Freakster Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ πιστεύω ότι ζήτησε εγγυήσεις απο το Ρεχαγκελ ότι θα παίξει και το καλοκαίρι και δεν τις πήρε, έτσι απλά.
firewalker Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Αν του έλεγε ο Οτο δεν με νοιάζει, εγώ σε κάλεσα. Έλα. Θα πήγαινε προκειμένου να μην μπλέξει με τιμωρίες κ.τ.λ.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Καί μιά καί κόβεται ο Πέτρος Κόκαλης γιά την νομιμότητα θα έκανε καταγγελία γιά αντικανονική συμμετοχή τού παίχτη στη περίπτωση πού ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει?Απάντηση:Όχι! Οπότε γιά ποιά νομιμότητα καί κουραφέξαλα λέει ότι προασπίζεται ο Π.Κ? Τα τρία πονταλάκια είναι το ζητούμενο λοιπόν(Κατά τα ψηφαλάκια τού Καφετζόπουλου στην ταινία) Δηλαδη τι περίμενες να πέι?Δεν μας νοιάζει η νομιμότητα,τα φράγκα του Τσου Λου προσπαθούμε να μην χάσουμε?Όλοι ξέρουν για ποιο λόγο γίνεται η ένσταση άσχετα με το τι λέει ο Πετράκης. Όπως όλοι ξέρουν γιατί κατηγορεί την πολιτεία ο Ντέμης μόνο όταν αδικείται,γιατί ο βγενόπουλος βγήκε μετά την 4άρα και γιατί ο τζίγγερ έκανε συνέντευξη τώρα.
kfyros Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Αν δεν έκανε ο Ολυμπιακός ένσταση, κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος θα έκανε σίγουρα και δεν θα το έπαιζε large. Και θα λέγανε ότι κρυφτήκαμε πίσω από πχ τον εργοτέλη ή τον ατρόμητο για να μη φανούμε ξεφτύλες. Βέβαια αντί να ρίξουμε τρία μπαλάκια και να κάνουμε και ένσταση, τώρα έχουμε γίνει και ρόμπα από πάνω. Όπως οι βάζελλοι ζήταγαν ντόπινγκ κοντρόλ και έχωναν μικρόφωνα στα αποδυτήρια. Τόσο καραγκιόζηδες γίναμε. Όσο για την Καλαμαριά, ας πρόσεχαν. Ο Λεβαδειακός μλκς ήταν και δεν τον πήρε τον υπερπαίχτη το Βάγκνερ? Σε ufo δικηγόρο έπεσαν. Αν κερδηθεί η ένσταση, τότε θα πρέπει να τερματίσουμε με +4 για να είμαστε σωστοί πρωταθλητές. Αν και βλέπω playoffs και ξερό ψωμί. Αν και καλύτερα είναι να δούμε και κανένα ματσάκι παραπάνω....
Critter Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 καλα κακομαθημενο δεν θα τον ελεγα παρτακια ομως ναι και χωρις συναισθημα. βασικα θα επαιζε και στο ευρο δηλαδη απορω, εισαι αθλητης και δεν εχεις την καβλα να παιξεις στο ευρωπαικο? μισθοφορος εντελως ρε. Δεν μπορεις να ξερει τι ξερει ο Στολτιδης. Με μια πολυ απλη σκεψη σου λεω οτι ειναι αδικο να μην πανε ΟΛΟΙ οι παιχτες που παιξανε στα προκριματικα στο Euro. Αρα ο Στολτιδης σε πια περιπτωση θα πηγαινε euro? Μονο αν υπηρχε καποιος τραυματισμος παικτη κέντρου. Δηλαδη ειναι σαν να πηδιοτανε η γκομενα με αλλον και μαλιστα ασχημο(τζιωλη πχ) και οταν ο αλλος δεν ευκαιρουσε να ερχοτανε και να σου ελεγε, αντε ριξε μου και συ εναν (Στολτιδη) μέχρι να επιστρεψει. Λογικο δεν ακουγεται. Η κληση του λοιπον μπορει να εγινε με σκοπο να παρει μια μυρουδια ο στολτιδης ώστε όντως αν χρειαστει να παει euro. Πάντως το θεωρω ως επικρατεστερο σεναριο...Απλα να ξερετε παντως οτι τα πραγματα δεν ειναι μονο αυτα που ξερουμε εμεις...Σιγουρα ο παιχτης ξερει κατι παραπανω....Αν ειχε μαθει πχ οτι τον υπολογιζει για βασικο, δεν νομιζω να μην πηγαινε (λεμε τωρα)....
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Την προαναφερθείσα γκόμενα την έχουν πηδήξει σήμερα όλοι όσοι μιλάνε Ελληνικά....
KaizerSoze Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Αν δεν έκανε ο Ολυμπιακός ένσταση, κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος θα έκανε σίγουρα και δεν θα το έπαιζε large.Και θα λέγανε ότι κρυφτήκαμε πίσω από πχ τον εργοτέλη ή τον ατρόμητο για να μη φανούμε ξεφτύλες. Nαι, οντως, αυτο θα λεγαμε, οτι βαλαν τα παραρτηματα. Σκεψου ομως την ξεφτιλα που δεν κανουν τα παραρτηματα και κανεις εσυ ολοκληρος Ολυμπιακος Δλδ ο Λεβαδιακος και ο Εργοτελης πες ειναι "Λεβαδειακακος" και "Εργοτελακος" και μετρανε τους ποντους κουκι το κουκι. Ειναι σαν να παλευουν 2 φτωχαδακια για 1000Ε και να σκαει και ο μεγαλοδικηγορος και να κανει μανουρα για 1000Ε Επισης, ο Λεβαδιακακος και ο Εργοτελακος δεν εκαναν που στο φιναλε αυτους τους βολευει και μια αποφαση που τιμωρει την Καλαμαρια και μονο. Πχ μια αποφαση, υποθετικη ας πουμε, που λεει μηδενισμος της Καλαμαριας και -1 βαθμος τους βολευει. Εσυ ζητας οχι μονο την δικια της τιμωρια αλλα και να παρεις τους βαθμους, πχ αν πουνε οτι οι 3 βαθμοι πανε σε σενα και τελος εσενα σε βολευει ενω υποτιθεται η ποινη πρεπει να ειναι μεγαλυτερη, πχ -4β και απαγορευση μεταγραφων ή κατι τετοιο. Ενιγουει, δεν ξερω νομικα ποσο στεκει αλλα ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ. Ειμαι ο 1ος που λεει οτι να σου δωσουν 10 πεναλτυ αν σου τα εχουν κανει. Ειμαι ο 1ος που λεει το οτι δεν παιζεις καλα δεν σημαινει οτι πρεπει να σε αδικουν. Αν το γκολ της Καλαμαριας ειναι οφσαιντ μαζι σου, παλι χαλια θα ειχες παιξει αλλα θα σε ειχαν αδικησει αλλα αυτο ρε αδελφε δεν παλευεται! Δλδ μου την ελεγες περσυ που επιασαν ντοπε τον Αντσουε της Λαρισας που σκοραρε στον τελικο και ελεγες "Αφου δεν επαιξες τι μιλας"(και μιλαμε τεχνικα θα ειχα δικιο, ο τυπος σκοραρε το νικητηριο γκολ και οχι μονο αυτο, το εβαλε με σπριντ που αφησε πισω του 2 αμυντικους, δλδ θα ειχα και ηθικο δικιο να μιλησω οτι το εβαλε λογω ντοπας) και γω μαζι σου ημουν, οτι δεν επρεπε να μιλαμε, και τωρα κανετε μανουρα για ενα τυπο που δεν εκανε τιποτα στο ματς, βγηκε στο 75' και αλλα ομορφα Αμα ειναι να αρχισουμε τις ενστασεις σε καθε λαθος αποφαση, να επιτρεπεται το βιντεο για επαναληψη αγωνων ξερω γω.
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Αυτό που βλέπω όμως και μου αρέσει είναι ότι οι πιο πολλοί (με ελάχιστες εξαιρέσεις) λένε ότι κακώς κάναμε ένσταση. Τώρα το λένε και από πίσω χαίρονται... το λένε και το εννοούνε.... όπως και να έχει... το λένε.
antreaslam Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Αυτό που βλέπω όμως και μου αρέσει είναι ότι οι πιο πολλοί (με ελάχιστες εξαιρέσεις) λένε ότι κακώς κάναμε ένσταση. Τώρα το λένε και από πίσω χαίρονται... το λένε και το εννοούνε.... όπως και να έχει... το λένε. σου απαντά ο υπεύθυνος του οσφπ... Υπήρξαν δημοσιεύματα, που ανέφεραν ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός δέχτηκε από πολύ κόσμο τηλεφωνήματα που ήταν κατά της για την παράτυπη χρησιμοποίηση του ποδοσφαιριστή Βάλνερ από την Καλαμαριά. Ο Γιάννης Μώραλης θέλησε να διαψεύσει, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι συνέβη κάτι τέτοιο, «Είναι αναληθές. Αντίθετα, δεχτήκαμε τηλεφωνήματα από οπαδούς που έλεγαν «κάντε ένσταση , αν δεν κάνετε θα είναι ύποπτο, πάτε να χαρίσετε το πρωτάθλημα»! Εδώ μας λένε ότι κρατάμε ήπια στάση για την διαιτησία σαν να τα έχουμε κάνει πλακάκια για να πάει αλλού το πρωτάθλημα» είπε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Φως των Σπορ"! «Εμείς είμαστε μια Α.Ε. που δίνουμε αναφορά σε 3 εκατομμύρια κόσμο. Δεν μπορεί μια εταιρία να μην ασκεί το νόμιμο δικαίωμα της. Θα ήμασταν βαθιά υπόλογοι αν δεν προασπίζαμε τα δικαιώματα του Ολυμπιακού»! Και επίσης, ένα κομμάτι από άρθρο της γαβρόσπορτντέι: "Αν ο Ηλίας Δαμήλος θέλει έναν καλό μάρτυρα υπεράσπισης όταν και εφόσον εκδικαστεί η υπόθεση του Βάλνερ, μπορεί να καλέσει τον Σωκράτη Κόκκαλη. Τον Ιανουάριο του 2005, λίγες μέρες μετά την έκδοση της πρωτοβάθμιας απόφασης για τα επεισόδια που είχαν γίνει στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε δώσει μια μεγάλη συνέντευξη Τύπου και είχε δηλώσει τα εξής: «Είναι λυπηρό οι αγώνες να κρίνονται στις αίθουσες των δικαστηρίων. Το πρωτάθλημα πρέπει να κρίνεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Δεν μπορεί μια ομάδα να χάνει βαθμούς που έχει κερδίσει με τον ιδρώτα της. Ο Ολυμπιακός ζητάει να παίζονται τα ματς στα γήπεδα και να κερδίζει ο καλύτερος, διότι πιστεύει ότι είναι καλύτερος». Στην ίδια συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Δεληκάρης είχε δηλώσει ότι οι οπαδοί και οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ρόζους στα χέρια διότι έχουν μάθει να παλεύουν…" ΥΓ: Γιατί εμένα μου μυρίζει στον αέρα, οτι ο οσφπ δε θα δικαιωθεί, και έτσι θα υπάρχει ετοιμη δικαιολογία στο τέλος αν χάσει το πρωτάθλημα? Ενώ ταυτόχρονα, αν το κερδίσει, θα αρχίσει τα κλασσικά "ενάντια σε θεούς και δαίμονες" κλπ?
livewire Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Ενστάσεις και μαλακίες! Εγώ λέω να αλλάξει ο ηλίθιος κανονισμός και να έχει δικαίωμα κάθε αντίπαλος του Ολυμπιακού να χρησιμοποιεί μέχρι 1(έναν) "πλαστό" ποδοσφαιριστή στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Το πιο δίκαιο από όλα νομίζω. Όχι κύριε Πέτράκη! Δεν θα μικραίνεις εσύ το Θρύλο, κάθε φορά που έχεις την "υποψία" ότι δεν εφαρμόζονται οι κανονισμοί. Όξω ρε λαμόγιο!
KaizerSoze Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Εγω λεω να αλλαξει ο κανονισμος και να λεει Εφοσον κυριε μου η αλλη ομαδα ξεκιναει με παικτη παρανομο ΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ. Αν επιμεινει να τον βαλει τοτε κερδιζεις τους 3 ποντους Αν ομως κανεις ενσταση ΜΕΤΑ το ματς, τοτε σε περιπτωση δικαιωσης χανει η ομαδα τους βαθμους που κερδισε αλλα εσυ δεν κερδιζεις τιποτα Τι λες για κατι τετοιο?
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 σου απαντά ο υπεύθυνος του οσφπ... Δεν είναι μια πολύ καλή δικαιολογία που δεν μπορεί να αποδειχθεί; Βγαίνεις και λες "είχαμε πολλά τηλεφωνήματα να κάνουμε ένσταση". Άντε πες εσύ τώρα κάτι. Και στο σταρ λένε "δεχθήκαμε πολλά τηλεφωνήματα να ξαναδείξουμε τα τραγούδια/βίντεο κλιπ που έκαναν οι ρεπόρτερ μας"... τους πιστεύεις ότι βρέθηκε κανένας μαλάκας να πάρει;
alexzzz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Εγω λεω να αλλαξει ο κανονισμος και να λεει Εφοσον κυριε μου η αλλη ομαδα ξεκιναει με παικτη παρανομο ΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ. Αν επιμεινει να τον βαλει τοτε κερδιζεις τους 3 ποντους Αν ομως κανεις ενσταση ΜΕΤΑ το ματς, τοτε σε περιπτωση δικαιωσης χανει η ομαδα τους βαθμους που κερδισε αλλα εσυ δεν κερδιζεις τιποτα Τι λες για κατι τετοιο? δεν ξέρω αν είναι όπως στο ερασιτεχνικό αλλά αν κάνεις ένσταση πριν το αγώνα το θέμα το βλέπουν μετά τον αγώνα. Για το τελευταίο που λες... δεν παίζει να το έλεγες ρε φίλε αν ήταν άλλη ομάδα στην θέση του γαύρου. Είπαμε... μαλακία κάναμε με την ένσταση αλλά το ξεφτίλισες.
antreaslam Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δεν είναι μια πολύ καλή δικαιολογία που δεν μπορεί να αποδειχθεί; Βγαίνεις και λες "είχαμε πολλά τηλεφωνήματα να κάνουμε ένσταση". Άντε πες εσύ τώρα κάτι. Και στο σταρ λένε "δεχθήκαμε πολλά τηλεφωνήματα να ξαναδείξουμε τα τραγούδια/βίντεο κλιπ που έκαναν οι ρεπόρτερ μας"... τους πιστεύεις ότι βρέθηκε κανένας μαλάκας να πάρει; αν πράγματι τους πήραν πολλοί οπαδοί του οσφπ, να ναι καλά, που αποδεικνύουν πόσοι τσουκαλάδες κυκλοφορούν! Αν πάλι δεν ισχύει, περίμενω αντίδραση από τον κόσμο του οσφπ στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, ώστε να δείξει ότι δεν είναι πρόβατα! Το ζήτημα είναι, ότι ο ίδιος πρόεδρος, της ίδιας ομάδας, κάποτε έκανε τη μάρθα βούρτση, δείχνοντας τους ρόζους του δεληκάρη, υποστηρίζοντας ότι παιχνίδι που δεν ξεκίνησε ΓΙΑ ΠΟΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ λόγο και με φανερή υπαιτιότητα, δεν πρέπει να οδηγήσει τον οσφπ σε τιμωρία, (ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ), γιατί τα παιχνίδια έχιε μάθει να τα κερδίζει στο γήπεδο (κλαψ....λιγμ...:cry::cry:), και τώρα, κάνει ακριβώς το αντίθετο...
livewire Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Κοίτα Kaizer, Το να γίνεται έλεγχος πριν από το ματς, είναι μεγάλη μαλακία γιατί συνιστά προληπτική καχυποψία. Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν και πολύ υγιές(δεν λέω ότι το πρωτάθλημα που έχουμε σφύζει από υγεία), δεν νομίζεις? Τώρα για το δεύτερο που λες, δεν έχω αντίρρηση να μην πάρω τους 3 βαθμούς, αλλά όχι να αλλάξει ο όποιος κανονισμός τώρα ξαφνικά, έτσι? Αν θέλουν ας το αλλάξουν μετά από το τέλος του πρωταθλήματος ώστε να ισχύσει από την αρχή για όλους. Και πάλι διαφωνώ όμως γιατί ίσως τότε ο άμεσα ενδιαφερόμενος να μην έμπαινε στην όλη διαδικασία( βλέπε ψευτοπερηφάνια της μεγάλης ομάδας που κερδίζει τα ματς στο γήπεδο). Όπως τώρα ας πούμε, ο Ολυμπιακός δεν καίγεται να χάσει η Καλαμαριά τους 3 βαθμούς, δεν συναγωνίζονται εξάλλου. Αν δεν το κάνει όμως, είναι σαν να αδιαφορεί για τη νομιμότητα του πρωταθλήματος. Στην τελική, μαλακία και ξενέρα η όλη φάση, αλλά οι κανονισμοί είναι κανονισμοί. Δεν είναι διαιτητικά λάθη για να λέει ο καθένας τη γνώμη του. imo πάντα, ε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.