Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τον βλεπω να την πουλαει την ομαδα για να ξεχρεωσει ο γιαννακοπουλος μετα την πικρα που φαγε(λεμε τωρα)

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
με την προσθηκη 3-4 καλων εργαλειων επιλογης γιαννακη,στην θεση του γουντς,του μευροκεφαλιδη + 2 εξτρα,και με την προσθηκη σχορτιανιτη θα κανει μεγαλα πραγματα αυτη η ομαδα.

δεν θα συμφωνησω στον γουντς, ειναι τρελλος παιχτουρας και τριαρια στην ευρωπη δεν βρισκεις ευκολα (δες παναθηναικο). Πιστευω οτι αν παιζει με κανονικο ρυθμο θα κανει θαυματα..

Δημοσ.
δεν θα συμφωνησω στον γουντς, ειναι τρελλος παιχτουρας και τριαρια στην ευρωπη δεν βρισκεις ευκολα (δες παναθηναικο). Πιστευω οτι αν παιζει με κανονικο ρυθμο θα κανει θαυματα..

εχω αναφερει πρωτος απο ολους την αδυναμια μου για τον συγκεκριμενο μπασκεμπολιστα.το καλυτερο 3αρι στην ευρωπη μακραν,σαν μπασκετικη αξια,αλλα δυστηχως ειναι στα @@ του.οποτε θελει παιζει.

Δημοσ.

sorry αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ο Γουντς είναι το καλύτερο 3άρι στην Ευρώπη... ούτε άμυνα παίζει, ούτε διείσδυση έχει (δεν είναι λίγες οι φορές που πάει και πέφτει πάνω στους αντιπάλους σαν κρυάρι) τώρα τελευταία έχει χάσει και την επαφή του με το καλάθι (έμαθα σήμερα ότι στο 1ο 10λεπτο ήταν πολύ καλός αλλά λόγω ΔΕΗ δεν είχα την ευκαιρία να το δω).

Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο 3άρι στην Ευρώπη...αυτή τη διάκριση την έχει κερδίσει με το σπαθί του ο Σισκάουσκας.

Τέλος πάντων αυτά λίγη σημασία έχουν...μπράβο στην ομάδα μας πλέον προέχει ο τελικός κυπέλου που έτσι όπως έχουν τα πράγματα τώρα με βάση την απόδοση των δύο ομάδων τελευταία ο Ολυμπιακός μάλλον πάει ως φαβορί και αισιοδοξώ ότι θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε τον πρώτο μας τίτλο για φέτος...

Μέτα έχει σειρά η CSKA που αν και πρόκειτε και πάρα πολύ καλή ομάδα πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός ματσάρει πολύ καλά μαζί τους... και έχουμε (πολλές) ελπίδες για πρόκριση στο F4...

Δημοσ.
sorry αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ο Γουντς είναι το καλύτερο 3άρι στην Ευρώπη... ούτε άμυνα παίζει, ούτε διείσδυση έχει (δεν είναι λίγες οι φορές που πάει και πέφτει πάνω στους αντιπάλους σαν κρυάρι) τώρα τελευταία έχει χάσει και την επαφή του με το καλάθι (έμαθα σήμερα ότι στο 1ο 10λεπτο ήταν πολύ καλός αλλά λόγω ΔΕΗ δεν είχα την ευκαιρία να το δω).

Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο 3άρι στην Ευρώπη...αυτή τη διάκριση την έχει κερδίσει με το σπαθί του ο Σισκάουσκας.

Μια χαρα διεισδυση εχει, τρομερα αλτικος και στην ημερα του και τρελλος σουτερ...διαρκεια θελει και μετα ολα ερχονται..

Οσο για τον σισκαουσκας, επιβεβαιωνεται αυτο που λεω, επειδη σισκα δεν μπορεις να παρεις, μεινε με τον γοθντς, μια χαρα ειναι..

Εκτος και αν παρεις τον...κουφο για τριαρι :D

Δημοσ.

Πάντως να σου πω την αλήθεια...δεν ξέρω πως θα βρει ρυθμό...οι Γκριρ (κυρίως) και Τζάκσον λιγότερο νομίζω ότι χρειάζονται πιο πολύ στην ομάδα... καθώς ο Γκριρ έχει εξελιχθεί σε άνθρωπο της τελευταίας στιγμής... όταν η μπάλα καίει είναι εκεί κάτι που έλειπε μέχρι τώρα από την ομάδα. Ο Τζάκσον μπορεί να έχει 1002 προβλήματα (ειδικά στην άμυνα) αλλά είναι στην ουσία ο μοναδικός ψηλός που έχουμε που στην επίθεση είναι εγγύηση (και μέσα αλλά και έξω από την ρακέτα). Ο Γούντς από την άλλη δεν μου έχει δείξει μέχρι τώρα ότι είναι απαραίτητος για την ομάδα. Δυστυχώς ο προγραμματισμός το καλοκαίρι ήταν άθλιος και γι'αυτό έχουμε αυτά τα προβλήματα τώρα...

Δημοσ.

Τέλος πάντων αυτά λίγη σημασία έχουν...μπράβο στην ομάδα μας πλέον προέχει ο τελικός κυπέλου που έτσι όπως έχουν τα πράγματα τώρα με βάση την απόδοση των δύο ομάδων τελευταία ο Ολυμπιακός μάλλον πάει ως φαβορί και αισιοδοξώ ότι θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε τον πρώτο μας τίτλο για φέτος...

Μέτα έχει σειρά η CSKA που αν και πρόκειτε και πάρα πολύ καλή ομάδα πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός ματσάρει πολύ καλά μαζί τους... και έχουμε (πολλές) ελπίδες για πρόκριση στο F4...

πριν ποστερετε,μαθετε πρωτα ρε παιδια να διαβαζετε τα ποστ των αλλων.μιλησα καθαρα για "μπασκετικη αξια" ,και οχι σε σχεση με αυτα που μας δειχνει μεσα στο γυπεδο.

ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΑΞΙΑ

το γραφω και παραπανω.ασφαλος και δεν εχει προσφερει τα αναμενομενα,αλλα αυτο δεν υποβαθμιζει το ταλεντο του.ο ανθρωπος ειναι γεννημενος για μπασκεμπολιστας,ασχετος αν δεν το εχει καταλαβει ακομα στα 25 του.εχει απιστευτο μπασκετικο στιλ,και αμα τον εχεις δει και απο κοντα,εχει και απιστευτο μπασκετικο κορμι.αν ειχε λιγο μυαλο στο κεφαλι του,θα ειχε κανει τεραστια καριερα στο NBA.

Δημοσ.
Πάντως να σου πω την αλήθεια...δεν ξέρω πως θα βρει ρυθμό...οι Γκριρ (κυρίως) και Τζάκσον λιγότερο νομίζω ότι χρειάζονται πιο πολύ στην ομάδα... καθώς ο Γκριρ έχει εξελιχθεί σε άνθρωπο της τελευταίας στιγμής... όταν η μπάλα καίει είναι εκεί κάτι που έλειπε μέχρι τώρα από την ομάδα. Ο Τζάκσον μπορεί να έχει 1002 προβλήματα (ειδικά στην άμυνα) αλλά είναι στην ουσία ο μοναδικός ψηλός που έχουμε που στην επίθεση είναι εγγύηση (και μέσα αλλά και έξω από την ρακέτα). Ο Γούντς από την άλλη δεν μου έχει δείξει μέχρι τώρα ότι είναι απαραίτητος για την ομάδα. Δυστυχώς ο προγραμματισμός το καλοκαίρι ήταν άθλιος και γι'αυτό έχουμε αυτά τα προβλήματα τώρα...

o γκριρ οπως ειπα ειναι παρα πολυ καλος, εχει δειξει οτι ξερει να παιζει και σαν πραγματικος ασσος..

Οσο για τον τζακσον, τελικα δεν με τρελενει.. καλος στην επιθεση, αλλα στην αμυνα μεχρι και ο παπαδοπουλος τον εκανε τσοντα..και με την επιστροφη του χονδρου, δεν νομιζω να μεινει...

Τελος θα συμφωνησω με τον μπουγα για τον γουντς..τα ξεσπασματα του δειχνουν τεραστιο παικτη..γιαυτο λεω οτι αν παρει παιχνιδια στα ποδια του και αποκτησει ρυθμο θα κανει μεγαλα πραγματα...

Δημοσ.
πριν ποστερετε,μαθετε πρωτα ρε παιδια να διαβαζετε τα ποστ των αλλων.μιλησα καθαρα για "μπασκετικη αξια" ,και οχι σε σχεση με αυτα που μας δειχνει μεσα στο γυπεδο.

ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΑΞΙΑ

το γραφω και παραπανω.ασφαλος και δεν εχει προσφερει τα αναμενομενα,αλλα αυτο δεν υποβαθμιζει το ταλεντο του.ο ανθρωπος ειναι γεννημενος για μπασκεμπολιστας,ασχετος αν δεν το εχει καταλαβει ακομα στα 25 του.εχει απιστευτο μπασκετικο στιλ,και αμα τον εχεις δει και απο κοντα,εχει και απιστευτο μπασκετικο κορμι.αν ειχε λιγο μυαλο στο κεφαλι του,θα ειχε κανει τεραστια καριερα στο NBA.

Και που την έχεις δει την μπασκετική αξία του Γουντς; Εγώ μιλάω με βάση αυτά που έχω δει και όχι με τι θα μπορούσε να κάνει.. είναι δεδομένο ότι ο άνθρωπος έχει τρομερά αθλητικά προσόντα. Είναι επίσης δεδομένο ότι έχει και αρκετές επιθετικές αρετές... αλλά ορισμένες φορές είναι πολύ "ατσούμπαλος", η ντρίμπλα του δεν είναι και η καλύτερη που υπάρχει, στην άμυνα παρ' όλα τα αθλητικά προσόντα του είναι τουλάχιστον κακός (αν και σιγά σιγά νομίζω δείχνει να ψιλο-στρώνει σ'αυτό τον τομέα λόγω Γιαννάκη αλλά και πάλι θέλει πάρα πολύ δουλειά).

Από την άλλη βέβαια δεν κάνει τραβηγμένα πράγματα μέσα στο γήπεδο, άμα πάρει μπροστά τότε δεν τον σταματάει κανείς και άμα αποφασίσει να παίξει στην άμυνα θα είναι τουλάχιστον αξιοπρεπής...

Γενικά συμφωνώ ότι μπορεί να γίνει πολύ καλός παίχτης... αλλά αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται πολύ περισσότερο τους Γκριρ και Τζάκσον. Άμα γυρίσει ο Σόφο...αλλάζει το πράγμα...

Ερώτηση κρίσεως... αφού στην Ελλάδα έχουμε θέση για ακόμα ένα ξένο (κοινοτικό)...γιατί μένει εκτός ο Σειμπούτις; Μέχρι πότε θα περιμένουν για εκείνο το διαβατήριο; Η μήπως ετοιμάζουν καμιά μεταγραφή; Είναι αρκετά περίεργο...

Δημοσ.

Διακόπτω για λίγο την κουβεντούλα για το μπασκετάκι.

Μετά τον Πρωταθλητή και το Φώς σήμερα άλλη μια φυλλάδα μας ενημερώνει οτι πρέπει να ετοιμαζόμαστε για Σεγκούρα και από την καινούρια χρονιά.Τελικά ο Κόκκαλης δεν μαθαίνει από τα λάθη του.Τα επαναλαμβάνει συνεχώς.

Δημοσ.
Διακόπτω για λίγο την κουβεντούλα για το μπασκετάκι.

Μετά τον Πρωταθλητή και το Φώς σήμερα άλλη μια φυλλάδα μας ενημερώνει οτι πρέπει να ετοιμαζόμαστε για Σεγκούρα και από την καινούρια χρονιά.Τελικά ο Κόκκαλης δεν μαθαίνει από τα λάθη του.Τα επαναλαμβάνει συνεχώς.

Ακομα ασχολεισαι με τη μπαλα εσυ;

Οσον αφορα το μπασκετ...ο Γουντς ειναι τρομερος παιχτης αλλα ειναι απολυτα λογικο να μην μπορει να αποδωσει οταν αγωνιζεται μολις μια φορα την εβδομαδα!

Επισης μην ξεχνατε οτι ειναι η 1η του χρονια στην Ευρωπη σε ενα τελειως διαφορετικο τροπο παιχνιδιου απο οτι στο ΝΒΑ.

Αμα παρει κοινοτικο διαβατηριο και θελει και ο ιδιος να μεινει αλλη μια χρονια στην Ευρωπη πρεπει οπωσδηποτε να τον κρατησουν!

Οσον αφορα τις μεταγραφες ολα τα λεφτα πρεπει να σπρωχτουν στον ασσο στον αντικαταστατη του Γκριρ και ενα πολυ δυνατο 4αρι δεν θα με χαλαγε.

Στις υπολοιπες θεσεις ειμαστε πληρεις...

Δημοσ.

Μπαμ εκανε απο μονο του οτι θα εχουμε και του χρονου σεγκουρα....Καινουριο προπονητη να περιμενετε απο τον μαρτη-απριλη του 2009 οπου θα ειμαστε και παλι στην ιδια ασχημη θεση(ελπιζω πως οχι βεβαια)....

Δημοσ.
Ακομα ασχολεισαι με τη μπαλα εσυ;

Είμαι αθεράπευτα ποδοασφαιρικός.Με τη μπάλα ασχολιόμουν ακόμα και στα πέτρινα τώρα δεν θα ασχολούμε?

Παρεπιπτώντως βλέπω μια υπερβολική αισιοδοξία για το μπασκετάκι.Μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα γιατί θα έρθει καμιά σφαλιάρα και θα βλέπουμε αστεράκια πάλι.

ε τοτε μακαρι να μην παρουμε πρωταθλημα για να παρει ποδι ο σεγκουρα..

Εγώ το είχα πεί από την πρώτη μέρα που απολύθηκε ο Λέμονής.Ο μόνος τρόπος για να γλυτώσουμε από τον σεγκούρα είναι να χαθεί το πρωτάθλημα.

Δημοσ.

Παιδια εαν οντως εχει δρομολογηθει το θεμα Σεγκουρα το αν θα παρουμε ή οχι πρωταθλημα ειναι ασχετο και αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

Ανεξαρτητου καταληξης του λοιπον, εαν ο Σεγκουρα μεινει και του χρονου εγω δεν ξαναπαταω γηπεδο, γιατι αρνουμαι να με εχει δουλεψει για πολλοστη φορα ο προεδρος.

Θα εχει ξεπερασει πλεον τα ορια της υποτιμησης της νοημοσυνης του Ολυμπιακου λαου η κατασταση, και εγω προσωπικα δεν θα το ανεχτω για μια ακομη φορα.Αρνουμαι να πιστεψω οτι θα εχει το θρασος να τον κρατησει ενω εκανε τετοιες επενδυσεις.. Θα σημαινει οτι θελει μια απο τα ιδια γιατι τον βολευει η κατασταση και το φετινο ξεσκαρταρισμα ηταν απλα σταχτη στα ματια..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...