livewire Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Ακόμα δεν έχει ανοίξει ούτε μύτη! Ας ελπίσουμε την Κυριακή( ή το Σάββατο?) να έχουμε λόγους να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο με στιβαρά επιχειρήματα. Ούτε οι δικοί μας δεν έχουν ξυπνήσει ακόμα.Μάλλον έκαναν τον καλύτερό τους ύπνο εδώ και καιρό! Πάντως φαίνεται ότι αρχίζει και καταλαβαίνει ο κόσμος τη χρησιμότητα του ΛούαΛούα σιγά σιγά. Φαντάσου να είχε τη δυνατότητα να τον πετάξει στο ματς,αντί του Νούνιες, όταν έβγαλε τον Κοβάσεβιτς... Edit Διαβάζοντας το σκεπτικό του Λεμονή να μην πάρει το Λούα ούτε 18άδα, ενώ μπορούσε να βοηθήσει για λίγο, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι μόνο γραμμένο δεν έχουμε το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να ψάξουμε αλλού τους λόγους που δεν βλεπόμαστε στα ματς εσωτερικής κατανάλωσης, και όχι στην έλλειψη κινήτρου.
alexzzz Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Εμένα δεν με έχει μου έχει λήψη και δεν νομίζω να μπορούσε να κάνει κάτι χτες. Μακάρι να γίνει καλά και να μου αποδείξει ότι είμαι λάθος.
adi32 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 ισως μπορουσαμε να κανουμε κατι παραπανω αν παιζαμε πιο επιθετικα αλλα μπορει και να αρπαζαμε 2-3 ο Νουνιες παντως δε νομιζω οτι κανει για την ομαδα καλυτερα να επαιζε ο Μητρογλου
cbr600RR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 θρυλε εισαι καυλα..! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο καταπληκτική.Από τις καλύτερες κερκίδες που μπορώ να θυμηθώ.Και δεν μιλάω μόνο για το πέταλο,μέχρι και οι ευθείες ήταν στο πόδι εχτές. Και ένα τεράστιο μπράβο στους μάγκες που έτρεχαν Κυριακή βράδυ με τα χιόνια για να στηθεί το σκηνικό στην αρχή. Αγωνιστικά άλλη μια γνωστή φετινή εμφάνιση Τσάμπιονς Λιγκ.Η ομάδα πλέον εμπνέει εμπιστοσύνη με οποιοδήποτε αντίπαλο.Νομίζω οτι έλειψε πολύ Ο Λούα αν τον είχε διαθέσιμο έστω και για ένα 20λεπτο στο τέλος θα μπορούσε να κάνει ζημιά.Από αυτούς που έπαιξαν δεν υπήρξε κάποιος που να υστέρησε.Τον Μπελούσι θα τον δούμε από την καινούρια χρονία,μην περιμένετε τίποτα φέτος. Ο Σέζαρ είναι ο πιο μεγάλος σταρχιδιστής παίκτης που υπάρχει.Την Κυριακή με αντίπαλο τον Κοιλιάρα και τον Κουτσιανικούλη είναι μόνιμη πηγή κινδύνων και την Τρίτη με Ντρογμπά,Ανελκά και Μπάλακ δεν τους αφήνει να πάρουν ανάσα.
adi32 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Ο Σέζαρ είναι ο πιο μεγάλος σταρχιδιστής παίκτης που υπάρχει.Την Κυριακή με αντίπαλο τον Κοιλιάρα και τον Κουτσιανικούλη είναι μόνιμη πηγή κινδύνων και την Τρίτη με Ντρογμπά,Ανελκά και Μπάλακ δεν τους αφήνει να πάρουν ανάσα. ο ανθρωπος δεν παιζεται
dark_banishing Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Πολύ ησυχία απόψε :ΡΡρρ Μην παίζεις με την ψυχολογία τόσων εκατομμυρίων ανθρώπων που τα έβαψαν μαύρα χτες που δεν χάσαμε 0-3! Φαντάζομαι ξέρεις τι θα γινόταν αν έληγε έστω και 0-1, ε; 5 στο λονδίνο οε οε οε .. χαχα, ρε γαμώτο τι να γράψω δεν φάγατε κανένα δεν λέει.. Έλεος πάει και βάζει τον νικόλα εκεί στα πλάγια.. Τι να σου κάνει και αυτός αφού στράικερ είναι ο άνθρωπος.. Κατέστρεψε το σύστημα της ομάδας. Αυτά που μου άρεσαν εμένα είναι η αντεπίθεση φωτιά με τον πάντο στο δεύτερο ημίχρονο.. μετά από λίγο το σουτ του νιούνεζ (..), τα κόλπα του μπελούτσι, και γενικώς το δεύτερο ημίχρονο..
Dude_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Φανταστική εμφάνιση, ίσως με λίγη τύχη να είχαμε πάρει το παιχνίδι. Πάμε για το διπλό τώρα . Α...Και ένα μεγάλο μπράβο στα μπαόκια που απέδειξαν τι φίλαθλοι είναι.(όσοι καθόντουσαν κοντά στους οπάδους τις τσέλσι θα καταλάβουν).
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Καλα ο φιλαρακος με τη καμερα τα εκανε θαλασσα!
Commentator Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Ο Σεζαρ και ο ΛουαΛουα ειχαν να πανε σε rnb party μετα...
Carthago Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Φανταστική εμφάνιση, ίσως με λίγη τύχη να είχαμε πάρει το παιχνίδι. Πάμε για το διπλό τώρα . Α...Και ένα μεγάλο μπράβο στα μπαόκια που απέδειξαν τι φίλαθλοι είναι.(όσοι καθόντουσαν κοντά στους οπάδους τις τσέλσι θα καταλάβουν). Φιλαρακο αν δε σε κανει κοπο πες τι εγινε με τα ΠΑΟΚΙΑ. Σε ρωταω μονο και μονο για να ξερω που να παρκαρω το Σαββατο. Αν αρχισαν τα αρταγκαλικια απο χθες με βλεπω να πηγαινω με αστικο γιατι δεν θελω να αποκτησω κανα καμπριο μες στη μεση του χειμωνα
Carthago Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Απο κεκτημενη ταχυτητα το στειλα 2 φορες
littlelouievegos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Φανταστικη ατμοσφαιρα για μια ακομη φορα, μπραβο σε ολους οσους δουλεψαν σκληρα και παρευρεθηκαν στο γηπεδο. Σε καποια φαση η ατμοσφαιρα ηταν εκκωφαντικη πραγματικα οι Αγγλοι οπαδοι(δεν ηταν μονο Αγγλοι φυσικα η εξεδρα τους...) κοιταγαν σαν χαζοι.. Στο αγωνιστικο μερος εγω ενα πραγμα εχω να πω. Τοσο συγκεντρωμενο Ολυμπιακο εχω ΠΟΛΛΑ χρονια να δω. Τρομερη κυκλοφορια της μπαλας ειδικα στις δυσκολες φασεις και στις πασες στο κεντρο και στην αμυνα που μπορει να στοιχισουν, σοβαροτητα, αυτοσυγκεντρωση και "γερμανικη" πειθαρχια. Να τονισω επειδη το ακουσα πολλες φορες εχθες και σημερα απο καποιους, που ειτε ψαχνουν δικαιολογιες για να χαλασουν την εμφανιση μας, ειτε απλα δεν μπορουν να χωνεψουν το οτι η Τσελσι δεν εκανε μια ευκαιρια της προκοπης, οτι η Τσελσι ΔΕΝ ηταν μετρια ή κατωτερη του αναμενομενου. Η Τσελσι ηταν αυτο ακριβως που ειναι σε ολα της τα ματς. Μια ομαδα με συμπαγεστατο και ασφυκτικης πιεσης ποιοτικο κεντρο και τρομερη αμυνα. Μια ομαδα που αν κανεις το λαθος και ανοιχτεις και σου βαλει γκολ, μετα θα κανει παρτυ. Με τετοια εμφανιση ο Ολυμπιακος εχθες δεν ειναι καθολου αλαζονικο να πουμε οτι δεν της επετρεψε να διεκδικησει κατι παραπανω απο το παιχνιδι κατι που παραδεχτηκαν και οι ιδιοι αλλωστε. Ως αναφορα στον επιθετικο τομεα και στο θα μπορουσαμε να ειχαμε ανοιχτει λιγο πιο πολυ, παλι δεν θα συμφωνησω. Τις εποχες του γιουργια στα παγουρια και παμε ωρε λεβεντες για να βγαλω 3-4 φασεις παραπανω, που κατεληγαν με 4 γκολ παθητικο να τις χεσω. Και δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος μπορει να μιλησει για αμυντικο στησιμο οταν παιζεις ζωνη με 4 και οχι 5 με στοπερ.. Ο νοων νοειτω. Και εμεις και η Τσελσι μαρκαραμε πισω απο την σεντρα. Οποιος ξερει μπαλα καταλαβαινει. Τα 2 αυτα ματς ειναι σκακιερα, και απεναντι σε μια ομαδα σαν την Τσελσι τα λαθη ειναι ασυγχωρητα. Το προβλημα δεν ηταν στην πολυ καλη αναπτυξη του Ολυμπιακου (μεχρι το 70 που βγηκε ο Τζολε), το προβλημα ηταν στο γεγονος οτι ειχες απεναντι σου οπως ειπαμε μια απο τις πιο σφιχτες και καλοδουλεμενες ομαδες της Ευρωπης που για να της κανεις ευκαιριες, ποσο μαλλον να βαλεις γκολ πρεπει να κανεις αιτηση. Σιγουρα ο Λουα Λουα θα μπορουσε να ειχε βοηθησει με τον τροπο παιχνιδιου του, θα μπορουσε ομως και να ειχε στοιχισει με την απειρια του. Αυτο το λεω γιατι ειδαμε 1-2 λαθη απο τον εμφανως ανετοιμο Μπελουτσι, που εβγαζαν στο αριστερο μας ακρο 2 παικτες της τσελσι με μονο τον Παντο. Ο Τζολε μπορει να μην εκανε κανα τρελλο παιχνιδι και να εμοιαζε ο αδυναμος κρικος ομως δεν εκανε και τα αχρειαστα λαθη στο κεντρο που στοιχιζουν με τετοιες ομαδες. Οπως δεν τα εκαναν και οι αριστοι Λεντεσμα και Στολτιδης. Ειδικα ο λυκος πρεπει να εκανε το καλυτερο του παιχνιδι με τον Ολυμπιακο,καταπληκτικη εμφανιση. Εβλεπα ζεβλακοφ ειδικα στο πρωτο που η αναπτυξη της Τσελσι γινοταν απο αριστερα ως επι το πλειστον και δεν πιστευα στα ματια του, ο ανθρωπος φετος βγαζει ματια οπου και να παιξει. Αριστος αμυντικα και με πολυ σωστες μπαλιες για να βγει η ομαδα μπροστα. Τασος Παντος πλεον δεν μου κανει εντυπωση ειναι η προσωποποιηση της καρδιας και του ανθρωπου που με βαση τις δυνατοτητες του, περνει παντα 9/10 και 10/10 σε τετοια ματς. Σεζαρ οπως τον ξερω και τον πιστευω αμυντικος κλασης και Αντζας φοβερος. Γκαλετι με αρκετες προσπαθειες και αρκετα θετικος. Νταρκο τρομερο παιχνιδι παλευε με τα θηρια μονος του και κραταγε την μπαλα οταν μπορουσε. Εφαγε ΠΟΛΥ ξυλο εχθες. Γενικα δεν νομιζω να υστερησε κανεις εχθες και οπως ειπα ειχα χρονια να δω τοσο στιβαρο Ολυμπιακο. Μπραβο και στον Τακη για το αριστο στησιμο. Πολυ καλο κοουτσαρισμα. Τωρα παμε Λονδινο να παιξουμε ενα παιχνιδι που με βαση το πρωτο αποτελεσμα, ειναι στα μετρα μας. Με σοβαροτητα και εξισου καλη αμυντικη και κεντρωα λειτουργια μπορει να φερει το θαυμα. Και λεω θαυμα γιατι μιλαμε για μια ομαδα αηττητη σχεδον 2 χρονια στην εδρα της σε ολες τις διοργανωσεις.. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πουμε κατι παραπανω επ'αυτου ολοι γνωριζουν ποσο δυσκολο εργο εχουμε. Καλη μας επιτυχια και ξανα μπραβο σε ολους για την φοβερη προσπαθεια. Οποιος θελει κανα βιντεακι της προκοπης PM me.. P.S Μην ακουτε τι λεω ρε.. Το ματς ηταν στημενο για το στοιχημα να τα παρει ο φτωχος Αμπραμοβιτς.. Αλλωστε δεν ειδατε τα κολλητηλικια της διοικησης με τον Πλατινι; Χαχαχ.. Ρε τους απιστευτους τι αλλο θα ακουσουμε..
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δεν το ανεβαζεις σε κανενα rapidshare για να μην σε πριζουν στα pm;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.