Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασα το οπισθοσέλιδο του φως και λέει σαφέστατα ότι τα κιγκλιδώματα του γηπέδου του Παοκ (αυτά που αποτρέπουν τους καθόλα ήρεμους οπαδούς να μπουκάρουν..) έχουν πέσει....

Δε τη βλέπω καλά την ομάδα αύριο....

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για το ελληνικό πρωτάθλημα ο Ριβάλντο καλός είναι,συμφωνώ.Αν και φέτος δεν είναι ο Ριβάλντο των προηγούμενων χρόνων.Δεν ξέρω αν φταίε το σύστημα ή αν είναι η φυσιολογική φθορά του χρόνου.Για την Ευρώπη όμως δεν κάνει.

Κατι και απο τα δυο φταιει.

Όσο για τον Κοβάσεβιτς εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να τιμωρηθεί.Αρκεί η χρήση του βίντεο να γινόταν και σε κάθε περιπτωση αντιαθλητικού χτυπήματος.Γιατί την ίδια αγωνιστική στην οποία ο Κοβάσεβιτς έριξε αγκωνιά,ο Γκούμας ξάπλωσε κάτω έναν πάικτη του Αστέρα Τρίπολης.Ας τον φώναζε λοιπόν και αυτόν ο αθλητικός δικαστής.

Όπως καταλαβαίνεις αυτή η ιστορία δεν θα έχει τελειωμό.Αν αρχίσουν να τιμωρούντε πάικτες με βάση βίντεο οι ομάδες δεν θα συμπληρώνουν 18άδες.

Το παράξενο της ιστορίας του ΓΧ είναι οτι κλήθηκε σε απολογία,τιμωρήθηκε με 5 αγωνιστικές και παραμονές του αγώνα αθωώθηκε.Δηλαδή έκρινε ο δικαστής οτι δεν είχε κάνει κάτι που σηκώνει τιμωρία.Αυτό είναι έξω από κάθε λογική.Αν είχε συμβεί κάτι ανάλογο με τον Γκαλέτι δεν θα μιλούσαν οι μπαοκτζήδες για το παρακράτος της Αθήνας και οι υπόλοιποι για την παράγκα?

Εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει οι ομαδες να μην συμπληρωνουν 18αδα.

Να μαθουν να παιζουν σαν ανθρωποι στα πλαισια του "Ευ Αγωνιζεσθε".

Τι να πουμε εμεις οι Αεκτζηδες τοτε για την τιμωρια του Ζηκου.... (που σωστα δωθηκε αλλα σκανδαλωδως!)

Να θυμησω, ο παιχτης ειναι τραυματιας, μετα απο 1 μηνα που επιστρεφει βγαινει η αποφαση τιμωριας του. Ελεος ρε πουστη μου, σωστα τον τιμωρησανε με τις μαλακιες που ειπε, αλλα μετα απο ενα μηνα το θυμηθηκαν???

Συμφωνω παντως πως η αποφαση αθωωσης του ΓΧ ειναι αδικη, ειδικα την χρονικη στιγμη.

Δημοσ.
Διάβασα το οπισθοσέλιδο του φως και λέει σαφέστατα ότι τα κιγκλιδώματα του γηπέδου του Παοκ (αυτά που αποτρέπουν τους καθόλα ήρεμους οπαδούς να μπουκάρουν..) έχουν πέσει....

Αν το εγραψε το φως...

Δημοσ.

Δηλαδή λέει ψέματα ο αρθρογραφος, σε κάτι που θα διαπιστώσουμε σε λίγες ωρες;

Ελπίζω παντως να μην χρειαστει να το διαπιστωσουμε και να μην συμβεί τίποτα...

Δημοσ.

Eλα που θα βαλουμε την φαση του Γκουμα ισα με του Κοβασεβιτς τωρα. Σπρωχνονται στην περιοχη σε κορνερ, αντε πες τον σπρωχνει παραπανω ο Γκουμας. Δεν διαμαρτυρηθηκε κανεις, ουτε οι ιδιοι για αντιαθλητικο παιξιμο. Ο Κοβασεβιτς την ειδε Ραλφ Ματσιο και το εσκασε bushido αγκωνια

Και ας σταματησουμε ολοι μας να δικαιολογουμε τα υστερα με τα πρωτα, που αν δωσουν μουφα πεναλτυ στον Ολυμπιακο/τον Παναθηναικο/την ΑΕΚ και βγω εγω και το πω θα μου πει ο Ολυμπιακος/Παναθηναικος/ΑΕΚτζης "Ναι αλλα θυμασαι τοτε που..." και θα φτανουμε καθε φορα στο 1821 στο ματς της Αλαμανας Τουρκοι-Ελληνες 2-1(μετα το πηραμε στο γηπεδο μας 1-0 και περασαμε) που ο Μετερνιχ σφυριξε μπεναλτυ στον Διακο που δεν ακουμπησε τον Κιουταχη

Δημοσ.

Εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει οι ομαδες να μην συμπληρωνουν 18αδα.

Να μαθουν να παιζουν σαν ανθρωποι στα πλαισια του "Ευ Αγωνιζεσθε".

Τι να πουμε εμεις οι Αεκτζηδες τοτε για την τιμωρια του Ζηκου.... (που σωστα δωθηκε αλλα σκανδαλωδως!)

Να θυμησω, ο παιχτης ειναι τραυματιας, μετα απο 1 μηνα που επιστρεφει βγαινει η αποφαση τιμωριας του. Ελεος ρε πουστη μου, σωστα τον τιμωρησανε με τις μαλακιες που ειπε, αλλα μετα απο ενα μηνα το θυμηθηκαν???

Συμφωνω παντως πως η αποφαση αθωωσης του ΓΧ ειναι αδικη, ειδικα την χρονικη στιγμη.

Γενικά φέτος έχουν γίνει αρκετά παράξενα.Ένα από αυτά ήταν και η κλήση του Λούα επειδή πήδηξε πάνω από το σημαιάκι του κόρνερ.Ναι μεν δεν τιμωρήθηκε αλλά γιατί να δημιουργηθεί ντόρος για έναν πανηγυρισμό που δεν προσέβαλε κανέναν?

Έχει ακουστεί οτι υπάρχει μεγάλη κόντρα μεταξύ πρωτοβάθμιου και δευτεροβάθμιου οργάνου της αθλητικής δικαιοσύνης και για αυτό επικρατεί αυτό το μπάχαλο.

Δε τη βλέπω καλά την ομάδα αύριο....

Σωστά τα γράφει το φώς.Τα κάγκελα έχουν αφαιρεθεί εδώ και αρκετές ημέρες.Ήδη από τον αγώνα με τον άρη δεν υπήρχαν.Εγώ θεωρώ πιθανό να μην τελειώσει το αυριανό παιχνίδι.

Δημοσ.
Eλα που θα βαλουμε την φαση του Γκουμα ισα με του Κοβασεβιτς τωρα. Σπρωχνονται στην περιοχη σε κορνερ, αντε πες τον σπρωχνει παραπανω ο Γκουμας. Δεν διαμαρτυρηθηκε κανεις, ουτε οι ιδιοι για αντιαθλητικο παιξιμο. Ο Κοβασεβιτς την ειδε Ραλφ Ματσιο και το εσκασε bushido αγκωνια

Για κάτσε ρε σύ.Ο Γκούμας τον σπρώχνει 3 φορές και τον πετάει κάτω.Είναι αυτό αντιαθλητική συμπεριφορά ή δεν είναι?Εκτός και αν βγάλουμε τη μεζούρα και μετράμε το πόσο αντιαθλητική είναι μια συμπεριφορά,εκεί αλλάζει το πράγμα.Γιατί αν το πάρουμε έτσι η ενέργεια του Κοβάσεβιτς δεν είναι τόσο αντιαθλητική όσο του ΓΧ.Τον έχει από πίσω του και τραβάει αγκωνιά.

Και εγώ σου λέω οτι δεν βλέπει πίσω του άρα δεν έχει πρόθεση να χτυπήσει.Ενώ ο γκούμας σπρώχνει μια,σπρώχνει δεύτερη και στην τρίτη τον ξάπλωσε κάτω.Ξέρει πολύ καλά τι κάνει.Και ποιός σου είπε οτι δεν διαμαρτυρήθηκαν?

Δημοσ.

Κατα την γνωμη μου, το αρνητικο της αφαιρεσης της ποινης του γ.χ. δεν ειναι ουτε η χρονικη στιγμη ουτε η πραξη ως εχει..

Αλλα ηταν η αρχη για την παταξη αυτου του συνεχος αυξανομενου φαινομενου παιχτες να χτυπανε παιχτες και να την σκαπουλαρουν... γ.χ. τζιμπουρ κοβα τασιτς ειναι λιγα παραδειγματα..

Δυστυχως τωρα οι αλητες θα συνεχιζουν το χαβα τους...

Δημοσ.

Κάπου συμφωνώ, κάπου διαφωνώ αλλά άλλο είναι ρε παιδιά μια αγκωνιά και άλλο το μαρκάρισμα του ΓΧ. Η αγκωνιά πάει για χτύπημα το μαρκάρισμα δεν είναι πάντα επίτηδες. Και δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήθελε να κάνει ζημιά ο ΓΧ στον Καράμπελα.

Θέλω να πιστεύω ότι τον συνεπήρε η στιγμή ή κάτι άλλο. Όσοι έχουν παίξει μπάλα (όχι στην γειτονιά μεταξύ φίλων) ξέρουν ότι στην φάση πάνω μπορεί να κάνεις και μαλακία και να κατεβάσεις κανέναν στο χορτάρι για πάντα (μου έχει τύχει και σαν θύμα και σαν θύτης).

Και ο ΓΧ μπορεί να μην είναι το καλύτερο παιδί αλλά Ματεράτσι δεν είναι.

Τέσπα... να ρωτήσω κάτι... ο Μπράβο τι κάνει; Όχι- όχι... μην τον ενοχλείτε... αφήστε τον στον κόσμο του... απλά ρωτάω γιατί είχα καιρό να ακούσω νέα του.

Δημοσ.
Για κάτσε ρε σύ.Ο Γκούμας τον σπρώχνει 3 φορές και τον πετάει κάτω.Είναι αυτό αντιαθλητική συμπεριφορά ή δεν είναι?Εκτός και αν βγάλουμε τη μεζούρα και μετράμε το πόσο αντιαθλητική είναι μια συμπεριφορά,εκεί αλλάζει το πράγμα.Γιατί αν το πάρουμε έτσι η ενέργεια του Κοβάσεβιτς δεν είναι τόσο αντιαθλητική όσο του ΓΧ.Τον έχει από πίσω του και τραβάει αγκωνιά.

Και εγώ σου λέω οτι δεν βλέπει πίσω του άρα δεν έχει πρόθεση να χτυπήσει.Ενώ ο γκούμας σπρώχνει μια,σπρώχνει δεύτερη και στην τρίτη τον ξάπλωσε κάτω.Ξέρει πολύ καλά τι κάνει.Και ποιός σου είπε οτι δεν διαμαρτυρήθηκαν?

Μα κι ο αλλος τον σπρωχνει,αυτα γινονται στα κορνερ, τι να λεμε ρε συ, αυτα γινονται στα μουντιαλιτο. Σοβαρα πιστευεις πως υπηρχε κινδυνος τραυματισμου απο το σπρωξιμο του μπαρμπαΓιαννη?Κοροιδευομαστε?

Ο ΚΟβασεβιτς εχει γυρισει ηδη και εχει φυγει και σηκωνει αγκωνα ΣΑΦΩΣ επιτηδες για να χτυπησει τον τυπο(δεν υπαρχει κανενας λογος να κανει την κινηση αυτη εκτος αν εχει καποιο τικ)

Δημοσ.
Μα κι ο αλλος τον σπρωχνει,αυτα γινονται στα κορνερ, τι να λεμε ρε συ, αυτα γινονται στα μουντιαλιτο. Σοβαρα πιστευεις πως υπηρχε κινδυνος τραυματισμου απο το σπρωξιμο του μπαρμπαΓιαννη?Κοροιδευομαστε?

Ο ΚΟβασεβιτς εχει γυρισει ηδη και εχει φυγει και σηκωνει αγκωνα ΣΑΦΩΣ επιτηδες για να χτυπησει τον τυπο(δεν υπαρχει κανενας λογος να κανει την κινηση αυτη εκτος αν εχει καποιο τικ)

Μα δεν είπα οτι υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού.Ούτε τιμωρείτε μια πράξη με βάση το αν θα προκαλέσει τραυματισμό στον θύτη.Όταν δηλαδή ο ένας πάικτης φτύνει στα μούτρα τον αντίπαλό του υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού?Όταν τον πιάνει από τη φανέλα και τον γαμωσταυρίζει υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού?Όχι βέβαια.Απλά τέτοιου είδους συμπεριφορές θεωρούντε αντιαθλητικές και για αυτό τιμωρούντε.Έτσι και το επαναλαμβανόμενο σπρώξιμο ναι μεν δεν μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό (ούτε βέβαια είναι ίδιο με το φτύσιμο πχ)αλλά είναι αντιαθλητική συμπεριφορά.

Η ενέργεια του Κόβα είναι πιο σκληρή από του Γκούμα.Ας έτρωγε 2 αυτός και 1 ο γιαννάκης.

Τέσπα πολύ το αναλύσαμε πάλι.Πλησιάζει πόλεμος στις 7 και καθόμαστε και ασχολούμαστε με ανούσια πράγματα.

Δημοσ.

Απλά είναι τα πράγματα. Στον Γκούμα άρμοζε μια κιτρινοκόκκινη (πιθανόν περισσότερο προς το κόκκινη) για την κοκκορομαχία, στον Κοβάσεβιτς κόκκινη και τιμωρία για χτύπημα εκτός φάσης.

Δημοσ.
Απλά είναι τα πράγματα. Στον Γκούμα άρμοζε μια κιτρινοκόκκινη (πιθανόν περισσότερο προς το κόκκινη) για την κοκκορομαχία, στον Κοβάσεβιτς κόκκινη και τιμωρία για χτύπημα εκτός φάσης.

Για αυτό είπα 2 αγωνιστικές ο ένας και μια ο άλλος.

Και το χτύπημα του Κόβα δεν ήταν εκτός φάσης.Ακριβώς πάνω στη φάση ήταν.

Δημοσ.
Για αυτό είπα 2 αγωνιστικές ο ένας και μια ο άλλος.

Και το χτύπημα του Κόβα δεν ήταν εκτός φάσης.Ακριβώς πάνω στη φάση ήταν.

Δεν είναι κλωτσιά σε τάκλιν, είναι αγκωνιά. Δεν πάει να παίξει ποδόσφαιρο, πάει να τον χτυπήσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...