Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσο μας εχετε μπερδεψει εσεις που πριν κατι χρονια "Δλδ ρε το παιδακι παει στο σχολειο με τα Μαντσεσταρακια και τα Αρσεναλακια?Ασε ρε, πορειες κανει μονο το ΚΚΕ" και τωρα "Σιγα μην σκιστουμε με τους Εργοτεληδες, Τσελσυ ρε Τσελσυ"

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε καλο ειναι να κανουμε καμια "πορεια" και εμεις προς την βουλη.. Αρκετα πρωταθληματα εχουμε και ειμαστε μπροστα με διαφορα.. Γιατι αυτο μπορει να κανει μια ελληνικη ομαδα μονο πορειες και αν ειναι και ολιγον κωλοφαρδη με τις κληρωσεις να παει και λιγο πιο μακρια. Ποσο μαλλον την σημερον ημεραν που το Τσουλου εχει δυσκολεψει τρομερα σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια.

Και τσουκου τσουκου μπολ με 4 πισω εγω δεν εχω ξανακουσει.. Με τελευταιο και 2 στοπερ ναι αλλα με 4 στην ευθεια και ζωνη ποτε..Δεν θα μας κανετε εσεις να ξεχασουμε την μπαλα που ξερουμε..

Το ξαναλεω οτι η Τσελσι επαιξε ακριβως οπως εμεις στο παιχνιδι την προηγουμενη εβδομαδα. Περιμενε πισω απο την σεντρα οπως και εμεις. Παιχνιδι σκακιερα λιγων φασεων που οποιος κανει το λαθος το πληρωνει ακριβα.

Με κατι Βερντερ μεσα εξω και Λατσιο το ειδαμε το "τσουκου τσουκου μπολ"...

Εαν παιζαμε με καποια αλλη ομαδα θα συζηταγαμε υπο αλλες συνθηκες. Υπο αυτες ομως δεν μπορω να ακουω μαλακιες για τσουκου τσουκου μπολ σε ενα τετοιο ματς.

Γενικως θεωρω οτι καμια ελληνικη ομαδα μπορει να μιλαει για την Ευρωπη το χω πει πολλες φορες αυτα ειναι αστεια πραγματα.. Οταν θα φτασουμε τα επιπεδα τουλαχιστον μιας ομαδας σαν την Πορτο το ξανασυζηταμε, μεχρι τοτε αυτα ειναι ωραια παραμυθακια που πουλανε ειδικα στους βαζελους και τα χουν κανει καραμελα χρονια τωρα..

Δημοσ.
Κομπλεξάκι πάντως δείχνεις, όχι εξυπνάδα με αυτό...

Δεν πουλάω καμία εξυπνάδα.Την αλήθεια λέω.Εσύ ενοχλείσε με το αρχικό όνομα του συλλόγου σου,κάτι που φανερώνει ποιός κουβαλάει κόμπλεξ...

Δημοσ.
Αστειευεσαι?

Ο Μορρις ξεκινησε με 1 μηνα οφ και αφου γυρισε μεσα στα ντερμπυ και τον χαμο πηγε Κοπα Αφρικα, ο Νινης που περσυ ηταν οτι καλυτερο ειχαμε να παρουσιασουμε εχει μπει στο ψυγειο, ο Εκι γυρισε πριν κανα μηνα και αυτο υστερα απο 1,5 χρονο εξω, ο Ματος εκλασε γιατι ηρθε κατευθειαν απο Αργεντινη και στην ουσια ενω τωρα επρεπε να κανει διακοπες εμεις τον εχουμε βασικο, ο Λεοντιου, ο βασικος μας αριστερος μπακ αν θυμασαι οταν ξεκιναγαμε τον αφησε εξω ο Λουα Λουα για ολη τη σεζον, ο Ιβανσιτζ ξαναεπαιξε Οκτωβριο-Νοεμβριο κτλ

Οπως τα εχει κανει ο Λεζες που εχουμε στον παγκο 2α δεν εχουμε(με τα καλα του και με τα κακα του). Και στην Ευρωπη πλην Τακη Φυσσα στους ομιλους και Παπαδοπουλου, κανεις αλλος "του πρωταθληματος" δεν ξεκουραζοταν και καλα. Ο Σαλπι επαιζε παντου και παντα, ο Καραγκουνης το ιδιο. Μεχρι και ο μπασταρδος ο Τζιωλης και ο Κροατης τζεημς Ντην επρεπε να ξεκουραστουν μια και καλη, και ομως παιζαν πιο πολυ απολους

Κατσε τωρα γιατι τα παραλες...

Δεν μπορεις να συγκρινεις τραυματισμους γκαλετι/λεδεσμα/λουα/σεζαρ/μπραβο/ντομι με τον..λεοντιου και με 1 μηνα που εχασε ο ιβανσιτς..

εδω μιλαμε οτι ο ολυμπιακος για να κατεβασει την κανονικη εντεκαδα περασαν 7 μηνες...

οσο για το θεματακι το παραπανω, κατα την γνωμη μου δεν διαλεγουν τα παιχνιδια, απλα δεν εχουν δυναμεις...παρα πολυ απλο...

Δημοσ.
ο καλος και τιμιος Ντεμης

δεν του φταιει τωρα η παραγκα του Ηρακλη

ας πει να ξαναπαιξουν αν αδικηθηκε ο Ηρακλης

εν τω μεταξυ παει να φαει τον Καμπος απο τη τριπολη

Καλά ρε παιδιά, τόσο θράσος πια σε αυτά που λέτε;

Θυμάστε πώς πήρατε τον Λεμονή από την Ξάνθη;

Μέχρι τώρα κράζατε που δεν έβγαζε ανακοίνωση ο Ντέμης, τώρα που έβγαλε ανακοίνωση κάνατε κωλοτούμπα και ζητάτε να επαναληφθεί το παιχνίδι (φαντάζομαι στα πρότυπα του φερ-πλεη που καθιέρωσε ο Ολυμπιακός με το παιχνίδι με την Καλαμαριά,ε; )

Δημοσ.
Κατσε τωρα γιατι τα παραλες...

Δεν μπορεις να συγκρινεις τραυματισμους γκαλετι/λεδεσμα/λουα/σεζαρ/μπραβο/ντομι με τον..λεοντιου και με 1 μηνα που εχασε ο ιβανσιτς..

εδω μιλαμε οτι ο ολυμπιακος για να κατεβασει την κανονικη εντεκαδα περασαν 7 μηνες...

οσο για το θεματακι το παραπανω, κατα την γνωμη μου δεν διαλεγουν τα παιχνιδια, απλα δεν εχουν δυναμεις...παρα πολυ απλο...

Πλακα μου κανεις?Εχασα για 1 χρονια το αριστερο μου μπακ, ο επιτελικος μου εχει να παιξει 1,5 χρονο και εδω και 8 μηνες ειναι εξαφανισμενο το δεξι μου χαφ. Επιπλεον για ενα μηνα στην αρχη και ενα στην μεση, δλδ για 2/8 μηνες εχασα το βασικο μου στοπερ

Και μου λες για Γκαλετι και Λεντεσμα και ΛουαΛουα και ιστοριες που ολο τραυματιζονται και μετα απο 2 αγωνες τσουπ παλι ετοιμοι ειναι?Εμεινε ο Γκαλετι 8 μηνες ή 1 χρονο εξω και δεν το ξερω?(ασχετο, αλλα με αυτον τον Λεντεσμα κατι μου βρωμαει, ισως γιαυτο δεν επιασε και την 1η φορα στην Ευρωπη, για αμυντικο-χαφ σκυλο τοσοι τραυματισμοι...μηπως αντι για "ατυχος" παρα ειναι γυαλινος? Ουτε ο Ματσιγιαουσκας τοσο ευθραυστος, ουτε ο Εκι)

ΥΓ. Ειδες που συμφωνουμε?Καπου το διαλεγω παιχνιδια που ακουγεται τελευταια ειναι η αναγκη που εγινε φιλοτιμο. Διοτι δεν μπορω να πιστεψω οτι ενω η ομαδα σου κινδυνευει να χασει το πρωταθλημα και εισαι ο Γκαλετι δεν ανεβαινεις, οχιστο 100% αλλα στο 60% που χρειαζεται για να κερδισεις την Λαρισα και τον Εργοτελη επειδη σε 5 βδομαδες παιζεις με την Τσελσυ? Και φυσικα κανεις δεν θα δωσει το πρωταθλημα στον Γκαλετι για τα ωραια του ματια και στον Τζολε για τα ωραια του μαλλια, ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ?ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΤΣ?ΑΔΥΝΑΜΙΑ? Το θεμα ειναι οτι το κοντερ γραφει, και αν αποκλειστεις απο την Τσελσυ δεν νιμζω να θελει ο Λουα Λουα και ο Λεντεσας να ξαναπαιξουν τα ματς με τον ΠΑΟΚ και την Λαρισα επειδη τωρα τελειωσε το ΤΛ

Δημοσ.
Και τσουκου τσουκου μπολ με 4 πισω εγω δεν εχω ξανακουσει.. Με τελευταιο και 2 στοπερ ναι αλλα με 4 στην ευθεια και ζωνη ποτε..Δεν θα μας κανετε εσεις να ξεχασουμε την μπαλα που ξερουμε..

Γιουρκας-Κυριακος-Χενρικσεν-Φυσσας μεσα στην Βαρκελωνη και με 2 ακραιους που επαιζαν ολο τον ασβεστη...Δεν γεννηθηκε το ποδοσφαιρο στο Καραισκακη το 2008 ετσι?

Δημοσ.
Οσο μας εχετε μπερδεψει εσεις που πριν κατι χρονια "Δλδ ρε το παιδακι παει στο σχολειο με τα Μαντσεσταρακια και τα Αρσεναλακια?Ασε ρε, πορειες κανει μονο το ΚΚΕ" και τωρα "Σιγα μην σκιστουμε με τους Εργοτεληδες, Τσελσυ ρε Τσελσυ"

1.Αυτο με τα Μαντσεστερακια δεν το επιασα....

2.Πορεια δεν ειπε κανεις οτι δεν κανατε (ασχετο με το ποιους παιξατε για να φτασετε μεχρι τους 4), σημασια εχει οτι φτασατε....

3.Τελος δεν ειπε κανεις απο εμας τους οπαδους "σιγα μην σκιστουμε με τον εργοτελη". Αυτο ισως το λενε οι παιχτες και μαλλον καλα κανουν οπως ειπα και πριν λογω δυναμεων και τραυματισμων.

Επομενως εγω δεν το δεχομαι οτι σε εχω μπερδεψει....Αντιθετα αν κρινω απο τον τροπο που απαντησες, εσυ παραδεχεσαι οτι με εχεις μπερδεψει καθως κατα τα γραφομενα σου απαντας με το ιδιο νομισμα στην υποτιθεμενη μπερδεψουρα που σου φερνω σαν οπαδος του Ολυμπιακου.

Επομενως κατεληξα στο οφθαλμοφανεστατο συμπερασμα που ειναι οτι όντως οι απαντησεις σας ειναι κατα συμφερον και συνεπως υποκειμενικες και βαμμενες.

Δημοσ.
Γιουρκας-Κυριακος-Χενρικσεν-Φυσσας μεσα στην Βαρκελωνη και με 2 ακραιους που επαιζαν ολο τον ασβεστη...Δεν γεννηθηκε το ποδοσφαιρο στο Καραισκακη το 2008 ετσι?

Και για πιο λογο μου το λες τωρα αυτο; Τι με νοιαζει εμενα τι εκανες εσυ μεσα στην Βαρκελωνη και ποσα αρπαξες και την πρωτη και την δευτερη φορα; Εγω απαντησα στο δικο σου αστοχο σχολιo περι τσουκου τσουκου μπολ, και αν για κατι δεν μπορει να κατηγορηθει αυτη η ομαδα ειναι οτι παιζει φτου ξελευθερια. ΤΟ τι παιζατε και το τι παιζουμε οποιος ξερει μπαλα το καταλαβαινει. Τελος. Και μην μου μιλας γενικα για το τι λεγανε οι γαυροι, γιατι και εγω μπορω να κανω το ιδιο σε εσενα και να αρχισω να απαριθμω ΤΙΣ μαλακιες που εχω ακουσει και ακουω απο βαζελους χρονια τωρα. Αυτο τι σημαινει οτι αυατα εκφραζουν ενα εξυπνο και σκεπτομενο ανθρωπο; Εχετε μια ταση να τα γενικευετε ολα για να κανετε το ποιντ σας..

Κανεις δεν ειπε οτι γεννηθηκε το ποδοσφαιρο απο τον Ολυμπιακο ουτε οτι ειμαστε πρωτοποροι στα παντα.. Εσεις εχετε βαλθει να δικαιολογειται τα ΠΑΝΤΑ σε αυτη την ατιμη ζωη, και να τα ριχνετε ολα στον σατανικο Ολυμπιακο. Οπως το οτι σε 11 χρονια πηρατε 1 πρωταθλημα..Ξερω ξερω η παραγκα.. Βαρεθηκα αυτη την κουβεντα..

Το ξερουμε μωρε το παραμυθι τωρα θα το μαθουμε..

Μονο αυτος τρωει πενταρες, μονο εσεις κανετε για την Ευρωπη, μονο τα δικα σας πρωταθληματα ειναι καθαρα κλπ κλπ..

Ειδαμε και την ετησια λαικη γιορτη προχθες στην Τουμπα. Για αυτο ειναι μεγαλος ο Ολυμπιακος. Γιατι μονο ο μεγαλυτερος συλλογος μπορει και δημιουργει τετοια παθη.

Δημοσ.
Πλακα μου κανεις?Εχασα για 1 χρονια το αριστερο μου μπακ, ο επιτελικος μου εχει να παιξει 1,5 χρονο και εδω και 8 μηνες ειναι εξαφανισμενο το δεξι μου χαφ. Επιπλεον για ενα μηνα στην αρχη και ενα στην μεση, δλδ για 2/8 μηνες εχασα το βασικο μου στοπερ

Και μου λες για Γκαλετι και Λεντεσμα και ΛουαΛουα και ιστοριες που ολο τραυματιζονται και μετα απο 2 αγωνες τσουπ παλι ετοιμοι ειναι?Εμεινε ο Γκαλετι 8 μηνες ή 1 χρονο εξω και δεν το ξερω?(ασχετο, αλλα με αυτον τον Λεντεσμα κατι μου βρωμαει, ισως γιαυτο δεν επιασε και την 1η φορα στην Ευρωπη, για αμυντικο-χαφ σκυλο τοσοι τραυματισμοι...μηπως αντι για "ατυχος" παρα ειναι γυαλινος? Ουτε ο Ματσιγιαουσκας τοσο ευθραυστος, ουτε ο Εκι)

ΥΓ. Ειδες που συμφωνουμε?Καπου το διαλεγω παιχνιδια που ακουγεται τελευταια ειναι η αναγκη που εγινε φιλοτιμο. Διοτι δεν μπορω να πιστεψω οτι ενω η ομαδα σου κινδυνευει να χασει το πρωταθλημα και εισαι ο Γκαλετι δεν ανεβαινεις, οχιστο 100% αλλα στο 60% που χρειαζεται για να κερδισεις την Λαρισα και τον Εργοτελη επειδη σε 5 βδομαδες παιζεις με την Τσελσυ? Και φυσικα κανεις δεν θα δωσει το πρωταθλημα στον Γκαλετι για τα ωραια του ματια και στον Τζολε για τα ωραια του μαλλια, ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ?ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΤΣ?ΑΔΥΝΑΜΙΑ? Το θεμα ειναι οτι το κοντερ γραφει, και αν αποκλειστεις απο την Τσελσυ δεν νιμζω να θελει ο Λουα Λουα και ο Λεντεσας να ξαναπαιξουν τα ματς με τον ΠΑΟΚ και την Λαρισα επειδη τωρα τελειωσε το ΤΛ

Δεν μπορεις να μου πεις οτι σου λειπει ο εκι βρε αγορι μου, σαν να σου λεει ο ολυμπιακος οτι του λειπει ο σοφοκλης στο μπασκετ!

Οσο για το αριστερο μπακ χαφ, εσυ τον εχεις χασει για ενα χρονο, ο γαβρος που παιζει με τον τριτο αναπληρωματικο των...δεξιων αμυντικο εδω και ενα χρονο τι να πει??

Επισης για το οτι εχεις χασει το δεξι σου χαφ, ειναι εκτος θεματος, εδω λεμε για τραυματισμους, οχι για ντεφορμε..

Μην ξεχαμε οτι ο ολυμπιακος εβγαλε την μιση χρονια με τον κατσικογιαννη και τον μενδρινο...

Τελος παντων, πιστευω οτι οι τραυματισμοι φετος ηταν απιστευτοι για τον ολυμπιακο, και σε συνδυασμο με το απιστευτο κοντο ροστερ, ειχαν σαν αποτελεσμα

1)να κουραστουν οι υγιεις (τζολε κοβα τορο) γιατι παιζαν συνεχεια

2)οι τραυματιες να μην επανελθουν στην ωρα τους, με αποτελεσμα να υποτροπιαζουν με την καμια (γκαλετι, λεντεσμα).

Για μενα αυτη η χρονια του γαβρου μονο θετικη μπορει να του βγει. Μια χρονια που του κατσανε πολλα στοιχηματα (γκαλετι-λεντεσμα-πωληση καστιγιο-κοβα-λεμονης) καποια λιγοτερο (μπραβο) εκανε επενδυσεις μονο καλο μπορει να του βγει. Αρκει τα λαθη (κουραση, κοντο ροστερ)να μην ξαναγινουν...

Δημοσ.
Και για πιο λογο μου το λες τωρα αυτο; Τι με νοιαζει εμενα τι εκανες εσυ μεσα στην Βαρκελωνη και ποσα αρπαξες και την πρωτη και την δευτερη φορα; Εγω απαντησα στο δικο σου αστοχο σχολιo περι τσουκου τσουκου μπολ, και αν για κατι δεν μπορει να κατηγορηθει αυτη η ομαδα ειναι οτι παιζει φτου ξελευθερια.

Μιλησες για 4 μπακ, καιγω κατεβηκα με 4 μπακ, τα δυο επιθετικογενη οχι Παντος-Ζεβλακωφ ποιον ειχατε δεξια να μην περναει το κεντρο, και με ενα αμυντικο χαφ, τον Μπασινα οχι με 12 που κατεβηκατε εσεις

ΤΟ τι παιζατε και το τι παιζουμε οποιος ξερει μπαλα το καταλαβαινει.

Ακριβως, εμεις παιζαμε ενα ποδοσφαιρο κατοχης, που σημαινει οτι ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ να εχουμε την μπαλα στα ποδια, δλδ τον παιζαμε τον αντιπαλο στα ισια, εσεις πλην της Βρεμης και μονο, να φυγει η βομβα απο τους αμυντικους και αμα κανει καμια κουρσα ο Γκαλετι

Δημοσ.
Δεν μπορεις να μου πεις οτι σου λειπει ο εκι βρε αγορι μου, σαν να σου λεει ο ολυμπιακος οτι του λειπει ο σοφοκλης στο μπασκετ!

Οσο για το αριστερο μπακ χαφ, εσυ τον εχεις χασει για ενα χρονο, ο γαβρος που παιζει με τον τριτο αναπληρωματικο των...δεξιων αμυντικο εδω και ενα χρονο τι να πει??

Επισης για το οτι εχεις χασει το δεξι σου χαφ, ειναι εκτος θεματος, εδω λεμε για τραυματισμους, οχι για ντεφορμε..

Μην ξεχαμε οτι ο ολυμπιακος εβγαλε την μιση χρονια με τον κατσικογιαννη και τον μενδρινο...

1. Μα τον περιμενα φετος και γιαυτο δεν πηρα 10αρι και μου χτυπησε αλλες δυο φορες

2. Το οτι παιζεις με Τορο αριστερα ειναι το αντιστοιχο παιζω με Βυντρρα αριστερα μονο που το βασικο μου μπακ χτυπησε, δεν ειναι αμπαλος

3. Το δεξι μου χαφ ειναι ντεφορμε?Που τον ειδες τον Νινη και δεν τον ειδαμε ο λοι, ο Μακης εισαι?

Δημοσ.

Ρε kAIZER μας δουλέυεις ρε αγόρι μου ή απλά δεν θυμάσαι?

Με 5 στην άμυνα ξεκίνησες εκείνο το παιχνίδι:3 στόπερ Χένρικσεν,Γκούμα,Κυριάκο και 2 μπάκ που δεν περνάγανε τη σέντρα ποτε Σάριτς και Φύσσα.Μπροστά από αυτούς είχες Καραγκούνη Μπασινά αμυντικά χαφ.Ο Καραγκούνης πού και πού έβγαινε και δεξιά.Αριστερά τον Κόλκα,Λυμπε ενδοιάμεσο και κορυφή το Μιχαλάκη.

Βγαίνει με αυτό ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και σύστημα ομάδας που κρατάει τη μπάλα?

Δημοσ.

Με 5 στην άμυνα ξεκίνησες εκείνο το παιχνίδι:3 στόπερ Χένρικσεν,Γκούμα,Κυριάκο και 2 μπάκ που δεν περνάγανε τη σέντρα ποτε Σάριτς και Φύσσα.Μπροστά από αυτούς είχες Καραγκούνη Μπασινά αμυντικά χαφ.Ο Καραγκούνης πού και πού έβγαινε και δεξιά.Αριστερά τον Κόλκα,Λυμπε ενδοιάμεσο και κορυφή το Μιχαλάκη.

Βγαίνει με αυτό ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και σύστημα ομάδας που κρατάει τη μπάλα?

Παρενθεση

(Μπασινας, Καραγκουνης, Λυμπε ξερουν να κρατανε λιγο μπαλα)

Πλιζ κοντινιου! :mrgreen:

Δημοσ.

ΜΑΚΑΡΙ να μην περναγε το κεντρο ο Φυσσας και να την εδιωχνε οπου ναναι, δεν θα ειχε κανει την ζεμπεκια στο 1ο γκολ

Απο ποτε ο Καραγκουνης ειναι αμ.χαφ?Απο ποτε ο Καραγκουνης δεν κραταει μπαλα?Αυτος που τον κατηγορουμε οτι παρακραταει μπαλα?.Λυμπε δεν κραταει μπαλα?Θα μας τρελανεις?Και ποιος κραταει τοτε, ο Στολτιδης?

Σορρυ που δεν επαιξα 3-4-3 στο Νουου Καμπ, σε ενα ματς που ο Πουγιολ εσωσε πανω στην γραμμη, που μετα οι ιδιοι λεγανε πως παρακαλαγανε να τελειωσει γιατι "εβρεχε" στην εστια τους, σε ολο το ΤΛ με κατηγορουσατε οτι "αλλαζα πασουλες", καποιοι αργοτερα το ειπαν ποδοσφαιρο κατοχης, τοτε το ειπαμε τσουκου-τσουκου. Εγω παντως το δεχομαι οτι δεν παιζεις τσουκου-τσουκου, το διωχνω την χειρομομβιδα στο πλαι και τρεχουν τα χαφ μπας και βγαλουν σεντρα στον Κοβασεβιτς(ρε στο κενβτρο γυριζε ο Κοβασεβιτς με την Τσελσυ!!) οντως δεν ειναι τσουκου-τσουκου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...