adi32 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 η καλαμαρια βγηκε και παρακαλαει να αποσυρουμε την ενσταση πολλες μαρθες βουρτση γεμισαμε ειναι σαν να πηδας απο το μπαλκονι και να λες στο πεζοδρομιο να φυγει απο κατω μη σε χτυπησει
livewire Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 ειναι σαν να πηδας απο το μπαλκονι και να λες στο πεζοδρομιο να φυγει απο κατω μη σε χτυπησει ...ας αφήσουμε την πολιτική έξω απ' αυτό
antreaslam Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 η καλαμαρια βγηκε και παρακαλαει να αποσυρουμε την ενσταση πολλες μαρθες βουρτση γεμισαμε ειναι σαν να πηδας απο το μπαλκονι και να λες στο πεζοδρομιο να φυγει απο κατω μη σε χτυπησει ναι ναι, πραγματικά, έχει γεμίσει ο τόπος με ....μάρθες βούρτσες! Μια μάρθα βούρτση που μου έρχεται πρόσφατα στο μυαλό, είναι τερματοφύλακας του οσφπ... Κυριακή 16 Ιανουαρίου2005, Αντώνης Νικοπολίδης: «Σίγουρα είναι μια απόφαση πολύ άδικη για μας. Χάνουμε βαθμούς που έχουμε κερδίσει στο γήπεδο. Είναι άδικο. Χάνουμε την πρώτη θέση και πλέον βρισκόμαστε να κυνηγάμε ξανά την κορυφή». Μια άλλη μάρθα βούρτση που μου έρχεται πρόσφατα στο μυαλό, είναι αμυντικό χαφ του οσφπ... Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, Ιεροκλής Στολτίδης: «Το πρωτάθλημα θα πρέπει να παίζεται μέσα στο γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές γίναμε από πρωταγωνιστές, κομπάρσοι». Κάποιες άλλες μάρθες, καμιά 25αριά, έπαιζαν τότε στον οσφπ.. Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, ανακοίνωση των παικτών του Ολυμπιακού: «Αισθανόμαστε μεγάλη αδικία για την επιβολή αυτής της ποινής στην ομάδα και ιδίως για την αφαίρεση βαθμών που έχουμε ήδη κατακτήσει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Πρόκειται για πρωτάκουστη και δίχως προηγούμενο απόφαση, που καταργεί κάθε έννοια fair play». Μια άλλη μάρθα βούρτση που μου έρχεται πρόσφατα στο μυαλό, είναι πρόεδρος του οσφπ... Σάββατο 15 Ιανουαρίου, έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Σωκράτη Κόκκαλη, μετά την πρωτόδικη ποινή: «Είναι απαράδεκτο. Η τιμωρία του Ολυμπιακού δημιουργεί ένα κακό προηγούμενο. Τα πρωταθλήματα θα κρίνονται με αποφάσεις που λαμβάνονται σε δικαστικές αίθουσες». Τέλος, Μια άλλη μάρθα βούρτση που μου έρχεται πρόσφατα στο μυαλό, είναι παλαίμαχος και μεγάλο όνομα του οσφπ... Στην ίδια συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Δεληκάρης είχε δηλώσει ότι οι οπαδοί και οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ρόζους στα χέρια διότι έχουν μάθει να παλεύουν…" ΓΕΜΙΣΑΜΕ, δίκιο έχεις...
adi32 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 οταν μια ποινη ειναι αδικη και λανθασμενη δικαιουσαι να κλαις οταν ειναι κατι πασιφανες παρανομο γιατι να κλαις? (ΑΝ ΕΙΝΑΙ)
antreaslam Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 οταν μια ποινη ειναι αδικη και λανθασμενη δικαιουσαι να κλαις οταν ειναι κατι πασιφανες παρανομο γιατι να κλαις? (ΑΝ ΕΙΝΑΙ) Θέλεις να μου πεις ότι η ποινή ήταν άδικη τότε, γιαυτό επικαλεστήκατε κλαίγοντας τον τίμιο ιδρώτα των παιχτών σας εντός αγωνιστικού χώρου? Οκ, πάω πάσο , δε μπορώ να κάνω διάλογο σε αυτό το επιπεδο/σημείο διαλόγου....
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 η καλαμαρια βγηκε και παρακαλαει να αποσυρουμε την ενσταση πολλες μαρθες βουρτση γεμισαμε Να κρατήσετε μια αξιοπρέπεια σας ζητάνε.
adi32 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 δε διακρινεις οτι εδω ειναι πιο ξεκαθαρα τα πραγματα? η δικαιουται ο παικτης να παιξει η οχι οποτε η τιμωρεισαι η οχι δεν υπαρχει κατι αλλο αν νομιζεις οτι ειναι ιδιες περιπτωσεις τι να πω αν θελουν αξιοπρεπειες να τα βαλουν με τους υπευθυνους της ομαδας τους (αν εκαναν λαθος χειρισμους) και οχι να ζητιανευουν να τους λυπηθουν αν ο Λεμονης βαλει μεθαυριο 12 παικτες αντι για 11 και οι αλλοι κανουν ενσταση θα παω να τους παρακαλαω να μην το κανουν ? η θα πλακωσω στους κορνεδες το Λεμονη?
livewire Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Θέλεις να μου πεις ότι η ποινή ήταν άδικη τότε, γιαυτό επικαλεστήκατε κλαίγοντας τον τίμιο ιδρώτα των παιχτών σας εντός αγωνιστικού χώρου?Οκ, πάω πάσο , δε μπορώ να κάνω διάλογο σε αυτό το επιπεδο/σημείο διαλόγου.... Έπιασες 5 προτάσεις(επιγραμματικότατες -- όχι κατεβατά σαν αυτό της καλαμαριάς που βαρέθηκα να διαβάσω) από 5 διαφορετικά στόματα και αυτό το λες "κλαίγοντας" ? ...και ενοχλείσαι από το επίπεδο του διαλόγου? Νομίζω ότι ο adi32 τα είπε πολύ απλά και όμορφα σε 4 γραμμούλες στο ποστ #10294.
antreaslam Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 σωστά, τι ξεκάθαρο υπήρχε στη νέα σμύρνη? Απλά κάποιες εκατοντάδες οπαδοί του οσφπ, μπήκαν εντός γηπέδου, έπεσε τρελλό ξύλο, δεν έβγαιναν εκτός γηπέδου για να ξεκινήσει το παιχνίδι, και το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ με υπαιτιότητα ομάδας (συγκεκριμένα φιλάθλων ομάδας)! Σιγά το συγκεκριμένο και ξεκάθαρο! Αν θέλετε αξιοπρέπεια, πρέπει να είστε οι πρώτοι που θα κράζετε τον πρόεδρό σας, και όχι να του γλύφετε τα π@π@ρια και όταν κλαίει, και όταν μιλάει για νομιμότητα... Όχι τίποτε άλλο, αλλά είναι πολύ πρόσφατο το κλάμα όλων για να το ξεχάσουμε , μη δουλευόμαστε!
antreaslam Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Έπιασες 5 προτάσεις(επιγραμματικότατες -- όχι κατεβατά σαν αυτό της καλαμαριάς που βαρέθηκα να διαβάσω) από 5 διαφορετικά στόματα και αυτό το λες "κλαίγοντας" ? ...και ενοχλείσαι από το επίπεδο του διαλόγου? Σωστά, όταν όλοι γκρινιάζουν για το ίδιο που λένε τώρα οι παίχτες της καλαμαριάς, ΣΙΓΑ μην είναι μάρθα βούρτση! Επίσης, υπάρχει επίσημη ανακοίνωση των παιχτών και τότε, και συνέντευξη τύπου του κόκκαλη και του δεληκάρη, με το κλαμα κορόμηλο να μας δείχνει τους ρόζους των χεριών του... Σιγά όμως, αυτό είναι πειραιώτικη μαγκιά!
1980 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 ρε ενταξει εγω το θεωρω θεμιτο να κανεις εφεση. Οταν εχεις δωσει λεφτα και ξερεις οτι αυτοι οι 3 βαθμοι μπορει να σου στοιχησουν την μη εξοδο στο επομενο τσαμπιονς λιγκ ε τι θα κανεις το κυνηγας οσο μπορεις.Με τα λεφτα που εχετε δωσει αμα δεν βγειτε του χρονου θα γαμηθει ο διας.
Freakster Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Μακάρι να την απέσυραν τώρα και ότι το πάλεψαν θα έδειχναν και ότι είναι υπεράνω. Τι να πώ εγώ ειλικρινά μετά απο αυτή την ανακοίνωση, τους λυπήθηκα; Ντράπηκα; Δεν ξέρω και εγώ, απλά αποσύρτε τη ρε γμτ.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Antreaslam κοίτα να δείς πώς έχει η κατάσταση για να μην λέτε και παπαριές: Στον αγώνα Πανιώνιος-Ολυμπιακός ο Ολυμπιακός είχε πάρει επισήμως 350 εισητήρια.Αυτοί λοιπόν οι 350 για τους οποίους η παε Ολυμπιακός είχε την ευθύνη και ήταν υπόλογη για τις πράξεις τους δεν έκαναν το παραμικρό.Ήταν στο πέταλο περιφρουρούμενοι από την αστυνομία και δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα.Οι υπόλοιποι που τα έσπασαν είχαν πάει αυτόνομα στο γήπεδο σε θύρες που η παε Ολυμπιακός δεν έιχε καμία ευθύνη. Από τη στιγμή λοιπόν που ο επίσημος Ολυμπιακός δεν είχε ευθύνη για τους συγκεκριμένους ισχύει το περίφημο πλέον ιδιώνυμο.Το έχεις ακούσει? Το έγκλημα είναι ιδιώνυμο , δηλαδή υπάρχει πλέον συγκεκριμένο έγκλημα (ποινικό) γεγονός το οποίο σημαίνει οτι η αστυνομία μπορεί να συλλαμβάνει κατευθείαν τους εγκληματίες, οι οποίοι θα καταδικαστούν από το δικαστηριο ατομικά και μάλιστα χωρίς αναστολή.Δηλαδή με λόγια,απλά, στη στενή απευθείας,χωρίς ανάμειξη της ανώνυμης εταιρείας που έτσι και αλλιώς δεν είχε ανάμειξη ή σχέση ή ευθύνη για αυτούς που τα έσπασαν. Να σου το πώ και πιο απλά.Αν εγώ μαζέψω 50 ρεμάλια και πάμε την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη και τα σπάσουμε φορώντας κόκινα κασκόλ πρέπει να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός?Που δεν έχει πάρει εισητήρια?Και αν γίνει κάτι τέτοιο γιατί να μην πάω και σε έναν εκτός εδρας αγώνα του βάζελου,με τα ίδια πάλι ρεμάλια να τα σπάσουμε φορώντας πράσινα κασκόλ και να τιμωρηθεί ο παο? Και κάτι τελευταίο.Τότε όλοι ζητούσαν να εφαρμοστεί ο κανονισμός (παραβλέποντας φυσικά το ιδιώνυμο)και να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός.Τώρα γιατί ζητάνε να μην τηρηθεί ο κανονισμός?Γιατί άραγε????
littlelouievegos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Και κάτι τελευταίο.Τότε όλοι ζητούσαν να εφαρμοστεί ο κανονισμός (παραβλέποντας φυσικά το ιδιώνυμο)και να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός.Τώρα γιατί ζητάνε να μην τηρηθεί ο κανονισμός?Γιατί άραγε???? Δεν ειναι κατι τελευταιο αυτο φιλε μου. Αυτο ειναι το ζουμι της υποθεσης. Και φυσικα ουτε λογος για Γιαννακη ετσι; Αυτο ειναι ξεκαθαρη ιστορια για μια απο τις προσφατες κωλοτουμπες του αντιπαλου στρατοπεδου.. Αλλα μην περιμενεις να παρεις μια απαντηση δικαιη. Ουτε απο τις αντικειμενικες "Ολυμπιακαρες" που μπαινουν να μιλησουν ΜΟΝΟ οταν θελουν να κραξουν τον Ολυμπιακο και κατι παει στραβα (γιατι αραγε; Αλλα εχουν γνωση οι φυλακες και μονοι τους ξεφτιλιζονται διατηρωντας τετοια σταση) , ουτε φυσικα απο τους αντιπαλους οπαδους που δεν περιμενα και το αντιθετο για να λεμε την αληθεια.. Oποιος εχει μυαλο βλεπει, κατανοει και προσπαθει να ειναι οσο το δυνατον λιγοτερο υποκειμενικος μπορει. Γιατι αντικειμενικος δεν ειναι κανεις. Μονο τον εαυτο τους κοροιδευουν δεν πειθουν κανενα αλλο οσοι κανουν το αντιθετο.
livewire Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 ...μόλις διάβασα την ανακοίνωση των Ποντίων(με πριζώσατε) και ακόμα να το πιστέψω. Μάγκα μου, τι δυναμίτης ήταν αυτός! Μου θύμισε εκείνον τον cowboy που με πετυχαίνει πάντα στο "Θερμαϊκό" και μοιράζει κάρτες που γράφουν κάτι σαν κι αυτό: <<Τα παιδιά μου δεν έχουν να φάνε, μπαινωβγαίνω στο ψυχιατρείο, πρέπει να κάνω εγχείρηση, η γυναίκα μου με κεράτωσε με τον καλύτερό μου φίλο κλπ>> (πάντα του δίνω κάτι, είναι συμπαθέστατος). ...και συ ρε antreaslam μου ανακατεύεις το παραλήρημα του Δεληκάρη για να μου πεις ότι "κλαίγαμε"???? Επειδή έπαιζε στον Ολυμπιακό πριν γεννηθώ? Τζίζους, ρε μαν! Και γω κάνω καινούριο συκώτι με τους θεότρελους βετεράνους, ή μάλλον βιετκόνγκ,Κωνσταντίνου και Δομάζο. Αλλά να επιχειρηματολογήσω σοβαρά με αυτά που λένε, ρε φίλε, πάει πολύ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.