KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Εγω παλι εχω κατι αλλο να ρωτησω..Τελικα ποιος φταιει για την πορεια της αεκ, η παραγκα και η διαιτησια η μηπως ο προπονηταρας??? Φιλε μην λεμε συνεχεια τα ιδια!!! Οι καλικαντζαροι φταινε!!!
alexzzz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 ...η κακιά η ώρα.... είναι μην σου τύχει...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Πάντως η τελευταία του πινελιά ήταν όλα τα λεφτά,το καλό το κρατούσε για το τέλος ο μπαγάσας. 3 αλλαγές στο 60 ούτε στα φιλικά προετοιμασίας δεν κάνουν.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Πάντως η τελευταία του πινελιά ήταν όλα τα λεφτά,το καλό το κρατούσε για το τέλος ο μπαγάσας. 3 αλλαγές στο 60 ούτε στα φιλικά προετοιμασίας δεν κάνουν. Εγω κανω στο Μανατζερ αν κερδιζω 2-0 και βγαζω τους 3 πιο κουρασμενους γιατι εχω και ματς την Τεταρτη
antreaslam Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Εγω κανω στο Μανατζερ αν κερδιζω 2-0 και βγαζω τους 3 πιο κουρασμενους γιατι εχω και ματς την Τεταρτη Και εγώ το ίδιο! Αν και κάποιες φορές, αντί να βγάλω τους κουρασμένους, βγάζω τα αστέρια της ομάδας, για να μην μου τραυματιστουν... (Είδες? Δίκιο είχε ο σέρα τελικά)!!
alexzzz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μεγάλο σχολείο το manager τελικά!!! Ή μήπως ο Φερέρ ήταν μεγάλο σχολείο... μπερδεύτηκα.
vlachaquito Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Παντως στο προωταθλημα που επαιξα με την εργοτελαρα μου και καταφερα να βγω τεταρτος με τον κεφαλουκο κλπ, τον φερερ τον διωχνουν.... Οσο στις αλλαγες τις συνεχομενες, ουτε στο manager την γκαντεμια μου...
slim_shady Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Και εγώ το ίδιο! Αν και κάποιες φορές, αντί να βγάλω τους κουρασμένους, βγάζω τα αστέρια της ομάδας, για να μην μου τραυματιστουν...(Είδες? Δίκιο είχε ο σέρα τελικά)!! Κι εγω στο 60 τις κανω μαζεμενες τις αλλαγες...τελικα ολοι κρυβουμε εναν φερρερ μεσα μας..
Dude_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Για όσους έχουν πάρει εισιτήρια απο το ηλεκτρονικό εισιτήριο για την τσέλσι γνωρίζει κανείς πότε μπορούν να τα πάρουν απο τα μηχανήματα ?
slim_shady Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Συνηθως τα βαζουν 3-4 μερες πριν τον αγωνα..αλλα και παλι δεν χρειαζεται να βιαζεσαι μπορεις να τα παρεις λιγο πριν αρχισει το ματς.Μη φοβασαι για ουρα ποτε δεν μαζευει πολυ κοσμο το μηχανημα.. edit: Καταφερες να παρεις εισιτηριο προχθες με τετοιο χαμο???εγω απο τις 10 ειχα στηθει μπροστα στο pc και τελικα στις 3 πηρα
Aρρωστος 7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Στον αγώνα με τη Βέρντερ τα 25άρια εισητήρια πουλιόντουσαν 250 ευρώ.Φανταστείτε που θα φτάσει η τιμή τους στον αγώνα με την Τσέλσι. Όσοι δεν έιστε με διαρκείας έχετε ευκαιρία για βαρβάτο μεροκάματο.
Dude_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Και εγώ απο το πρωί ήμουνα μέσα και τελικά πήρα στις 4 μετά απο άπειρα refresh.250 ευρώ...χμμμμ
slim_shady Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 dude_ λες να τα πουλησουμε??θα χεστουμε στο ταλιρο
Dude_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μόνο και μόνο απο τις ώρες που χάλασα μπροστά στο πισι δεν το πουλάω με την καμία .
vaso7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδιά άκρες σε σύνδεσμο έχει κανείς? 2 εισιτηριάκια θέλω αλλά από τον σύνδεσμο στο Ηράκλειο λένε οτι δεν θα πάρουν! Και με ξέρουν εκεί που πηγαίνω συνέχεια. Αν ξέρει κανείς please pm!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.