vlachaquito Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Εν τελει κατι καλο μπορει να βγει απο ολο αυτο. Ηταν ενα πολυ καλο μαθημα για να μετρησουμε τις δυναμεις μας απεναντι στα πραγματικα μεγαθηρια και ειδικα σε ενα τσουλου πλεον που οσο παει δυσκολευει ολο και πιο πολυ καθε χρονο. Γιατι κακα τα ψεματα σε πολυ κοσμο Ολυμπιακο ειχαν παρει τα μυαλα αερα.Και αν πραγματικα θελει να χτισει πανω στην φετινη αποδοση των ομιλων, θα πρεπει να κανει ουσιαστικες και μεγαλες κινησεις το καλοκαιρι. Ετσι στηνονται οι μεγαλες ομαδες και ειδικα με μετριο μπατζετ και οχι απο την μια μερα στην αλλη που θελουν να εδραιωθουν πραγματικα στην Ευρωπη και οχι να κανουν πορειες κομητες.. Ειμαστε ακομα πολυ πισω ολοι οι Ελληνες σε Ευρωπαικο επιπεδο στην μπαλα. Τλειωνοντας ενα μεγαλο μπραβο σε ολους οσους παραυρεθηκαν στο γηπεδο σημερα. Για αλλη μια φορα ο κοσμος μας ηταν φανταστικος. Δεν ξερω αν θα παρουμε το πρωταθλημα (προσωπικα εγω το εχω ξεγραμμενο εδω και πολυ καιρο και ουτε μπορουμε να ειμαστε αιωνιοι πρωταθλητες) αλλα για μενα το κυριο μελημα ειναι να χτιστει η ομαδα με γερες βασεις για το μελλον. Ολα πολυ σωστα.. και ειδικα το τελευταιο..
littlelouievegos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ελα ρε Τζινο μου θυμιζεις τωρα τον κλασσικο Ελληνα. Αν εβαζε αυτον αντι αυτου αν εκεινο αν η γιαγια μου ειχε @@ .. Πολυ σωστα ειπες οτι η Τσελσι δεν σταματησε στο 3-0. Και κανεις δεν ειπε οτι επειδη μπηκαν μετα το 3-0 υποτιματε η εμφανιση των Λεοναρτνο και ιδιαιτερα του Μπελουτσι. Αυτο που λεμε εγω και ο Αρρωστος ειναι οτι ΔΕΝ μπορεις να ξερεις πως θα επαιζε ο Λεοναρντο και ο Μπελουτσι απο την αρχη οταν το ματς ειναι στο 0-0 και η Τσελσι μαινομενη και τα ποδια πολυ βαρια. Αλλο πραγμα να μπανεις στο δευτερο και ειδικα στο 3-0 και αλλο να παιζεις απο την αρχη. Για μενα ειναι πολυ πιθανο και οι 2 να μην μπορουσαν να ειχαν βοηθησει στην αρχη. Και στο ξαναλεω οχι γιατι σταματησε η Τσελσι στο 3-0 απλα επειδη ειναι αλλο πραγμα να παιζεις απο την αρχη και αλλο αλλαγη. Ουτε περιμενα το σημερινο ματς για να μαθω ποιος ειναι ο Μπελουτσι και ποσο μπορει να βοηθησει την ομαδα στο μελλον. Αυτα μονο αδαεις που τον βλεπουν στο Ελληνικο πρωταθλημα με 2-3 εμφανισεις τα λενε και ειναι αμπαλοι..Απλα δεν πιστευω οτι ειναι ακομα δεμενος στην ομαδα και μπορει να βοηθησει ουσιαστικα.. Απο την αλλη οι ελλειψεις Γκαλλετι και Λουα ηταν καταδικαστικες και κριναν σε πολυ μεγαλο βαθμο την κακη εικονα της αναπτυξης μας. Γιατι ειναι παικτες κλειδια σε αυτη την ομαδα απο την αρχη της χρονιας και βασικοι και αναντικαταστατοι..
LIONOR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Να τα δεχτω ολα οσα λες.. Αυτο που σου τονιζω ομως δειχνει προκαταληψη ..Ισως και πικρα γιατι ξερεις οτι αλλο πραγμα το Τσουλου και αλλο το Ουεφα.. δεν ειναι προκαταληψη, ουτε πικρα... Μαλιστα ανοιξα την τηλεοραση απο το 1ο λεπτο να δω το παιχνιδι και ειπα μεσα μου, γιατι οχι να μην γινει το θαυμα. Αλλα απο το το 2ο σχεδον λεπτο του παιχνιδιου σου δινε μια αισθηση οτι δεν θα παει καλα. Τουλαχιστον αυτο μου φανηκε απο τα πρωτα λεπτα. Σαν 'ασχετος' που ειμαι απο ποδοσφαιρο ενα εχω να πω: οταν το μπατζετ των ελληνικων ομαδων ειναι πολυ μικροτερο απο αυτο των ευρωπαϊκων, μην περιμενετε πολλα πραγματα. Γιατι δηλ στο μπασκετ, ειναι αλλιως τα πραγματα; Γιατι πολυ απλα εκτος απο καλους ελληνες παικτες εχει πεσει και πολυ χρημα και ερχονται και πολυ καλοι ξενοι παικτες, κατι που δεν γινεται τοσο στο ποδοσφαιρο.
littlelouievegos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Lionor οταν μου λες οτι η εμφανιση του Καραισκακη ηταν καθαρα θεμα του οτι μας αφησε η Τσελσι αυτο δειχνει φιλε μου..Δεν μπορω να ξερω τις αποψεις σου. Αν ειδες δεν διαφωνησα στα αλλα που ειπες αλλα αυτο ειναι σχολιο εκτος πραγματικοτητας για πολλους λογους. Αλλο ματς αυτο του Καραισκακη και αλλο το σημερινο. Κατι το οποιο ξεραμε αλλωστε ολοι... Οπως και οι συγκρισεις με το μπασκετ - ποδοσφαριο ειναι περα για περα αστοχες. Αλλα μπατζετ αλλες καταστασεις.. Στο μπασκετ φτιαχνεις πολυ πιο ευκολα καλη ομαδα και το κυριοτερο με ΠΟΛΥ λιγοτερα λεφτα απο οτι στην μπαλα, που περα απο τα λεφτα θελεις και τρομακτικη οργανωση για να εδραιωθεις στην Ευρωπη.
EKTELESTES Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 (Κρίμα και είχαμε καλή ευκαιρία) Απορω που την ειδες εσυ την καλη ευκαιρια! Επειδη σε αφησανε στο 0-0 στο πρωτο παιχνιδι μηπως; Ή δεν ειδες οτι σε παιζανε για πλακα σημερα; Λετε οτι φανηκατε μετα τις αλλαγες που εγιναν. Δηλ οταν το σκορ ηταν 3-0. (Πήραμε τους 3 με Καλαμαριά, πάμε για το Double τώρα) Το λες σαν να τους πηρατε 'αξια'... Σοβαρέψου λίγο. Όχι και μας άφησαν στο 1ο παιχνίδι, θα μας τρελάνεις. Γαμάτα έπαιξε ο Ολυμπιακός στο 1ο, κιχ δε μπορούσαν να κάνουν. Μη μας τρελαίνεις τώρα επειδή έκανε 1 άσχημη βραδιά στην Ευρώπη. Κέρδισε ομάδες που αξίζουν όσο 5 Ολυμπιακοί και έπαιζε στα ίσια Τσέλσυ που έχει μαζέψει μια μίνι μικτή κόσμου. Όσο για τη Καλαμαριά δε λέω οτι τιμά τον Ολυμπιακό, αλλά με τα καραγκιοζιλίκια που έχω δει φέτος απο διαιτησίες-αποφάσεις ( μου αρέσει που φωνάζουν ακόμα και φέτος οι τσουκου-τσουκου μπολ βάζελοι - αν είναι δυνατόν ) ας πάρει και 1 απόφαση προς το μέρος του. Γιατί μπορεί να μην έχει παίξει μπάλα Ελλάδα, αλλά δε νομίζω να χουν παίξει και οι άλλοι διεκδικητές (!)
Critter Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Παιδια το παιχνιδι ητανε ξεγραμμενο ακριβως για τους λογους που ειχα πει και ειχαμε πει γενικως. Χωρις Γκαλετι Λουα Λουα δειξαμε και στην πραξη (γιατι πριν το ματσ το λεγαμε στη θεωρεια) οτι δεν μπορουσαμε να απειλησουμε....και οταν δεν μπορεις να απειλησεις, θα σου κανει η Τσελσι 30 επιθεσεις καλες, θα σου κανει 17 γιομες οπου δεν μπορει να τις αντιμετωπησεις και τις 17 χωρις ποτε να κανεις λαθος και τελειωσε. Και εν παση περιπτωση αποκλειστηκαμε απο την Τσελσι που ειναι στην 3αδα των υποψηφιων για την κατακτηση του κυπελου και εχει και 423 μυρια μπατζετ...Μην τα θελουμε και ολα δικα μας. Για το επιπεδο του Ελληνικου ποδοσφαιρου και για την πρωτη χρονια σοβαρης προσπαθειας που γινεται απο διοικηση κτλ ειναι παρα πολυ καλα τα αποτελεσματα που φεραμε και εκει που φτασαμε. Τέλος, εμένα πραγματικα συνεχιζει να μην με απασχολει το πρωταθλημα, αρκει να βγω τουλαχιστον δευτερος να παω τσου λου. Βεβαια για τη τιμη των οπλων φυσικα και θελω να το παρουμε αλλα δεν θα σκασω κιολας....και επειδη πλεον η διαφορα ειναι 1 βαθμος, συνεχιζω να λεω οτι ΑΝ ο ολυμπιακος παιξει απελευθερωμενα πλεον χωρις το τσουλου και κερδισει ολα τα ματς, τοτε κατα 95% θα παρει το πρωταθλημα μιας και θεωρω οτι δεν μπορει και οι 2 πρωτοι να κερδισουν ολα τα ματς....Ειδωμεν... Υ.Γ: Τουλαχιστον να παρουμε το κυπελο γιατι ειναι κριμα για αυτους τους παιχτες να μην παρουν τουλαχιστον μια κουπα....αν και εδω που τα λεμε να πανε να γ@μηθουνε τα τσογλανια που δεν παιζουν τιποτα στην Ελλαδα
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 HIGHLIGHTS ----------- # Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι η Τσέλσι αποφάσισε να δώσει ρεπό στον τερματοφύλακα Τσεχ. Επιλογή σοφότατη. . . . # Τα πρώτα 8 λεπτά ήταν κάτι μεταξύ σόου του Κόπερφιλντ και μπάλας. Εξαφανιζόταν η μπάλα και πετάγονταν λευκά περιστέρια και σερπαντίνες . . . # Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε για τον Ολυμπιακό με στατιστικό 0 (μηδέν) σουτ. Θύμισε έντονα Μουντιάλ 1994. Έχει όντως θέσει τις βάσεις! . . . # Με το ίδιο στατιστικό συνεχίστηκε και το πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου και έπειτα από το τρίτο μπαλάκι η Τσέλσι έβαλε "νεκρά" στο κιβώτιο ταχυτήτων. Αν σφυριζόταν σ' αυτό το σημείο η λήξη του παιχνιδιού θα ήταν βάλσαμο για όλους ανεξαιρέτως. . . . # Ο Τοροσίδης άλλαζε συνεχώς πλευρές και μου θύμισε μία μέθοδο για να πήξει το τυρί στη Μακεδονία. Είναι και άσπρος και κοκκινωπός, ίσως να έχει ελπιδοφόρο καριέρα στον τομέα της διαφήμισης. . . . # Στο πρώτο μέρος ο Τζόρτζεβιτς έτρεξε 3 δυνατά σπριντ, ήταν και τα μόνα που κατάφεραν να κάνουν τον Ολυμπιακό να περάσει το κέντρο. Ήξερε ότι του είχαν απομείνει άλλα 2 αλλά τελικά δεν τα ξόδεψε ούτε και στο δεύτερο ημίχρονο. Τα κράτησε για το πρωτάθλημα ή μπορεί να μην τα είχε μαζί του. . . . # Ο έρμος ο Λεμονής αμέσως μετά το πρώτο γκολ κανονικά θα έπρεπε να βγάλει όλη την ομάδα μπροστά! Αλλά εντάξει, γενικώς αστειεύομαι. . . . # Γενικά πολύ ευχαριστημένοι πρέπει να είναι οι βάζελοι για πολλούς λόγους ανάμεσα στους οποίους: -Πρώτον, ο Λεμονής έχει αποκτήσει άλλοθι και δεν θα απολυθεί -Δεύτερον, είδαν τον αιώνιο αντίπαλο ολόκληρες δεκαετίες πίσω. Αυτός τώρα θέτει τις βάσεις όπως και οι ίδιοι παραδέχονται (εδώ γελάμε αλλά τεσπα). Είναι ικανοποιημένοι και με την μετριότητα σε σημείο που να την θεωρούν άθλο, αυτό είναι το καλύτερο δυνατόν που μπορούν να καταφέρουν. Είμαι τυχερός που όταν θα πεθαίνω θα έχω ως ανάμνηση τόσο εξωφρενικές γιορτές, όπως εκείνη η ανοιξιάτικη βραδιά του 1996. Αλλά δεν είναι και η μόνη, γιατί έχω περάσει πολλές γιορτινές βραδιές. Μία ακόμη απόδειξη πως ο Θεός ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ!
alexzzz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 @Aigeas πρέπει να είσαι η ψυχή της παρέας, ε; χωρατατζή!!! Σοβαρά πάντως προσπάθησε να βελτιώσεις το χιούμορ σου. Ένα κάρο κρυόκωλα έγραψες.
vaso7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ελα ο κάθε στερημένος από ενα ποστ στο θέμα του γαύρου για να μας την πείτε! Και για την απόφαση κλάψτε λίγο ακόμα. Αφού ήταν αντικανονική η συμμετοχή εσείς τι θα κάνατε δηλαδή? Μου το παίζετε τώρα όλοι δήθεν, τα ίδια θα κάνατε και εσείς και μάλιστα η απόφαση θα είχε βγει και πολύ πιο γρήγορα. Οχι εμείς που περιμέναμε 1μήνα. Δεν ξενερώνουμε ποτε γιατί αποκλειστήκαμε από την Τσέλσι όχι από καμιά ομαδούλα! Α ρε να εμπαινε η σουτάρα του Μπελού. Η γκολάρα θα ήταν. Ο άνθρωπος ξέρει μπάλα, φαίνεται από χιλιόμετρα, απλά πρέπει να προσαρμοστεί και να του φύγει το άγχος.
littlelouievegos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Να σαι καλα ρε Αιγεα.. Συγκινηθηκα πραγματικα ο λογος σου μεστος και σοφος.. Ειδκα οταν περιμενεις απο μια ομαδα Ελληνικη να κοντραρει στα ισια την Τσελσι χωρις μαλιστα 2 παικτες κλειδια σημερα και να εχει και αναπτυξη.. Αλλωστε φημιζεσε χρονια για την αναπτυξη που ειχες εσυ στην Ευρωπη, εχεις ξεφυγει απο τα Ελληνικα δεδομενα χρονια τωρα.. Αα και για τα πολλα βραδια τα Ευρωπαικα (εδω γελαμε ασταματητα γιατο ποιος τρωει κουτοχορτο οτι ειναι ΕυρωΠΕΟΣ) ειδικα εκεινη η συνεχεια της ανοιξιατικης βραδιας στο ΟΑΚΑ με 80000 κοσμο μεσα ηταν οντως ολα τα λεφτα. Αξεχαστη και πραγματικα δειγμα των δυνατοτητων σας.. Τουλαχιστον εμεις λεμε οτι ΤΩΡΑ για πρωτη φορα εχουμε την ευκαιρια να στησουμε κατι καλο για το μελλον. Οχι να ξεπουλησουμε και ολας οπως καποιοι αλλοι οταν ειχαν την ευκαιρια να το κανουν. Κρατα λοιπον τις ευρωπαικες σου βραδιες (γελιο παλι αφθονο αναλογιζομενος τι ομαδες με ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠAΙΑ υπαρχουν στην Ευρωπη) και κοιτα μην γινει καμια μαλακια και πας για τριτη σαιζον στο μικρο το σαλονακι (ικανο σε εχω και ας εισαι πρωτος) και ασε μας εμας τους βλακες τους γαυρους, που δεν θεωρουμε εαυτους Ευρωπαιους.
EKTELESTES Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Το αστείο είναι οτι βγήκαν και οι Τεσέιρο να μιλήσουν τώρα Τι άλλο θα δούμε ρε
vaso7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ασε βρε τα παιδιά να χαρούν λίγο. Από Δευτέρα είχαν έτοιμα τα ποστ, άστους να τα χρησιμοποιήσουν! Μην πάει τόσος κόπος χαμένος!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Πράγματι είμαστε φίλαθλοι με πολύ υψηλές απαιτήσεις που παραμυθιάζονται σχετικά δύσκολα και γι' αυτό βασικό συστατικό της εξέδρας είναι η γκρίνια. Δηλαδή στ' αλήθεια και εμένα με πείραξε ο αποκλεισμός από την Ρέιντζερς, αλλά για τον λόγο ότι η Ρέιντζερς πλέον θεωρείται Ατρόμητος στις πράσινες τάξεις, όχι τώρα, από παλιά. Κάτι σαν την Σάλκε ένα πράγμα, ανεπίτρεπτο να παραχωρείς ισοπαλίες σε τέτοιες ομάδες. Βεβαίως αυτό που λέμε "καλή ευρωπαϊκή πορεία" στα βαζέλικα έχει μετάφραση "από τετράδα και πάνω". Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά.
alexzzz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Το αστείο είναι οτι βγήκαν και οι Τεσέιρο να μιλήσουν τώρα Τι άλλο θα δούμε ρε είσαι λάθος... καζούρα και χαβαλέ να κάνουν αλλά να πούνε τίποτα καλό, όχι μαλακίες για να λένε μόνο.
littlelouievegos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ε βεβαια πως να παραμυθιαστεις εσυ; Εχεις ευρωπαικο τροπαιο, πας καθε 1-2 χρονια στους 4-8 στο Τσουλου παιζοντας μπαλαρα και εχεις αξιοθαυμαστη ομαδα που επαιζε ακρως επιθετικα και ειχε ξεφυγει απο τα Ελληνικα δεδομενα.. Για αυτο εχεις απαιτησεις.. Ρε τι αλλο θα ακουσουμε ; Ρε την μεγαλυτερη παραμυθα εχετε φαει και τοσα χρονια και δεν το εχετε παρει χαμπαρι..Newsflash..Το να σαι ο καλυτερος εκπροσωπος της Ελλαδας φιλε μου δεν σε κανει και μεγαλη ευρωπαικη ομαδα αυτη ειναι η ειδοποοιος διαφορα και για αυτο θα μεινετε μια ζωη οπως ειστε.. Πληρως παραμυθιασμενοι δλδ.. Μας ακουνε και ομαδες σαν την Πορτο την Μπενφικα τον Αγιαξ κλπ κλπ και θα πεσει τπτ να μας πλακωσει.. Ακου εχω προσδοκιες.. Χαχαχαχ.. Ρεαλ μην σου πω κιολας.. Χαχαχαχ.. Να σαι καλα βραδιατικα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.