Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ασχετο με το Θρύλο, αλλα μπράβο ρε Εργοτελάρα!!!! Αυτό ήταν μισή σωτηρία.

Θα κάνουμε και εμείς το καθήκον μας με τη Λειβαδιά και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Θα είναι κρίμα να υποβιβαστεί ο Εργοτέλης και να έχουμε Α' εθνική μόνο τη ντροπή του νησιού.

Δημοσ.
Ασχετο με το Θρύλο, αλλα μπράβο ρε Εργοτελάρα!!!! Αυτό ήταν μισή σωτηρία.

Θα κάνουμε και εμείς το καθήκον μας με τη Λειβαδιά και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Θα είναι κρίμα να υποβιβαστεί ο Εργοτέλης και να έχουμε Α' εθνική μόνο τη ντροπή του νησιού.

Ντροπή του νησιού είσαι εσύ και όλοι οι υπόλοιποι κόκκινοι κρητικοί. Αλήθεια όταν έρχονται σου βρίζουν το νησί σου και εσύ κάθεσαι δίπλα τους, νιώθεις χαρούμενη;

Ή μήπως τραγουδάς μέσα στο παγκρήτιο το εδώ είναι πειραιάς .. ;

Δημοσ.

Εσυ έχεις μείνει 5 χρόνια πίσω. Αυτά τα συνθήματα εχουν πάψει εδώ και κάτι χρόνια.

Απολαύστε το οικογενειακό διπλό σε 2-3 βδομάδες, ανοίξτε τα ποδαράκια για μία ακόμη φορά και ας αφήσουμε τους χαρακτηρισμούς στους άλλους.

Και για να δούμε πόσο θα γεμίσει το Παγκρήτιο αυτή τη φορά. Αλλά ξέχασα η οικογένεια μαζεύεται μια φορά το χρόνο και γεμίζει το γήπεδο στο ματς με Ολυμπιακό και μετά του χρόνου πάλι.

Δημοσ.

Δεν ξέρω σε ποιος έτος ζεις, εγώ πάντως άκουσα τα συνθήματα αυτά και στα 2 ματς του ολυμπιακού φέτος στην κρήτη.. Πήγαινε τραγούδα για τον πειραιά λοιπόν και άσε να τραγουδάνε για τη μεγαλόνησο όσοι είναι κρητικοί.

Δημοσ.

Δεν ήξερα οτι όσοι είναι Ολυμπιακοί αυτόματα δεν είναι και κρητικοί. Βρε τι μαθαίνει κανείς.

Αλλα τι περιμένει κανείς απο σας που βρίζετε νεκρούς?

Δημοσ.

ρε σεις ξεερατε οτι ο ποστιγκα εχει αρχιδι???

λεει ο εκφωνητης θα εχουμε αλλαγη, λεει ο αλλος ναι ο ποστγκα εχει αρχιδι εεεεε εχει αρχισει να προθερμενετε, λοοοολ

Δημοσ.
Δεν ξέρω σε ποιος έτος ζεις, εγώ πάντως άκουσα τα συνθήματα αυτά και στα 2 ματς του ολυμπιακού φέτος στην κρήτη.. Πήγαινε τραγούδα για τον πειραιά λοιπόν και άσε να τραγουδάνε για τη μεγαλόνησο όσοι είναι κρητικοί.

Ψιτ τραβα παρε κανενα lexotanil και ασε τη κοπελα ησυχη που θα της λες τι ομαδα να υποστηριζει!

Αντε γιατι η ομαδουλα σου μολις αφησε αλλους 2 βαθμους σημερα με τον Ηρακλη και γιαυτο εχεις νευρακια.:lol:

Εγω παλι εχω αγωνια σε περιπτωση νικης μας αυριο στη Λειβαδια πως θα ειναι το πρωτοσελιδο της Αθλητικης Μποχας!:lol:

HXO_b.jpg

Δημοσ.

Tι έγινε ρε παιδιά?Την έστειλε την επιστολή η Μήτσου για τη διαιτησία του Χαραλαμπίδη?

Ρε τι είναι αυτοί,100-0 τους πήγε το παλληκάρι και δεν τα κατάφεραν....

Δημοσ.

Λοιπον το εχω...αυριο θα βγει ο Μητσου και θα καταγγειλει τον Ρεμο οτι δεν χτυπησε το παιχνιδι με τον Ολυμπιακο για το κυπελλο για να ειναι φρεσκοι οι παιχτες σημερα και να κοψουν βαθμους απο τη Παναθα!

Αισχος!

Δημοσ.

Να αυτές τις μαλακίες κάνω. Αντί να δω το ματς πάω για καφέ.

Εμείς τώρα χαιρόμαστε ή λυπόμαστε που έφερε χ ο βάζελος....

Δημοσ.
Εσυ έχεις μείνει 5 χρόνια πίσω. Αυτά τα συνθήματα εχουν πάψει εδώ και κάτι χρόνια.

Απολαύστε το οικογενειακό διπλό σε 2-3 βδομάδες, ανοίξτε τα ποδαράκια για μία ακόμη φορά και ας αφήσουμε τους χαρακτηρισμούς στους άλλους.

Και για να δούμε πόσο θα γεμίσει το Παγκρήτιο αυτή τη φορά. Αλλά ξέχασα η οικογένεια μαζεύεται μια φορά το χρόνο και γεμίζει το γήπεδο στο ματς με Ολυμπιακό και μετά του χρόνου πάλι.

Απο περιέργεια, θα ανοίξουν τα ποδαράκια όπως κάνατε εσείς πέρυσι με τον Λεβαδειακό; Ή με διαφορετικό τρόπο;

Δημοσ.

Τον τρόπο τον ξέρετε καλά εσείς, δεν χρειάζεστε υποδείξεις. Κάθε χρόνο τα ίδια, ε θα έχετε μάθει πως αρέσει στο μεγάλο αφεντικό..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...