Gabriel Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Ο Κόκκαλης το παρα**μησε αυτή τη φορά.Τα έχει χάσει τελείως μου φαίνεται.Η αχαριστία είναι άσχημο πράγμα... Μακάρι να βγούμε 3οι να του γίνει μάθημα.
N1ghtW0lf Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 ο καρκινος εφυγε. Μαλλον εχουν μεινει μερικα καρκινοματα ομως. Αν φευγανε και αυτα, θα ηταν οκ. Στο καλο και στον αγυριστο, εκατσες 1,5 χρονο παραπανο. Εχετε κολησει ολοι στο οτι ειναι ελληνας και δικο μας παιδι και πρεπει να τον υποστηριξουμε. Ε λοιπον χεστηκαμε και αν ειναι ελληνας, δεν μπα να ναι και απο το αφγανισταν αρκει να ξερει την δουλεια του και να δειχνει ικανος. Το θεμα ειναι οτι τοσα χρονια ποτε δεν προσελκυσαμε εναν αξιολογο προπονητη που να κανει την διαφορα, οποτε με αυτο το σκεπτικο επρπεπε να συμβιβαστουμε στον τακι επειδη πιθανοτατα και ο επομενος να μην ειναι της προκοπης. Ε συγνωμη αλλα δεν ειναι και αυτο σωστο σκεπτικο. Ουτε ο λεμονης ειναι φεργκουσον που αμα τον αφησουμε 5 χρονια θα μεγαλουργησει, αυτο διοτι λετε οτι στην αγγλια τους αφηνουν και κανουν εργο. Αν δεν δειχνει δειγματα δουλειας σοβαρα και συνεχως ανωδικα, αν δεν σου εμπνεει εμπιστοσυνη, αν δεν παρασερνει τους παιχτες, αν δεν εχει κατι να τους μαθει δεν καταλαβαινο γιατι νομιζετε οτι αμα τον αφησουμε 5 χρονια θα δουμε βελτιωση. Με τον τακι ολο καποια δικαιολογια υπαρχει (το χορταρι, τα σορτσακια, νεα ομαδα, παλια ομαδα....) σορυ αλλα τις βαρεθηκα τις διακαιολογιες του. ελπιδα λοιπον οτι θα ερθει καποιος ικανος να αξιοποιησει το καλο ροστερ και τις προοπτικες που εχει η ομαδα. Μπορει και να μην γινει, μπορει και ο νεος να αποτυχει, αλλα αυτο δεν σημενει οτι δεν πρεπει να ψαξεις για κατι καλυτερο και οτι βγει. Sorry, no offense σε αυτα που θα πω. Εντελως φιλικα. Αποδεικνυεις ποσο γρηγορα ξεχνας, οτι με τον Λεμονη εκανες 2 εκτος εδρας νικες στο Τσου-Λου, περασες στην επομενη φαση και εισαι ακομα μεσα σε 2 στοχους. Δεν περιμενα τετοια αντιδραση απο τον Κοκκαλη στον Λεμονη, θεωρω πως ειναι εντελως λαθος κινηση η απολυση του την χρονικη στιγμη, αλλα παλι ο Κοκκαλης μας εχει συνυθισει στο να κανει μαλακιες κινησεις διαρκως. Τον Μπαγεβιτς τον εδιωξε ενω του πηρε νταμπλ, του Τζιοβανι δεν του ανανεωνε το συμβολαιο (γιατι αραγε? Ηταν ο καλυτερος παιχτης του Ολυμπιακου απο τη στιγμη που ειχε ερθει), του Ριβαλντο αργοτερα, του Σολιντ κτλ, αυτα μου ερχονται στο μυαλο τωρα.
Dude_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέσα σε 10 χρόνια ποιός ξένος προπονηταράς μας πήγε στους 16 ? Να δούμε ποιόν π@π@ρ@ πάλι θα φέρουν που μετά απο 8 μήνες θα τον διώξουν πάλι. Εγώ προσωπικά βαρεθηκά ολό τα ίδια και τα ίδια.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Ο Κόκκαλης το παρα**μησε αυτή τη φορά.Τα έχει χάσει τελείως μου φαίνεται.Η αχαριστία είναι άσχημο πράγμα...Μακάρι να βγούμε 3οι να του γίνει μάθημα. Δεν ειναι μονο αχαριστος ειναι και ηλιθιος! Τον διωχνεις 6 αγωνιστικες πριν το τελος του πρωταθληματος και ενω εισαι ζωντανος και για τους 2 τιτλους(πρωταθλημα και κυπελλο) και βαζεις τον βοηθο του προπονητη! Αμα χασεις και τους 2 τιτλους μετα τι θα λες;Οτι εφταιγε ο προπονητης; Και για το πιο γελοιο του πραγματος στη περιπτωση που τερματισουμε ειτε 2οι ειτε 3οι εχουμε πλει οφ...αλλα 10 παιχνιδια δηλαδη! Συνολο 16 ματσακια με τον Σεγκουρα για προπονητη!!! Και εχεις τον tzino και τον καθε tzino να πανηγυριζουν σαν μικρα παιδια γιατι εφυγε ο...καρκινος!
adi32 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 εγω δεν τον ηθελα απο την πρωτη μερα δε νομιζω οτι με λυσεις κυρ κωστα κυρ γιαννη κυρ τακη μπορει να δουλεψει σοβαρα μεγαλη ομαδα ουτε μπορουν μεγαλοι ποδοσφαιριστες να συνεργαστουν με τετοιους προπονητες ειναι σαν να βαλουν εναν 25αρη να παιξει μπαλλα στο νηπιαγωγειο και να εχει προπονητη ενα 5χρονο απλα δεν ξερω αν θα ειναι καλο να εφευγε τωρα ή στο τελος αυτο θα το δειξει αν θα παρουμε το νταμπλ η οχι αυτο που πρεπει να ξερει ο κ Κοκκαλης ειναι οτι να μην κανει συνεχεια κωλοτουμπες η παιρνουμε μεγαλο ξενο προπονητη και του δινουμε οτι θελει η παιρνουμε λυσεις αλεφαντου μαντζουρα και λεμονη και αυτο που πρεπει να ξερει ο καθε προπονητης ειναι να εχει τα @@ να βγαινει και να λεει εγω ζητησα αυτους και δε μου τους πηρατε και οχι να λεει ειμαστε πληρεις ουτε φταιει το χορταρι ουτε η κουραση
Critter Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 tzino, δεν μπαινω στη διαδικασια να δουμε αν ηταν καλος ή κακος ο Λεμονης....Το μονο που θα πω ειναι το εξης: Δεν διωχνεις κανεναν προπονητη 6 αγωνιστικες πριν απο το τελος όταν ολη τη χρονια οι παικτες παιζουμε αυτον. Και ποιον αφησανε? Τον Mr. 32 Τραυματισμοι περισυ στην ΑΕΚ....Τον Mr. Jordan δηλαδη. Αυτο που λες σχετικα με το ποιον προπονητη θα φερει, προφανως εχει να κανει με το καλοκαιρι...Τωρα ομως τι γινεται? Ειναι δηλαδη σαν να παραιτηθηκαν απο το πρωταθλημα....Ας μας πουν αμα ειναι οτι οι φιλοι μας οι βαζελοι γιορταζουν 100 χρονια και θελουμε να τους κανουμε δωρακι...οχι ομως και ετσι.
thodoras Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Και για το πιο γελοιο του πραγματος στη περιπτωση που τερματισουμε ειτε 2οι ειτε 3οι εχουμε πλει οφ...αλλα 10 παιχνιδια δηλαδη! Συνολο 16 ματσακια με τον Σεγκουρα για προπονητη!!! πλει οφ??? Χανω κατι εδω??? :rolleyes:
alexzzz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 πλει οφ??? Χανω κατι εδω??? :rolleyes: χαβαλέ κάνεις ή όντως δεν ξέρεις ότι από φέτος υπάρχουν πλέι οφ;
thodoras Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 χαβαλέ κάνεις ή όντως δεν ξέρεις ότι από φέτος υπάρχουν πλέι οφ; Οχι φιλε μου,σοβαρα..Κατι ειχε παρει το αυτι μου αλλα δεν ειχα δωσει βαση..Λοιπον τι παιζει ακριβως??
tzinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Sorry, no offense σε αυτα που θα πω.Εντελως φιλικα. Αποδεικνυεις ποσο γρηγορα ξεχνας, οτι με τον Λεμονη εκανες 2 εκτος εδρας νικες στο Τσου-Λου, περασες στην επομενη φαση και εισαι ακομα μεσα σε 2 στοχους. Δεν περιμενα τετοια αντιδραση απο τον Κοκκαλη στον Λεμονη, θεωρω πως ειναι εντελως λαθος κινηση η απολυση του την χρονικη στιγμη, αλλα παλι ο Κοκκαλης μας εχει συνυθισει στο να κανει μαλακιες κινησεις διαρκως. Τον Μπαγεβιτς τον εδιωξε ενω του πηρε νταμπλ, του Τζιοβανι δεν του ανανεωνε το συμβολαιο (γιατι αραγε? Ηταν ο καλυτερος παιχτης του Ολυμπιακου απο τη στιγμη που ειχε ερθει), του Ριβαλντο αργοτερα, του Σολιντ κτλ, αυτα μου ερχονται στο μυαλο τωρα. Φιλε μου no offence taken. Τα πραγματα ειναι πολυ απλα, οσοι τον υποστηριζετε προφανος εχετε δει τοσα πολλα που σας κανουν να αισιοδοξειτε για ενα λαμπρο μελλον με τον λεμονη στον παγκο. Τωρα βεβαια αυτο συνηθος εκφραζεται ως εξης " ναι ξερουμε οτι ο τακις δεν ειναι κανας προπονηταρας αλλα ειναι ελληνας και εκανε 2 διπλα και αμα τον στηριξουμε επ αοριστον μπορει να εξελιχθει σε φεργκιουσον"!! Εγω προσοπικα οταν τα βαζο κατο εχω δει πολλα περισοτερα αρνητικα στο θεμα λεμονη και δεν μου φτανουν δυο διπλα και ενα περασμα ομιλου (δεν πηραμε δα και το τσου λου) για να ειμαι υπερ του. Οποιος θελει το δεχεται, οποιος θελει οχι. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ το πρωταθλημα με τα φετινα μας χαλια, χεστηκα. Εχω δει τον ολυμπιακο 24 αγωνιστηκες και τον χαρηκα στις 3-4!!!! Μηπως τελικα ειστε εσεις ποι παραλογοι?? βλεπω βαζετε το πρωταθλημα πανω απο ολα, πανο και απο την σωστη λετουργια της ομαδας. Αλλα βεβαια οταν ο λεμονης σε καθε δηλωση φροντιζει να τονιζει οτι ολα πανε βαση σχεδιου, ολα ειναι καλα, θα κανουμε θα δειξουμε...κτλπ εμ ναι τοτε σας εχει πεισει και εσας οτι κανει καλη δουλεια. Γιατι πρεπει να το θυμιζει συνεχεια δεν εχω καταλαβει. Εξυμνουσε ο μαγκας την δουλεια του και ελεγε οτι δεν εχουμε τραυματισμους και απο τοτε μετραμε 25! Και μετα μας λεει οτι αυτα συμβαινουν και στην μπαρτσα! Σε καθε δηλωση μας θυμιζει οτι γινεται σωστη δουλεια, ασε ρε φιλε να το κρινουν αλλοι. Οσο γελοια και ακραια σας φαινεται πιθανον η μη υποστηριξη του τακι, αλλο τοσο αδιανοητο μου ειναι οτι υπαρχουν ατομα που ακομα επιμενουν σε αυτον. Λετε ο κοκαλης να μην ξερει οτι ρισκαρει πολυ με την διωξη του λεμονη σε αυτο το σημειο?? Μηηηπππωωςςς υπαρχει και η πιθανοτητα αυτος και πολλοι αλλοι να εχουν δει τα αρνητικα της δουλειας του και να ειπαν δεν παει αλλο? Α οχι το κανει για να φανει μαγκας. και τελος ειχα πει και πιο πριν οτι επρεπε να τον αφησουν να τελειωσει την σεζον. Χαιρομαι που εφυγε αλλα δεν ειναι σωστη χρονικη στιγμη. Αλλα για να φτασουν σε αυτο το σημειο προφανως υπαρχουν και πραγματα που δεν γνωριζουμε.
balux13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Ο 2ος θα παιζει με τον 5ο Ο 3ος με τον 4ο Ο Μεγαλος τελικος θα στελνει τον νικητη Champions League & τον χαμενο Uefa O Μικρος τελικος θα στελνει τον νικητη Uefa και τον χαμενο Ιντερτοτο.
alexzzz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Οχι φιλε μου,σοβαρα..Κατι ειχε παρει το αυτι μου αλλα δεν ειχα δωσει βαση..Λοιπον τι παιζει ακριβως?? από τον 2ρο μέχρι τον 5το παίζουν πλαι οφ για την 1 θέση του ΤσουΛου και τις θέσεις του ΟΥΕΦΑ.
balux13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 από τον 2ρο μέχρι τον 5το παίζουν πλαι οφ για την 1 θέση του ΤσουΛου και τις θέσεις του ΟΥΕΦΑ. Οι αγωνες ειναι διπλοι οχι στυλ μπασκετ 3 νικες κτλ
slipknot Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μπράβο μαλάκες,τώρα που τον φάγατε πριν το τέλος του να δούμε τι θα γίνει...
liakos18 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 αν ακουσα καλα ....gay gay ο ποπος σου να καει ηταν αυτο που λεγανε στις εξεδρες? Gays! Gays! All of you are gays! φωνάζαμε! Κι αυτό γιατί καμιά 100αριά άτομα δίπλα μας φώναζαν Panathinaikos!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.