Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μεση λυση γινεται????

κοιταξε η μαλακια ειναι οτι στην ευρωπη περα απο το τοσο συμπαγες αμυντικο κοματι, εχει καταφερει να προσφερει και θεαμα και πολυ καλη κυκλοφορια και επιθετικα ξεσπασματα και αρκετες φασεις για το στυλ παιχνιδιου, ΑΡΑ γιατι να εξαφανιζεται αυτο στην ελλαδα που ειναι πιο ευκολα τα πραγματα??

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αντε πάει το πρωτάθλημα και μαζί με αυτό να πάει ο Λεμόνιας, Ο Πατσάς, ο Τζόλε, ο Πάντος γενικά όλοι αυτοί που παίζουν για την παρτη τους και δεν τροφοδοτούν τον Μπελούτσι η τον εκθέτουν.Αυτός ο προπονητής που δεν του έκανε ο Κατσουράνης, που προπονούσε την παιδική ομάδα του Κωστέα, κάτι σαν το γυμναστή το δικό μας και η κλίκα που έδιωξε τον Ντρασένα αυτόν τον άμπαλο που παίζει στη Σεβίλλη προφανώς με μέσον

Δε με ενδιαφέρει αν έλειπαν παίχτες.Με ενδιαφέρει που αντί να πάρουμε το πολωνό της Βολφσμπρουκ πήραμε τη μιζα του λεμόνια το δολοφόνο αμπαλο Σίσιτς για να μη χάσει τη θέση του ο Τζόρτζεβιτς.

Στα @@ αν ο Πάντος σκίζεται.Και γω να μπω μέσα σκίζομαι ξέρω μπαλα όμως?

Καλως τον Ολυμπιακαρα...που ησουνα με τη Τσελσι ρε φιλαρακο;

Ασε μην απαντας ξερω...:lol:

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν νομίζω ότι θα το χάσουμε το πρωτάθλημα φέτος. Πείτε με κοντόφθαλμο πείτε με ονειροπόλο (μαλάκα μην με πείτε θα παρεξηγηθώ) πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε πρώτοι.

Όχι ότι έχει καμία σχέση αυτό που λέω με αυτά που συζητάτε οι πιο πάνω αλλά είπα να το πω.

Δημοσ.
Εγώ πάντως δεν νομίζω ότι θα το χάσουμε το πρωτάθλημα φέτος. Πείτε με κοντόφθαλμο πείτε με ονειροπόλο (μαλάκα μην με πείτε θα παρεξηγηθώ) πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε πρώτοι.

Όχι ότι έχει καμία σχέση αυτό που λέω με αυτά που συζητάτε οι πιο πάνω αλλά είπα να το πω.

Καλα κανεις και το λες...αλλα η αληθεια ειναι οτι ετσι οπως τα καταφεραμε πλεον δεν ειναι στο χερι μας το ποιος θα βγει πρωταθλητης αλλα σε αυτο του βαζελου.

Την επομενη Κυριακη παιζουν ΑΕΚ-ΠΑΟ και ετσι και περασει ο ΠΑΟ απο εκει τελειωσε το παραμυθακι.

Δημοσ.

Eγώ πάλι θεωρώ τραγικό το γεγονός οτι αυτός ο παο θα πάρει το φετινό πρωτάθλημα.ΤΡΑΓΙΚΟ.

Κακά τα ψέματα στο ποδόσφαιρο θαύματα δεν γίνοντε.Μια ομάδα που επί 6 μήνες πάιζει με έναν συγκεκριμένο τρόπο δεν μπορεί ξαφνικά να πάιξει διαφορετικά.Είναι φανερό οτι η φετινή ομάδα φτιάχτηκε καθαρά και μόνο για την ευρώπη.Ότι βλέπουμε μέχρι τώρα θα δούμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια.Πιο απλά,ακόμα και αν κερδίσουμε την Καλαμαριά έχουμε εκτός Βέροια,Λειβαδειά,Ξάνθη,αεκ και με βάση όσα έχουμε δεί 2 γκέλες τις έχουμε σίγουρες.Που σημαίνει οτι ο ποα θα πρέπει να κάνει 3 γκέλες για να χάσει το πρωτάθλημα.

Δημοσ.
Καλως τον Ολυμπιακαρα...που ησουνα με τη Τσελσι ρε φιλαρακο;

Γιατί τι έγινε με τη Τσέλσι?Που ολοι εκτός του Γκαλλέτι δεν παίρναν πρωτοβουλίες?Που δεν πάτησες περιοχή(αστα τα στημένα)?Που έφερες ισοπαλία?Κάνεις σαν τους ροζφανελίτες στο 1-1.

Καλά σας τα πασάρανε οι ειδήμονες(ξέρετε αυτοί οι ασχετογράφοι ή οι ρεπορτερ σε "αθλητικούς" σταθμούς) ότι πάνω από όλα η Ευρώπη σιγά το πρωταθλημα και πανηγυρίζετε που φέρατε ισοπαλία με τη Τσέλσι και που θα αποκλειστούμε κιόλας.

τον Παναθηναϊκό των καλών ευρωπαϊκών πορειών

Της εξής μίας του 85, το γουεμπλει ξέρουμε πως έγινε, το 97 έπαιζες με Ααλμπορκ και στους 8 με Λέγκια.Σορρυ αλλά εγώ έβγαλα απέξω, Βερντερ κ Λάτσιο.Τώρα αν θεωρείς εσύ πορείες τους 8 (με Μπάρτσα) και 16(νομίζω Στουρμ) σόρρυ δε σε πιάνω.Ούτε βέβαια θεωρώ πως κάναμε κάτι που πήγαμε στους 16 φέτος όπως διαφαινεται από αυτά που γράφω.Πάντως συμφωνώ μαζί σου πως ο Λεμόνιας τους έχει μάθει να παίζουν κυρίως με αντεπιθέσεις(Λούα, Ατρομητος, Νούνιεζ ΟΦΗ)

Παίδες στην Ευρώπη φέτος δε θυμάμαι και καμιά μπάλα.Ολο στημένα και η βολίδα του Πατσά, μόνο με Λάτσιο εκτός αποδώσαμε καλά, ειδικά το 2ο υποδειγματική αντεπίθεση

Δημοσ.
Eγώ πάλι θεωρώ τραγικό το γεγονός οτι αυτός ο παο θα πάρει το φετινό πρωτάθλημα.ΤΡΑΓΙΚΟ.

Συμφωνω, σκεψου ομως και μενα. Εγω δλδ γιατι να μην λεω το ιδιο για σενα?

Παρεπιπτοντως, τωρα καταλαβαινετε τι νιωθουμε τοσα χρονια, για πρωτη φορα κανετε και σεις γκελες και βλεπετε εμεις να περνουμε βαθμους εχοντας το μαυρο μας το χαλι, σκεψου λοιπον τι νιωθουμε εμεις εδω και 2-3 χρονια πουταν το αναποδο

Δημοσ.
Συμφωνω, σκεψου ομως και μενα. Εγω δλδ γιατι να μην λεω το ιδιο για σενα?

Παρεπιπτοντως, τωρα καταλαβαινετε τι νιωθουμε τοσα χρονια, για πρωτη φορα κανετε και σεις γκελες και βλεπετε εμεις να περνουμε βαθμους εχοντας το μαυρο μας το χαλι, σκεψου λοιπον τι νιωθουμε εμεις εδω και 2-3 χρονια πουταν το αναποδο

Αν τελειώσει σήμερα η ποδοσφαιρική χρονιά τι θα έχεις να θυμάσαι από τον παο?Σχεδόν τίποτα.Εγώ έχω να θυμάμαι αρκετά πράγματα.

Τι θέλω να πώ?Οι δυνατότητες του παο δεν είναι για παραπάνω από αυτό που δείχνει.Ο Ολυμπιακός όμως έχει δείξει οτι έχει τα προσόντα να πάιξει πολύ καλύτερα από αυτό που πάιζει.Εκεί είναι που σε πιάνει τρέλα.

Και απλά έλεος ρε φίλε,μη μου συγκρίνεις τη φετινή χρονιά με τις 2-3 προηγούμενες,απλά μην το κάνεις.Μη μου λές οτι ο Ολυμπιακός του 2005,06,07 ήταν χειρότερος του παο αλλά έπαιρνε τα παιχνίδια στη ζούλα ενώ ο παο που είχε δυνατότητες δεν τα έπαιρνε.Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Το θέμα δεν είναι μόνο το αν κάνουν γκέλες.Το θέμα είναι να σου δείχνουν οτι μπορούν να έχουν ένα μ.ο. απόδοσης στο 7 και να πάιζουν μονίμως στο 4.

Δημοσ.

Ποιες δυνατοτητες το φελεκι μου μεσα?

Που περιμενες την Τσελσυ στα 10 μετρα απο τον Νικοπολιδη και ηρθε 0-0 και χαρηκες(να, η Τοτεναμ την κερδισε σημερα)

Που κανονικα εισαι στους -4 αλλα εκανες ενσταση?

Που εκανες 3 καλα ματς ολα κιολα, και αυτα στην Ευρωπη με ενα συστημα που οποτε στο κανουν στην Ελλαδα γκρινιαζεις?

Εμενα δεν με εχεις πεισει οτι εχει καμια δυναοτοτητα παραπανω απο το να περιμενεις ενα αντιπαλο να τον χτυπησεις στην κοντρα μπας και στην Ευρωπη και στην Ελλαδα αγιος Γκαλετι σεντρα για το κεφαλι του αγιου Κοβασεβιτς και μακαριοτατος Νικοπολιδης να σου πιασει κανα πεναλτυ

Τον Μ.Ο. που αναφερεις τον πιανεις με συγκεκριμενο στυλ ομαδων, δεν εχει καμια σχεση με Ελληνικο πρωταθλημα και κατα την αποψη μου το εχεις πιασει σε 3 ματς φετος και μονο(στα 2 με Βερντερ και στο ενα με Ρεαλ εκτος)

Τις αλλες χρονιες που λες φιλε μου, εβλεπα αυτο που βλεπεις εσυ φετος, ενα Παναθηναικο να χαριζει το πρωταθλημα(πχ το 2005 ας πουμε τοτε που εφερα τα 2 χιναρια με ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ναι ειχα καλυτερη ομαδα απο σενα και ας μου ειχε ο αλλος τον Μιτου και τον Ζουταουτας) κανωντας γκελες παντου σε ενα Ολυμπιακο που κουτσα-στραβα επερνε τα ποντακια του και οποτε γκελαρε εκανα μαλακιες καιγω και τα διελυα ολα(περσυ πχ αντι να το παλεψω μετα το Καραισκακη με την διαφορα στους 6 τα καμαρια μας χασανε απο τα Ανω Χωματα). Δεν ξερω ποια ειναι η αποψη σου και δεν παιζει ρολο για την αγωνιστικη εικονα των προηγουμενων χρονων, αλλα εδω μιλαμε για το συναισθημα, και εμεις εχουν περασει χρονιες εκει κοντα στο 2004 και λιγο μετα (βασικα τα χρονια 2002-2005 περισσοτερο) που λεγαμε "Ε οχι ρε πουστη μου, να σε τι σουργελα χαριζετε το πρωταθλημα ρε αθεοφοβοι" και ναι, πιστευαμε οτι τελικα θα μπορουσαμε να φτασουμε πιο ψηλα αποτι εσεις

Καλωσηλθατε στο κλαμπ λοιπον

Δημοσ.

Που περιμενες την Τσελσυ στα 10 μετρα απο τον Νικοπολιδη και ηρθε 0-0 και χαρηκες(να, η Τοτεναμ την κερδισε σημερα)

Που εκανες 3 καλα ματς ολα κιολα, και αυτα στην Ευρωπη με ενα συστημα που οποτε στο κανουν στην Ελλαδα γκρινιαζεις?

Εμενα δεν με εχεις πεισει οτι εχει καμια δυναοτοτητα παραπανω απο το να περιμενεις ενα αντιπαλο να τον χτυπησεις στην κοντρα μπας και στην Ευρωπη και στην Ελλαδα αγιος Γκαλετι σεντρα για το κεφαλι του αγιου Κοβασεβιτς και μακαριοτατος Νικοπολιδης να σου πιασει κανα πεναλτυ

Τον Μ.Ο. που αναφερεις τον πιανεις με συγκεκριμενο στυλ ομαδων, δεν εχει καμια σχεση με Ελληνικο πρωταθλημα και κατα την αποψη μου το εχεις πιασει σε 3 ματς φετος και μονο(στα 2 με Βερντερ και στο ενα με Ρεαλ εκτος)

Τις αλλες χρονιες που λες φιλε μου, εβλεπα αυτο που βλεπεις εσυ φετος, ενα Παναθηναικο να χαριζει το πρωταθλημα(πχ το 2005 ας πουμε τοτε που εφερα τα 2 χιναρια με ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ναι ειχα καλυτερη ομαδα απο σενα και ας μου ειχε ο αλλος τον Μιτου και τον Ζουταουτας) κανωντας γκελες παντου σε ενα Ολυμπιακο που κουτσα-στραβα επερνε τα ποντακια του και οποτε γκελαρε εκανα μαλακιες καιγω και τα διελυα ολα(περσυ πχ αντι να το παλεψω μετα το Καραισκακη με την διαφορα στους 6 τα καμαρια μας χασανε απο τα Ανω Χωματα). Δεν ξερω ποια ειναι η αποψη σου και δεν παιζει ρολο για την αγωνιστικη εικονα των προηγουμενων χρονων, αλλα εδω μιλαμε για το συναισθημα, και εμεις εχουν περασει χρονιες εκει κοντα στο 2004 και λιγο μετα (βασικα τα χρονια 2002-2005 περισσοτερο) που λεγαμε "Ε οχι ρε πουστη μου, να σε τι σουργελα χαριζετε το πρωταθλημα ρε αθεοφοβοι" και ναι, πιστευαμε οτι τελικα θα μπορουσαμε να φτασουμε πιο ψηλα αποτι εσεις

+1.. οχι σε ολα αλλα τουλαχιστον σε αυτο που αναφερεις οτι καποιες χρονιες (με αποκορυφωμα την περυσινη κατ- εμε) ο ολυμπιακος ηταν απλα αστειος, και ειχε καθε δικαιωμα ο παο-αεκ να πουνε τα ιδια.

Οσο για τον φετινο παναθηναικο, μπορει να μην αποδιδει την τρελλη μπαλλα, αλλα δεν θα τον πεις ποτε κακο, παντα μετριο προς το καλο..

Ετσι και αλλιως αυτο μαρτυρανε τα εφτα 1-0... Και μπορει στο τσαμπιονς να θελεις 4-5 καλα παιχνιδια, στο πρωταθλημα θελεις σταθεροτητα, και ειναι αυτο που πληρωνει ως τωρα ο ολυμπιακος..

Δημοσ.

Εγώ περίμενα χθές απο τον Παναθηναικό να σκοντάψει έστω και άν έπαιζε με τον ουραγό Λεβαδειακό μέσα στην λεωφόρο κάτι που τελικά δέν έγινε αλλά το τελικό σκόρ έδειξε οτι θα μπορούσε κάλλιστα με λίγη ατυχία να γίνει.

Αυτό γιατί η παράδοση του τα τελευταία χρόνια λέει οτι άν σκοντάψει ο Ολυμπιακός ακόμα και άν παίζει με μιά ισχυρή ομάδα και βρίσκονται κοντά στην βαθμολογία αμέσως την επόμενη μέρα σκοντάφτει και αυτός. Με άλλα λόγια καλύτερος ή χειρότερος θέλει να προσφέρει στον Ολυμπιακό έτοιμο το πρωτάθλημα απο μόνος του.

Δημοσ.

Παιδια, οσοι θελετε το πρωταθλημα να ευχεστε να αποκλειστουμε απο το ch.l, κατι που δεν χρειαζεται και πολλες ευχες.

Τα πραγματα ειναι απλα και δεν καταλαβαινω γιατι δεν τα βλεπετε :

1. O Ολυμπιακος δεν εχει παγκο.

2. Ειναι η μοναδικη ομαδα στην Ελλαδα που παιζει και στις 3 διοργανωσεις.

3. Απο 1 και 2, συνεπαγεται οτι πολυ καλα κανουν οι παικτες και διαλεγουν παιχνιδια....Τι να κανουν δηλαδη, να καουν? Δεν φταινε αυτοι που δεν εχουν παγκο.

Αν μία στο τοσο τυχει και περασουμε την Τσελσι, τοτε πραγματικα δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να παρουμε πρωταθλημα... Αλλα ξερετε κατι? Στα @@ μου..Εγω αυτο που περιμενα χροοοοονια τωρα ηταν μια καλη πορεια στην ευρωπη και αυτο εγινε φετος....Και αν δεν παρουμε το πρωταθλημα, τι θα γινει? Απλα θα παιξουμε αλλον ενα γυρο προκριματικα ch.l με την denmeksereihmanamou f.c....

Δεν ειμαστε η Τσελσι να παιζουμε 4 διοργανωσεις έχοντας 24 ισαξιους παιχτες. Η ομαδα εχει δειξει δυνατοτητες και για πρωτη χρονια ειμαστε μια χαρα. Μην περιμενετε σε μια σεζον να αλλαξουν αρδην τα πραγματα...Απο το προηγουμενο καλοκαιρι αρχισε η μεγαλη αλλαγη και τα αποτελεσματα ηδη προσεγγιζουν το απροσδοκητο.Υπομονη...

Δημοσ.
Γιατί τι έγινε με τη Τσέλσι?Που ολοι εκτός του Γκαλλέτι δεν παίρναν πρωτοβουλίες?Που δεν πάτησες περιοχή(αστα τα στημένα)?Που έφερες ισοπαλία?Κάνεις σαν τους ροζφανελίτες στο 1-1.

Καλά σας τα πασάρανε οι ειδήμονες(ξέρετε αυτοί οι ασχετογράφοι ή οι ρεπορτερ σε "αθλητικούς" σταθμούς) ότι πάνω από όλα η Ευρώπη σιγά το πρωταθλημα και πανηγυρίζετε που φέρατε ισοπαλία με τη Τσέλσι και που θα αποκλειστούμε κιόλας.

Παλι καλα που εισαι εσυ το αλανι και τα πιανεις με τη μια αυτα που μας πασαρουν οι ειδημονες!:P

Στην Ευρωπη μπαλα δεν παιξαμε μονοι τους ηρθαν οι βαθμοι!Να τα λενε αυτα οι βαζελοι για να βρουνε αποκουμπι στην ανυπαρξια τους να πω ενταξει...αλλα να τα λενε Ολυμπιακοι;

Αλλα οπως εχω ξαναπει καποιοι "Ολυμπιακοι" ειναι πολυ χειροτεροι απο τον πιο φανατικο αντιΟλυμπιακο.

Δημοσ.

Απλα LOL...να υποθεσω οτι η 4αρα που σας ριξαμε δεν ηταν θεμα δυνατοτητων!

Μαλλον δωρο μας τη κανατε και αυτη!Το εχω ξαναπει...το να βλεπω οπαδο του ΠΑΟ να μιλαει για το ποδοσφαιρο και να προσπαθει να βγει απο πανω ειναι το ιδιο αστειο οπως το να προσπαθω εγω να κανω το ιδιο για το μπασκετ.

Κριμα πραγματικα που δεν προκριθηκατε να παιξετε με τη Βερντερ..ξερεις μωρε εκεινη την ομαδουλα που σε 2 παιχνιδια της ριξαμε 6 γκολ περιμενοντας στην αμυνα μας;

Εκει θα βλεπαμε τις δυνατοτητες της καθε ομαδας!:P

Δημοσ.

Ρε Kaiser πλακα μας κανεις οτι ο ολυμπιακος επαιξε στην Ευρωπη με ενα συστημα που στην Ελλαδα γκρινιαζουν? Θα εννοεις το περιφημο τσουκου τσουκου μπολ....O ολυμπιακος αυτο το εκανε μονο με Τσελσι εντος και Ρεαλ εντος. Οι αλλοι αγωνες ητανε απο αυτους που τους βλεπατε και εσεις και οι Αεκτζηδες και ʼτρεματεʼ...Και αν οχι ολοι, τουλαχιστον η εμφανιση μας στη Βρεμη και στο Μπερναμπεου...Γυρνα αμα θες και στα τοπικς μερικους μηνες πισω και δες μη ολυμπιακους να γραφουνε οτι παιξαμε φοβερη μπαλα (και οχι σκοπιμοτητας)....Πολυ απλα θυμησου και τις συζητησεις με τους φιλους σου...αποκλειεται να μη το παραδεχοσασταν...

Αυτο που θα μπορουσες να πεις και να συμφωνησουμε μαζι σου ειναι οτι με 2-3 ΣΟΥΠΕΡ παιχνιδια και τα υπολοιπα στη μετριοτητα, που πας ρε καραμητρο? Αλλα οχι και να μηδενισεις τις οποιες φοβερες εμφανισεις καναμε...

Και τελος εγω συμφωνω οτι ακομα και στα 4 εναντιων σας δεν παιξαμε καμμια σουπερ μπαλα....Εσυ ομως δεν θα επρεπε να συμφωνεις γιατι ειναι σαν να λες ʽΜαγκες ησασταν μετριοι και μας ριξατε 4, φανταστειτε ποσα θα μας ριχνατε αν παιζατε και καλαʼ....

Εν παση περιπτωση, στο προηγουμενο ποστ μου νομιζω οτι περιφραφω ενα πολυ μεγαλο κομματι της αληθειας....Και εδω να προσθεσω οτι επειδη οι περισσοτεροι παιχτες του ολυμπιακου εχουν βλεψεις να παιξουνε σε μεγαλυτερες ομαδες, προτιμουν να δειχνουν τι μπορουν να κανουν στην Ευρωπη...Προσωπικα τους δικαιολογω.

Κλεινω λεγοντας οτι προς το παρον καμμια ελληνικη ομαδα δεν εχει το ροστερ που θα της επιτρεψει να παιζει σε ολες τις διοργανωσεις σουπερ μπαλα. Εδω ακομα και Τσελσες, Σεβιλες, Liverpoolες κτλ ειναι μακρια απο την κορυφη ή χανουν απο καφενια κτλ κτλ...Λογικα πραγματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...