Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως (όχι Τάσος) αν τους δώ αύριο να κοντράρουν την Τσέλσι θα είμαι πλέον 100% σίγουρος οτι το πρωτάθλημα το έχουν γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι.Γιατί δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς μια τέτοια πιθανή μεταμόρφωση.

Δημοσ.

Καλα δεν ξερω αν θα τους κοντραρουν,αυτο πιο πολυ εξαρταται απο τους παιχτες της Τσελσι,αλλα σιγουρα δεν θα τους δουμε να σερνονται οπως με τον Εργοτελη.

Και εννοειται πως οσο υπαρχει η Ευρωπη το πρωταθλημα θα ερχεται δευτερο και ας λενε το αντιθετο...η αγωνιστικη τους συμπεριφορα αυτο δειχνει.

Δημοσ.
Αρχική τιμή 200 ευρώ.

Ακούω προσφορές! :lol: :lol:

dsc00978jr8.jpg

Η οικογενεια παντως δεν εχει προβλημα.. :P

img0318od9.jpg

Οσο για το ματς με τον Εργοτελη παιδια μην συγκρινουμε ανομοια πραγματα. Σχεδον ολες οι ομαδες που παιζουνε Τσουλου χασανε προχθες, και οχι οτι αυτο δικαιολογει σε τιποτα την απαραδεκτη εμφανιση μας , αλλα ηταν εμφανες οτι κανεις δεν ηθελε να βαλει τα ποδια του στην φωτια και να ριψοκινδυνεσει. Ηταν λες και δεν υπηρχαν στο γηπεδο και κανανε προπονηση για τον αγωνα με την Τσελσι..

Δημοσ.
:cry: Αχ αυτό το μαγικό χαρτάκι που δεν κατάφερε να πέσει στα χέρια μου!! Τι να κάνουμε στο επόμενο λολ (λέμε και κανα αστειάκι να περνάει η ώρα).
Δημοσ.

Παντως οσο αφορα το θεμα προπονητη, και ειδικα την σιγουρια οτι αν περιμενανε οι αγγελοπουλοι μεχρι το καλοκαιρι θα περνανε τον μεσινα, να αναφερω καταρχην οτι ο μεσσινα δεν ειναι προπονητης του τρεχαγυρευοπουλου αλλα της ομαδας με το μεγαλυτερο μπατζετ στην ευρωπη, και ειμαι σιγουρος οτι εκει θα παραμεινει...

αρα οπως εχω ξαναπει, ο γιαννακης ειναι η καλυτερη ΔΥΝΑΤΗ λυση που ειχε ο ολυμπιακος...

Δημοσ.

Δε θα ήταν όμως προτιμότερο να περιμένει μήπως μπορούσε να "δώσει ρέστα" για Μεσίνα, και αν δεν καθόταν να πάρει τον Γιαννάκη;

Δημοσ.
Πάντως (όχι Τάσος) αν τους δώ αύριο να κοντράρουν την Τσέλσι θα είμαι πλέον 100% σίγουρος οτι το πρωτάθλημα το έχουν γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι.Γιατί δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς μια τέτοια πιθανή μεταμόρφωση.

Μην ξεχνάς ότι στα ευρωπαικά ματς βοηθάνε και οι αντίπαλοι να παιχτεί μπάλα με το να μην παίζουν κλεφτοπόλεμο, συν το γεγονός ότι οι τεχνική κατάρτιση είναι απείρως υψηλότερη αν το δούμε ατομικά.

Να μην πω βέβαια για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται το παιχνίδι από τους διαιτητές, γιατί εκεί πάει πολύ μακριά η βαλίτσα.

Αυτά όσον αφορά τους εξωγενείς παράγοντες.

Αν το καλοσκεφτείς, φέτος δεν έχουμε τον παίκτη (Ριβάλντο, Τζιοβάνι κλπ) που θα ξεκλειδώσει την άμυνα ή στην τελική θα τραβήξει 2-3 αμυντικούς πάνω του για να επωφεληθούν οι υπόλοιποι. Δεν βοηθάει και το σύστημα(στην παραγωγή ελκυστικού ποδοσφαίρου τουλάχιστον) φέτος, που όσο να'ναι πρέπει να το δουλεύεις συνέχεια για να αποδώσει καρπούς στα ματς που το χρειάζεσαι-βλέπε Ευρώπη.

Προσωπικά, είμαι αποφασισμένος να περιμένω την επόμενη χρονιά για να κρίνω αν η φετινή καθίζηση είναι δικαιολογημένη.

EDIT

Ρε Κυριάκο, νισάφι με το Βαρούχα!

Ο μπάρμπας είναι μισότρελος. Δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει σοβαρό άτομο στο φόρουμ που δίνει σημασία στις απόψεις των αναλυτών διαιτησίας(tragic σπέσαλτι).

Μόνο για χαβά είναι η φάση, ειδικά ο Βαρούχας που πρέπει να σφυρίζει τα τσιπουράκια του πριν την εκπομπή!

Δημοσ.
Μην ξεχνάς ότι στα ευρωπαικά ματς βοηθάνε και οι αντίπαλοι να παιχτεί μπάλα με το να μην παίζουν κλεφτοπόλεμο, συν το γεγονός ότι οι τεχνική κατάρτιση είναι απείρως υψηλότερη αν το δούμε ατομικά.

Να μην πω βέβαια για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται το παιχνίδι από τους διαιτητές, γιατί εκεί πάει πολύ μακριά η βαλίτσα.

Αυτά όσον αφορά τους εξωγενείς παράγοντες.

Αν το καλοσκεφτείς, φέτος δεν έχουμε τον παίκτη (Ριβάλντο, Τζιοβάνι κλπ) που θα ξεκλειδώσει την άμυνα ή στην τελική θα τραβήξει 2-3 αμυντικούς πάνω του για να επωφεληθούν οι υπόλοιποι. Δεν βοηθάει και το σύστημα(στην παραγωγή ελκυστικού ποδοσφαίρου τουλάχιστον) φέτος, που όσο να'ναι πρέπει να το δουλεύεις συνέχεια για να αποδώσει καρπούς στα ματς που το χρειάζεσαι-βλέπε Ευρώπη.

Προσωπικά, είμαι αποφασισμένος να περιμένω την επόμενη χρονιά για να κρίνω αν η φετινή καθίζηση είναι δικαιολογημένη.

Σωστά και δίκαια όλα αυτά που λές.Αλλά εγώ δεν εξετάζω τόσο πολύ τους παράγοντες θέαμα,σύστημα,συμπεριφορά αντιπάλου στο γήπεδο.Εμένα αυτό που με τρελαίνει είναι η αδιαφορία που δείχνουν.Άντε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη να το δικαιολογήσω γιατί ακολουθεί ο αγώνας της χρονιάς.Στα προηγούμενα παιχνίδια όμως?ΠΟύ έτρεχε ο λογισμός των παιδιών και αλλού πατούσαν-αλλού βρίσκονταν?

Δηλαδη δεν γίνεται να παίρνεις ισοπαλία από τη Ρεάλ με μισή ομάδα και Μενδρινό Αρτσούμπι και να αγκομαχάς με τη Βέροια.Όσο αμυντικογενές και αν είναι το σύστημα,όσο και αν σου λείπει ο παίκτης που θα κάνει τη μαγική ενέργεια,όσο κλειστά και αν πάιζει η Βέροια,αν δείξεις τη ΜΙΣΗ θέληση από αυτή που έχεις στα ευρωπαικά παιχνίδια θα είσαι 2 και 3-0 στο ημίχρονο.

Το πρόβλημα βρισκεται στη νοοτροπία που κουβαλάνε αρκετοί και εκεί πρέπει να δουλέψει και ο Λεμονής αλλά και ο Ίβιτς.

Δημοσ.

[/b]Ρε Κυριάκο, νισάφι με το Βαρούχα!

Ο μπάρμπας είναι μισότρελος. Δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει σοβαρό άτομο στο φόρουμ που δίνει σημασία στις απόψεις των αναλυτών διαιτησίας(tragic σπέσαλτι).

Μόνο για χαβά είναι η φάση, ειδικά ο Βαρούχας που πρέπει να σφυρίζει τα τσιπουράκια του πριν την εκπομπή!

Τον Βαρουχα τον αναφερα φιλε μου γιατι καποιοι "αντικειμενικοι" αρεσκονται να τον επικαλουνται οποτε τους συμφερει...και επειδη λοιπον αυτα τα καλοπαιδα ειχαν πλημυρισει το thread με posts για δηθεν σφαγη του Εργοτελη κτλ εγραψα τι ειδε το ινδαλμα τους!

Κατα τα αλλα ματακια εχω και δικια μου κριση και απο τη πρωτη στιγμη ειπα οτι ΚΑΙ πεναλτυ ηταν του Στολτιδη και δεν υπηρχε κανενα πεναλτυ υπερ του Εργοτελη.;)

Δημοσ.

Για το σημερινο παιχνιδι τωρα...με τρελο ταμπουρι αναμενεται να παραταχθουμε!!!

Τρια αμυντικα χαφ(Στολτιδης,Λεντεσμα,Τοροσιδης),δεξι μπακ τον Ζεβλακοφ και στοπερ τον Σεζαρ!!!

Χωρις Λουα Λουα και Μπελουτσι η αρχικη 11αδα!!!

Κριμα μονο που δεν επιτρεπεται να χρησιμοποιουνται 2 τερματοφυλακες γιατι χαλαρα θα τους εβαζε ο Λεμονης!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...