Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Steven τα παιχνίδια του τσου λου μπορείς να τα δεις επί πληρωμή από το καναλί που έχει τα δικαιώματα στη Γερμανία αν υποστηρίζει streaming services.

Αυτό ψάχνω τώρα αλλά μου βγάζει κάτι προβλήμα το premiere με το windows media player.. Άσε που νομίζω ότι οι κλέφτες θέλουν 10 euro...

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτό ψάχνω τώρα αλλά μου βγάζει κάτι προβλήμα το premiere με το windows media player.. Άσε που νομίζω ότι οι κλέφτες θέλουν 10 euro...

10?;;; Αυτοί δεν είχαν μια προσφορά 9,99? συνδρομή τον μήνα για μόνο τα αθλητικά μέσω δορυφόρου;

Δημοσ.

NAI!!!! κουφαθηκα και εγώ... Έχει και ένα αλλο που λέει για 5 ευρο αλλά δεν κατάλαβα ποια είναι η διαφορά.. παλεύω με το wmp τώρα... Γαμημένη microsoft, γαμημένα DRM

Δημοσ.

Άμα είχα την καινούρια μου σύνδεση, την VDSL θα το χτύπαγα στο video on demand και θα το έβλεπα σε High definition σαν άνθρωπος χωρις να κάθομαι να κάνω update το wmp... Γαμώτω! Γιατί δεν μπορούσε να ενεργοποιηθεί σήμερα αντί για τις 26?? Τουλάχιστον θα προλάβω τον επαναληπτικό, για να δώ πως θα τους αποκλείσουμε μετά το σημερινό 2-0... :P

Δημοσ.

Παιδιά μπορώ να εγγραφώ και εγώ στο live steaming και να δω το ματσάκι στο pc μου πληρώνοντας τα 5 ευρώ? Έχω 768kbs σύνδεση θα το βλέπω καλά? Παρακαλώ τα φώτα σας για να κανονίσω με την παρέα.

Καλή σας επιτυχία. Εύχομαι να κερδίσετε την πιο αχώνευτη - τουλάχιστον για μένα - ομάδα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Δημοσ.

Άμα είσαι ελλάδα σιγουρα μπορείς... Τώρα για την ταχύτητα σου δεν ξέρω.. Λογικά θα έχει πληροφορίες στο site του supersport...

Δημοσ.

Ναι γίνεται το είδα. Η ταχύτητα με προβληματίζει μόνο. Αν είναι να έχω καθυστέρηση να το βράσω.... Αν έχει δοκιμάσει κανένας με ανάλογη ταχύτητα ας μας πει.

Δημοσ.
Ναι γίνεται το είδα. Η ταχύτητα με προβληματίζει μόνο. Αν είναι να έχω καθυστέρηση να το βράσω.... Αν έχει δοκιμάσει κανένας με ανάλογη ταχύτητα ας μας πει.

Φιλε στη σελιδα τους εχει καποια ελευθερα streaming videos για να δοκιμασεις τη συνδεση σου και αν μπορεις να εχεις ικανοποιητικη ποιοτητα.

Πηγαινε λοιπον ΕΔΩ και αναλογα πραττεις...

Δημοσ.

Steven 10 ευρώ ειναί πολλά για ένα παιχνίδι. Το iTV UK με χρέωσε 2 λίρες και έχω επιλογή να δω και την Λίβερπουλ αν θέλω. Μπες και uefa.com και πάτα στο Live video να σου δείξει τις επιλογές για Γερμανία. Αναγκαίο κακό ο media player δυστυχώς αλλά ας είναι καλά το bootcamp. Άντε και με τη νίκη.

Δημοσ.

Μάγκες, 10 ευρώ είναι 2 μπύρες στο sports cafe της γειτονιάς σας!

Από ότι είδα, οι περισσότεροι είστε Αθήνα, οπότε why bother με νταβατζιλίκια και live streaming?

Εγώ θα σκάσω σαν κύριος στο παλιόμπαρο της γειτονιάς(Σαλόνικα - Ευκλείδης;)) και θα δω το ματσάκι με τα "φιλαράκια" μου τους Παοξήδες. Όπως στα υπόλοιπα παιχνίδια του ΤσουΛου φέτο δηλαδή. Εγώ θα πανηγυρίζω στις δικές μου φάσεις και αυτοί στις δικές τους:lol:.

Άρρωστε, απλά επισήμανα μερικά ελαφρυντικά του φετινού παράδοξου με το Θρύλο. Εννοείται ότι φέρουν μεγάλη ευθύνη ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ.

Κυριάκο, δε νομίζω ότι θα ιδρώσει το αυτάκι κανενός "αντικειμενικού" αν ο κάθε (ξεκωλιάρης ανύπαρκτος) Baroyfas δεν τους τα φέρει βολικά την τάδε αγωνιστική ξέρω γω. A waste of time imo...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...