alexzzz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 θα γινεις γνωστη ως η ομαδα που εριξε 3 στην Βερντερ στο γηπεδο και κυνηγησε την Καλαμαρια στα δικαστηρια και σου έριξε και 4 τεμάχια στο κύπελλο
KaizerSoze Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 και σου έριξε και 4 τεμάχια στο κύπελλο Οκ, μου εριξες 4 στο Κυπελλο. Σταματα να ποσταρεις τωρα και κοιτα λιγο στο μαθημα γιατι το τριωνυμο ειναι δυσκολο και θα σου χρειαστει και στο Λυκειο
alexzzz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Οκ, μου εριξες 4 στο Κυπελλο. Σταματα να ποσταρεις τωρα και κοιτα λιγο στο μαθημα γιατι το τριωνυμο ειναι δυσκολο και θα σου χρειαστει και στο Λυκειο Μα τόσο καραγκιόζηδες είστε; Γράφετε ένα σωρό παπαριές και εδώ και στο δικό σας τόπικ και μόλις κάποιος γράψει μια μαλακία σαν και αυτές που τόσες μέρες γράφεται θίγεστε. Ήμουν σίγουρος ότι κάτι τέτοιο "έξυπνο" θα απαντήσεις. Στα @@ για την 4άρα. Την ρίξαμε χάρηκα είπαμε και καμιά σαχλαμάρα... τέλος. Και από την αρχή είπα ότι είναι ξεφτίλα η ένσταση αλλά το έχετε κάνει το θέμα ζωτικής σημασίας. Κοιμόσαστε και ξυπνάτε με αυτό στο μυαλό αλλά κατά τα άλλα υπεράνω.
MiltoZ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ πάντως τα καταλαβαίνω τα παιδιά που αρπάζονται και δεν σηκώνουν αστειάκια. Σκέψου πόσες πίκρες έχουν φάει φέτος. Τέσσερα τεμάχια στο κύπελο (στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια του συλλόγου), νίκες του Ολυμπιακού εκτός έδρας στο CL και πρόκριση, τέσσερα τεμάχια στο κύπελο, εμφίλιο μεταξί ερασιτέχνη και ΠΑΕ με τον Τζίγκερ να κάνει σαφές ότι όσο ζει και αναπνέει αυτός θα κάνει κουμάντο, τέσσερα τεμάχια στο κύπελο... απο που ν' αρχίσεις και που να τελιώσεις. p.s. Πλάκα κάνω έτσι, δεν έχω καμία διάθεση για οπαδικούς διαδυκτιακούς τσακωμούς. Όποιος έχει κανα πρόβλημα να έρθει μόνος του στο Κερατσίνι έξω από τον σύνδεσμο να το λύσουμε σαν άντρες.
KaizerSoze Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Μα τόσο καραγκιόζηδες είστε; Γράφετε ένα σωρό παπαριές και εδώ και στο δικό σας τόπικ και μόλις κάποιος γράψει μια μαλακία σαν και αυτές που τόσες μέρες γράφεται θίγεστε. Ήμουν σίγουρος ότι κάτι τέτοιο "έξυπνο" θα απαντήσεις. Στα @@ για την 4άρα. Την ρίξαμε χάρηκα είπαμε και καμιά σαχλαμάρα... τέλος. Και από την αρχή είπα ότι είναι ξεφτίλα η ένσταση αλλά το έχετε κάνει το θέμα ζωτικής σημασίας. Κοιμόσαστε και ξυπνάτε με αυτό στο μυαλό αλλά κατά τα άλλα υπεράνω. Ε ρε φιλε αφου βλεπεις οτι προπαθουμε να πουμε δυο κουβεντες που στεκουν με τον αλλο και πεταγεσαι και λες την μαλακια σου χωρις λογο, λες και ειπα οτι οπου σε βρω σε γαμαω. Διαολε,οποιος ναναι γραφει οτι τσουρουκια ναναι και μετα του φταινε οι αλλοι που τον ειρωνευονται, μηπως εισαι και συ "ποστερ ψυχολογιας" και θες στηριξει απο τον κοσμο σε πενταετες πλανο, Κωστα Γκοντζο?
alexzzz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Ε ρε φιλε αφου βλεπεις οτι προπαθουμε να πουμε δυο κουβεντες που στεκουν με τον αλλο και πεταγεσαι και λες την μαλακια σου χωρις λογο, λες και ειπα οτι οπου σε βρω σε γαμαω. Διαολε,οποιος ναναι γραφει οτι τσουρουκια ναναι και μετα του φταινε οι αλλοι που τον ειρωνευονται, μηπως εισαι και συ "ποστερ ψυχολογιας" και θες στηριξει απο τον κοσμο σε πενταετες πλανο, Κωστα Γκοντζο? Πρώτον και λογικά να το δεις (άσχετα άμα το είπα για χαβαλέ) δεν είπα μαλακία. Γιατί πραγματικά όπως λες θα μείνει ότι φέτος κερδίσαμε 2 φορές εκτός έδρας στο ΤσουΛου ότι κάναμε ένσταση στον αγώνα με την Καλαμαριά και ότι έφαγες 4 στο μεταξύ μας στο Κύπελλο. Δεύτερον, είναι με τι διάθεση θα το δεις το σχόλιο. Του FireWalker ας πούμε που έγραψε ένα σύνθημα το είδαμε χαβαλετζίδικα και κανένας δεν είπε τίποτα. Εσύ όμως αρπάχτηκες. Είμαι λάθος; Τρίτον και τελευταίο από ότι βλέπω δεν είσαι για διάλογο με στοιχεία χαβαλέ μέσα όποτε ή δεν θα μιλάμε εμείς οι δύο ή όταν θα μιλάμε δεν θα πρέπει να κάνουμε καθόλου πλάκα. Δεν είναι μαλακία αυτό; Τι θα κάνουμε δηλαδή θα τσακωθούμε τώρα για ένα αστείο;
InsertCoinToJoi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 ρε αδερφια με την ενσταση τι γινετε? μας ξεχασανε αυτοι? 3 μερες τι στο καλο σκεφτοντε?
Aρρωστος 7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 ρε αδερφια με την ενσταση τι γινετε?μας ξεχασανε αυτοι? 3 μερες τι στο καλο σκεφτοντε? Δεν είναι και τόσο απλή η απόφαση που θα πάρουν.Η ένσταση αυτή έχει γίνει κάτι σαν θέμα εθνικής τιμής με την έκταση που έχει πάρει,κάτι που γίνεται μονίμως με θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό. Και εκτός από αυτό και οι δύο πλευρές φαίνεται να έχουν δίκιο οπότε θέλει πολλή σκέψη.
slim_shady Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Επαναληψη του αγωνα αποφασισαν τελικα...
Freakster Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Πλάκα κάνεις; Η μέση λύση, τελείως. EDIT: Σωστός http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=119316 Αναρωτιέμαι, αν μπορεί να κάνει ένσταση η Καλαμαριά τώρα.
firewalker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Επαναληψη του αγωνα αποφασισαν τελικα... Χα χα χα... Μαλάκες θα είναι στην Καλαμαριά αν το δεχτούν... Και δεν δίναν τους βαθμούς στον Ολυμπιακό να τελειώνουμε;
firewalker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Μάλλον δεν το δέχεται η καλαμαριά... Για γέλια είναι εντελώς...
littlelouievegos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Αντε την βγαλανε τουλαχιστον γιατι βαρεθηκα να διαβαζω για αυτο και για το Στολτιδη εδω και κατι σελιδες... Ελπιζω να ησυχασουμε τωρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.