antreaslam Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Aρρωστος 7, ασθενής μνήμη και επιλεκτική ΚΑΙ ΠΑΛΙ! Δίπλα σε αυτούς με τα 350, ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα ήταν και οι υπόλοιποι. ΚΑι ξέρεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ , ότι όταν τα επεισόδια ξεκίνησαν , δεν ήταν ένα κομμάτι της θύρας με 350 άτομα καθισμένο στην κερκίδα του (η μιση κερκίδα και παραπάνω, είχε μπει ΜΕΣΑ)! Αν λοιπόν, μπορείς να υποστηρίξεις με αποδείξεις, ότι από τα 500-700 άτομα που μπήκαν μέσα, κανένας από τους 350 που έστειλε ο οσφπ δεν ήταν, τότε, έχεις δίκιο. Επειδή πιο πιθανό είναι να κυβερνήσει ο λεβέντης όμως, από αυτό, και επειδή ως παε είχες ζητήσει εισητήρια, και επειδή καλώς ή κακώς, ο οποιοσδήποτε (από οπαδό μέχρι προβοκάτορΑ) φοράει τη φανέλα σου, κ το κασκόλ σου, σε παιχνίδι που έχεις πάρει εισητήρια, κάνει αυτόματα την ομάδα υπεύθυνη για ότι αυτός πράξει, αυτό σημαίνει ότι όλος ο μαρθαβουρτσισμός εκείνης της εποχής για άντρες, ρόζους στα χέρια, κλοπές και λοιπά, ΗΤΑΝ ΠΑΠΑΡΙΕΣ! Προσωπικά, δεν ξέρω ΚΑΝ αν έχει δικιο ο οσφπ ή η καλαμαριά (και σου το εξήγησα μέσα απο τον κανονισμό που δημοσιευσε το balla). Αλλά, δε μπορεί να μου κλαίει σα μυξοπαρθένα ολοκληρος ο οσφπ,παίχτες, πρόεδρος και παλαίμαχοι, ότι αυτοί κερδίζουν μέσα στο γήπεδο, και τώρα να ζητούν νίκη στα χαρτιά! Αποφασίστε ρε, είστε τελικά μάγκες άντρες, ή όχι? Και μην ξεχνάς τέλος, ότι άλλος ήταν ο κανονισμός τότε, άλλος τώρα! Τότε, σε ΠΟΛΛΑ παιχνίδια, δεν έπαιρνε ο φιλοξενούμενος εισητήρια, αλλά όταν γινόταν κάτι, έτρωγε τιμωρία! Αυτό άλλαξε ακριβώς μετά το παιχνίδι του οσφπ, γιατί έλεγε τις ιδιες δικονομίστικες δικαιολογίες που ανέφερες κ εσύ!!!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ειναι κατι τελευταιο αυτο φιλε μου. Αυτο ειναι το ζουμι της υποθεσης. Και φυσικα ουτε λογος για Γιαννακη ετσι; Αυτο ειναι ξεκαθαρη ιστορια για μια απο τις προσφατες κωλοτουμπες του αντιπαλου στρατοπεδου..Αλλα μην περιμενεις να παρεις μια απαντηση δικαιη. Ουτε απο τις αντικειμενικες "Ολυμπιακαρες" που μπαινουν να μιλησουν ΜΟΝΟ οταν θελουν να κραξουν τον Ολυμπιακο και κατι παει στραβα (γιατι αραγε; Αλλα εχουν γνωση οι φυλακες και μονοι τους ξεφτιλιζονται διατηρωντας τετοια σταση) , ουτε φυσικα απο τους αντιπαλους οπαδους που δεν περιμενα και το αντιθετο για να λεμε την αληθεια.. Oποιος εχει μυαλο βλεπει, κατανοει και προσπαθει να ειναι οσο το δυνατον λιγοτερο υποκειμενικος μπορει. Γιατι αντικειμενικος δεν ειναι κανεις. Μονο τον εαυτο τους κοροιδευουν δεν πειθουν κανενα αλλο οσοι κανουν το αντιθετο. Φίλε φυσικά και δεν περιμένω να πάρω δίκαιη απάντηση.Τους έχουμε μάθει εδώ και χρόνια.Μπαμπαλίζουν σαν τα μωράκια στην κούνια και όταν τους κάνουν καμιά ερώτηση που δεν τους βολεύει αβαβά.Ο σκοπός είναι να δημιουργείτε αρνητικός ντόρος γύρω από το όνομα του Ολυμπιακού άσχετα αν έχουν δίκιο ή άδικο ή αν θυμούντε μονάχα αυτά που τους συμφέρουν.Γιατί μερικοί στην επιλεκτική μνήμη είναι άπιαστοι. Μεταξύ τους ας λένε ότι θέλουν.Όχι όμως να μπάινουν στο τόπικ του Ολυμπιακού και να θυμούντε μονάχα ότι τους συμφέρει.
antreaslam Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 livewire, το κλαμα του δεληκάρη και οι ρόζοι του, αναφέρθηκαν σε συνέντευξη ΤΥΠΟΥ, του ΠΡΟΕΔΡΟΥ του οσφπ. Και η ανακοίνωση των παιχτών του οσφπ, δε διαφέρει σε πολλά από αυτήν της καλαμαριάς! Εντάξει, οι πόντιοι, ως μικρότεροι παίχτες+σύλλογος, έχυσαν 8 κουβάδες κλάμα, ενώ οι του οσφπ, 5...
adi32 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 γιαυτο απο την πρωτη στιγμη ελεγα να κανουμε ενσταση και να μην το παιξουμε υπερανω οτι και να κανεις δεν προκειται να πει καποιος κατι θετικο 200 πρωταθληματα στη σειρα να παρουμε με 100 βαθμους και 1000-0 τερματα θα βγαινουν οι χηρες και θα λενε για διαιτησιες για παραγκες κλπ οποτε σε ποιους να δειξω καλο προσωπο? πιστευει κανεις οτι αν δεν κανουμε ενσταση και παρουμε το πρωταθλημα θα πει κανεις οτι το πηραμε δικαια?
1980 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 γιαυτο απο την πρωτη στιγμη ελεγα να κανουμε ενσταση και να μην το παιξουμε υπερανω οτι και να κανεις δεν προκειται να πει καποιος κατι θετικο 200 πρωταθληματα στη σειρα να παρουμε με 100 βαθμους και 1000-0 τερματα θα βγαινουν οι χηρες και θα λενε για διαιτησιες για παραγκες κλπ οποτε σε ποιους να δειξω καλο προσωπο? πιστευει κανεις οτι αν δεν κανουμε ενσταση και παρουμε το πρωταθλημα θα πει κανεις οτι το πηραμε δικαια? εγω τι ειπα?
livewire Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Antreaslam εντάξει με ψιλοκάλυψες. adi32 ρητορική η ερώτηση! Βασικά, νομίζω ότι η απάντηση στο απόλυτο ερώτημα θα έπρεπε να είναι: "Ο Ολυμπιακός και η Παράγκα φταίνε για την καμπούρα που έχουμε στην πλάτη μας!" !
Aρρωστος 7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Aρρωστος 7, ασθενής μνήμη και επιλεκτική ΚΑΙ ΠΑΛΙ!Δίπλα σε αυτούς με τα 350, ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα ήταν και οι υπόλοιποι. ΚΑι ξέρεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ , ότι όταν τα επεισόδια ξεκίνησαν , δεν ήταν ένα κομμάτι της θύρας με 350 άτομα καθισμένο στην κερκίδα του (η μιση κερκίδα και παραπάνω, είχε μπει ΜΕΣΑ)! Αν λοιπόν, μπορείς να υποστηρίξεις με αποδείξεις, ότι από τα 500-700 άτομα που μπήκαν μέσα, κανένας από τους 350 που έστειλε ο οσφπ δεν ήταν, τότε, έχεις δίκιο. Επειδή πιο πιθανό είναι να κυβερνήσει ο λεβέντης όμως, από αυτό, και επειδή ως παε είχες ζητήσει εισητήρια, και επειδή καλώς ή κακώς, ο οποιοσδήποτε (από οπαδό μέχρι προβοκάτορΑ) φοράει τη φανέλα σου, κ το κασκόλ σου, σε παιχνίδι που έχεις πάρει εισητήρια, κάνει αυτόματα την ομάδα υπεύθυνη για ότι αυτός πράξει, αυτό σημαίνει ότι όλος ο μαρθαβουρτσισμός εκείνης της εποχής για άντρες, ρόζους στα χέρια, κλοπές και λοιπά, ΗΤΑΝ ΠΑΠΑΡΙΕΣ! Προσωπικά, δεν ξέρω ΚΑΝ αν έχει δικιο ο οσφπ ή η καλαμαριά (και σου το εξήγησα μέσα απο τον κανονισμό που δημοσιευσε το balla). Αλλά, δε μπορεί να μου κλαίει σα μυξοπαρθένα ολοκληρος ο οσφπ,παίχτες, πρόεδρος και παλαίμαχοι, ότι αυτοί κερδίζουν μέσα στο γήπεδο, και τώρα να ζητούν νίκη στα χαρτιά! Αποφασίστε ρε, είστε τελικά μάγκες άντρες, ή όχι? Και μην ξεχνάς τέλος, ότι άλλος ήταν ο κανονισμός τότε, άλλος τώρα! Τότε, σε ΠΟΛΛΑ παιχνίδια, δεν έπαιρνε ο φιλοξενούμενος εισητήρια, αλλά όταν γινόταν κάτι, έτρωγε τιμωρία! Αυτό άλλαξε ακριβώς μετά το παιχνίδι του οσφπ, γιατί έλεγε τις ιδιες δικονομίστικες δικαιολογίες που ανέφερες κ εσύ!!! Ρε φίλε είσαι σοβαρός? 1.Έχεις πάει ποτέ σου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης?Αν έχεις πάει θα ξέρεις πολύ καλά οτι η μικρή κερκίδα που είναι στο πέταλο (εκεί καθόντουσαν οι 350) δεν έχει καμία μα καμία επαφή με την κερκίδα που βρίσκεται στην ευθεία της περιοχής από την πλευρά των δημοσιογραφικών,εκεί από όπου ξεκίνησαν τα επεισόδια δηλαδή. Τι ακριβώς δίπλα μου λές??? 2.Λές οτι τότε ο κανονισμός ήταν αλλιώς και οτι σε πολλά παιχνίδια δεν έπαιρνε ο φιλοξενούμενος εισητήρια αλλά έτρωγε τιμωρία.Με ποιά ομάδα έγινε αυτό,πές μου συγκεκριμένο παιχνίδι που ο φιλοξενούμενος δεν είχε πάρει εισητήρια και τιμωρήθηκε.Συγκεκριμένα όμως,αλλιώς θα πιστέψω οτι λές ψέμματα. Τίποτα δεν άλλαξε μετά το παιχνίδι αυτό.Τι ιδιώνυμο υπάρχει από το 1929. 3.Ζητάς να σου αποδείξω οτι στους 500-700 δεν ήταν κάποιοι από τους 350.Βασική αρχή της νομικής είναι οτι όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.Κάτι που με απλά λόγια σημαίνει οτι για να με καταδικάσεις εσύ πρέπει να μου αποδείξεις οτι κάποιοι από τους 350 ήταν μέσα στα επεισόδεια. 4.Η κάθε παε είναι υπευθυνη για τους οπαδούς της που βρίσκοντε στα σημεία ευθύνης της,στις θύρες δηλαδή που έχει πάρει εισητήρια και μόνο εκεί.Αν είναι δυνατόν η φιλοξενούμενη παε να έχει ευθύνη για οπαδούς που βρίσκοντε σε θύρες που ανήκουν στον γηπεδούχο,πού το άκουσες αυτό να συμβαίνει? Σε ξαναρωτώ και περιμένω απάντηση:Γιατί τοτε ήθελαν όλοι να εφαρμοστεί ο κανονισμός και να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός και τώρα θέλουν να μην εφαρμοστεί ο κανονισμός?Αποφασίστε επιτέλους,είστε υπέρ της εφαρμογής των νόμων,κατά της εφαρμογής ή απλά ανάλογα με το τι σας συμφέρει.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Και μιάς και μιλατε για κλάψα το όνομα Ανδρέας Μαντζεβελάκης σας λέει κάτι?Έχετε ακούσει τίποτα για την κατάθεσή του στο δικαστήριο στην υπόθεση των Λουλουδιών? Είστε τυχεροί που σας λυπήθηκε ο Γίωργος Ανδριανόπουλος τότε. Υ.Γ.Παλιά ελληνική παροιμία:Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Με αυτα που διαβαζω εχω αρχισει να πιστευω οτι η διοικηση ορθως επραξε και εκανε την ενσταση...
firewalker Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Θρύλε γερά με τσαμπουκά, πάρε τους βαθμούς όλους, στα χαρτιά.
adi32 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Με αυτα που διαβαζω εχω αρχισει να πιστευω οτι η διοικηση ορθως επραξε και εκανε την ενσταση... φυσικα και σωστα εκανε αν ο πατερας σας ειχε ενα μαγαζι και ο απεναντι ανταγωνιστης του εκανε μια παρανομια με την οποια θα εχανε η οικογενεια σας 1 δις αν δεν το κατηγγειλε ο πατερας θα τον λεγατε μακακα και κοροιδο η οχι? ή θα του λεγατε δεν πειραζε ρε πατερα ας πλουτισει ο αλλος και οχι εμεις ?
KaizerSoze Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 φυσικα και σωστα εκανε αν ο πατερας σας ειχε ενα μαγαζι και ο απεναντι ανταγωνιστης του εκανε μια παρανομια με την οποια θα εχανε η οικογενεια σας 1 δις αν δεν το κατηγγειλε ο πατερας θα τον λεγατε μακακα και κοροιδο η οχι? ή θα του λεγατε δεν πειραζε ρε πατερα ας πλουτισει ο αλλος και οχι εμεις ? Kαλα, η σωστη αναλογια ειναι οτι εβγαλες το πουλι σου να το μετρησεις με ενα 5χρονο και επειδη το ειχε μεγαλυτερο το κατηγορεις οτι την επαιξε και λιγο πρωτα Σορρυ κιολας αλλα απο ποτε 1. Η Καλαμαρια και ο Ολυμπιακος εγιναν "ιδια μαγαζια" 2. Απο που και ως που "εχασες το 1δις"(υποθετω εννοεις τα λεφτα του ΤΛ) οταν εχεις μπροστα σου 12 αγωνιστικες και εισαι 2π πισω 3. Απο ποτε ο Ολυμπιακος περιμενει να δει ποσο θα ερθει ενα ματς για να κανει ενσταση ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ μην μου λες εμενα "θα τον ελεγες και κοροιδιο ή μαγκα" γιατι μου το πας στο ηθικο και εσυ εισαι 100% χαμενος. Αν θες πες "Ναι ρε μαλακα, εχω νομιμο δικαιωμα και μαγκια μου, δεν θα σου δωσω λογαριασμο" Αλλα οχι οτι θα ελεγε καποιος τον Κοκκαλη μαλακα αν δεν εκανε ενσταση τωρα, μην λεμε οτι μας ερχεται για να καλυπτουμε την ομαδα μας
adi32 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 εχεις δικιο αλλα εγω δεν το παω στο ηθικο οι αλλοι το πανε λενε ολοι οι αντιολυμπιακοι "κοιτα οι αλητες τι κανανε στην καημενη την ομαδουλα" και γιατι δεν της χαριζονται να ειναι καλοι και φιλανθρωποι ? βεβαια δε νοιαζονται για την καημενη την καλαμαρια αλλα για το να μη βρεθουν απο κατω Οσο γιαυτους την Καλαμαριας που κλαινε αν δεν κανω λαθος πριν 2 χρονια με ενσταση ειχαν ριξει τον Αρη στη Β εθνικη
firewalker Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Κανείς δεν είπε ότι στον Ολυμπιακό είναι αλήτες. Κανείς δεν περίμενε από τον ολυμπιακό να κάνει κάνει διαφορετικό από αυτό που έκανε. Όποιος νόμιζε διαφορετικά είναι τουλάχιστον αφελής. Ο Κρόκους πρόδωσε πατρίδα, δεν θα πρόδιδε τα πιστεύω του; Αυτά που παρουσίαζε σαν πιστεύω του άλλοτε.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Ο Κρόκους πρόδωσε πατρίδα, δεν θα πρόδιδε τα πιστεύω του; Αυτά που παρουσίαζε σαν πιστεύω του άλλοτε. Καλα εσυ εδω και αρκετα ποστ εχεις ξεπερασει καθε οριο γραφικοτητας... Αλλα θα μου πεις το να εκτοξευεις συκοφαντιες ειναι ανεξοδο ειδικα οταν κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια ενος nickname.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.