Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι σχόλιο να έχω ρε συ Κυριάκ' μ. Διαφωνούμε επί της ουσίας. Εσύ θεωρείς ότι κάνει καλή δουλειά ή ότι εν πάση περιπτώση μπορεί να κάνει και ότι οι Ευρωπαικές εμφανίσεις και η τεσσάρα τον δικαιώνουν κι εγώ πιστεύω και έχω πολύ σοβαρές ενδείξεις ότι δεν κάνει καλή δουλειά. Και όπως θα ξέρεις δεν είναι καινούργιο ότι θέλουν να τον διώξουν. Από την προετιμασία κι΄όλας είχε ξεκινήσει η ιστορία γιατί έφτανε στα αφτιά του Κόκκαλη ότι δεν γίνεται σοβαρή δουλειά. Και στην διάρκεια της σεζόν ο Κόκκαλης γι αυτό έδειχνε δυσαρεστημένος και έριχνε κι αυτός τις μπιχτές του, γιατί κάτι ξέρει κι αυτός παραπάνω. Ο Νικολακόπουλος στο φως έχει πετάξει άπειρες μπιχτές από την αρχή της σεζόν για τον χαβαλέ που γίνεται στην προπόνηση (μου τα λένε, δεν διαβάζω φως). Μα τι να λέμε τώρα ρε συ είναι μπάλα αυτή που παίζουμε φέτος στην Ελλάδα? Μέχρι και πέρισι καλύτερη μπάλα έβλεπες.

Ειδες οτι δεν καταλαβες τι εγραψα προηγουμενως;

Εγω δεν θεωρω τιποτα...ουτε οτι κανει καλη δουλεια ουτε οτι κανει κακη δουλεια.Αλλο λεω...οτι η ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ομαδας μας απο τη στιγμη που τον προσελαβε δεν οφειλει να τον αφησει να δουλεψει για τουλαχιστον 2 χρονια;

Ειναι δυνατον απο τη μια να μιλαμε για δημιουργια νεας ομαδας και μακροχρονο πλανο και απο την αλλη να σουταρουμε τον ανθρωπο που εχει φτιαξει αυτο το πλανο στην 1η του μολις χρονια επειδη εχασε το πρωταθλημα;

Και ναι μετραει και η Ευρωπαικη πορεια ρε φιλαρακι σε τελικη αναλυση...γιατι εχουν περασει 200 προπονητες απο τον Ολυμπιακο και κανενας δεν πετυχε τα οσα πετυχε ο Λεμονης στο Τσουλου στην ΠΡΩΤΗ του μολις χρονια!

Υ.Γ

Καλα αμα ακους τον Νικολακοπουλο και τον εμπιστευεσαι τοτε κλαφτα...μιλαμε για τον ανθρωπο που εκανε ρεπορταζ απο το σπιτι του γιατι του ρουφιανευανε μεσα απο τα αποδυτηρια το τι γινοτανε!

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ειδες οτι δεν καταλαβες τι εγραψα προηγουμενως;

Εγω δεν θεωρω τιποτα...ουτε οτι κανει καλη δουλεια ουτε οτι κανει κακη δουλεια.Αλλο λεω...οτι η ΔΙΟΙΚΗΣΗ της ομαδας μας απο τη στιγμη που τον προσελαβε δεν οφειλει να τον αφησει να δουλεψει για τουλαχιστον 2 χρονια;

Ειναι δυνατον απο τη μια να μιλαμε για δημιουργια νεας ομαδας και μακροχρονο πλανο και απο την αλλη να σουταρουμε τον ανθρωπο που εχει φτιαξει αυτο το πλανο στην 1η του μολις χρονια επειδη εχασε το πρωταθλημα;

Και ναι μετραει και η Ευρωπαικη πορεια ρε φιλαρακι σε τελικη αναλυση...γιατι εχουν περασει 200 προπονητες απο τον Ολυμπιακο και κανενας δεν πετυχε τα οσα πετυχε ο Λεμονης στο Τσουλου στην ΠΡΩΤΗ του μολις χρονια!

Υ.Γ

Καλα αμα ακους τον Νικολακοπουλο και τον εμπιστευεσαι τοτε κλαφτα...μιλαμε για τον ανθρωπο που εκανε ρεπορταζ απο το σπιτι του γιατι του ρουφιανευανε μεσα απο τα αποδυτηρια το τι γινοτανε!

Αυτό που σου κάνω bold είναι το λάθος που κάνεις. Δεν θέλει κανείς να τον διώξει γιατί μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα, αλλά γιατί υπάρχει δυσαρέσκεια για κάποια πράγματα εδώ και πολύ καιρό. Στην ουσία το ματς στην Βρέμη είναι που τον έσωσε. Μετράει η Ευρωπαική πορεία, σίγουρα, συναισθηματικά όμως. Γιατί η λογική λέει ότι αν είσαι καλός προπονητής τότε είσαι καλός προπονητής και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και οι παίκτες σε σέβονται και άμα λάχει σε φοβούνται και δεν την παίζουν ομαδικά στην προπόνηση και δεν παίζουν μπάλα όποτε γουστάρουν. Ο Νικολακοπουλος απλά ενισχύει αυτά που έχω ακούσει και από άλλες πηγές και αυτά που φαίνονται και στο γήπεδο. Κι εγώ σου λέω τον γουστάρω γιατί είναι δικός μας, αλλά ας του δώσουν άλλο πόστο, όπως έχουν δώσει στον Νινιάδη και στον Καραπιάλη και στον Μαυρομάτη και σε πολλούς άλλους που και αυτούς τους γουστάρω. :-)

Δημοσ.

Απόλυση του Λεμονή θα είναι πισωγύρισμα.Θα γυρίσουμε εκεί που ήμασταν πέρυσι το καλοκαίρι.Δεν λέω οτι ο Τάκης είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο αλλά τουλάχιστον σε αυτή την πρώτη του χρονιά με τα τόσα προβλήματα αν μη τι άλλο έδειξε οτι αξίζει της εμπιστοσύνης όλων.

Ο Μπάγεβιτς στην πρώτη του χρονιά είχε κάνει κάτι απίθανες γκέλες στο Καραισκάκη με την Καλαμάτα,την Παναχαική,τον Απόλλωνα Αθηνών.Είχε χάσει εκτός έδρας από τη Βέροια και από την αεκ με κάτω τα χέρια.Και φυσικά στην Ευρώπη είχε αποκλειστεί Σεπτέμβρη μήνα από τη Φερνετσβάρος.Ούτε μπορεί να πεί κανείς οτι είχαμε δεί καμιά μπάλα ιδιαίτερης ομορφιάς.Αυτά άρχισαν από την επόμενη χρονιά και κορυφώθηκαν την 3η χρονιά του Μπάγεβιτς.Από τη στιγμή λοιπόν που λένε οτι τον πιστεύουν (για αυτό δεν τον επέλεξαν????)πρέπει να τον αφήσουν να δουλέψει ένα ακόμα χρόνο.

Βέβαια αν δεν πάρει το πρωτάθλημα αποκλείται να τον κρατήσουν αλλά ελπίζω να γίνει καμιά έκπληξη.Βαρέθηκα τόσα χρόνια την ίδια ιστορία.

Δημοσ.
Απόλυση του Λεμονή θα είναι πισωγύρισμα.Θα γυρίσουμε εκεί που ήμασταν πέρυσι το καλοκαίρι.Δεν λέω οτι ο Τάκης είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο αλλά τουλάχιστον σε αυτή την πρώτη του χρονιά με τα τόσα προβλήματα αν μη τι άλλο έδειξε οτι αξίζει της εμπιστοσύνης όλων.

Ο Μπάγεβιτς στην πρώτη του χρονιά είχε κάνει κάτι απίθανες γκέλες στο Καραισκάκη με την Καλαμάτα,την Παναχαική,τον Απόλλωνα Αθηνών.Είχε χάσει εκτός έδρας από τη Βέροια και από την αεκ με κάτω τα χέρια.Και φυσικά στην Ευρώπη είχε αποκλειστεί Σεπτέμβρη μήνα από τη Φερνετσβάρος.Ούτε μπορεί να πεί κανείς οτι είχαμε δεί καμιά μπάλα ιδιαίτερης ομορφιάς.Αυτά άρχισαν από την επόμενη χρονιά και κορυφώθηκαν την 3η χρονιά του Μπάγεβιτς. Από τη στιγμή λοιπόν που λένε οτι τον πιστεύουν (για αυτό δεν τον επέλεξαν????)πρέπει να τον αφήσουν να δουλέψει ένα ακόμα χρόνο.

Βέβαια αν δεν πάρει το πρωτάθλημα αποκλείται να τον κρατήσουν αλλά ελπίζω να γίνει καμιά έκπληξη.Βαρέθηκα τόσα χρόνια την ίδια ιστορία.

Κάνεις λάθος. Από την πρώτη του χρονιά από τα φιλικά κι΄όλας (θυμάμαι χαραχτηριστικά ένα ματς με μία Πορτογαλέζικη) η ομάδα είχε μεταμορφωθεί και έβλεπες μπάλα. Και επαναλαμβάνω δεν τον πάω τον Μπάγεβιτς και δεν έχω καμία όρεξη να τον ξαναδώ στον Ολυμπιακό, σαν παράδειγμα ικανού προπονητή τον φέρνω. Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα να τον αλλάξουν το καλκαίρι κα ιόχι τώρα.

Δημοσ.
Κάνεις λάθος. Από την πρώτη του χρονιά από τα φιλικά κι΄όλας (θυμάμαι χαραχτηριστικά ένα ματς με μία Πορτογαλέζικη) η ομάδα είχε μεταμορφωθεί και έβλεπες μπάλα. Και επαναλαμβάνω δεν τον πάω τον Μπάγεβιτς και δεν έχω καμία όρεξη να τον ξαναδώ στον Ολυμπιακό, σαν παράδειγμα ικανού προπονητή τον φέρνω. Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα να τον αλλάξουν το καλκαίρι κα ιόχι τώρα.

Πώς να μην μεταμορφωθεί η ομάδα από τα χάλια που είχε την προηγούμενη χρονιά (95-96)?Χειρότερα δεν μπορούσε να πάει.Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι έπαιξε και σπουδαίο ποδόσφαιρο.Ξέρεις πόσα παιχνίδια είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός με 1 γκόλ διαφορά?Ούτε 1 ούτε 2 αλλά 11 παιχνίδια.Και όπως σου είπα είχε κάνει και 4 ισοπαλίες εντός έδρας με μικρές ομάδες.Η ομάδα τότε άρχισε να πάιζει κάπως καλά από το Φεβρουάριο και μετα.Τότε όμως δεν υπήρχαν ούτε ευρωπαικοί αγώνες ενώ είχαμε αποκλειστεί και από το Κύπελλο Ελλάδας με 2 ήττες από την αεκ.

Αν τα είχε κάνει αυτά ο Λεμονής θα τον είχανε απελάσει.Σίγουρα διαφορετικές απαιτήσεις είχες το 96 και διαφορετικές το 08 αλλά η κριτική που του γίνεται είναι υπερβολικά σκληρή.

Δημοσ.

Και οσο σκεφτομαι οτι το παλτο ο σολιντ εμεινε 1,5 χρονο, τοσο σκεφτομαι οτι οι τσαπατσουλια της διοικησης δεν εχει προηγουμενο...

Εντωμεταξυ θα ερθει καινουργιος προπονητης, και ολοι νομιζουν οτι θα ερθει ο μουρινιο!!

Αφου ξερουμε τι θα γινει, θα ερθει κανεις προπονητης αμφιβολου ικανοτητας, που εκανε καποτε μια καλη χρονια με την ομαδα του και μετα τον εφαγε η μαρμαγκα, θα τον παρουσιασουνε υπερπροπονητη, η ομαδα θα σερνεται μεχρι να την μαθει, αλλα φυσικα δεν θα φυγει γιατι ειναι ονομα (βλεπε φερερ) και στο τελος θα εχει γινει μια ωραια τρυπα στο νερο, και θα αναπωλουνε ολοι τον σιρ τακης....

Ιστορια μου, αμαρτια μου....

Δημοσ.
Και οσο σκεφτομαι οτι το παλτο ο σολιντ εμεινε 1,5 χρονο, τοσο σκεφτομαι οτι οι τσαπατσουλια της διοικησης δεν εχει προηγουμενο...

Εντωμεταξυ θα ερθει καινουργιος προπονητης, και ολοι νομιζουν οτι θα ερθει ο μουρινιο!!

Αφου ξερουμε τι θα γινει, θα ερθει κανεις προπονητης αμφιβολου ικανοτητας, που εκανε καποτε μια καλη χρονια με την ομαδα του και μετα τον εφαγε η μαρμαγκα, θα τον παρουσιασουνε υπερπροπονητη, η ομαδα θα σερνεται μεχρι να την μαθει, αλλα φυσικα δεν θα φυγει γιατι ειναι ονομα (βλεπε φερερ) και στο τελος θα εχει γινει μια ωραια τρυπα στο νερο, και θα αναπωλουνε ολοι τον σιρ τακης....

Ιστορια μου, αμαρτια μου....

Σωστός ο παίχτης !!!!

Οι προπονητές της εξέδρας έχουν νέα άποψη για άλλη μια φορά.

Βέβαια οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπ... Όλοι έχουν τουλάχιστον μία (όπως γράφει και κάποιο μέλος του insomnia στο signature).

Οι οποίες μάλιστα στενεύουν ή χαλαρώνουν μετά από κάθε ματς ανάλογα με το αποτέλεσμα.

Αυτή την εβδομάδα οι περισσότερες θα είναι σφιγμένες μετά την Τσέλσι.

Ή μήπως χαλαρές ?? :lol::lol:

Αν περάσουμε μπροστά την Κυριακή θα αρχίσουν πάλι να θριαμβολογούν όλοι και να μιλάνε για την ομαδάρα που φτιάχνεται.

Είπαμε, δυστυχώς τον Τάκη δεν τον λένε Λεμονουρίνιο ή Λεμονίτς για να έχει τον απαιτούμενο σεβασμό από όλους (άσχετη διοίκιση, άσχετους φιλάθλους-προπονητές της εξέδρας).

Αλλά όλα αυτά είναι καραγκιοζιλίκια , και γίνονται κουραστικά κάθε φορά.

Είμαστε πολύ κομπλεξικοί τελικά, και αυτό αντανακλάται και στο θέαμα που (δεν) βλέπουμε συνήθως...

Όποιος θεωρεί ότι είναι εύκολο να κλωτσάς το τόπι, να κοντράρεις, να κοντράρεσαι, να πηδάς, να τρέχεις 10+ χιλιόμετρα και να έχεις καθαρό μυαλό για 90 λεπτά, ας το δοκιμάσει.

Με τα οξυγόνα και τα ασθενοφόρα δίπλα όμως....

Δημοσ.

Για πείτε για τον Λεμονή... Τι θέλετε εσείς; Να μείνει ή να φύγει; Πάντως αν φύγει για να έρθει ξένος θα είναι μεγάλη κωλοτούμπα από μεριά Κόκκαλη.

Δημοσ.

αυτο που ξερω ειναι οτι η ομαδα δεν εχει παιξει θεαματικο ποδοσφαιρο και δεν εχει κανει ευκολες νικες ουτε με ανυπαρκτους αντιπαλους

αν εξαιρεσεις τους αγωνες με Οφη βερντερ και παο ολα τα αλλα ηταν με την ψυχη στο στομα και με αθλιοτατες εμφανισεις βλεπε καλαμαρια τριπολη κτλ

με τις τραγικοτερες ομαδες ολων των εποχων που εχουν οι αντιπαλοι παο αεκ παοκ επρεπε να ειχαμε καθαρισει το πρωταθλημα απο τον πρωτο γυρο

οσο για κωλοτουμπες ο Κοκ εχει κανει παρα πολλες στο θεμα του προπονητη

Μπαγεβιτς-Μπιγκον-Μπαγεβιτς-Κατανετς-Αλεφαντος-Σολιντ-Λεμονης

μια μας κανει ακομα και Ελληνας μια χρειαζομαστε μεγαλο ξενο για να παμε μπροστα

Δημοσ.
Ωραια βολεψου με τον Σεγκουρα για να χαιρεσαι οτι εχεις ξενο προπονητη...μεγαλο ονομα ο Ισπανος!

Ναι. Αφού τον ξέρουν όλοι στην πιάτσα με το ψευδώνυμο του... Δον Θλάθη!

Δημοσ.

Καλα μας παραμυθιασε το καλοκαιρι ο Κοκκαλης...εβαλε τον γιο του και τον Ιβιτς και ολοι πιστεψαμε οτι γλυτωσαμε απο αυτον και τις ψυχωσεις του και οτι θα γινουμε σοβαρη ομαδα.

Φευ ομως...βιτρινα του κερατα ηταν!Παπαλα ο Λεμονης γιατι λεει ετσι του καυλωσε του προεδρου!

Ας ασχοληθουμε με το μπασκετακι καλυτερα...εκει τουλαχιστον εχουμε εναν σοβαρο προεδρο.

Δημοσ.
Φευ ομως...βιτρινα του κερατα ηταν!Παπαλα ο Λεμονης γιατι λεει ετσι του καυλωσε του προεδρου!

Standard είναι;;; :shock:

γτπ

με κανένα Paulo Kambos μας βλέπω να ξεμένουμε :fear:

p.s. στην τελικη βαλτε τον Θεοδωρίδη ρε γμτ, να ησυχασουμε.

Δημοσ.
Παπαλα ο Λεμονης γιατι λεει ετσι του καυλωσε του προεδρου!

Εγώ γιατί δεν άκουσα τίποτα;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...