκρατη Παπασταθοπουλο,Μελιση,Χριστοδουλοπουλο κτλ... Θα πανε ολοι αυτοι στο Euro; Αυτο που το πας; Θελει να δοκιμασει τον "νεαρο" Στολτιδη να δει πως θα παει και ΑΜΑ του κανει να τον παρει.. Δεν σφαξανε ρε αιτσβαιν, να παρεις και να κουρασεις αυτους που σε φερανε ως εδω. Και μονο που αυτο δειχνει οτι θελει να τον τεσταρει αποτελει προσβολη απο μονο του δεν χρειαζεται τπτ αλλο.
MiltoZ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 KYRIAKOS_GKLEZAKOS δεν νομίζω να είναι ίδια περίπτωση. Αυτοί είναι μικροί εξελίξιμοι. Τεσπά, θα δείξει. littlelouievegos αλίμονο, δεν λέω ότι δεν έχει προσφέρει, θα πέσει φωτιά να μας κάψει. Μίλησα για τα χαραχτηριστικά του σαν ποδοσφαιριστή. Υπήρχαν διαστήματα (μεγάλα όμως) που οι 9 στις 10 πάσες ήταν σε αντίπαλο. Δικαιολογείται εν μέρη γιατί του είχε βγει η γλώσα αλλά και πάλι δεν είναι και ο ποδοσφαιριστής που ξέρει πολύ μπάλα, έχει άλλα προσόντα που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Ο Ρεχάγκελ προφανώς δεν τα εκτίμησε αυτά τα προσόντα και θεώρησε ότι είχε αρκετούς καλύτερους στην θέση του. Κι εγώ θα τον είχα καλέσει αν ήμουν στη θέση του Ρεχάγκελ, απλά λέω ότι τον δικαιολογώ. Με τον Ζήκο αν θυμάμαι καλά κάτι είχε παιχτεί και δεν τον πάει ή κάνω λάθος? Και μονο που αυτο δειχνει οτι θελει να τον τεσταρει αποτελει προσβολη απο μονο του δεν χρειαζεται τπτ αλλο. Δεν είναι απαραίτητο ότι θέλει να τον τεστάρει. Μπορεί να θέλει να τον βάλει στο κλήμα.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Αυτο που το πας; Θελει να δοκιμασει τον "νεαρο" Στολτιδη να δει πως θα παει και ΑΜΑ του κανει να τον παρει.. Δεν σφαξανε ρε αιτσβαιν, να παρεις και να κουρασεις αυτους που σε φερανε ως εδω. Και μονο που αυτο δειχνει οτι θελει να τον τεσταρει αποτελει προσβολη απο μονο του δεν χρειαζεται τπτ αλλο. Μα αμα διαβασεις φιλε μου την ειδηση θα δεις οτι μετα απο πιεση του Γκαγκατση πειστηκε ο Γερμαναρας να του δωσει μια ευκαιρια για να αποδειξει την αξια του!!! Αν ειναι δυνατον δηλαδη...να χρειαζεται ο Ακης το σταθερα καλυτερο αμυντικο χαφ στο Ελληνικο πρωταθλημα να αποδειξει την αξια του στα 33 του!!! Υ.Γ Ελπιζω να μην εκανες το λαθος και να ακολουθησες το λινκ!
littlelouievegos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 littlelouievegos αλίμονο, δεν λέω ότι δεν έχει προσφέρει, θα πέσει φωτιά να μας κάψει. Μίλησα για τα χαραχτηριστικά του σαν ποδοσφαιριστή. Υπήρχαν διαστήματα (μεγάλα όμως) που οι 9 στις 10 πάσες ήταν σε αντίπαλο. Δικαιολογείται εν μέρη γιατί του είχε βγει η γλώσα αλλά και πάλι δεν είναι και ο ποδοσφαιριστής που ξέρει πολύ μπάλα, έχει άλλα προσόντα που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Ο Ρεχάγκελ προφανώς δεν τα εκτίμησε αυτά τα προσόντα και θεώρησε ότι είχε αρκετούς καλύτερους στην θέση του. Κι εγώ θα τον είχα καλέσει αν ήμουν στη θέση του Ρεχάγκελ, απλά λέω ότι τον δικαιολογώ. Με τον Ζήκο αν θυμάμαι καλά κάτι είχε παιχτεί και δεν τον πάει ή κάνω λάθος? Oταν ο Ολυμπιακος μεχρι περισυ μαρκαρε μονο με τον Ακη και εκανε δουλεια για 3 χαφ, οπως πολυ σωστα ειπες οχι απλα κουραζεται αλλα θολωνει. Οχι πασα δεν μπορει να βγαλει αλλα ουτε στο μετρο να κοιταξει. Αν μπορουσε μονος του να το κανει αυτο και να κανει και παιχνιδι θα ηταν ο Μακελελε στα ντουζενια του και οχι ο Στολτιδης. Απλα ειναι πραγματικα αξιοθαυμαστο το ποσο αντεξε αυτος ο ανθρωπος με τοσο λουκι που τραβαγε χωρις τραυματισμους. Βιονικος πραγματικα. Φετος που εχει και τον Λεντεσμα που αναλαμβανει πιο πολυ επιθετικο ρολο και βοηθαει και αυτος στο μαρκαρισμα βλεπεις οτι οχι μονο καλυτερη δουλεια κανει, αλλα βοηθαει τα μεγιστα και στην σωστη και ΚΑΛΗ πασα και στο σκοραρισμα ακομα περισσοτερο απο τις αλλες χρονιες. Ειναι ολα θεμα ομαδος και συστηματος για να φανουν οι αρετες ενος παικτη. Οσο για τον Ρεχαγκελ σου ξαναλεω οτι ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του να κανει οτι θελει. Ειδικα οταν εχει κανει αυτα που εχει κανει για την Εθνικη. Κανεις δεν μπορει να τον κατηγορησει στο φιναλε αυτους θελει αυτους περνει μαγκια του. Απο κει και περα ομως κανεις δεν μπορει να κατηγορησει και τον Ακη αν αρνηθει να παει τωρα, μετα απο τοσο φτυσιμο. Ουτε μπαλα εμαθε ξαφνικα περισσοτερη απο οση ηξερε ουτε εγινε μαγικα ο ανθρωπος του. Τα ιδια ισχυουν και για τον Ζηκο και οχι δεν εχει παιχτει κατι αλλο μεταξυ τους. Απλα δεν του κανανε ειναι τελειως απλο το ζητημα. Σε καποια πραγματα που κανουμε στην ζωη πρεπει να ειμαστε ετοιμοι να δεχτουμε και τις συνεπειες τους σε βαθος χρονου.** Και η κληση του Ακη την δεδομενη στιγμη και σε ενα τουρνουα της πλακας για να δοκιμαστει οταν εχει τετοιο πακετο να φαει μεσα σε εναμιση μηνα πλεον, ε γινεται και λιγο αστεια. ΑΝ τον θελει πραγματικα στην Εθνικη ας τον καλεσει στα διεθνη φιλικα αργοτερα και αν θελει και ο Ακης να παει να το κανει να εγκλιματιστει και να παει και ΕURO. Αλλα ξαναλεω δεν πρεπει κανεις να πει κουβεντα αν δεν παει ο Ακης, και ας ερθουμε στην θεση του. Δεν σε παω ρε φιλε, αλλα λογω ελλειψεων και επειδη καποιοι αλλοι που ειχα χρονια πανε ψιλοσκατα και ψαχνουν ομαδα για να παιξουν, ελα να σε δοκιμασω στα φιλικα της Κυπρου με τα παιδακια να δουμε αν μπορεις να μου αλλαξεις την αποψη. Και βλεπουμε μωρε .. Ε δεν σφαξανε ρε φιλε.. Εσυ θα το κανες; Εγω οχι.Με τπτ.. **Αν και να εισαι σιγουρος οτι ο Γερμανος θα βγει και λαδι και θα πει εγω τον καλεσα και δεν ηρθε, ο Ακης θα φανει ο κακος αν δεν παει.. Αλλα εχουνε γνωση οι φυλακες..
MiltoZ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δεν σε παω ρε φιλε, αλλα λογω ελλειψεων και επειδη καποιοι αλλοι που ειχα χρονια πανε ψιλοσκατα και ψαχνουν ομαδα για να παιξουν, ελα να σε δοκιμασω στα φιλικα της Κυπρου με τα παιδακια να δουμε αν μπορεις να μου αλλαξεις την αποψη. Και βλεπουμε μωρε .. Ε δεν σφαξανε ρε φιλε.. Εσυ θα το κανες; Εγω οχι.Με τπτ.. Δεν διαφωνώ σε αυτά που λες, αλλά σου κόβω το ποστ να απαντήσω σ αυτό. Αν είναι έτσι όπως το περιγράφεις όχι, δεν θα πήγαινα. Είναι όντως έτσι όμως? Εγώ δεν έχω πεισθεί. Είναι γνωστό ότι εμείς οι γαύροι τον ψιλοέχουμε στην μπούκα τον Γερμανό για την συμπάθεια που δείχνει στους Παναθηναικούς και μου την σπάει κι εμένα όταν φωνάζει κάτι Τζιόλιδες και να αφήνει έξω τον Στολτίδη και τον Ζήκο. Έχουν ακουστεί πολλά και για τον ρόλο της ΕΠΟ σ αυτά τα πράγματα. Απλά επέτρεψέ μου να έχω αμφιβολίες για όλα αυτά που ακούγονται και να πιστεύω ότι οι λόγοι είναι αγωνιστικοί, μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.