Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτη η ομαδουλα η Τσελσι για θυμηστε μου τα τελευταια 2-3 χρονια πως τα εχει παει στο Τσουλου;

Η φετινή Τσέλσι δεν έχει και μεγάλες ομοιότητες τις 2-3 προηγούμενες χρονιές.Ομάδα του προπονητή ήταν και αυτός ο προπονητής πλέον δεν υπάρχει.

Με τίποτα όμως δεν είναι ομάδα του χεριού μας ή αμελητέα ποσότητα όπως πάνε να την παρουσιάσουν.

Δημοσ.
Η φετινή Τσέλσι δεν έχει και μεγάλες ομοιότητες τις 2-3 προηγούμενες χρονιές.Ομάδα του προπονητή ήταν και αυτός ο προπονητής πλέον δεν υπάρχει.

Με τίποτα όμως δεν είναι ομάδα του χεριού μας ή αμελητέα ποσότητα όπως πάνε να την παρουσιάσουν.

Οτι και να ναι η φετεινη Τσελσι ειναι μια ομαδα με απιστευτους παιχταραδες που στην ουσια ακομα παιζει οπως επαιζε με τον Μουρινιο.

Μια ομαδα που μπορει να μην ειναι στα καλυτερα της αλλα χαλαρα στη καλη βραδια των παιχταραδων της μπορει να νικησει τον οποιονδηποτε.

Δημοσ.
Οτι και να ναι η φετεινη Τσελσι ειναι μια ομαδα με απιστευτους παιχταραδες που στην ουσια ακομα παιζει οπως επαιζε με τον Μουρινιο.

Μια ομαδα που μπορει να μην ειναι στα καλυτερα της αλλα χαλαρα στη καλη βραδια των παιχταραδων της μπορει να νικησει τον οποιονδηποτε.

Συμφωνώ.Τη διαφορά την είπες και μόνος σου.Φέτος για να κερδίσει πρέπει να είναι σε καλή βραδυά.Πέρυσι κέρδιζε και όταν δεν έπαιζε καλά.

Δημοσ.

Παντως διαβασα σχολιο (μου φαινεται σπορταιμ) οτι σιγα την ομαδα, εδω την νικησε η τοτεναμ...

Οπως παει η κατασταση θα την βγαλουν λεβαδειακο την ομαδα...

Δημοσ.
Παντως διαβασα σχολιο (μου φαινεται σπορταιμ) οτι σιγα την ομαδα, εδω την νικησε η τοτεναμ...

Όποιος δεν νικάει την Τότεναμ με τέτοιο τερματοτύφλακα αξίζει τέτοια σχόλια. :lol:

Δημοσ.

Καλα εισαι.. Τωρα πως εχει καταφερει και ειναι αηττητη 2 χρονια κοντα σε ολες τις διοργανωσεις Stamford Bridge και μαλιστα απο τοτε που εφυγε ο Μουρινιο καλυτερεψε την εικονα της φετος ειναι αλλη ιστορια..

Δημοσ.

Να δούμε τώρα πόσοι θα βγούνε να πούνε οτι ο Λεμονής δικαιώθηκε για το ρίσκο που πήρε με τον Ηρακλή.Γιατί εχτές και σήμερα έπεσε μεγάλη κριτική από τα αντικειμενικά μμε.

Δημοσ.
Να δούμε τώρα πόσοι θα βγούνε να πούνε οτι ο Λεμονής δικαιώθηκε για το ρίσκο που πήρε με τον Ηρακλή.Γιατί εχτές και σήμερα έπεσε μεγάλη κριτική από τα αντικειμενικά μμε.

Καλά, είναι ικανοί να βγούνε και να τον κατηγορήσουν που δεν έβαλε τους βασικούς να τελειώσει το θέμα πρόκρισης με κάνα γκολ ακόμα.

Δημοσ.

Εγώ να πω την αλήθεια μόλις άκουσα την εντεκάδα το φοβήθηκα πολύ το παιχνίδι γιατί δεν είχαν δείξει πολλά μέχρι τώρα οι αναπληρωματικοί. Αλλά σχεδόν όλοι με εξέπληξαν ευχάριστα. Ειδικά αυτός ο Κατσικογιάννης στο κέντρο σε κάθε παιχνίδι εμφανίζεται και καλύτερος. Μπράβο και στο Μενδρινό για τις δυο σουτάρες. Φοβερά γκολ.

Ηταν ιδέα μου η σήμερα ευχαριστηθήκαμε μπάλα (σε ελληνικό παιχνίδι) μετα από καιρό?

Δημοσ.
Έλα όμως που φέτος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουμε έναν άλλο συμβιβασμό. "κανένα πρόβλημα. Εμείς ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλευ και εσείς πόλο" ;)

Επίσης, αυτά που λες για το "πάρτυ της ζωής τους" κτλ δείχνουν ότι δεν έχεις παρακολουθήσει καθόλου το κλίμα στον Παναθηναϊκό. [...]

Για το συμβιβασμό που ανέφερα, μάλλον δεν κατάλαβες.

Εννοούσα τη διαχρονική (και σχετική βέβαια) κυριαρχία των 2 ομάδων στα πιο δημοφιλή αθλήματα. Και το διαχωρισμό αυτόν σε ολυμπιακοκρατούμενο ποδόσφαιρο και παναθηναικοκρατούμενο μπάφσκετ τον έχουν επικροτήσει αρκετά από τα "πράσινα"

μέλη του insomnia, έμμεσα ή άμεσα. Προφανώς, απευθυνόταν σε αυτά τα μέλη περισσότερο, που τυχαίνει να δηλώνουν και μπασκετικοί.

Τώρα αν φέτος πάρετε το πρωτάθλημα, αυτό θα φαντάζει σαν μια σταγόνα στον ωκεανό και όπως καταλαβαίνεις δεν αρκεί για να σας βάλει σε τριπάκι "κυριαρχίας" στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ίσα ίσα.

Για το δεύτερο σημείο, μάλλον έχεις δίκιο. Ήμουν υπερβολικός στη διατύπωση για το "πάρτυ της ζωής μου".

Όπως και νά'χει, με ενδιέφερε περισσότερο η πλευρά της ομάδας μου. Γιατί, όσο και αν θέλετε να μας κάνετε κάζο και κριτική για κάποια θέματα, η αλήθεια είναι ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είμαστε ήδη πολύ μπροστά στην αυτοκριτική και δεν κοροιδευόμαστε μεταξύ μας ότι είμαστε Η υπερομάδα. Τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια έτσι είναι. Και η πρεμούρα σας να μας την λέτε(όχι βέβαια επί προσωπικού) είναι κάπως άστοχη,άκομψη και αν θες υποκριτική.

Δημοσ.

Ηταν ιδέα μου η σήμερα ευχαριστηθήκαμε μπάλα (σε ελληνικό παιχνίδι) μετα από καιρό?

Οχι δεν ηταν ιδεα σου και αμα οι Μητρογλου και Κωνσταντινου βοηθαγανε περισσοτερο και γενικοτερα δεν ειμαστε τοσο επιπολαιοι μπορουσαμε να ειχαμε βαλει αρκετα γκολ.

Μου αρεσε παντως η εμφανιση απο τις ρεζερβες. Με εξεπληξαν ευχαριστα

Δημοσ.

Αυριο αναμενω με αγωνια την τηλεφωνικη τοποθετηση του κυρ-Σαββα στον Δουκακο...αλλα σιγα μην βγει η γερο-οχια.:lol:

Κατα τα αλλα πολυ καλες οι ρεζερβες σημερα με εξαιρεση τον Μητρογλου...καλα τον αλλον τον σαπακια ουτε καν τον αναφερω!

Μονο στον χαζοΣαββα λειπει...

Υ.Γ

Φοβερος ο Κατσικογιαννης σημερα και επιτελους πολυ καλος και ο Σισιτς!

Δημοσ.

Υ.Γ

Φοβερος ο Κατσικογιαννης σημερα και επιτελους πολυ καλος και ο Σισιτς!

Ναι ακριβως αυτο θα ελεγα...

Κατσικο πολυ καλος και επιτελους ο σισιτς μια παρα πολυ καλη εμφανιση..

Τωρα θα πω κατι και θα με βαρατε..

Λοιπον ο σισιτς εχει στυλ και σουλουπι....κριστιανο ροναλντο χαχαχαχα

Κατα την γνωμη μου, αν ειναι καλα ψυχολογικα, τοτε αυτα που σκεφτεται και θελει να κανει θα του βγουνε...Εχει ταχυτητα, στοιχειωδη τριπλα και καλη σεντρουλα...

Του λειπουνε κατι...τονοι ταλεντο για να φτασει τον κριστιανο, αλλα εχουμε καιρο ακομα χαχαχαχαχαχα

Επισης αλλη μια φοβερη εμφανιση απο τον παπαδοπουλο, μεγαλη ατυχια που αυτο το παιδι ειναι 16 χρονων, αν ηταν στα 20, ΧΑΛΑΡΑ θα ειχε φαει την θεση του σεζαρ..

Δεν βλεπω σχολια για μπασκετ...Αυτος ο γιαννακης παλι χαλια ετσι???? Για να ακουσω....

Δημοσ.

Δεν βλεπω σχολια για μπασκετ...Αυτος ο γιαννακης παλι χαλια ετσι???? Για να ακουσω....

Τι να σου κανει και αυτος ρε μαν; Με ενα ροστερ "δανεικο" στα τελη της χρονιας δεν μπορει να κανει μαγικα σε μια ομαδα που ουτε τα εργομετρικα δεν περασε.. Απο του χρονου θα κριθει.. Και στα λεω εγω που δεν τον εχω σε μεγαλη εκτιμηση τον Γιαννακη.

Μην περιμενετε τπτ Ευρωπη δεν υπαρχει περιπτωση στο μπασκετ. Για την Ελλαδα κρατατε και κανα μικρο καλαθι ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...