firewalker Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Αλλα θα μου πεις το να εκτοξευεις συκοφαντιες ειναι ανεξοδο ειδικα οταν κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια ενος nickname. Δεν είμαι καθόλου ανώνυμος. Η i.p. και τα στοιχεία μου είναι φάτσα φόρα. Το ξέρω, σε καταλαβαίνω και εγώ έτσι θα ήμουν. Χαμένος και απογοητευμένος.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Κοιτα αμα εγω ειμαι οπως λες χαμενος και απογοητευμενος στο ποδοσφαιρο με 10 στα 11 πρωταθληματα,μεταγραφες Γκαλετι και Μπελουτσι και προκριση στους 16 του Τσουλου τοτε εσυ μονιμα 3ος στην Ελλαδα και μεταγραφες τον δανεικο Μαν-ουτσο τι πρεπει να εισαι; Στα προθυρα της αυτοκτονιας;
firewalker Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Στα προθυρα της αυτοκτονιας; Είσαι σοβαρός; Με τον Τζίγκερ; Εδώ έχω βάλει την σφαίρα στην θαλάμη και περιμένω το μοιραίο...
KaizerSoze Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Aν μετα απο αυτο Το νέο στοιχείο που προέκυψε και ίσως αλλάξει τα δεδομένα είναι ότι στο άρθρο 5 παρ. 4 των κανονισμών που διέπει τις μεταγραφές επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και ισχύει από το 2005, προστέθηκε μία επιπλέον τροποποίηση από την FIFA, η οποία έχει ισχύ από τη 1η Ιανουαρίου 2008. Σύμφωνα με αυτή ένας ποδοσφαιριστής έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές ομάδες στη διάρκεια μίας περιόδου (1/07-31/06), αρκεί να μην είναι της ίδιας χώρας (δηλαδή Πρωτάθλημα και Κύπελλο). Όπως γίνεται αντιληπτό ο Βάλνερ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε τρεις ομάδες του σκοτσέζικου πρωταθλήματος και έχει το δικαίωμα να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα εκτός Σκωτίας. Εν συνεχεία είναι στο χέρι της ΕΠΟ το εάν θα δεχτεί την παραπάνω τροποποίηση με την οποία πρέπει να εναρμονιστεί και να εκδώσει το δελτίο του παίκτη. Στη συγκεκριμένη αποκάλυψη προέβη ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, Βενιζέλος Μουράτογλου. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έθεσε το ερώτημα, μήπως θα πρέπει να ληφθεί υπόψη το συγκεκριμένο στοιχείο που αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση της ένστασης του Ολυμπιακού επιμεινετε τι να πω Να δω επιχειρημα "Η ΦΙΦΑ μπορει να το ειπε αυτο αλλα η ΕΠΟ δεν εχει εναρμονιστει και αρα παροτι ειναι παρανομη, η μαλλον επειδη ακριβως ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ το καταστατικο της σε σχεση με την ΦΙΦΑ πρεπει να δικαιωθουμε και να παρουμε τους τρεις βαθμους της Καλαμαριας. Δλδ πριν που η ΕΠΟ εβγαλε δελτιο λεγαμε οτι ειναι παρανομη και δεν μας νοιαζει που εβγαλε δελτιο. Τωρα ομως που μας συμφερει, επειδη ακριβως ειναι παρανομη σε σχεση με την ΦΙΦΑ πρεπει να παρουμε εμεις τα ποντακια" και τι στον κοσμο
firewalker Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Kaizer το άκουσα και εγώ το απόγευμα. Αλλά οι δημοσιογράφοι δεν ήξεραν αν όντως ισχύει μία τέτοια αλλαγή. Άκουσες κάτι άλλο?
vlachaquito Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Υ.Γ.Παλιά ελληνική παροιμία:Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Αμ μπραβοοοοο.... Λοιπον εγω θα μιλησω σαν εργοτελιτης τωρα και θελω να μου πειτε αν εχω δικιο. (σε περιπτωση παντα καταδικης μιλαμε) Εκανε παραπτωμα η καλαμαρια??? Εσφαλε??? ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΕΡΙΞΕ 4ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, ΧΕΣΤΗΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!! Αν ειναι δυνατον, να της την χαρισουνε γιατι?? "ελα μωρε, βαλατε παικτη που δεν επρεπε να παιζει, αλλα δεν πειραζει, εισαι μικρος, αλλα μην το ξανακανεις ε??" Και βγαινουν μετα οι της καλαμαριας με δηλωσεις και κλαιγονται, ξαφνικα μαθαμε οτι εχουν ολοι ξαδερφια τον Καιλα!!! ΟΤΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΗΝΑΝΕ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝΕ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ?? Αξεχαστο θα μου μεινει το σχολιο στο ραδιο, οταν (προπερυσι μου φαινεται, που εγω επεσα) προηγειτε ο παοκ, μετα απο 1 λέπτο ισοφαριζει η καλαμαρια και μεχρι να μιλησει ο εκφωνητης ειχαν βαλει και δευτερο!! "κατηφορικο το γηπεδο σημερα προς την εστια του παοκ" ειπε ο εκφωνητης.. Το θεμα ειναι απλο : εσφαλες?? πληρωσε. Μπαρτσελονα η Εορδαικος, το ιδιο κανει. ΤΕΛΟΣ!!!!
geovard Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 @vlachaquito Μην καρφώνεσαι καί μην αγωνιάς γιά τον Εργοτέλη.Εδώ βγήκε ο Τζώρτζογλου καί είπε ότι δεν μας αφορά η κόντρα τού Ολυμπιακού με την Καλαμαριά καί ότι δεν κάνουμε εμείς ένσταση.Το ίδιο είπε καί ο Λεβαδειακός.Εσύ γιατί κόπτεσαι τόσο πολύ εναντίον της Καλαμαριάς.Επειδή στην πραγματικότητα αγωνιάς γιά άλλον? Ρωτώ καί πάλι αν ο Ολυμπιακός κέρδιζε στο ματς θα έκανε καταγγελία γιά τον ποδοσφαιριστή?Όχι!Άρα ας μην μιλάει ο Πέτρος Κόκαλης γιά νομιμότητα.Οι τρείς χαμένοι πόντοι είναι το ζητούμενο τελικά καί όχι η νομιμότητα.
alexzzz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Οι τρείς χαμένοι πόντοι είναι το ζητούμενο τελικά καί όχι η νομιμότητα. Φυσικά και είναι οι 3 βαθμοί το ζητούμενο ρε παίκτη! Για την ψυχή της μάνας τους την κάνανε την ένσταση . Όπως και εσείς όλοι κόβεστε γιατί αν κερδηθεί η ένσταση θα περάσει ο γαύρος πάλι πρώτος. Αν ήταν για την έξοδο στο Uefa με εσάς ήδη πρωταθλητές ούτε μισή μέρα δεν θα το συζητούσατε.
vlachaquito Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 @vlachaquito Μην καρφώνεσαι καί μην αγωνιάς γιά τον Εργοτέλη.Εδώ βγήκε ο Τζώρτζογλου καί είπε ότι δεν μας αφορά η κόντρα τού Ολυμπιακού με την Καλαμαριά καί ότι δεν κάνουμε εμείς ένσταση.Το ίδιο είπε καί ο Λεβαδειακός.Εσύ γιατί κόπτεσαι τόσο πολύ εναντίον της Καλαμαριάς.Επειδή στην πραγματικότητα αγωνιάς γιά άλλον? Ρωτώ καί πάλι αν ο Ολυμπιακός κέρδιζε στο ματς θα έκανε καταγγελία γιά τον ποδοσφαιριστή?Όχι!Άρα ας μην μιλάει ο Πέτρος Κόκαλης γιά νομιμότητα.Οι τρείς χαμένοι πόντοι είναι το ζητούμενο τελικά καί όχι η νομιμότητα. Αγορι μου χεστηκα για τον γαβρο... και αν δεις γραφω και εδω και στο τοπικ του παναθηναικου και λεω και τα καλα και τα ασχημα... Μεχρι στο μπασκετ πληρωσα να τον δω, τι βλακειες μου λες τωρα.. Οσο για τον τζωρτζογλου, τι ηθελες να σου πει, μακαρι να πεσει??? πας καλα??
kfyros Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Γ@μ... τις ενστάσεις μου γ@μ.... Στο τέλος θα έχει γίνει πολύ κακό για το τίποτα. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα τιμωρηθεί κανείς και τσάμπα θα έχουμε γίνει ρόμπα. Τουλάχιστον θα έχουμε κάτι να θυμόμαστε για φέτος .... 4
Aρρωστος 7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Aν μετα απο αυτο επιμεινετε τι να πω Να δω επιχειρημα "Η ΦΙΦΑ μπορει να το ειπε αυτο αλλα η ΕΠΟ δεν εχει εναρμονιστει και αρα παροτι ειναι παρανομη, η μαλλον επειδη ακριβως ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ το καταστατικο της σε σχεση με την ΦΙΦΑ πρεπει να δικαιωθουμε και να παρουμε τους τρεις βαθμους της Καλαμαριας. Δλδ πριν που η ΕΠΟ εβγαλε δελτιο λεγαμε οτι ειναι παρανομη και δεν μας νοιαζει που εβγαλε δελτιο. Τωρα ομως που μας συμφερει, επειδη ακριβως ειναι παρανομη σε σχεση με την ΦΙΦΑ πρεπει να παρουμε εμεις τα ποντακια" και τι στον κοσμο Ξεχνάς κάτι βασικό.Αυτή η καινούρια διάταξη είναι συμπληρωματική,δεν αναιρεί την προηγούμενη που έλεγε οτι απαγορεύεται ένας παίκτης να αγωνιστεί σε 3 ομάδες.Άρα η απογόρευση για τις 3 ομάδες εξακολουθεί να ισχύει.Και ποιός σου είπε οτι μια ομοσπονδία (η επο) είναι παράνομη όταν δεν έχει εναρμονίσει στο καταστατικό της μια συμπληρωματική διάταξη (και οχι κάποιον καινούριο κανονισμό)?Δηλαδή οι ομοσπονδίες της Αγγλίας,της Σκωτίας,της Ουαλίας και της Ιρλανδιας είναι παράνομες επειδή επιτρέπουν να πηγαινοέρχοντε δανεικοί πάικτες 12 μήνες το χρόνο (κάτι που δεν είναι εναρμονισμένο με την ΦΙΦΑ)?.Και φυσικά η επο δεν είναι παράνομη που έβγαλε δελτίο στον Αυστριακό γιατί η μεταγραφή ήταν καθόλα νόμιμη.Την επο δεν την αποσχολεί αν ο πάικτης έχει δικαίωμα συμμετοχής,αυτό είναι πρόβλημα της Καλαμαριάς.
buniamas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 27 χρόνια μετά.... 8 Φλεβάρη του 1981, μια μέρα που έχει μείνει βαθειά χαραγμένη στις μνήμες των οπαδών του Ολυμπιακού, αλλά και όλων των Ελλήνων φιλάθλων. Αφιέρωμα 8/2/1981 http://www.e-soccer.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=285:-7-8-2-1981&catid=906:2008-08-12-22-38-34&Itemid=759 Θύρα 7 - Η μεγάλη Στιγμή (Σκηνές από την ταινία) Πανό από το περσινό Ολυμπιακός-Ηρακλής
KaizerSoze Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Ξεχνάς κάτι βασικό.Αυτή η καινούρια διάταξη είναι συμπληρωματική,δεν αναιρεί την προηγούμενη που έλεγε οτι απαγορεύεται ένας παίκτης να αγωνιστεί σε 3 ομάδες.Άρα η απογόρευση για τις 3 ομάδες εξακολουθεί να ισχύει. Μπαρδον?Τι συνεχιζει να ισχυει?Συνεχιζει να ισχυει ΑΝ μιλαμε για ομαδες της ιδιας χωρας εκτος αν η Καλαμαρια δεν ειναι προαστειο της Θεσσαλονικης αλλα του Αμπερντιν Και ποιός σου είπε οτι μια ομοσπονδία (η επο) είναι παράνομη όταν δεν έχει εναρμονίσει στο καταστατικό της μια συμπληρωματική διάταξη (και οχι κάποιον καινούριο κανονισμό)?Δηλαδή οι ομοσπονδίες της Αγγλίας,της Σκωτίας,της Ουαλίας και της Ιρλανδιας είναι παράνομες επειδή επιτρέπουν να πηγαινοέρχοντε δανεικοί πάικτες 12 μήνες το χρόνο (κάτι που δεν είναι εναρμονισμένο με την ΦΙΦΑ)?. Καλα, παρανομη δεν ειναι γενικα γιατι δεν ειναι κανα νομθετικο οργανο η ΦΙΦΑ. Αλλα το θεμα ειναι οτι αυτο που λες για τις Βρετανικες ομαδες εκτος του ιδιεταιρου λογω του δικου τους τροπου διακυβερνησεις, δεν ειναι το ιδιο διοτι αφενως εχει ενημερωθει και δεν εχει προβλημα η ΦΙΦΑ και δεν ειναι κατι τωρινο. Στην περιπτωση των 3 μεταγραφων(αν θυμασαι ο Μασερανο ειχε το ιδιο προβλημα και τελικα επαιξε στην Λιβερπουλ μετα απο μια ολοκληρη διαδικασια) η ΦΙΦΑ βγαζει μια οδηγια που η Ελλαδα θα εναρμονιστει καποια στιγμη οπως και στις υπολοιπες. Εγω σου λεω απλα αν μετα την ρομπα μπου κατεθεσες τελικα ενσταση, χρησιμοποιησεις και σαν επιχειρημα οτι η ΕΠΟ εχει αργα αντανακλαστικα και απλα πονταρω στο οτι καθυστερησε να εναρμονιστει με την ΦΙΦΑ και ο παικτης ειναι παρανομος με μας αλλα επειδη τωρα θα εναρμονιστει η ΕΠΟ με τον επομενο αντιπαλο δεν θα ειναι παρανομος αφενος "Χεσε μας ρε μαλακα παιξε μονος σου"(8/2/2008, αν γινει κατι τετοιο εγω σταματαω να ασχολουμαι με το Ελληνικο Πρωταθλημα) αφετερου θα γινεις γνωστη ως η ομαδα που εριξε 3 στην Βερντερ στο γηπεδο και κυνηγησε την Καλαμαρια στα δικαστηρια «Η ευθύνη βαραίνει μόνο την ΕΠΟ» Η ευθύνη για ενδεχόμενη παρατυπία της Καλαμαριάς στην υπόθεση Βάλνερ ανήκει αποκλειστικά και μόνο στην ΕΠΟ που έβγαλε το δελτίο και όχι στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Αυτό υποστηρίζει ο Παντελής Δέδες, ο μόνος Έλληνας δικαστής του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου της Λωζάνης (CAS) ο οποίος επικαλέστηκε και ένα δεδικασμένο σε αγώνα γυναικείου μπάσκετ, σύμφωνα με το οποίο η ομάδα δεν τιμωρείται αλλά απλώς ανακαλείται το δελτίο του αθλητή. «Η ευθύνη έκδοσης των δελτίων αθλητικής ιδιότητας ανήκει στις οικίες ομοσπονδίες, οι οποίες ασκούν οιονεί διοικητικά καθήκοντα. Επομένως η ευθύνη για την έκδοση ή όχι ενός δελτίου αθλητικής ιδιότητας ανήκει στην ΕΠΟ. Τα σωματεία τα οποία έχουν στην κατοχή τους εγκεκριμένα δελτία αθλητικής ιδιότητας δεν έχουν, ούτε είναι δυνατόν, ούτε είναι υποχρεωμένα να ελέγχουν αν τα δελτία που έχουν εκδοθεί είναι σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς των ομοσπονδιών. Επομένως μια εσφαλμένη απόφαση από την αρμόδια αρχή και συνεπώς η λανθασμένη έκδοση ενός δελτίου αθλητικής ιδιότητας δεν είναι δυνατόν να επιβαρύνει το ίδιο το σωματείο". "Με λίγα λόγια αν ένα δελτίο δεν ανακληθεί, αποτελεί ασυζητητί μια προϋπόθεση για τη νομιμότητα και την εγκυρότητα μιας μεταγραφής. Μπορεί ένα σωματείο να θεωρήσει ότι αυτό το έγγραφο είναι η εγγύηση, η ασφάλεια του δικαίου. Δεν είναι υποχρεωμένη μία ομάδα να αμφισβητεί και να ερευνά. Αν υπάρχει σφάλμα αυτό βαραίνει αποκλειστικά και μόνο την ομοσπονδία. Μπορεί να ληφθεί υπʼ όψιν ένα δεδικασμένο για περίπτωση αντικανονικής συμμετοχής που υπήρξε σε παλαιότερη αγωνιστική περίοδο σε αγώνα γυναικείου μπάσκετ. Αρχικά η ένσταση είχε γίνει αποδεκτή. Στη συνέχεια, όμως, απεφάνθη το ΑΣΕΑΔ ότι, εφόσον το δελτίο δεν ανακλήθηκε από την ΕΟΚ, δεν είχε ευθύνη το σωματείο που χρησιμοποίησε την αθλήτρια. Δεν είναι δυνατόν τα σωματεία να έχουν ευθύνη για τις ενέργειες των ομοσπονδιών», δήλωσε ο κ. Δέδες. sportime.gr
Aρρωστος 7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Μπαρδον?Τι συνεχιζει να ισχυει?Συνεχιζει να ισχυει ΑΝ μιλαμε για ομαδες της ιδιας χωρας εκτος αν η Καλαμαρια δεν ειναι προαστειο της Θεσσαλονικης αλλα του Αμπερντιν Καλα, παρανομη δεν ειναι γενικα γιατι δεν ειναι κανα νομθετικο οργανο η ΦΙΦΑ. Αλλα το θεμα ειναι οτι αυτο που λες για τις Βρετανικες ομαδες εκτος του ιδιεταιρου λογω του δικου τους τροπου διακυβερνησεις, δεν ειναι το ιδιο διοτι αφενως εχει ενημερωθει και δεν εχει προβλημα η ΦΙΦΑ και δεν ειναι κατι τωρινο. Στην περιπτωση των 3 μεταγραφων(αν θυμασαι ο Μασερανο ειχε το ιδιο προβλημα και τελικα επαιξε στην Λιβερπουλ μετα απο μια ολοκληρη διαδικασια) η ΦΙΦΑ βγαζει μια οδηγια που η Ελλαδα θα εναρμονιστει καποια στιγμη οπως και στις υπολοιπες. Εγω σου λεω απλα αν μετα την ρομπα μπου κατεθεσες τελικα ενσταση, χρησιμοποιησεις και σαν επιχειρημα οτι η ΕΠΟ εχει αργα αντανακλαστικα και απλα πονταρω στο οτι καθυστερησε να εναρμονιστει με την ΦΙΦΑ και ο παικτης ειναι παρανομος με μας αλλα επειδη τωρα θα εναρμονιστει η ΕΠΟ με τον επομενο αντιπαλο δεν θα ειναι παρανομος αφενος "Χεσε μας ρε μαλακα παιξε μονος σου"(8/2/2008, αν γινει κατι τετοιο εγω σταματαω να ασχολουμαι με το Ελληνικο Πρωταθλημα) αφετερου θα γινεις γνωστη ως η ομαδα που εριξε 3 στην Βερντερ στο γηπεδο και κυνηγησε την Καλαμαρια στα δικαστηρια Σήμερα λένε οτι αυτή η συμπληρωματική διάταξη ισχύει για τις χώρες που έχουν ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα σε διαφορετικές χρονικές περιόδους από την υπόλοιπη Ευρώπη,δηλαδή Σκανδιναβικές χώρες,Ρωσία και Λατινική Αμερική.Άντε να βγάλεις άκρη δηλαδή. Εγώ δεν είμαι υπέρ της ένστασης,δεν θα ήθελα να την κάνουνε.Κάποτε ο Νταιφάς είχε χαρίσει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα οχι 3 ποντάκια.Δεν είχε κατεβάσει την ομάδα στο μπαράζ με την αεκ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την διαιτησία.Δυστυχώς σήμερα είνια πολλά τα λεφτά του Τσάμπιονς Λίγκ και δεν χωράνε τέτοιες μεγαλοψυχίες.
firewalker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Και αυτό που λένε για τις διαφορετικές περιόδους δεν είναι σίγουροι αν ισχύει... Πιάσε το αυγό και... Ήθελα να ήξερα όλα αυτά δεν υπάρχουν γραμμένα κάπου; Με προφορική διάδοση σώζονται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.