Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το αν πας ή δεν πας κάποιον είναι σε άμεση συνάρτηση με την αντίληψή σου για το καλό της ομάδας. Ο Ολυμπιακός έχει καταντήσει το κουκλοθέατρο ενός ξεμωραμένου επιχειρηματία για να ανεβάζει κάθε τρεις και λίγο το δικό του θέατρο του παραλόγου. Ποιο καλό προκύπτει αυτή τη στιγμή από την απομάκρυνση του προπονητή και ποιο μπράβο να δώσω σε έναν νοητικά ευνουχισμένο κουμανταδόρο που έχει φέρει ως τώρα 2 ποδοσφαιρικούς τεχνικούς για δεύτερη φορά και τους διώχνει όντας πετυχημένοι.

Το αν μένει ή φεύγει και πως ο Λεμονής κι ο κάθε Λεμονής, έχει μεάλη συνάφεια με την αρρώστεια που λέγεται Σωκράτης.

Εγώ πιστεύω ότι δεν τίθεται θέμα για το αν ο Κόκκαλης έχει συνολικά θετική παρουσία στον Ολυμπιακό ή όχι. Για το ποιόν του ή τις μεθόδους του ή τις προθέσεις του σηκώνει αρκετή κουβέντα αλλά αυτό σου ξαναλέω είναι άλλο θέμα.

p.s. Από τις τέσσερις περιπτώσεις απολύσεων του Μπάγεβιτς και του Λεμονή που αναφέρεις εγώ θεωρούσα πετυχημένο προπονητή και διαφωνούσα με την απόλυση του μόνο τον Ντούσκο την πρώτη φορά. Και σε αυτή την περίπτωση από όσο ξέρω τον έφαγε ο γιόκας του.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ πιστεύω ότι δεν τίθεται θέμα για το αν ο Κόκκαλης έχει συνολικά θετική παρουσία στον Ολυμπιακό ή όχι. Για το ποιόν του ή τις μεθόδους του ή τις προθέσεις του σηκώνει αρκετή κουβέντα αλλά αυτό σου ξαναλέω είναι άλλο θέμα.

p.s. Από τις τέσσερις περιπτώσεις απολύσεων του Μπάγεβιτς και του Λεμονή που αναφέρεις εγώ θεωρούσα πετυχημένο προπονητή και διαφωνούσα με την απόλυση του μόνο τον Ντούσκο την πρώτη φορά. Και σε αυτή την περίπτωση από όσο ξέρω τον έφαγε ο γιόκας του.

Σορρυ ε? Αλλα γιατι μονο την πρωτη? Αν θυμαμαι καλα την 2η σου πηρε κατευθειαν νταμπλ με το που ηρθε, και μολις ηρθε η ωρα για νεο συμβολαιο, ο Κοκκαλης την ειχε κατι λαμογιο αδειαζοντας τον χωρις δευτερη σκεψη λες και ηταν αποτυχημενος.

Μονο που ο Κοκκαλης ξεχναει πως ο Μπαγεβιτς τον εκανε μαγκα.

Δημοσ.
Σορρυ ε? Αλλα γιατι μονο την πρωτη? Αν θυμαμαι καλα την 2η σου πηρε κατευθειαν νταμπλ με το που ηρθε, και μολις ηρθε η ωρα για νεο συμβολαιο, ο Κοκκαλης την ειχε κατι λαμογιο αδειαζοντας τον χωρις δευτερη σκεψη λες και ηταν αποτυχημενος.

Εκείνη η χρονιά (2005) είχε καταπληκτικές ομοιότητες με την φετινή.Στην ευρώπη ο Ολυμπιακός είχε σοβαρή παρουσία και αποκλέιστηκε στην ισοβαθμία από την μετέπειτα πρωταθλήτρια ευρώπης.Συνέχισε στο ουεφα πέρασε ένα γύρο με 2 νίκες και αποκλειστηκε από τη Νιούκαστλ.

Στην Ελλάδα όμως η ομάδα αγκομαχούσε.Έχασε από Εργοτέλη,έκανε πολλά στραβοπατήματα όπως φέτος και δεν έπαιζε καλή μπάλα.Ενώ είχε διαφορά 7 πόντων πήρε τελικά το πρωτάθλημα χάρις σε 2 γκέλες του παο.

Απλά τότε έκανε υπομονή μέχρι να τελειώσει η χρονιά κάτι που δεν συνέβη φέτος.

Όσο για το ποιός έκανε μάγκα ποιόν είναι μεγάλη συζήτηση.Γιατί ο Μπάγεβιτς δούλεψε και στην υπό διάλυση αεκ και δεν έγινε μάγκας.Δούλεψε στον παοκ και πάλι δεν έγινε μάγκας.Και φέτος στον αρη δεν βλέπω να κάνει κάτι το εξαιρετικό.Και οι δύο συνέβαλαν ωστε να πετύχουν έναι κοινό στόχο.

Δημοσ.
Λέτε να σκάσει μύτη και ο Σάββας σιγά σιγά;

Σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή. Βγήκε από το καβούκι του και άρχισε...

Δημοσ.

Η κατάσταση είναι τραγική..η νοοτροπία πολλών -νέων- ανθρώπων αν είναι νέοι είναι στο απόγειο της παρακμής τους..ο Κόκκαλης μπορεί να έδωσε αρκετά στον Ολυμπιακό αλλά δεν το έκανε αφιλοκερδώς..και δεν θα το έκανε αν δεν είχε μεγάλα συμφέροντα απο όλη την ιστορία..οπότε δεν θεωρώ οτι έκανε στον Ολυμπιακό καμία χάρη..αντίθετα ο Ολυμπιακός του έκνε τεράστια χάρη..πραγματικά θέλω να πάει όσο πιο χάλια γίνεται στα εναπομείναντα ματς για να πονέσει οχι ηθικά και μπούρδες αλλά οικονομικά..και όσοι συνεχίσουν και πηγαίνουν στο γήπεδο κάνοντας του το χατήρι είναι κουτοί και ελαφρόμυαλοι όπως εκείνοι που πάνε και ψηφίζουν αυτούς που τους μαστιγώνουν στην δουλειά τους στην συνέχεια..

tzino πρέπει να ξέρει πόλύ ελάχιστη μπάλα..δεν εξηγείται αλλιώς..κρίμα που αυτοαποκαλείσαι φίλαθλος του Ολυμπιακού..ντρέπομαι και μόνο που βλέπω και ακούω τέτοιες απόψεις σαν τις δικές σου αλλά τις δέχομαι..όσο η κατάσταση είναι ζούγκλα καλύτερα να ασχολούμαι με το σερφινγκ..πιο υγιές είναι..καλημέρα σας..

Δημοσ.

παιδια ο κοκκαλης ειναι επιχειρηματιας και εχει παψει να τον απασχολει ο ολυμπιακος σαν συναισθημα,εκανε λοιπον αυτο που θα εκανε καθε επιχειρηματιας που δεν παει καλα το μαγαζι του.εδιωξε τον μανατζερ και τα εψαλε στους υπαλληλους του.τωρα αν θα του βγει σε καλο αυτο,εγω νομιζω πως οχι αλλα ελπιζω να βγω ψευτης.

Δημοσ.
Ο Σεγκουρα λεει θα το παει το θεμα για 4-3-3.... Κατι απο Σολιντ μου θυμιζει αυτο...

Ποιός Σόλιντ?Την ομάδα του Λεμονή θα κατεβάσει ο Σεγκούρας.

Λεντέσμα-Στολτίδης-Μπελούσι στο κέντρο και Σίσιτς (:shock:) -Κόβα-Τζόλε επίθεση.

Δημοσ.

Γιατί τότε ο Μπάγεβιτς τσακωνόταν από το πρωί μέχρι το βράδυ με όλο τον κόσμο και έκανε καψόνια σε όποιον τον κοίταζε στραβά ενώ φήμες έλεγαν ότι αν δεν ήξερες Σέρβικα απαγορευόταν να δουλέψεις στο Ρέντη. Και βασικά δεν θα με ενοχλούσαν όλα αυτά αν έβλεπα και καμιά μπάλα, αλλά με τέτιοο κλήμα που υπήρχε τι μπάλα να δεις.

Δημοσ.

Σεγκουρα δεν νομιζω οτι μου λεει κατι για προπονητης του Ολυμπιακου οπως και ο Κωστενογλου για προπονητης της ΑΕΚ...

Δημοσ.

Εχει πολυ πλακα να διαβαζεις τις συζητησεις εδω μεσα και το ποσο ευκολα παραμυθιαζονται καποιοι απο τις μεγαλοστομιες του Παππα.

Μπορειτε να μου πειτε ΜΙΑ φορα που τηρησε τις υποσχεσεις του σε οτι αφορα τον προπονητη;Τον οποιονδηποτε προπονητη!

Και παρολαυτα εσεις τωρα πιστευετε οτι θα ερθει ο Λιπι ή ο Φλορες ή ο Βαλβερντε!Κουνια που σας κουναγε!

Να παρακαλατε να μην παρουμε το νταμπλ οπως ειπε και ο Αρρωστος γιατι εχετε να φατε Σεγκουρα στη μαπα και θα λετε και ευχαριστω.

Φετος δημιουργηθηκε ενας κορμος και ενα πλανο ανανεωσης που στην Ευρωπη απεδωσε πολυ καλα και στην Ελλαδα οχι τοσο.

Του χρονου ξεκιναμε ΠΑΛΙ απο το μηδεν...νεος προπονητης σημαινει νεα συστηματα,νεα προσωπα και νεος τροπος παιχνιδιου με αμφιβολα αποτελεσματα.

Υ.Γ

Αμα κατεβαζε ο Λεμονης συστημα 4-3-3 με Τζολε και Σισιτς στα ακρα δηλαδη συστημα 4-3-1 θα τον ειχατε σταυρωσει "καποιοι"!Τωρα που ειναι ο Καγκουρα μοκο!

Δημοσ.

ελα ρε παιδια τωρα ειναι απλα τα πραγματα

με Ματζουρες Κωστενογλου Λεμονηδες Αναστασιαδηδες

δεν κανεις τιποτα σοβαρο

αυτοι ειναι για πασαλειματακια και να γλυφουν τους προεδρους

αν ηταν ετσι ο Παυλαρας δεν θα ειχε τον Ομπραντοβιτς θα ειχε το Γκεκο και τον Κοκκολάκη

αν θες να κανεις κατι καλο φερνεις ενα επιτελειο ξενων προπονητων γυμναστων οι οποιοι να ειναι επιστημονικα καταρτισμενοι και να τους παρεις και τους παικτες που θελουν

οταν βλεπεις οτι το πρωταθλημα εχει κενο 10 ημερων και λεει ειναι κουρασμενοι οι παικτες και δεν μπορουν να βγαλουν 2 παιχνιδια τι να πεις

ή οταν σου λεει ηταν ψηλο το χορταρι

ή οταν οι παικτες δεν ελεγχονται απο πουθενα και ξημεροβραδιαζονται στα μπουζουκια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...