Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι ρε πούστη μου, αυτός ο Διαμαντίδης πρέπει να είναι τρελλά κωλόφαρδος. Για να σκεφτείς, το κάνει συνέχεια... :rolleyes:

Είπα και γώ δε θα επέμβει το "ανωτέρου επιπέδου ον" να μας βάλει στη θέση μας?

50 φορές να βαρέσει δύσκολο να το βάλει πάνω από πέντε,άρα μιλάμε για τύχη,λέγε ό,τι γουστάρεις.

Όπως και να έχει πάλι το ίδιο αποτέλεσμα θέλουν οι ακατανόμαστοι.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η αμπαλοσύνη βαράει ταβάνι.

Έχεις μετρήσει πόσα έχει βάλει πάνω στη λήξη του χρόνου; Πόσα παιχνίδια του Διαμαντίδη σε Εθνική και Παναθηναϊκό έχεις δει;

Δημοσ.
Η αμπαλοσύνη βαράει ταβάνι.

Έχεις μετρήσει πόσα έχει βάλει πάνω στη λήξη του χρόνου; Πόσα παιχνίδια του Διαμαντίδη σε Εθνική και Παναθηναϊκό έχεις δει;

Εσύ είσαι ο σχετικός της παρέας που περιμέναμε να μας βάλει στη θέση μας δηλαδή ?

Έχω δεί πολλά παιχνίδια ,το έχει κάνει και με την εθνική (buzzer beaters πίσω από τη σέντρα δε θυμάμαι βέβαια),όμως ακόμα και ο Λεμπρόν Τζέιμς να το έκανε επανειλλημένως θα το θεωρούσα τύχη, ΟΚ "Ειδικέ"?

Η δική σου αμπάλοσύνη δυστυχώς δεν έχει ταβάνι κάν.

Δημοσ.

Ρε παιδες ημαρτον και ελεος..δηλαδη τι θελετε να πειτε οτι τα εχει δουλεψει στη προπονηση αυτα τα σουτ;

Και ικανοτητα ειναι βεβαια αλλα σιγουρα και τυχη!

Δημοσ.

Όχι, δε νομίζω ότι είναι δουλεμένα(αν και με δεδομένο ότι πρόκειται για training-freak δε θα μου έκανε εντύπωση).

Αλλά με δεδομένο ότι ΠΑΝΤΑ, μα ΠΑΝΤΑ προσπαθεί να τραβάει κάθε ευκαιρία από τα μαλλιά, δεν πρόκειται για τύχη αλλά απλη στατιστική. ΑΝ σουτάρεις 45% τρίποντα, και σε κάθε σχεδόν αγώνα κάνεις μια τραβηγμένη προσπάθεια(αντί να λουφάξεις επειδή φοβάσαι μη χαλάσεις το ποσοστό σου), ε κάποιες θα μπουν!

Ο ευκαιριακός θεατής(εξ ου και το σχόλιο μου, αν και αναγνωρίζω ότι μάλλον υπεραντέδρασα) θα πει "κωλόφαρδος". Αυτός που δεν έχει χάσει αγώνα θα πει: "χμ, πάλι έκανε κάτι εκπληκτικό". Παρεμπιπτόντως, έχει βάλει buzzer beater και πίσω από τη σέντρα σε αγώνα Εθνικής.

Φέτος, πρόχειρα μόνο από τη μνήμη μου θυμάμαι 4-5 καλάθια με πάρα πολύ δύσκολες προοπτικές σε τελείωμα δεκαλέπτων. Ε, δεν είναι όλα τύχη ρε παιδιά....

Δημοσ.
Δηλαδη τωρα που τον εδιωξε και εβαλε τον Καγκουρα στη θεση του μπηκαν οι βασεις για την επομενη χρονια;:P

Προφανώς ειρωνευόμουνα αυτούς που έχουν την άποψη που έκανα κουότ.

Εγώ είμαι της άποψης ότι ο Λεμονής έπρεπε να μείνει σίγουρα 1-2 χρόνια ακόμα.

Ασφαλώς και εκτίμησα τη στάση του τη φετινή σεζόν.

Άλλο αν το καλοκαίρι φρίκαρα στη σκέψη ότι πάμε με Τάκη στη νέα αυτή προσπάθεια.

Στην πορεία του έβγαλα το καπέλο.

Αλλά μάλλον πλάκα κάνεις,ε?

:o

Δημοσ.

Όσο για το άλλο, δεν έχω καταλάβει για τί ακριβώς μιλάτε. Αλλά στο γυμνάσιο μια μέρα σούταρα από το κέντρο, με πλάτη στο καλάθι και με τη μέθοδο του "χύνω τα νερά".

Ε, λοιπόν, τα περισσότερα πήγαιναν στεφάνι ή ταμπλό και αν και δε θυμάμαι πόσα σούτ είχα ρίξει -βαρέσει αν θέλετε- συνολικά είχα βάλει 3(τρία) nothing but net.

Σας διαβεβαιώ ότι δεν έχει να κάνει καθόλου με τύχη. Just pure skill.

Περιττό να σας πω ότι ήμουν ο πρώτος μάγκας στο σχολείο τις επόμενες μέρες.

Τώρα που το σκέφτομαι, την ίδια εκείνη μέρα είχαμε χαμουρευτεί με μια συμμαθήτριά μου σε ένα πάρτυ later that evening.

Γλωσσόφιλα, χούφτωμα πάνω από τη μπλούζα:X κι έτσι

Αυτή μάλιστα, θα ήταν μια ωραία "Μέρα της Μαρμότας" για μένα :ρ

Δημοσ.
Αυτή μάλιστα, θα ήταν μια ωραία "Μέρα της Μαρμότας" για μένα :ρ
Βαλε με στο ονειρο μωρε αδερφε, ακομα και κομπαρσο αμα γουσταρεις, γιατι ολα πανε στραβα ωρε :-D
Δημοσ.

iiiioicx2.png

Άρχισαν τα όργανα σιγά σιγά από τον αντικειμενικό Πρωταθλητή.

Βρήκαμε τον καινούριο Μουρίνιο,Σάαφ,Μαντσίνι και πάει λέγοντας.Μόνη μας ελπίδα είναι να πάρει ο παο το πρωτάθλημα....

Δημοσ.
iiiioicx2.png

Άρχισαν τα όργανα σιγά σιγά από τον αντικειμενικό Πρωταθλητή.

Βρήκαμε τον καινούριο Μουρίνιο,Σάαφ,Μαντσίνι και πάει λέγοντας.Μόνη μας ελπίδα είναι να πάρει ο παο το πρωτάθλημα....

Αυτό πήγα να γράψω και εγώ.. Θα φάμε δυο τρεις και ΚΑΛΑ χυλόπιτες απο Λιπι, Μουρινιο, Ραικαρντ και σερ Αλεξ και ως εκ θαύματος ο Σεγκουρα που στάνταρ θα σηκώσει το κυπελλάκι θα μείνει ως η μόνη λογική λύση.. Ξέρει την ομάδα, τον λατρεύουν οι παίκτες , παίρνει λίγα λεφτά και συμφέρει

Δημοσ.

Αυτό το σημερινό ποιος θα το έλεγε?Οτι κρισιμος παικτης του αγώνα θα ταν ο Σισιτς!Παντως ειναι το παλικαρι πολύ αγχωμένο(αυτό που εκανε όταν εφτασε μπροστα στο τέρμα και αντι να σουταρει έδωσε πάσα ήταν όλα τα λεφτα και δείγμα αυτού που λέω)!

Τέσπα δεν μου άρεσε ο Ολυμπιακός(ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και μετα το γκολ) και θέλω να μάθω από αυτούς που πήγαν γήπεδο αν ακούστηκε τίποτα για τον Τακη!

p.s. Αυτός ο Λεοναρντο με εντυπωσίασε και σήμερα και αν βελτιώσει λίγο την ταχύτητα της σέντρας του(την κανει ποιο κοφτη) θα μιλαμε για πρωτης κλάσεως μπακ χαφ τα επόμενα χρόνια!!

Δημοσ.
Είπα και γώ δε θα επέμβει το "ανωτέρου επιπέδου ον" να μας βάλει στη θέση μας?

50 φορές να βαρέσει δύσκολο να το βάλει πάνω από πέντε,άρα μιλάμε για τύχη,λέγε ό,τι γουστάρεις.

Καλή φάση να ειρωνεύεσαι αυτόν που λέει κάτι για να αποδείξεις ότι είναι λάθος αυτό που λέει.

Αυτό που καταφέρνεις όμως, δεν είναι να αποδείξεις ότι εγώ δεν είμαι "ανωτέρου επιπέδου ον", αλλά ότι εσύ είσαι κατωτέρου.

Όσο για αυτό που προσπαθείς να ψελλίσεις επί του προκειμένου, απλά καταλαβαίνω ότι δεν έχεις καμία σχέση με το αντικείμενο. Μα καμία όμως.

ΑΝ μπορείς να μιλήσεις σοβαρά (λέμε τώρα), προτίθεμαι να σου εξηγήσω γιατί είσαι άμπαλος.

ΥΓ: Το ότι εδώ μέσα (που δεν είναι δα και οπαδικό forum), χωρίς να κινείσαι στο χώρο της πλάκας, αναφέρεσαι σε ακατανόμαστους και χωρίς να μπορείς καν να γράψεις το όνομα της ομάδας, κάτι δείχνει για τα μυαλά που κουβαλάς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...