Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πόσο παραπάνω να επεκταθώ?

Πές μου ο Πάτσα τι προσέφερε στο παιχνίδι πέραν του να γυρίζει τη μπάλα πίσω και παράλληλα.Μου έσπασε τα νεύρα.Εντάξει,δε μπορείς να παίζεις με τον ίδιο ρυθμό 90λεπτο αλλά οι αλλαγές του πάγωσαν τελείως τον ρυθμό.Η ομάδα μας θύμισε πάλι παιχνίδια όπως εργοτέλη και αστέρα.Ο Σίσιτς τουλάχιστον προσπάθησε και έβγαλε 2-3 καλές σέντρες.

Μη ξεχνάς ότι ο Πάτσα είναι δεξί μπάκ κανονικά (άλλο που πώς καταφέρνει και παίζει ο άμπαλος ο Πάντος εκεί)

Δημοσ.

Με νικη επι των ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ την επομενη εβδομαδα τελειωνει η παραμυθα και ικανοποιειται και η ψυχωση του Κοκκαλη.

Να βγουμε λοιπον να πανηγυρισουμε αλλο ενα νταμπλ με ανυπαρκτους αντιπαλους και εναν ακομα προσωρινο προπονητη με ημερομηνια ληξεως.

Δημοσ.
Επειδη ειμαι ο μοναδικος που μιλαει, εμ γραφει τελωσπαντων, σορρυ αστοχο το σχολιο σου.

Δεν σε θυμηθηκα τωρα, απλα ειπωθηκε κατι και ειπα να κανω ενα σχολιο, απλα το ενα φερνει το αλλο, μιας και υπαρχουν απαντησεις στις απαντησεις.

Τόσο άστοχο που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις, έτσι;

Ρε σχολιάζετε που σχολιάζετε μετά γιατί παρεξηγιέστε;

Δημοσ.
Πόσο παραπάνω να επεκταθώ?

Πές μου ο Πάτσα τι προσέφερε στο παιχνίδι πέραν του να γυρίζει τη μπάλα πίσω και παράλληλα.Μου έσπασε τα νεύρα.Εντάξει,δε μπορείς να παίζεις με τον ίδιο ρυθμό 90λεπτο αλλά οι αλλαγές του πάγωσαν τελείως τον ρυθμό.Η ομάδα μας θύμισε πάλι παιχνίδια όπως εργοτέλη και αστέρα.Ο Σίσιτς τουλάχιστον προσπάθησε και έβγαλε 2-3 καλές σέντρες.

Μη ξεχνάς ότι ο Πάτσα είναι δεξί μπάκ κανονικά (άλλο που πώς καταφέρνει και παίζει ο άμπαλος ο Πάντος εκεί)

κοιταξε καταλαβαινο οτι δεν συμφωνουμε στην κριση του παιχνιδιου και της αλλαγης, αλλα τον χαρακτηρισμο περι υπαλληλικης συπεριφορας δεν καταλαβαινο. Σε ειπα γω καραγκιοζη της θυρας 7, λεμονο groupie η δεν ξερω γω τι αλλο?? Οχι, οποτε εσυ πως τα πετας ετσι απλα και ομορφα??

Πολυ απλα παντα λεω αυτο που βλεπω και εχω χεσμενο τον κοκαλλη και την διοικηση. Ουτε λεφτα τους δινω, ουτε διαρκειας εχω (απο τα χανια αλλοστε θα ηταν δυσκολο), μονο γουσταρο μπαλιτσα και ολυμπιακο. Αν ο ολυμπιακος εδειξε για πρωτη φορα μετα απο καιρο καλο προσωπο και αν ετυχε να συμφονησο με καποιες επιλογες του σεγκουρα παει να πει οτι εχω υπαλληλικη συμπεριφορα??

Ο πατσα αγορι μου εκοψε καμποσες επιθεσεις του λεβαδειακου και βοηθησε στο να κρατηθει η μπαλα την ωρα που κινδυνευαμαι. Δεν υποστηριζω οτι ειναι η παιχτουρα η ιδια, αλλα για να μπενει αλλαγη για κανα μισαωρο οπως σημερα ειναι μια χαρα χρησιμος. Για την ακριβεια πιστευω ο λεμονης ειχε κανει λιγο καταχρηση στο θεμα πατσα. Ο σισιτς δεν εκανε απολυτος τιποτα, δεν τελειωσε μια φαση της προκοπης, οποτε απορο πως τον προτιμουσες μεσα στο γηπεδο!! Αλλοστε η αναπτυξη του ολυμπιακου δεν επηρεαστηκε απο τον σισιτς. Γκαλετι, τζολε , μπελουτσι κανανε ολο το παιχνιδι και πριν και μετα της αλλαγης. Μονο οταν βγηκε ο γκαλετι χαλασε ο ρυθμος της ομαδας. Οποτε μαλλον αλλο παιχνιδι εβλεπες

Δημοσ.
Δεν παρεξηγηθηκα ρε, σου απαντησα γιατι ημουν και συνεχιζω να ειμαι ο μοναδικος που γραφει σε αυτο το θρεντ.

ΟΚ! Και χαίρομαι που δεν παρεξηγήθηκες γιατί ξεκινάει και η αθλητική Κυριακή σε λίγο την όποια όποτε πάμε καλά βλέπω από την αρχή μέχρι το τέλος (όταν δεν πάμε βλέπω "dance") :lol:

Δημοσ.
κοιταξε καταλαβαινο οτι δεν συμφωνουμε στην κριση του παιχνιδιου και της αλλαγης, αλλα τον χαρακτηρισμο περι υπαλληλικης συπεριφορας δεν καταλαβαινο. Σε ειπα γω καραγκιοζη της θυρας 7, λεμονο groupie η δεν ξερω γω τι αλλο?? Οχι, οποτε εσυ πως τα πετας ετσι απλα και ομορφα??

Πολυ απλα παντα λεω αυτο που βλεπω και εχω χεσμενο τον κοκαλλη και την διοικηση. Ουτε λεφτα τους δινω, ουτε διαρκειας εχω (απο τα χανια αλλοστε θα ηταν δυσκολο), μονο γουσταρο μπαλιτσα και ολυμπιακο. Αν ο ολυμπιακος εδειξε για πρωτη φορα μετα απο καιρο καλο προσωπο και αν ετυχε να συμφονησο με καποιες επιλογες του σεγκουρα παει να πει οτι εχω υπαλληλικη συμπεριφορα??

Ο πατσα αγορι μου εκοψε καμποσες επιθεσεις του λεβαδειακου και βοηθησε στο να κρατηθει η μπαλα την ωρα που κινδυνευαμαι. Δεν υποστηριζω οτι ειναι η παιχτουρα η ιδια, αλλα για να μπενει αλλαγη για κανα μισαωρο οπως σημερα ειναι μια χαρα χρησιμος. Για την ακριβεια πιστευω ο λεμονης ειχε κανει λιγο καταχρηση στο θεμα πατσα. Ο σισιτς δεν εκανε απολυτος τιποτα, δεν τελειωσε μια φαση της προκοπης, οποτε απορο πως τον προτιμουσες μεσα στο γηπεδο!! Αλλοστε η αναπτυξη του ολυμπιακου δεν επηρεαστηκε απο τον σισιτς. Γκαλετι, τζολε , μπελουτσι κανανε ολο το παιχνιδι και πριν και μετα της αλλαγης. Μονο οταν βγηκε ο γκαλετι χαλασε ο ρυθμος της ομαδας. Οποτε μαλλον αλλο παιχνιδι εβλεπες

Καταρχήν "αγόρι μου" ο Πάτσα στο δημιουργικό κομμάτι ήταν μηδέν,χωρίς διάθεση.Ανασταλτικά μου κάνει και ο Πάντος.

Τον ρυθμό τον έδινε ο Μπελούτσι ρε αρχηγέ,ο μόνος που πέρασε κάθετες μπάλες.είδες κανένα τζόλε? πλάκα μου κάνεις?

Μάλλον είχες γυρίσει τη τηλεόραση οριζόντια ή δεν έχετε καλή λήψη εκεί κάτω.

Εσύ τι πρόβλημα έχεις ? σε σένα αναφέρθηκα? Μίλησα εγώ για Κόκκαλή και λεμονόκουπες? Χαλάρωσε λίγο.

Δημοσ.

μα βαζεις τον πατσα για να σου προσφερει στο δημιουργικο κοματι?? Εχεςι βαλει 3 μπαλακια και εχεις κανει αλλες 5-6 φασεις, φυσιολογικα καποια στιγμη κουραζεται η ομαδα και αρχιζουν να πιεζουν οι γηπεδουχοι (ακομα και αν λεγονται λεβαδειακος). Ε η λογικη λεει οτι ριχνεις ενα παιχτη που θα προσεξει πιο πολυ τα αμυντικα του καθηκοντα απο το να εχεις τον σισιτς να δινει την μπαλα απο το δεξι στο αριστερο να την χανει και να προσφερει κοντρα επιθεσεις. Τι αλλο θες για να καταλαβεις την λογικη της αλλαγης και το ποσο βοηθησε ο πατσα απο τοτε που μπηκε (οχι στο θεαμα αλλα στην ουσια).

Ο μπελουτσι αμα δεν ειχει βοηθειες απο γκαλετι, τζολε δεν κανει τιποτα. να δινει πασες στον εαυτο του δεν γινεται. Αυτο ελειπε απο τα προηγουμενα παιχνιδια του, στηριξη απο τζολε, γκαλετι, οπως επισης και οτι παλια ειχε 2 αμυντικα χαφ διπλα του που δεν βοηθουσαν μπροστα απο την σεντρα.

Και τελος οταν μιλουσες για υπαλληλικη συμπεριφορα ειχες κανει quote δικο μου ποστ, αν δεν αναφεροσουν σε μενα γραψε λαθος. Δεν φταιο εγω αν δεν το εκανες σαφες

Δημοσ.
Δεν μπορεις να γλυψεις εκει, γιατι απλα, τα 10 χρονια τα περασες, με Κοσκωτα και Σαλιαρελλη, αυτο ελειπε...

Ισως οχι εσυ, αλλοι ομως πολλοι γκρινιαζανε...

Α τωρα αυτο ελειπε ε; Φυσικα οταν ειναι για τον ΟΣΦΠ ειναι φυσιολογικο να μην περνει πρωταθλημα ενω οταν εσυ σωζεσαι απο το αρθρο 44 ολα μελι και γαλα...Ετσι να βλεπει ο κοσμος πως σκεφτεστε δλδ και οτι λετε τα ιδια οταν ειστε στην θεση μας.. Να μην σου πω και χειροτερα..Αστο αδελφε καταλαβα..

Σε μερικα πραγματα δεν συμφωνω και εγω, αλλα παρολα αυτα δεν μπορει κανεις να διαφωνισει με το γεγονος, πως εχουν υπαρξει στιγμες που με σφαξανε οι διαιτησιες.

Ενω ο Ολυμπιακος, σε παιχνιδια με την ΑΕΚ, δεν εχει σφαχτει ποτε...

Και δεν λεω για μια μικροαποφαση, οπως ενα λαθος οφσαιντ, αλλα να σε σπρωχνουν με καθε τροπο για να νικησεις.

ΟΚ.. Κλασσικη αντιδραση φιλαθλου της ΑΕΚ.. Συγνωμη κιολας που σε βαζω με την μαζα (αυτο ειναι δικη σας συνηθεια να μιλατε για το συνολο των Ολυμπιακων) αλλα οταν μου λες αυτο δεν μπορω να συζητησω.. Να στο πω και αλλιως ρε φιλαρακι; Εγω στην θεση σου δεν θα μιλαγα καθολου.. Εχετε φαει τοσες πικρες απο τον Ολυμπιακο ολα αυτα τα χρονια, που δεν ξερετε πλεον τι σας φταιει.. Βλεπεις τον "προεδρο" σας

και καταλαβαινεις την σκεψη του μεσου ΑΕΚτζη.. Την μια ετσι.. Την αλλη γιουβετσι..

Αστο τωρα αφου καταλαβαινεις τι λεμε αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να το παραδεχτεις το καταλαβαινω.. Αλλα που εισαι; Συνεχιστε ετσι.. Εμας δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο μας βολευει αυτη η "λογικη" σας να ριχνετε παντα αλλου τις ευθυνες.. Το βλεπεις τοσα χρονια τωρα.. Και παμε για αλλο ενα. ;)

Εμενα παλι με κουραζει το γεγονος πως οι Ολυμπιακοι λενε πως αδικουνται απο διαιτησιες...ειναι πραγματικα ειρωνικο.
Δλδ να σου ζητησω και συγνωμη που ανεφερα για διαιτησια; Γιατι ενοχλεισε; Εσεις την αναφερετε καθε 3 και λιγο οχι εγω.. Εσεις βρισκετε εκει αποκουμπια οχι εγω. Εσεις τα ριχνετε ολα εκει καθε χρονο. Και ναι αν θελεις να κανω αναφορα στο θεμα υπηρξαν αρκετες στιγμες που φετος αδικηθηκα. Δεν θα κατσω να στις ψαξω γιατι δεν ασχολουμαι. So what? Δλδ αν το χασω το πρωταθλημα φετος θα φταιει η διαιτησια; Η οι μαλακισμενες εμφανισεις της ομαδας μου; Απλα μην μου λες οτι δεν υπαρχουν γιατι απλα εθελοτυφλεις. Aν θες να το κανεις μαγκια σου αλλα το ασπρο μαυρο δεν θα το κανετε..Πειτε τα μεταξυ σας οι ΑΕΚτζηδες αυτα να πειθεστε οτι παντα κατι φταιει..

Επισης κατι ακομα που με κουραζει, ειναι ο κομπλεξισμος μερικων να πουνε το ονομα μιας ομαδας, αλλα αντιθετως λενε, "οι ανυπαρκτοι", "οι αμπαλοι", "οι πεθαμενοι" κτλ

Τοσο μεγαλο κομπλεξ πια?

Αν θεωρεις αυτο μεγαλο κομπλεξ, φαντασου πως σε βλεπει ο μεσος Ολυμπιακος δλδ να μυξοκλαις καθε χρονο και παντα να σου φταιει κατι.. Για αυτο σου λεω αστο..Αν εσυ ποτε βρεθεις στην θεση του Ολυμπιακου με τοσες νικες καβαλα και τοσα πρωταθληματα (λεμε τωρα) ελα να μου πεις πως θα μιλας .. 3 φορες χειροτερος θα εισαι.. (το δευτερο προσωπο ειναι γενικο ετσι για αποφυγιν παρεξηγησεων). Αλλα ξεχασα.. Ο Ντεμης δεν θελει πρωταθληματα.. Θελει να βλεπει μπαλα.. Αυτο ειπε στο επεισοδιο της εβδομαδας.. Αντε να δουμε τι θα πει στην επομενη γκελα..

Για αυτο σου ειπα εξ αρχης φιλαρακι.. Αστο.. Το ξερω οτι θα παμε σε γενικοτητες και οτι μας συμφερει παντα. Να βλεπουμε την καταντια μας, και να κοιταμε την δικια μας ομαδα οχι τους αλλους.

Δημοσ.
Αφήστε τις χαρές και τα πανηγύρια γιατί ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει.Με στραβό αποτέλεσμα την επόμενη αγωνιστική ξεκινάμε σχεδόν από το μηδέν.

Και εκτός αυτού πρέπει να το πάρουν με πάνω από 3πόντους ωστε να βουλώσουνε και τα τελευταία στοματάκια.

Ετσι.. Ολα τα αλλα ειναι ιστοριες για αγριους..

Δημοσ.

επισης δε νομιζω οτι πρεπει κανεις αντιολυμπιακος να μιλησει απο δω και περα για παραγκα και διαιτησιες

Δημοσ.

Πρέπει οπωσδήποτε να τερματίσουμε με πάνω από 3 πόντους γιατί θα βρουν πάτημα να βγάλουν όλοι τα απωθημένα τους. Όχι τίποτε άλλο αλλά βαριέμαι και να τους ακούω.

p.s. Που είσαι ρε Ζήκο να βγεις να μας πεις ότι όποτε παίζει η Αεκ στο Καυτανζόγλειο ο διαιτητές παίζουν σαν χεσμένοι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...