alex2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 http://sport24.gr/html/ent/925/ent.222925.asp Make sense now Toufa;) Συγνώμη αν δεν έβγαλες κάποια άκρη από αυτά που έγραψα....αλλά ήταν το αποτέλεσμα απίστευτου εκνευρισμού όταν διάβασα την είδηση! Πόρισμα -> Ο Ολυμπιακός πήρε 3 βαθμούς σε παιχνίδι που έχασε! Πρώτον υπάρχει topic του Ολυμπιακού. Δεν χρειάζεται να ανοίγεις καινούριο.Δεύτερον η πανάθα θα πάρει πρωτάθλημα φέτος. Στην τελική δεν ξέρω αν είναι καλό γιατί είναι σαν να δικαιώνεται ο Τζίγκερ που στην ουσία σκ@#$ ποδόσφαιρο παίζουμε. Συγνώμη φίλε μου αλλά δεν βρήκα κάποιο topic σχετικό. Και ένα γενικό topic για τον Ολυμπιακό είναι διαφορετικό από αυτό κατά την γνώμη μου! Και όσο αναφορά για την μπάλα που παίζουμε συμφωνώ....αλλά από το να το πάρουν πάλι οι πουλημένοι καλύτερα να το πάρει ο Εργοτέλης!
alexzzz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Και για όσους ξέρουν πολλά από παρασκήνιο όπως ο alex, η ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ κέρδισε. (νίκησε τελικά; στην τύχη το είχα διαλέξει [και καλα... ]) δεν πειράζει παίδες... πάμε γερά!
tzinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 δεν γινεται δουλεια ετσι, 3 καθαρα αμυντικα χαφ να παιζουν μπροστα απο τους αμυντικους και να αφηνουν χωρο στην τσελσι να κατεβαζει και να σπαει στα πλαγια, λογικα μας εχουνε γαμησει. Το κεντρο ειναι πολυ πισω, αν παρει ποτε την μπαλα ο τζολε δεν εχει τι να ατην κανει.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Ακριβώς όπως τα είχα προβλέψει.. Χαίρομαι που συμφωνείς. Και για όσους ξέρουν πολλά από παρασκήνιο όπως ο alex, η ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ κέρδισε. Ωραία σκέψη αλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Ελα στερημενε ευκαιρια να ξελαμπικαρεις αποψε...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μια ευκαιρια ειχαμε να κανουν ξανα το παιχνιδι της ζωης τους Στολτιδης και Λεντεσμα και να κρατησουμε καπως το κεντρο αλλα και οι δυο βρηκαν να κανουν τη χειροτερη φετεινη τους εμφανιση. Τραγικη φιγουρα ο κακομοιρης Σεζαρ που δεν προλαβαινει να τρεχει πανω κατω για να καλυπτει τα κενα που αφηνουν οι συμπαιχτες του.
dark_banishing Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Ελα στερημενε ευκαιρια να ξελαμπικαρεις αποψε... Όχι ρε τι λες τώρα. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Στο δεύτερο ημίχρονο ο λεμονής θα αλλάξει την εικόνα.. Άσε που είμαι σίγουρος ότι ο slipknot θα έχει ακόμα ελπίδες.
littlelouievegos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Ενταξει παιδια μην αρχιζετε τωρα ξεραμε πως θα παει το ματς αν τρωγαμε γρηγορα γκολ.. Το ζητημα ηταν μην το φαμε νωρις και κανουμε το δημιουργικο αγχος, πραγματικο αγχος για αυτους και τους αποσυντονιζαμε.. Αφου δεν εγινε.. Με Τορο δεξι χαφ και τα 3 αμυντικα χαφ εκτος προσδοκιων και ενα Αντζα εκτος τοπου και χρονου, δεν μπορουσες να περιμενεις πολλα. Δυστυχως οταν τρως γκολ στο 5 απο μια ομαδα που στην κατασταση που βρισκεται εχει ως μοναδικο στοχο το Τσουλου, δεν μπορεις να ελπιζεις με τετοιο στησιμο.. Βγαινεις εκτος πλανων αμεσως. Και δυστυχως και το δευτερο γκολ παλι ο Αντζας κανει τραγικο λαθος και κρεμαει ολη την ζωνη που εχει βγει πολυ καλα και οργανωμενα.
Lucifer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Να σας πω, επειδή δεν ξέρω τι λέτε, αυτό να το πάω στο τόπικ του γαύρου ή στο καφενείο των φιλάθλων;
Bougas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Άντε γεια....δεν ξαναβλέπω μπάλα σε αυτήν την χώρα!!! στο καλο και να μην μας γραφεις.
alexzzz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μαλακία να χάνουμε 0-3 σε εντός έδρας αγώνα. Τι, δεν παίζουμε εντός έδρας;;;; Σαν εντός έδρας ακούγεται πάντως!!!
slipknot Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Οι μπελούτσι και λεονάρντο μπήκανε φουριόζοι.Άντε να δούμε και τίποτα τουλάχιστον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.