The_Edge Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Διαβάζω στο sportfm. [...] ο οποίος έχει ήδη αγωνιστεί τη φετινή σεζόν με δύο διαφορετικές ομάδες και βάσει των κανονισμών δεν επιτρέπεται να μετακινηθεί σε τρίτη… Ευθύνη, φυσικά, φέρει και η ΕΠΟ που έβγαλε κανονικά δελτίο στον παίκτη προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί. Ωστόσο, θα πρέπει να διευκρινιστεί αν η μετακίνηση με την μορφή δανεισμού «πιάνεται» ως μεταγραφή… ΠΡΟΦΑΝΩΣ το έχει ψάξει η ΕΠΟ αν ο δανεισμός είναι μεταγραφή, αφού του έβγαλε δελτίο.
tzinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 αλλου λενε οτι στην βρετανια δεν ισχυουν ιδιοι κανονισμοι με τις ουεφα!!! χλωμο μου φαινεται. Επισης οτι ο δανεισμος δεν μετραει σαν μεταγραφη σε 2ρη ομαδα.
The_Edge Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 "Δεν καταλαβαίνω γιατί δημιουργήθηκε πρόβλημα" Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, φιλοξενήθηκε στο κρατικό ραδιόφωνο, όπου υποστήριξε πως δεν τίθεται θέμα αντικανονικής συμμετοχής του Βάλνερ στον ματς με τον Ολυμπιακό: "Δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν καταλαβαίνω γιατί δημιουργήθηκε πρόβλημα μετά το ματς. Αν δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις δεν εκδίδεται το δελτίο. Από τη στιγμή που εκδίδεται το δελτίο είναι κανονική η συμμετοχή. Μέχρι να ανακληθεί το δελτίο, αν γίνει αυτό, η συμμετοχή του είναι νόμιμη. Οφείλει να το κοιτάξει η ομοσπονδία. Η ομάδα δεν μπορεί να ξέρει, δεν έχει την υποχρέωση να το γνωρίζει. Ο κανονισμός λέει ότι ο ποδοσφαιριστής μπορεί να εγγραφεί σε τρεις ομάδες μέσα σε μία αγωνιστική περίοδος, έχει αλλάξει εδώ και λίγο καιρό ο κανονισμός. Είναι ευθύνη και αρμοδιότητα της εκεί ομοσπονδίας, η οποία συννενοείται με την εδώ ομοσπονδία. Αν υπήρχε πρόβλημα, λογικά θα το είχε αναφέρει η σκωτσέζικη ομοσπονδία. Επί της ουσίας, και με βάση τους λόγους που εξήγησα παραπάνω, δεν τίθεται θέμα περί μή συμμετοχής του στο ματς", ανέφερε χαρακτηριστικά. http://www.sport24.gr/html/ent/957/ent.217957.asp
zoocra77 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Απο ότι καταλαβαίνω είναι η ίδια περίπτωση με τον Μασκεράνο της Λιβερπουλ!¨εγινε η ίδια ιστορία δεν πρέπει να μεταγραφει και τετοια αλλα εν τελει τον πηρα η Λιβερπουλ και επαιξε και κανονικά στο πρωτάθλημα!(ο Μασκεράνο αποκτήθηκε ως δανεικός)
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Αμα καναμε ενσταση τοτε ντροπη μας...τα παιχνιδια ο Ολυμπιακος πρεπει να τα κερδιζει μεσα στο γηπεδο και ΜΟΝΟ. Αυτες οι μεθοδοι ειναι για κατι αλλους αιωνιους δευτεροτριτους...
adi32 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 γιατι ειναι ντροπη ? εμεις ειμαστε υπερανω νομων και χαριζουμε? αν οντως φταινε να πληρωσουν γιατι οχι ? αν δηλαδη ο αντιπαλος μπει με 15 παικτες θα πουμε δεν πειραζει επειδη δεν παιξαμε καλα ? κανεις δε μας χαριζεται γιατι να χαριστουμε και να το παιζουμε υπερανω και ιπποτες?
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 γιατι ειναι ντροπη ?εμεις ειμαστε υπερανω νομων και χαριζουμε? αν οντως φταινε να πληρωσουν γιατι οχι ? αν δηλαδη ο αντιπαλος μπει με 15 παικτες θα πουμε δεν πειραζει επειδη δεν παιξαμε καλα ? κανεις δε μας χαριζεται γιατι να χαριστουμε και να το παιζουμε υπερανω και ιπποτες? Ειναι ντροπη φιλε μου γιατι στηριζονται σε μια νομικιστικη μαλακια που δεν επηρεασε την αποδοση της δικιας σου ομαδας ή την εκβαση του αγωνα για να κερδισουν ενα παιχνιδι που χασανε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ. Γιαυτο ειναι ντροπη φιλε μου...Ολυμπιακος ειμαστε και πρεπει να σεβομαστε την ενδοξη ιστορια που εχουμε σαν συλλογος και να μην την λερωνουμε οπως οι υπολοιποι που ειναι μαστορες σε αυτα.
alexzzz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Πλάκα κάνεις; Γιατί είναι ντροπή; Θα χαρείς εσύ αν πάρεις το πρωτάθλημα με 1 βαθμό διαφορά από τον δεύτερο και έχεις πάρει την σημερινή νίκη στα χαρτιά; Τι άλλαξε δηλαδή σήμερα με το που έπαιξε αυτός ο παίκτης;
adi32 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 ντροπη ειναι να μη σεβομαστε τους νομους οχι το να τους τηρουμε δεν υπαρχει αδικο και δικαιο μονο νομιμο και παρανομο αν ειναι αδικο και αν το ειχε κανει ο Ολυμπιακος αυτο, θα ειχε γινει παγκοσμιος πολεμος για το κρατος του Κοκκαλη και των Αθηνων που δεν υπολογιζει κανενα νομο γιατι εμεις να χαριστουμε δηλαδη?
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Στο ειπα και πριν...αυτα που κανουν οι ΑΛΛΟΙ και εμεις καταδικαζουμε δεν πρεπει να τα κανουμε ΕΜΕΙΣ οποτε μας συμφερει. Οι αλλοι που λες φιλε μου μια ζωη κομπλεξικοι εναντιον του Ολυμπιακου θα ειναι...
alexzzz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Να τους χαριστούμε γιατί πρέπει να είμαστε υπεράνω, γιατί πρέπει να παραδεχτούμε την ήττα μας και για να δώσουμε το παράδειγμα σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες σαν καλύτερη ομάδα που είμαστε εδώ και χρόνια στην Ελλάδα.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Τζάμπα το συζητάτε,από ότι φαίνεται δεν τίθεται θέμα αντικανονικής συμμετοχής του Αυστριακού και αυτό γιατί ο δανεισμός δεν μετράει σαν μεταγραφή. Βέβαια δεν ξέρουμε τι ακριβώς λέει ο ακνονισμός.Αλλο να λέει "απαγορεύεται να πάρει 3 μεταγραφές" και άλλο να λέει "απαγορεύεται να αγωνιστεί σε 3 ομάδες." Πάντως ακόμα και αν δεν κάνει ένσταση ο Ολυμπιακός μπορούν εύκολα να κάνουν η Βέροια,ο Λεβαδειακός,ο όφη ακόμα και ο Εργοτέλης.
vlachaquito Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Παντως εγω σαν εργοτελιτης το θεμα θελω να το ψαξουνε κανονικα.. Επειδη βαρεθηκα να το παιζω υπερανω και επειδη ειμαστε ολοι ισοι στον νομο, αν εχει υπαρξει μη τηρηση του νομου τοτε να τιμωρηθει..
Bougas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 ρε γαμω το κερατο μου,απο την ημερα που πηρα καρτοκινητη ολυμπιακος,δεν εχω παρει ουτε ενα τηλεφωνο.... με παιρνουνε συνεχεια τηλεφωνο,και δεν εχω μοναδες να τους καλεσω και εγω...
antreaslam Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 \σόρρυ που παρεμβαίνω. Η άποψή μου είναι γνωστή (=ακόμα και σε παιχνίδι...Βύζας μεγάρων-οσφπ, να σέρνεται ο οσφπ και τελικά να αδικηθεί ο οσφπ, έχει ΚΑΘΕ δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί). Όμως, αν γίνει "στραβη" και τιμωρηθεί η καλαμαριά (ΑΣΧΕΤΑ με ότι ευνοείται ο οσφπ), το θεωρώ ΠΟΛΥ άδικο, γιατί η αρμόδια ελληνική αρχή, του έχει επιτρέψει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, βγάζοντας του δελτίο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.