Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
επειδη καλως σβηστηκαν τα μπινελικια να το ξαναγραψω. ετος ιδρυσεως εθνικου 1923. Για τα υπολοιπα για το σταδιο θα τα ψαξω δεν θα μου ξεφυγετε ετσι.

Από πόυ το βρήκες το 1923?Εγώ βρίσκω 1924 (Βικιπαίδεια κλπ)και σε ένα βιβλίο σχετικά με την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαιρου βρίσκω 1925.

Όσο για το γήπεδο,ψάξε όσο θέλεις.Ο Ολυμπιακός χρησιμοποιούσε το Ποδηλατοδρόμιο ως έδρα του μαζί με τον Εθνικό.Εκεί έδωσε ο Ολυμπιακός το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας του το 1925.Εκεί συνέχιζε να πάιζει και τα επόμενα χρόνια.Λές και υπήρχαν και άλλα γήπεδα για να πάιξουνε.Δεν υπάρχει πουθενά αναφορά οτι ο Εθνικός χρησιμοποιούσε το γήπεδο πιο πρίν.

Δεν πρόλαβα να δώ και τα μπινελίκια που έσβησαν να φτιαχτώ ρε γμτ.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδια ακουσα οτι η αστυνομια αποφασισε να κρατησει 1100 θεσεις κενες για το ματς με την Τσελσι..Σε ποιες θυρες ειναι??

[quoteΗ αστυνομία ενημέρωσε χθες τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι για λόγους ασφαλείας η Θύρα 25 του σταδίου «Καραϊσκάκη» για τον αγώνα με την Τσέλσι θα παραμείνει κλειστή! Μόνο απρόσμενη πρέπει να θεωρείται αυτή η εξέλιξη για τους «ερυθρολεύκους», σε έναν αγώνα που η ζήτηση από την πλευρά των οπαδών είναι τεράστια.

Έστειλαν και επιστολή για να αλλάξουν απόφαση.

http://gr.olympiakos.gr/article.aspx?aid=23804

Δημοσ.
Ελπίζω αύριο να πάρουμε κανένα παραμυθένιο πέναλτι μπας και αλλάξει η συζήτηση γιατί το κουράσατε.

:P

Mην αγχώνεσαι.Και αυτό να μην γίνει την Τρίτη το βράδυ υπάρχει πιθανότητα νε γεμίσει το τόπικ με έλληνες οπαδούς της Τσέλσι.

Δημοσ.
Mην αγχώνεσαι.Και αυτό να μην γίνει την Τρίτη το βράδυ υπάρχει πιθανότητα νε γεμίσει το τόπικ με έλληνες οπαδούς της Τσέλσι.

Καλά ξέρεις πόσοι από κούνια φανατικοί φίλαθλοί της Τσέλσι το κρύβουν καλά μέσα τους;;;

Και την Τρίτη θα βγούνε και θα πούνε..."εγώ;;;; από τότε που έπαιζε ο Τζόλα είμαι τσέλσι.... με Ρανιέρι προπονητή"

Δημοσ.

Πες το ψέματα!

Edit

Λες την Τρίτη να φορέσω την φανέλα του Lampard που είχα πάρει από το Λονδίνο, για αντί-γούρι?

Χμμμ....

Όχι, δεν υποστηρίζω Τσέλσι. (Και) στην Ευρώπη είμαι με το Θρύλο!

Δημοσ.

come on chelsea !!! come on chelsea!!!! Με εμφανιση απο τεταρτη ολοι. εγω με οποιον παιζει ο γαβρος γινομαι φαν. αρκει να μου φτιαξει το βραδυ.

Δημοσ.
Από πόυ το βρήκες το 1923?Εγώ βρίσκω 1924 (Βικιπαίδεια κλπ)και σε ένα βιβλίο σχετικά με την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαιρου βρίσκω 1925.

Όσο για το γήπεδο,ψάξε όσο θέλεις.Ο Ολυμπιακός χρησιμοποιούσε το Ποδηλατοδρόμιο ως έδρα του μαζί με τον Εθνικό.Εκεί έδωσε ο Ολυμπιακός το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας του το 1925.Εκεί συνέχιζε να πάιζει και τα επόμενα χρόνια.Λές και υπήρχαν και άλλα γήπεδα για να πάιξουνε.Δεν υπάρχει πουθενά αναφορά οτι ο Εθνικός χρησιμοποιούσε το γήπεδο πιο πρίν.

Δεν πρόλαβα να δώ και τα μπινελίκια που έσβησαν να φτιαχτώ ρε γμτ.

απο το σαιτ του εθνικου.

Δημοσ.
come on chelsea !!! come on chelsea!!!! Με εμφανιση απο τεταρτη ολοι. εγω με οποιον παιζει ο γαβρος γινομαι φαν. αρκει να μου φτιαξει το βραδυ.

ετσι ετσι!

οταν η δικια μας γκομενα ειναι για τον λουτσο καβαλα,κανουμε μπανιστηρι του διπλανου μας μπας και φτιαχτουμε λιγακι....

Δημοσ.
ετσι ετσι!

οταν η δικια μας γκομενα ειναι για τον λουτσο καβαλα,κανουμε μπανιστηρι του διπλανου μας μπας και φτιαχτουμε λιγακι....

μπα εδω πανηγυριζα το 95 με την σεβιλη μεσα στο καραισκακη που ησασταν για το πεος τωρα δεν θα πανηγυρισω. αυτα πες τα σε κανα χτεσινο. ειναι χρονιο το μισος για τον γαβρο. το ξερεις το συνθημα που ελεγε και ο .... τον ... τοσα χρονια,ρεαλ μαδριτης σεβιγια μπανταλονα? αυτης της φουρνιας ειμαι . μην παρεξηγηθει κανεις για το συνθημα αυτα ειναι της πλακας.

Δημοσ.

1980 εχει παλι τραπεζακι στην γνωστη καφετερια, η μετα τις τελευταιες επιδοσεις στον ομιλο του τσαμπιονς το κλεισανε το μαγαζι??? χιχιχι

Δημοσ.
1980 εχει παλι τραπεζακι στην γνωστη καφετερια, η μετα τις τελευταιες επιδοσεις στον ομιλο του τσαμπιονς το κλεισανε το μαγαζι??? χιχιχι

εχω να δω γαβρο απο τον αγωνα με την βερντερ εκτος. τωρα που χασετε θα κατσω να ξαναδω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...