Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και δεν είναι εποχή για μεταγραφικά....Σήμερα το πρωί ειχε συνέντευξη του Ρομπερτο Καλκαντέρα ο οποιος και είπε οτι τον ρώτησε ο Ολυμπιακός για εναν παίκτη της Νασιονάλ(Bruno Fornaroli 19 χρονών επιθετικός)!Επίσης ειπε οτι αν δεν τον πάρει η Γιουβέντους θα τον πάρει ο Ολυμπιακός για το Καλοκαιρι ξεκαθάρισε!

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αλλη μια φορα ο ολυμπιακος παιζει ενα συστημα ακαταλαβιστικο, με τον τελευταιο εργοτελη εχουμε γεματο κεντρο και μονο ενα επιθετικο και παλι μας εχει κερδισει κατα κρατος το κεντρο ο εργοτελης. Και βλεπεις ακραιους και μεσους να τρεχουν οπου να ναι να προλαβουνε τις κοντρες. Γυριζει την μπαλα ο εργοτελης λες και παιζουμε ηδη με την τσελσι!! Και ας νικαμε με πεναλτι(καλπικο δυστηχος)

Δημοσ.

Κανονικο ειναι το πεναλτυ...πρωτα του παιρνει τα ποδια και μετα τη μπαλα.

Και δεν φταιει φυσικα κανενα συστημα που ο Μπελουτσι βγαζει τη μια λαθος μπαλια μετα την αλλη και που ολοι σερνουν το κουφαρι τους και φυλανε τα ποδια τους ενοψει Τσελσι.

Δημοσ.

συμτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωση, εγω αυτο ξερω. Πανω απο τις μισες αγωνιστικες μεχρι τωρα του πρωταθληματος ο ολυμπιακος εχει αυτη την εικονα.

Δημοσ.

Αηδια ΚΑΙ σημερα...οι σπουδαιοι και ακριβοπληρωμενοι παιχταραδες μας επελεξαν να μην αγωνιστουν σημερα για να παιξουν με τη Τσελσι!

Μοναδικη εξαιρεση ο κακομοιρος Γκαλετι που ετρεχε σαν τον πουστη και μαρκαρε προσπαθωντας να βοηθησει την ομαδα.

Και φυσικα ο Νικοπολιδης που για μια ακομη φορα μας εσωσε και κρατησε τους βαθμους της νικης.

Κριμα για τον Εργοτελη...πραγματικα κριμα που δεν πηρε ουτε ενα βαθμουλακο οπως θα αξιζε.

Δημοσ.

Ολα κυλανε διανα...Ακριβως τα ιδια μηνυματα όπως και πριν τον αγωνα στη Βρεμη με τον Αρη....Χαλια παιχνιδι όντως πάντως....Το πεναλτι ειναι κανονικο και τελος ελπιζω ο Λεμονης να μη βαλει Μπελουτσι, Λεοναρντο κτλ την Τριτη...οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα γιατι δεν εχουμε προσαρμοστει....δεν αναιρειται η δηλαδη η μεγαλη αξια του Μπελουτσι..

Δημοσ.

o leonardo μου αρεσε αρκετα, τουλαχιστον περισοτερο απο ντομι, για μπραβο κραταο πισηνη, ισως να επανελθει δριμυτερος. Φαινετε αξιοπιστο και σοβαρο μπακ που βγενει και μπροστα χωρις να ξεχναει να γυρισει. Και στα προηγουμενο που μπηκε αλλαγη και τωρα δεν εκανε κατι πολυ εντυποσιακο αλλα δεν εχει κανει και σχεδον κανενα λαθος, πραγμα σπανιο για επιθετικογενη βραζιλιανο αμυντικο

Ο μπελουτσι ηταν λιγο απογοητευση σημερα, νομιζω οτι προσπαθησε πολυ να δωσει το κατι παραπανω και δεν του βγηκε. Δεν περιαζει, Θα βελτιωθει, πρεπει να μαθει και το ευρωπαικο ποδοσφαιρο, δεν ειναι μονο τριπλες εδω.

Δημοσ.
o leonardo μου αρεσε αρκετα, τουλαχιστον περισοτερο απο ντομι, για μπραβο κραταο πισηνη, ισως να επανελθει δριμυτερος. Φαινετε αξιοπιστο και σοβαρο μπακ που βγενει και μπροστα χωρις να ξεχναει να γυρισει. Και στα προηγουμενο που μπηκε αλλαγη και τωρα δεν εκανε κατι πολυ εντυποσιακο αλλα δεν εχει κανει και σχεδον κανενα λαθος, πραγμα σπανιο για επιθετικογενη βραζιλιανο αμυντικο

Ο μπελουτσι ηταν λιγο απογοητευση σημερα, νομιζω οτι προσπαθησε πολυ να δωσει το κατι παραπανω και δεν του βγηκε. Δεν περιαζει, Θα βελτιωθει, πρεπει να μαθει και το ευρωπαικο ποδοσφαιρο, δεν ειναι μονο τριπλες εδω.

Και εμενα μου αρεσε ο Βραζιλιανος...ετσι οπως τον περιγραφανε νομιζα οτι θα βλεπαμε το κλασσικο πανηγυρι που παιζει συνεχεια μπροστα και πισω ειναι κινδυνος-θανατος!

Αλλα καμμια σχεση...ο μικρος ξερει να αμυνεται πολυ καλα ενω και επιθετικα οποτε χρειαστει θα ανεβει και εχει και καλη σεντρα.

Πιστευω οτι καναμε μια καλη μεταγραφη στο προσωπο του μικρου...

Δημοσ.

Μπορεί ένας διαιτητής να αρχίσει να μοιράζει κίτρινες για διαμαρτυρίες επιτέλους; Είτε στον Κοβάσεβιτς που πεταξε παλι την μπαλα μετα απο σφυριγμα είτε στον Δασκαλάκη ξέρω γω, για ακατάσχετη μίρλα, αν ήθελα να δω τραγωδια (έτσι όπως δραματουργούν με κλάψες και γκρίνιες) θα πήγαινα στην Επίδαυρο.

Δεν αντέχεται η κλάψα. Δικαιολογημένη ή μη.

Δημοσ.

Τι εγινε ρε μαγκες, πως ηταν ο αγωνας σημερα??

Ακουσα χαλια ο γαβρος, μια χαρα η εργοτελαρα μου και ο διαιτητης..γαργαρα...

Παντως την φαση του πεναλτυ την ιδια, μου φαινεται οτη ηταν κανονικο...

Δημοσ.
Τι εγινε ρε μαγκες, πως ηταν ο αγωνας σημερα??

Ακουσα χαλια ο γαβρος, μια χαρα η εργοτελαρα μου και ο διαιτητης..γαργαρα...

Παντως την φαση του πεναλτυ την ιδια, μου φαινεται οτη ηταν κανονικο...

Χάλια μαύρα, αλλά έχουν βρει τώρα όλοι το πάτημα και βγάζουν ανακοινώσεις περί διαιτησίας. Το πέναλτυ "δινόταν". Μέχρι εκεί.

Τώρα, αν δεν μπορούσαν οι Κρητικοί να βάλουν τη μπάλα στα δίχτυα, αυτό δεν είναι πρόβλημα του διαιτητή, αλλά δικό τους. Τις ευκαιρίες τις είχαν.

Μου την έσπασε ο Γραμόζης με το αντιαθλητικό που έκανε στον Στολτίδη χωρίς λόγο.

Πρέπει να βγαίνουν οι κόκκινες χωρίς πολλά πολλά σε τέτοιες φάσεις. Έχουμε ξεφύγει τελείως τελευταία...

Δημοσ.
Η αγκωνιά του κοβάσεβιτς στην καλαμαριά έγινε γαργάρα.Οχι για να μην λέμε για αντιαθλητικά φάουλ και π@π@ριές.

Ποιος την έκανε γαργάρα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...