KWSN_Men Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Να σας πω, επειδή δεν ξέρω τι λέτε, αυτό να το πάω στο τόπικ του γαύρου ή στο καφενείο των φιλάθλων; Επιλογή 1.
Bougas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 αν ακουσα καλα ....gay gay ο ποπος σου να καει ηταν αυτο που λεγανε στις εξεδρες?
Bougas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 μπραβο στην ομαδα,το παλεψανε αλλα δεν μπορουσανε.καλη πορεια και του χρονου πιστευω ακομα καλυτερη με 2-3 εντεκαδατους ελληνες,και 3 καλα παιχτακια για παγκο. τον μπελουσι απο σημερα ....ξεχαστε τον....
firewalker Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δεν πειράζει. Τα επόμενα χρόνια. Προς το παρόν... Join the Club.
adi32 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 ναι ρε παιδια τι να λεμε τωρα με την ομαδα που κατεβαζουμε εγω θα ειμαι ευχαριστημενος με 3-0 το ειχα πει παντως μολις βγηκαν οι 2 χειροτεροι παικτες Τζολε Λεντεσμα ανασανε η ομαδα βεβαια μετα τα παρατησαν οι αλλοι Λεοναρτντο Μπελουτσι εχουν να προσφερουν πολλα Ο τζολε καιρος να τα κρεμασει παντως
tzinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 τωρα να πω οτι δεν τα λεγα? μπελουτσι και λεοναρντο ελεγα οτι πρεπει να αρχισει στο κεντρο και με το που τους εβαλε στο 2ρο αλλαξανε τα παντα. απο ανυπαρκτοι οποισθοχορημενοι, τουλαχιστον μας αισθανθηκαν αρκετα. Με τοσα αμυντικα χαφ που κατεβηκε λογικο ηταν να εχουμε 0 φασεις, 0 σουτ στο 1το ημιχ. Ενω με μπελουτσι, λεοναρντο εχεις λιγο ταχυτητα και φαντασια, εχεις παιχτες που θα απασχολησουν την αντιπαλη αμυνα και δεν θα ειναι ολη η ομαδα τους ολη την ωρα στην επιθεση. Δεν λεω οτι θα νικουσαμε, αλλα ποσο ποιο ευχαριστο θα ηταν το ματς και ποσες περισοτερες ελπιδες θα χαμε αν παιζαμε ετσι ολο τον αγωνα? Ο μπελουτσι πρεπει να παιζει συνεχεια! ξεκολα τακι
EKTELESTES Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Το θέμα είναι οτι μπήκαμε χεσμένοι εντελώς. Μου θύμισαν τα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων. Κρίμα και είχαμε καλή ευκαιρία. Μπελούτσι να τα βλέπουν μερικοί, γιατί όπως είπα στο Youtube έχει γκολάρες του. Δε ξεχνάς τη μπάλα στο τσακ μπαμ. Και το σημαντικότερο είναι μαχητής ο άνθρωπος σε αντίθεση με άλλους. Μπράβο σε Μπελού και Λέο αλλά και γενικά για πορεία του Θρύλου φέτος, έκανε τρελά πράγματα!! Πήραμε τους 3 με Καλαμαριά, πάμε για το Double τώρα, να δούμε αν αλλάξουμε πρόσωπο.
afentiko7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ελπίζω τώρα να ξύπνησαν ορισμένοι και να διαπίστωσαν πως δεν είμαστε για Ευρώπη.420 εκ μπατζετ έχουν αυτοί.Οπότε καιρός να δουν τι θα κάνουν όχι με στόχο τους 16 αλλά με κάτι καλύτερο στο ΟΥΕΦΑ. Μάυρη μέρα η σημερινή.Στα χαρτιά και στα νομίσματα άλλοι παίρνουν τίτλους όχι εμείς.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μην τρελαίνεστε με τον Μπελούσι.Όταν μπάινεις και ο άλλος σε έχει στο 3-0 όλα είναι διαφορετικά.Και ο πάικτης πάιζει πιο ελεύθερα και ο αντίπαλος δεν θα σκιστεί.Το παιδί ξέρει καντάρια μπάλα αλλά αυτή τη στιγμή είναι πίσω από τους άλλους και είναι και εντελώς ξεκάρφωτος.Παίζει σε μια θέση που δεν υπάρχει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί στα μέσα της χρονιάς.
littlelouievegos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δυστυχως βαρυ το τελικο σκορ. Το ειπα και πριν και θα το ξαναπω. Το ζητημα ηταν να μην τρωγαμε νωρις γκολ με τετοια ομαδα.. Και το πιο λυπηρο απο ολα ειναι οτι φαγαμε αστεια γκολ. Καθαρα θεμα μη συγκεντρωσης , πραγμα που επρεπε να υπαρχει οπως στο ματς του Καραισκακη. Το αν επαιζε ο Λεοναρντο απο την αρχη στην θεση του Παντου και ο Μπελουτσι στην θεση του Τορο, δεν σημαινει οτι θα παιζανε καλα. Η πιεση ηταν Α-Σ-Φ-Υ-Κ-Τ-Ι-Κ-Η ειδικα στο πρωτο ημιχρονο, και μονο με καθαρο μυαλο και τυχη την εβγαζε καθαρη ομαδα του επιπεδου μας. Το ζητημα ηταν οι ελλειψεις Γκαλετι και Λουα Λουα απο την αρχη και οχι ο Λεοναρντο και ο Μπελουτσι κατα την προσωπικη μου αποψη. Οπως και η αμυνα ειναι συνολικη δουλεια και οχι ατομικη. Εν τελει κατι καλο μπορει να βγει απο ολο αυτο. Ηταν ενα πολυ καλο μαθημα για να μετρησουμε τις δυναμεις μας απεναντι στα πραγματικα μεγαθηρια και ειδικα σε ενα τσουλου πλεον που οσο παει δυσκολευει ολο και πιο πολυ καθε χρονο. Γιατι κακα τα ψεματα σε πολυ κοσμο Ολυμπιακο ειχαν παρει τα μυαλα αερα. Και αν πραγματικα θελει να χτισει πανω στην φετινη αποδοση των ομιλων, θα πρεπει να κανει ουσιαστικες και μεγαλες κινησεις το καλοκαιρι. Ετσι στηνονται οι μεγαλες ομαδες και ειδικα με μετριο μπατζετ και οχι απο την μια μερα στην αλλη που θελουν να εδραιωθουν πραγματικα στην Ευρωπη και οχι να κανουν πορειες κομητες.. Ειμαστε ακομα πολυ πισω ολοι οι Ελληνες σε Ευρωπαικο επιπεδο στην μπαλα. Τλειωνοντας ενα μεγαλο μπραβο σε ολους οσους παραυρεθηκαν στο γηπεδο σημερα. Για αλλη μια φορα ο κοσμος μας ηταν φανταστικος. Δεν ξερω αν θα παρουμε το πρωταθλημα (προσωπικα εγω το εχω ξεγραμμενο εδω και πολυ καιρο και ουτε μπορουμε να ειμαστε αιωνιοι πρωταθλητες) αλλα για μενα το κυριο μελημα ειναι να χτιστει η ομαδα με γερες βασεις για το μελλον.
LIONOR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 (Κρίμα και είχαμε καλή ευκαιρία) Απορω που την ειδες εσυ την καλη ευκαιρια! Επειδη σε αφησανε στο 0-0 στο πρωτο παιχνιδι μηπως; Ή δεν ειδες οτι σε παιζανε για πλακα σημερα; Λετε οτι φανηκατε μετα τις αλλαγες που εγιναν. Δηλ οταν το σκορ ηταν 3-0. (Πήραμε τους 3 με Καλαμαριά, πάμε για το Double τώρα) Το λες σαν να τους πηρατε 'αξια'...
littlelouievegos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 (Κρίμα και είχαμε καλή ευκαιρία) Απορω που την ειδες εσυ την καλη ευκαιρια! Επειδη σε αφησανε στο 0-0 στο πρωτο παιχνιδι μηπως; Ή δεν ειδες οτι σε παιζανε για πλακα σημερα; Λετε οτι φανηκατε μετα τις αλλαγες που εγιναν. Δηλ οταν το σκορ ηταν 3-0. (Πήραμε τους 3 με Καλαμαριά, πάμε για το Double τώρα) Το λες σαν να τους πηρατε 'αξια'... Να τα δεχτω ολα οσα λες.. Αυτο που σου τονιζω ομως δειχνει προκαταληψη .. Ισως και πικρα γιατι ξερεις οτι αλλο πραγμα το Τσουλου και αλλο το Ουεφα..
Aρρωστος 7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Γιατί να μη παίζει ο κόσμος μπάλα ρε γμτ? 0-4 θα κερδίζαμε στο ημίχρονο. Το σημερινό ήταν ανεπανάληπτο.
izerman76 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Επειδή άκουσα δηλώσεις του Μώραλη για κάποιους οπαδούς του Ολυμπιακού που δεν τους επετράπει η είσοδος στο γήπεδο παρ'ότι είχαν εισιτήρια, γνωρίζετε αν θα κάνει και σε αυτό το παιχνίδι ένσταση ο Ολυμπιακός μήπως το πάρει στα χαρτιά; p.s. Όταν οι δικοί μας οπαδοί κάναν φασαρία και χαβαλέ στο γήπεδο μετά το 0-4 με τη Σεβίλλη, μας κράζατε anyway, εγω αν τρωω 4 στην εδρα μου δεν παιζει να πανηγυριζω παντως.... εγω ειχα μαθει εντος να μη χανω απο κανενα,απο ρεαλ μεχρι λιβερπουλ.. επομενως ναι αμα τρωω 4 θα τους κραξω.. αλλα ονειρα εχω εγω για την ομαδα μου και αλλα οι αεκτζηδες.... τι σημαινει αυτο δηλαδη?οτι ειναι ωραιο να τρως 4αρες μεσα στο γηπεδο σου και να χαιρεσαι? ειναι αναλογα τι βλεψεις και ονειρα εχεις για την ομαδα σου Τώρα έγινε ο υπέροχος λαός του θρύλου;
tzinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 η τσελσι ειναι τσελσι και δεν σταματησε ουτε στο 1 ουτε στο 2 ουτε στο 3. Μας πιεζε συνεχεια και επαιζε την μπαλα της. Οποτε μην λες μαλακιες οτι μας αφησανε στο 2ρο. Απλα ο ολυμπιακος ηταν πιο δραστηριος και με περισοτερες επιλογες στο κεντρο, η αρχικη 11δα δεν ειχε το παθος και την συγκεντρωση που ειχε σε αλλα παιχνιδια. στο 1το Εδωσε παραλογο χωρο στην τσελσι, μου θυμισε το εκτρωμα που κατεβασε ο λεμονης στα πρωτα παιχνιδια της σεζον με 3 αμυντικα χαφ πολυ πισω απο το κεντρο που δεν ξερανε να αλλαξουνε μπαλα στο μισο μετρο. Οταν πεζεις τοσω πισω εισαι καταδικασμενος, διοτι προκαλεις τους αλλους να σου επιτηθονται συνεχεια αφου δεν ανυσηχουν για την αμυνα τους. Η τσελσι ειχε ασφυκτικη πιεση ψηλα κσι εκανε πολυ γρηγορο παιχνιδι, αποτελεσμα μας εκανε γραβιερα. Το αντιδοτο για την ελειψη λου και γκαλετι, ηταν μπελουτσι και λεοναρντο αλλα ο λεμονης δεν τολμησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.