N1ghtW0lf Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Ξαφνικα σταματησε να παιζει? Εγινε κατι? Εγω δεν μπορω να δω
alexzzz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Ξαφνικα σταματησε να παιζει? Εγινε κατι? Εγω δεν μπορω να δω έχει αρκετά κολλήματα αλλά ακόμα δουλεύει.
Bougas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 εχει λιγα προβληματακια αλλα γενικα παει καλα. για τσαμπα δεν εχουμε παραπονο...
Freakster Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Ρε γράψτε κανά σχόλιο για τον αγώνα, όχι για τα κανάλια, λολ!
alexzzz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Καλά πάμε. Και μου αρέσει και ο τρόπος που παίζουμε.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Πολυ καλα παμε...αμυντικα ειμαστε αψογοι,κραταμε τη μπαλα και δεν τη στελνουμε στο γαμο του Καραγκιοζη. Αμα ο Τορο ειχε πιασει τη κεφαλια θα ειμασταν και μπροστα στο σκορ...συνολικα οπως περιμεναμε να δουμε την ομαδα. Με παθος,τσαμπουκα και αψογο στησιμο απο τον Λεμονη που εχει εξαφανισει μεχρι στιγμης ολα τα ατου της Τσελσι. Κριμα που δεν ειναι διαθεσιμος ο Λουα Λουα εστω για λιγα λεπτα να μπει σαν αλλαγη προς το τελος του αγωνα...ετσι οπως παιζουμε θα μπορουσε να κανει μεγαλη ζημια.
Bougas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 μαγκες μετα το 70 θελει μπελουτσι το παιχνιδι και το παιρνουμε με 1-0. (και φυγαμε για τους 8!) καλα παει η ομαδα.παθος,δυναμη και πολυ τρεξιμο σημερα.οπως ακριβως θα επρεπε να παιξουμε.το ρισκο μετα το 65-70 με 1-2 αλλαγες.
N1ghtW0lf Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Καταφερα να το ξαναβαλω απο το 24' αλλα απο το 24 μεχρι και το ημιχρονο με εφαγε στο τηλ η κοπελια... Καμια καλη φαση εγινε? Πως ειναι ο αγωνας μεχρι στιγμης? Αντε για παμε δυνατα στο 2ο ημιχρονο!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 μαγκες μετα το 70 θελει μπελουτσι το παιχνιδι και το παιρνουμε με 1-0. (και φυγαμε για τους 8!) Και να βγαλει ποιον; Ελπιζω οχι τον Γκαλετι παντως...
Freakster Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 30' Ευκαιρία Ολυμπιακός: Κόρνερ του Τζόρτζεβιτς, κεφαλιά του Στολτίδη, η μπάλα λίγο άουτ!\ 9' Ευκαιρία Ολυμπιακός: Ο Στολτίδης μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, θα μπορούσε να σουτάρει έστω και με το δεξί, αλλά προτίμησε να δώσει αριστερά στον Κοβάσεβιτς, αλλά απομάκρυνε ο Άλεξ. Απο το sdog.. Not bad... ΛΕΤΕ;;;;
N1ghtW0lf Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Αντε καλη επιτυχια στο 2ο ημιχρονο παιδια!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Και εγω...αμα ειχαμε τον Λουα Λουα σημερα ισως να ειχαμε κλεψει τη νικη. Οπως και να εχει σοβαρη και αξιοπρεπεστατη εμφανιση απεναντι σε ενα μεγαθηριο οπως η Τσελσι. Μπραβο στους παιχτες και ενα ακομα μπραβο στον Λεμονη που σε ενα ακομα παιχνιδι στην Ευρωπη εστησε την ομαδα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ.
slipknot Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Αν και άκουσα το παιχνίδι στο ραδιόφωνο,είμαι ευχαριστημένος από το σκορ.Μια χαρά.
felikas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Πληρώσαμε 7,5εκ για τον Μπελούτσι ή πλήρωσε αυτός;;; Οκ, δε λέω, θέλει προσαρμογή... αλλά μη βγαίνεις ρε ομορφόπαιδο να λες ότι θα "χορέψεις" την Τσέλσι!!! Το άκουσα το ματς κ αν καταλαβα σωστά, ήταν όποιος το βάλει, χαμογέλαγε, σωστά; Μια χαρά ρε Θρύλε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.