Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν διαφωνώ σε αυτά που λες, αλλά σου κόβω το ποστ να απαντήσω σ αυτό. Αν είναι έτσι όπως το περιγράφεις όχι, δεν θα πήγαινα. Είναι όντως έτσι όμως? Εγώ δεν έχω πεισθεί. Είναι γνωστό ότι εμείς οι γαύροι τον ψιλοέχουμε στην μπούκα τον Γερμανό για την συμπάθεια που δείχνει στους Παναθηναικούς και μου την σπάει κι εμένα όταν φωνάζει κάτι Τζιόλιδες και να αφήνει έξω τον Στολτίδη και τον Ζήκο. Έχουν ακουστεί πολλά και για τον ρόλο της ΕΠΟ σ αυτά τα πράγματα. Απλά επέτρεψέ μου να έχω αμφιβολίες για όλα αυτά που ακούγονται και να πιστεύω ότι οι λόγοι είναι αγωνιστικοί, μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Επετρεψε μου να θεωρω οτι ειναι αρκετα στενομυαλος και δεν υπαρχει τπτ να τον αγγιξει μετα το Εuro.. Κανει οτι θελει και εχει το αλανθαστο σαν τον Παπα ενα πραγμα..Οποτε για μενα δεν υπαρχει αλλη λογικη περαν αυτης..

Περαν αυτου το ξαναειπα,δεν εχω τπτ προσωπικο με τον Γερμανο και δεν θα μπορουσα να ειχα. Οσο στενομυαλος και αν θεωρω προσωπικα οτι ειναι, αυτος μας εφερε την μεγαλυτερη επιτυχια στην Ελλαδα σε ποδοσφαιρικο επιπεδο, ενα θαυμα πραγματικα. Και αυτος ειναι ο εκλεκτορας οχι εγω.

Απο την αλλη ομως οσο σεβασμο και να τρεφω προς το προσωπο του δεν σημαινει οτι δεν θα τον σχολιασω κιολας οταν βλεπω οτι καποια πραγματα που κανει ειναι λανθασμενα και δειχνουν ανθρωπο με "κολληματα". Αφου του εχουν βγει μαγκια του και μπορει να μας την λεει οτι εγω με τα ρεταλια θα συνεχισω. Οσο συνεχισει να προσφερει εργο δεν μπορει κανεις να τον διαβαλλει.

Και για να μεινουμε στην ουσια του θεματος αυτο που πρεπει να μας ενδιαφερει ειναι το εξης.

Ο Γερμανος εχει τις αποψεις του και εχει κανει τις ενεργειες του. Ας μαθει λοιπον να ζει με τις συνεπειες των πραξεων του, τοσο απλα αν αρνηθει ο Ακης.Γιατι εχει καθε δικαιωμα να το κανει..

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο Στολτίδης ήρθε στον Ολυμπιακό το 2004.Επί 3 συνεχόμενες χρονιές κρατούσε μόνος του το κέντρο της ομάδα που έπερνε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.Πού ήταν τότε ο Ρεχάγκελ φίλε Μίλτο?

Όταν καλεί τους Τζιώληδες και τους Βύντρες με 1-2 καλές εμφανίσεις δείχνει οτι έχει εμπάθεια με το συγκεκριμένο παίκτη.Περίμενε δηλαδή να φτάσει στα 33 του για να τον καλέσει σε φιλικό τουρνουά στην Κύπρο?Δηλαδή ήμαρτον,δεν τον κάλεσε ούτε καν για κάποιο επίσημο παιχνίδι αλλά για ένα φιλικό τουρνουά,μιλάμε για κοροιδία.

Ή μήπως τώρα που ο Ζαγόρ έφυγε,ο Τζιώλης απλά δεν μπορεί,ο Πατσατζόγλου δεν πολυτραβάει σφίξανε τα γάλατα και θημήθηκε οτι υπάρχει και κάποιος Στολτίδης?

Μακάρι να τον κλάσει τον Γερμανό αλλά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει,νομίζω οτι υπάρχει τιμωρία για τους πάικτες που αρνούντε κλήση στην εθνική.

Δημοσ.
Ή μήπως τώρα που ο Ζαγόρ έφυγε,ο Τζιώλης απλά δεν μπορεί,ο Πατσατζόγλου δεν πολυτραβάει σφίξανε τα γάλατα και θημήθηκε οτι υπάρχει και κάποιος Στολτίδης?

Αυτό λέω κι εγώ. Όταν είχε Ζαγωράκη Μπασινά και Κατσουράνη για αυτή τη θέση πιθανόν να θεωρούσε ότι δεν χρειαζόταν τον Στολτίδη. Δεν συμφωνώ, αλλά λέω ότι υπάρχει μια σοβαρή πιθανότητα που δεν μπορώ να αποκλείσω οι λόγοι να ήταν καθαρά αγωνιστικοί. Τώρα που τον χρειάζεται τον κάλεσε. Έχετε δίκιο όμως ότι είναι πρόκληση να καλείς τους Τζιολιδες τους Βύντρες και τους Μάντζιους (ακόμα και στο όνομα της ανανέωσης) και να μην καλείς τον Στολτίδη.

Δημοσ.
Αυτό λέω κι εγώ. Όταν είχε Ζαγωράκη Μπασινά και Κατσουράνη για αυτή τη θέση πιθανόν να θεωρούσε ότι δεν χρειαζόταν τον Στολτίδη. Δεν συμφωνώ, αλλά λέω ότι υπάρχει μια σοβαρή πιθανότητα που δεν μπορώ να αποκλείσω οι λόγοι να ήταν καθαρά αγωνιστικοί. Τώρα που τον χρειάζεται τον κάλεσε. Έχετε δίκιο όμως ότι είναι πρόκληση να καλείς τους Τζιολιδες τους Βύντρες και τους Μάντζιους (ακόμα και στο όνομα της ανανέωσης) και να μην καλείς τον Στολτίδη.

Δηλαδή αν ισχύει αυτό που λές δεν είναι υποτιμητικό για τον Στολτίδη?Καλούσε τον Μπασινά που 1 χρόνο ήταν χωρίς ομάδα ή δεν έπαιζε και δεν καλούσε τον Στολτίδη.Όταν πιστεύεις κάποιον πάικτη τον καλείς.Όταν τον καλείς επειδή έκαψαν φλάτζες οι άλλοι σημαίνει οτι τον θεωρείς λύση ανάγκης.Ο Ιέρο όμως έχει αποδείξει 3 χρόνια τώρα οτι δεν είναι λύση ανάγκης.

Δημοσ.

τον χρειαζομαστε τον Ιερο περισσοτερο απο καθε αλλη χρονια

να μην παει

οταν σε κλανουν 10 χρονια δικαιουσαι να τους κλασεις 1

Δημοσ.
....Ζήκος....Ζήκος....

....Ζήκο....και το Ζήκο....

...ο Ζήκος....του Ζήκου....

....Ζήκος....ώ Ζήκο....

Τι λέτε ρε παιδιά?

Για ποιό Ζήκο λέτε τόση ώρα?

Ο Ζήκος στα ντουζένια του ήταν η μαύρη τρύπα της Μονακό!

Και τώρα στέκεται με δυσκολία στη γ@μwμέτρια 11άδα της Άεκ.

Ας τελειώνει το παραμύθι με την αδικία του Ρεχάγκελ προς το Ζήκο.

Ειδικά στα χαφ, η εθνική είχε πάντα πολλούς και πολύ καλύτερους.

Εκτός κι αν αναφέρεται το όνομά του για να μην στεναχωριούνται οι αεκτζήδες. Τότε ναι, κι εγώ το κάνω αυτό:-D

Καμιά σχέση με το Στολτίδη, που από τότε που ήρθε στο Θρύλο μασάει σίδερα. Κέντρο με Μπασινά-Κατσουράνη-Καραγκούνη-Στολτίδη-Ζαγοράκη για τις 3 θέσεις στο κέντρο του 4-3-3, πόσες Εθνικές ομάδες στην Ευρώπη έχουν?

Για το Στολτίδη με καλύψατε, αλλά θα έλεγα ότι πρέπει να δεχτεί την κλήση. Διαφορετικά θα δώσει αφορμή σε πολλούς κάφρους να τον κατηγορήσουν για υπεροψία.

Ενώ αν πάει, είναι στο χέρι του το να εκθέσει το Ρεχάγκελ για τη μέχρι τώρα εμμονή του;)

Στην τελική, φέτος είχε ευκαιρίες να πάρει αρκετές ανάσες. Αν του κάτσουν μερικές "ενοχλήσεις" δε, μπορεί εύκολα να αποφύγει το πολύ τρέξιμο....

Δημοσ.

Για ποιό Ζήκο λέτε τόση ώρα?

Ο Ζήκος στα ντουζένια του ήταν η μαύρη τρύπα της Μονακό!

Μαλλον ξεχνας πως ο Ζηκος οταν εφυγε απο την Ελλαδα για να παιξει στη Γαλλια ηταν το καλυτερο αμυντικο χαφ στην Ελλαδα, ακομα και ο Μπασινας τοτε δεν ηταν τοσο καλος οσο τωρα, ο Κατσουρανης δε δεν ειχε ανακαλυφθει ακομα, ο Στολτιδης επαιζε ακομα στον Ηρακλη, αλλα τωρα ναι, ο Ζηκος, ειναι για τα μπαζα.

Ο Στολτιδης θα πρεπει να παει για να εκθεσει το Ρεχαγκελ που δεν τον καλουσε τοσα χρονια.

Δημοσ.
Μαλλον ξεχνας πως ο Ζηκος οταν εφυγε απο την Ελλαδα για να παιξει στη Γαλλια ηταν το καλυτερο αμυντικο χαφ στην Ελλαδα, ακομα και ο Μπασινας τοτε δεν ηταν τοσο καλος οσο τωρα, ο Κατσουρανης δε δεν ειχε ανακαλυφθει ακομα, ο Στολτιδης επαιζε ακομα στον Ηρακλη, αλλα τωρα ναι, ο Ζηκος, ειναι για τα μπαζα.

Ο Στολτιδης θα πρεπει να παει για να εκθεσει το Ρεχαγκελ που δεν τον καλουσε τοσα χρονια.

Συμφωνώ φίλε 100%.

Απλά εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να αναφέρεται το όνομά του πακέτο με του Στολτίδη για να γίνεται ντόρος με την ξεροκεφαλιά του Ρεχάγκελ.

Δημοσ.

Θα τον εκθέσει πολύ περισσότερο τον Γερμανό αν δεν πάει.Ρίχνοντας μια ματιά στους πάικτες που κάλεσε μαζί με αυτόν δεν θα πρέπει ούτε καν να το σκεφτεί να αποδεχτεί την πρόσκληση.

Δημοσ.

http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=118383

Αιντε στα τσακιδια χονδρε, πηγαινε να ειρωνευτεις κανα αλλον τωρα..

Τελικα φαινεται οτι οι αγγελοπουλοι με..ακουνε, γιαννακης θα ειναι ο επομενος, για μενα η καλυτερη δυνατη επιλογη...

Και το κυριοτερο...ο χονδρος επιστρεφει ;)

Δημοσ.

Θα τον ακολουθησει και ο Γκριρ απο οτι φαινεται μιας και ο Γιαννακης εχει ζητησει οπωσδηποτε την αποκτηση καθαρου πλειμεικερ.

Μεσα στην ερχομενη εβδομαδα θα παρει λογικα και το διαβατηριο ο Τζακσον οποτε θα μπορουν να παιζουν ολοι οι παιχτες σε Ελλαδα και Ευρωπη.

Υ.Γ

Vlachaquito η προσληψη Γιαννακη δεν ειναι καλη μονο για τον Σοφο αλλα και για τους υπολοιπους Ελληνες της ομαδας.

Οπως καλη ειναι για ενα πολυ ταλαντουχο παιδι ονοματι Σειμπουτις που ειχε ξεχαστει απο τον Εβραιο.

Δημοσ.

Σε καλεί η εθνική σου ομάδα.

Τώρα εσείς έχετε κολλήσει στον ρεχάγκελ..

Μαγκιά είναι να βάλεις κάτω τον εγωισμό και να πεις ότι αφού με χρειάζεται η εθνική θα πάω να βοηθήσω! Και το πιο εύκολο φυσικά είναι να κλάσεις τον ρεχάγκελ. Ξεχνάς όμως ότι δεν πας να παίξεις για τον ρεχάγκελ. Πας για όλους τους έλληνες.

Το μόνο που αποδεικνύει αν δεν πάει, είναι ότι καλά έκανε και δεν τον καλούσε. Η εθνική δεν πρέπει να παρακαλάει τους παίκτες. Αλλιώς θα γίνουμε μπουρδέλο όπως και πριν.

Δημοσ.
Οπως καλη ειναι για ενα πολυ ταλαντουχο παιδι ονοματι Σειμπουτις που ειχε ξεχαστει απο τον Εβραιο.

Ταβερνιάρης ο Γκέρσον, αλλά ας μην τον αδικούμε: 0 Σεϊμπούτις ήταν τόσο καιρό τραυματίας....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...