KaizerSoze Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Sorry που επεμβαινω στα δικα σας, το ιδιο ελεγα και για τα δικα μας τα καμαρια, αλλα αυτο με τις απουσιες και γενικα με το τι θα κανουν "οι δικοι μας" μηπως το εχουμε παραξεφτιλισει? Απο τις κληρωσεις ΤΛ και ΟΥΕΦΑ λεμε "Η Τσελσυ ετσι, η Ρεηντζερς αλλιως, η Ρεαλ σε καμψη, παχυνε ο Ροναλντινιο" κτλ.Οτι μας κοιτανε σαν ξερολουκουμο οι ξενοι το εχουμε σκεφτει?Δλδ οκ, αντε και να πεισμωσει απο τις απουσιες ο Παντουρο και ο Τοροσδιης, απεναντι θα εχει ρε αδελφε τον Μακελελε και τον Λαμπαρντ δλδ πως να το κανουμε, εγω αν επαιζα με την Παναθα να δεις πεισμα και φιλοτιμο που θαχα αλλα αν απεναντι ειχα τον Κριστιανο Ροναλντο πιθανοτα θα ειχα κανει 4 εμετους και 3 ευκοιλιες στο 5λεπτο
adi32 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 ναι ρε παιδια τι να λεμε τωρα με την ομαδα που κατεβαζουμε εγω θα ειμαι ευχαριστημενος με 3-0
tzinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 υπαρχει λυση στο προβλημα αλλα κανεις δεν την βλεπει. Οι πληροφοριες απο την αργεντινη λενε οτι ο μπελουτσι παιζει σε ολες τις θεσεις στο κεντρο και μαλιστα πολυ συχνα πεζει δεξι χαφ. Δεδομενου οτι ο ολυμπιακος δεν ξερει να παιζει με 10ρι και παει στραφι ο παιχτης διοτι κανεις δεν του δινει την μπαλα για να φτιαξει παιχνιδι, και δεδομενου οτι λογω σωματοδομης δεν μπορει να παικξει κεντρο και να παρει προσωπικες μονομαχιες, ας περασει δεξι χαφ! Εχει ιδανικα προσοντα, γρηγορος, κοντος, ευελικτος, καλη πασα και σουτ. Ιδια χαρακτηριστικα δεν εχει και ο γακλετι???Ο σισιστς πολυ απλα δεν κανει για την θεση, βαρυς, ψηλος, μονοκοματος και αμπαλος. Ο σιστς γενικα δεν κανει,.... Ας το δοκιμασει τι εχει να χασει?? τοσα λεφτα δωαμε πρεπει επιτελους να τον βαλει στην ομαδα. Το οτι δεν του εχει βρει ρολο ακομα στην ομαδα ειναι αλλη μια τεραστια αποτυχια του λεμονη. Οποτε με στολτιδη, λεντεσμα, τζολε 3δα στα χαφ, λεοναρντο και μπελουτσι εξτρεμ (για ταχυτητα), νταρκο μπροστα, και αμυνα οι γνωστοι αντζας, ζεβλακο, σεζαρ, παντος. Μια χαρα 11δα ειναι με τα προβληματα που εχουμε. Αλλα σιγα μην το σκεφτει ο τακαρος, θα βαλει μεσα το πουλεν του τον σισιτς Βλεπουμε οτι ο μπελουτσι δεν εχει αποδωσει και ανυσηχουμε, αλλα εχει διανοηθει κανεις οτι βρισκετε σε μια νεα ομαδα που δεν εχει παιξει ποτε φετος με παιχτη στην θεση του και που δεν σκοπευει να μαθει τωρα να παιζει ετσι παρα τον πεταει μεσα και οτι βγει. Τον πεταει μεσα για κατι 20λεπτα σαν επιθετικο χαφ και παρατηρω οτι οι συμπαικτες του σπανια τον τροφοδοτουν, σαν να επικρατει ενα στυλ βεντετισμου, εχουμε το παιχνιδι μας και δεν το αλλαζουμε. Λεντεσμα, στολτιδης θα καθυστερουν και θα ταλαιπωρουν την μπαλα πισω στο κεντρο, τζολε μια μπαλα μονος του και οποτε του καπνισει παιζει και συνεχεια η μπαλα στα πλαγια. Η μπαλα στον μπελουτσι παει σπανια και αυτος θελει να την παιξει γρηγορα αλλα χωρις στηριγματα. Με λιγα λογια σε ορισμενα ματς παμε να παιξουμε με επιθετικο χαφ αλλα η νοοτροπια και ο τροπος αναπτυξης μενει ο ιδιος. ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΑΥΤΟΣ!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Καλα ενταξει δεν του φταιει του Μπελουτσι τωρα ο τροπος αναπτυξης της ομαδας...απλα ειναι φανερα ανετοιμος. Τον βαλαμε και κατευθειαν στα βαθια και αγχωθηκε βλεποντας οτι δεν αποδιδει οπως θα ηθελε. Συμφωνω παντως οτι θα ηταν η καλυτερη επιλογη για δεξι χαφ απο τους εναπομειναντες αλλα απο οτι διαβαζω ο Λεμονης εχει αλλη αποψη...ακουω σχημα με 3 αμυντικα χαφ(Λεντεσμα,Στολτιδης,Πατσα) και δεξι χαφ τον Τοροσιδη(!!!) και αριστερο τον Τζολε. Μονος του μπροστα ο Κοβασεβιτς και στην αμυνα η γνωστη 4αδα Παντος,Αντζας,Σεζαρ και Ζεβλακοφ.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 O Mπελούσι σαν δεξί χάφ δεν το βλέπω να βγάζει ούτε το ημίχρονο.Είναι πάρα πολύ πίσω από φυσική κατάσταση και δεν έχει την εκρηκτικότητα του Γκαλέτι σε καμία περίπτωση.Μιλάμε για πάιχτη που τον πήρανε κυριολεκτικά από τις παραλίες και με 15 προπονήσεις τον έβαλαν να πάιξει.Ούτε προετοιμασία έκανε,ούτε μονταρίστηκε με την ομάδα,τίποτα απολύτως.Και φυσικά Φεβρουάριο μήνα δεν ήταν δυνατόν να δημιουργηθεί καινούριο σύστημα ειδικά για αυτόν.Αυτά γίνοντε το καλοκαίρι. Έπειτα μην ξεχνάμε οτι στο συγκεκριμένο παιχνίδι τα πλάγια χάφ θα πρέπει να γυρνάνε συνεχώς πίσω και να καλύπτουνε χώρο δίνοντας βοήθεια στα δικά μας μπάκ όταν προωθούντε τα αντίστοιχα μπάκ της Τσέλσι.Οπότε επιπλέον κούραση.Στον πρώτο αγώνα ο Γκαλέτι είχε ψοφήσει γύρω στο 60-65 γιατί ήταν συνεχώς πάνω κάτω προσπαθώντας να και να δίνει βοήθειες στον Ζεβλάκωφ και να βγαίνει μπροστά. Και στην τελική αφού ο αποκλεισμός είναι σχεδόν σίγουρος ας τον προστατέψει τον Μπελούσι και όχι να τον βάλει μέσα να εκτεθεί και μετά να τον βγάλουν άχρηστο οι ειδικοί.Καλύτερα να θυσιαστεί ο Σίσιτς που είναικαι άμπαλος.
Critter Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Ρε παιδια, ο Μπελουτσι τετοιο καιρο περισυ εκανε διακοπες. Τον μαζεψαμε απο τις παραλιες και περιμενετε να αποδωσει φετος? Την επομενη season θα δειτε τον Μπελουτσι.... Παντως και γω πιστευω οτι πλεον εχουμε χασει καθε πιθανοτητα για την τεταρτη....Λουα και Γκαλετι ειναι ολα τα λεφτα στην ταχυτητα και τις αντεπιθεσεις...χωρις αυτους θα τρωμε κατα κυματα επιθεσεις, θα στελνουμε τη μπαλα στο κεντρο και εκει θα την ξαναπαιρνει η Τσελσι....Εχω χασει καθε ελπιδα...Αν περασουμε θα ειναι θαυμα μεγαλυτερο και απο αυτο του Euro....
Freakster Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Ως δεξί χαφ ο Τοροσίδης τα πάει πολύ καλά όσο θυμάμαι, αρκεί να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.. Και πίσω θα βοηθά. Νομίζω πως αν δεν παίξει και με Κωνσταντίνου ή Νουνιεζ και Κοβασεβιτς (δυο φορ, λολ, λέμε τώρα) δε θα φανούμε καθόλου απο το κέντρο και πάνω.. Τεσπα, η Τετάρτη δεν αργεί.
dark_banishing Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Ως δεξί χαφ ο Τοροσίδης τα πάει πολύ καλά όσο θυμάμαι, αρκεί να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.. Και πίσω θα βοηθά. Νομίζω πως αν δεν παίξει και με Κωνσταντίνου ή Νουνιεζ και Κοβασεβιτς (δυο φορ, λολ, λέμε τώρα) δε θα φανούμε καθόλου απο το κέντρο και πάνω.. Τεσπα, η Τετάρτη δεν αργεί. Τι λες τώρα... Είναι που είναι σκούρα τα πράγματα αν παίξετε και με 2 φορ .... Αν ήμουν αντι-τσελσικός η μόνη μου ελπίδα θα ήταν τα κόρνερ και τα στημένα. Αυτό το λέω με αγάπη στον critter για να δει το ματς έχοντας τουλάχιστον ένα καλό σενάριο στο μυαλό του.
Freakster Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Γνωμη μου ετσι, ειναι αυτο που ειπε και ο αρρωστος, οσο δεν θα τους απειλουμε επιθετικα τοσο θα προστιθενται αυτοι στην επιθεση.. Συμφωνω για αυτο λεω, αφου δεν μπορουμε να εχουμε ενα επιθετικογενες κεντρο ας εχουμε πληρη επιθεση Αλλα τι να λεμε, εδω δεν επαιξε με δυο φορ με τον Αστερα, θα παιξει στην Τσελσι; Και παλι καλη τυχη στην ομαδα.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Τον Τοροσίδη θα τον βάλει κυρίως γιατί έχει τις αντοχές να βοηθάει πίσω και όχι τόσο για να φτιάχνει παιχνίδι.Δεν είναι χάφ ο Τοροσίδης,έχει βαρύ κορμί για την συγκεκριμένη θέση. Πάντως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα συμφωνω με τον critter πάμε για κάτι πολύ παραπάνω από ένα θαύμα.Και φυσικά θα χρειαστούνε τεράστιες δόσεις κωλοφαρδίας.
slipknot Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Αν και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το που φτάσαμε φέτος στο τσουλου,παίζει να είμαι και ο μόνος που έχει μια μικρή,πολύ μικρή ελπίδα για πρόκριση την τετάρτη ε ?
alexzzz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Αν και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το που φτάσαμε φέτος στο τσουλου,παίζει να είμαι και ο μόνος που έχει μια μικρή,πολύ μικρή ελπίδα για πρόκριση την τετάρτη ε ? Και εγώ έχω μια μικρή ελπίδα αλλά με ισοπαλία 1-1.
MiltoZ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Καλα ενταξει δεν του φταιει του Μπελουτσι τωρα ο τροπος αναπτυξης της ομαδας...απλα ειναι φανερα ανετοιμος. Τον βαλαμε και κατευθειαν στα βαθια και αγχωθηκε βλεποντας οτι δεν αποδιδει οπως θα ηθελε. Συμφωνω παντως οτι θα ηταν η καλυτερη επιλογη για δεξι χαφ απο τους εναπομειναντες αλλα απο οτι διαβαζω ο Λεμονης εχει αλλη αποψη...ακουω σχημα με 3 αμυντικα χαφ(Λεντεσμα,Στολτιδης,Πατσα) και δεξι χαφ τον Τοροσιδη(!!!) και αριστερο τον Τζολε. Μονος του μπροστα ο Κοβασεβιτς και στην αμυνα η γνωστη 4αδα Παντος,Αντζας,Σεζαρ και Ζεβλακοφ. Καλά κάνει για τον Τοροσίδη, πιστεύω ότι είναι η ιδανική λύση για δεξί χαφ για αυτό το ματς για να τρέχει όλη την πλευρά και να βοηθάει και τον Ζεβλάκοφ ο οποίος έτσι θα μπορεί και να συγκλείνει κεντρικά πιο συχνά. Επίσης πέρισι ο Τόρο ήταν από τους καλύτερους μας παίχτες στον δεύτερο γύρο που παίζαμε 4-4-2 παίζοντας κυρίως σε αυτή τη θέση. Φέτος πήραμε τον Γκαλέτι και τα ξεχάσαμε αυτά. Επειδή όμως λείπει και ο Γκαλέτι και ο Λούα, ας βάλει τον Μπελούτσι αντί για τον Πάτσα στα χαφ μπας και κάνει καμιά ενέργεια.
tzinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 ρε παιδια συγνωμη πετανε μια ατακα στα ραδιωφονα και τις εφημεριδες και το εχουμε κανει συνθημα???? αμαν με αυτες τις υπερβολες! τι παει να πει περσι εκανε μπανια και ηταν στην παραλια??? Το παλικαρι ερχετε απο ενα πρωταθλημα ΠΟΛΥ πιο σκληρο απο το ελληνικο οπου παιζουνε απερτουρα και κλαουζουρα (οπως τις λενε τελος παντων) με μικροτερο χρονο διακοπων απο τα αλλα πρωταθληματα. Επισης υποτιθεται και ειχε δηλωσει και ο ιδιος οτι εκανε ατομικο προγραμα για να διατηρειται και πι0ανος πιο εντατικο οταν πλησιαζε η μεταγραφη του. Και τελος ειναι ηδη κοντα 3 μηνες στην ομαδα οπου τουλαχιστον για 1,5 μηνα μας πρηζανε οτι τον προετοιμαζανε. Οποτε πως ειναι δυνατον να μην ειναι ακομα ετοιμος και να ψαχνουμε δικαιολογιες στα περσινα του μπανια??? Το αργεντινικο πρωταθλημα το ξερετε οτι εχει αρχισει εδω και καμποσο καιρο?? δηλαδη πως θα εμπαινε στο αργεντινικο πρωταθλημα?? Την επομενη σεζον θα εμπαινε?? Αναρωτιεμαι τι ειδους προπονησεις και προγραματα γυμναστικης κανουν εκει στον πειραια. Με τον μετρ της προπονητικης σιρ τακις που πηρε το διπλωμα νυχτα και με ενα ιατρικο τεαμ που απο οτι φαινεται δεν κανει ουτε για το γυμναστηριο της γειτονιας. θεωρητικα καλη ιδεα ο τοροσιδης δεξια, σιγουρα καλυτερη απο τον σισιτς, αλλα ο ανθρωπος ηταν τραυματιας ετσι?? με 2 προπονησεις θα παιξει? Και δεν μου αρεσει ενα τετοιο κεντρο, τοροσιδης, στολτιδης, λεντεσμα, πατσατσογλου, τζολε θα ειναι βασανιστηριο να το παρακολουθεις.
Steven Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Αν η Chelsea δεν βάλει γκολ νωρις και μετά μας τελειώσει στα γρήγορα προφανώς και θα είναι βασανιστήριο να παρακολουθήσουμε αυτό το παιχνίδι... Σιγά μη περιμένουμε να παίξουν και μπάλα... Σε αυτές τις περιπτώσεις κάνουν το σταυρό τους τα παιδιά πριν βγουν στο χόρτο, νιώθουν την κωλοφαρδία ότι από τα 3 σουτ ξέρω γω που θα κάνουμε σε όλο τον αγώνα θα μπει το ένα από τα 25 μέτρα και απολαμβάνουν το παιχνίδι... Απλά υπομονή...να καταφέρουν να κρατήσουν το 0 πίσω αρκετή ώρα τότε θα αρχίσουν να σφίγγουν τα λουριά στην Chelsea που έχει να χάσει πολλά πράγματα σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό... Και τότε είναι η ευκαιρεία να χτυπήσουμε.. Μέχρι το 60 δηλαδή απλά πρέπει να σκυλιάσουν ΟΛΟΙ και ο Αντώνης, Σέζαρ να σεληνιαστούν πάλι... Οι ελπίδες εμένα θα μου έρθουν αμα τελειώσει το ημίχρονο 0-0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.