alexzzz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα θα δώσουν 2 κούπες στη φιέστα? (10 χαρακτήρες)
MiltoZ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 τι πατημα να βρουνε ???? εδω εχουν παρει 20 βαθμους κλεψιμαίικους ο καθενας Ε καλά τώρα εκεί θα κολλήσουν? Την βαθμολογία στο γήπεδο και στα χαρτιά θα κοπανάνε μέχρι να σκάσουν. Δεν τους έχεις μάθει τόσα χρόνια? Εμείς δίνουμε απάντηση στο γήπεδο που όποτε πάνε να βγάλουν γλώσσα (και οι δυό τους) τους βάζουμε στην θέση τους αλλά αυτοί μετά από λίγο καιρό θυμούνται τα ανάποδα αράουτ και ξαναβγάζουν γλωσσίτσα! Δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι αυτό είναι το σωστό? Πλάκα κάνω, όλοι τα ίδια κάνουμε.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Αντε αμα νικησουμε το αρθρο44 την επομενη Κυριακη προτεινω η Αθλητικη Μποχα να βαλει τρεις βαθμολογιες...μια στο γηπεδο,μια στα χαρτια και μια οπως θα θελανε να ειναι οι βαζελοι!
adi32 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 το χειροτερο φετος ειναι οτι λιωσανε ολες οι καραμελες παει το διπλο της Ευρωπης παει η προκριση της Ευρωπης παει και η διαιτησια που τους σπρωχνει με 1000
alexzzz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 το χειροτερο φετος ειναι οτι λιωσανε ολες οι καραμελες παει το διπλο της Ευρωπης παει η προκριση της Ευρωπης παει και η διαιτησια που τους σπρωχνει με 1000 Ε, και; Μήπως δεν θα βρεθεί κάτι άλλο να λένε τώρα; Αφού το ξέρουμε ρε... για όλα τα άσχημα εμείς...
Ic3m@N Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Αφήστε τους ρε παιδιά...όσο ασχολούνται μαζί μας τόσο καλύτερο για μας... αφήστε τους να νομίζουν ότι για όλα φταίει ο Ολυμπιακός και να μην βλέπουν τα χάλια της ομάδας τους... που δεν μπορούν να πάρουν ούτε στημένο (λόγω 100 χρόνων) πρωτάθλημα... Καλύτερα να το χάσουμε "στο γήπεδο" το πρωτάθλημα και να το κερδίσουμε "στα χαρτιά" για να έχουν κάτι να ασχολούνται και έτσι να τους ξεφτυλίσουμε πάλι και του χρόνου...
MiltoZ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Oταν ο Ντιμπαλά πήρε παραμάζωμα τον Μπελούτσι κι άνοιξε το σκορ υπέρ της Λιβαδειάς, άρχισε η κατάρρευση των σεναρίων καφενείου γύρω από το πόσο άνετα θα περνούσε ο Ολυμπιακός από την πρωτεύουσα της Βοιωτίας. Οι... αναλυτές των καφενείων της επικράτειας ήταν σίγουροι ότι οι Βοιωτοί θα καθίσουν να χάσουν από τον πρωταθλητή. Ολα αυτά τα έλεγαν χωρίς να εξηγούν πώς διάολο έγινε φέτος κι ο Λεβαδειακός εισέπραξε «τεσσάρες» από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Φαίνεται ότι για αδιευκρίνιστους λόγους οι δύο άλλοι μπορούν να κερδίζουν στη Λιβαδειά με την αξία τους, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που του χαρίζεται ο Κομπότης. Κρίμα, γιατί επί του θέματος αυτού δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως ο Καστίγιο ώστε να τον επικαλεστούν οι επικοινωνιακοί φωστήρες. Ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό υπάρχει ουσιώδης διαφορά. Στον Ολυμπιακό -όχι τώρα αλλά νωρίτερα- βγήκε ο πρόεδρός του και είπε ότι η ομάδα δεν παίζει μπάλα. Στον Παναθηναϊκό αυτή η διαπίστωση κρύφτηκε στο φρούριο της Παιανίας. Ισως να μην τόλμησε κανείς να ξεστομίσει τη βαριά κουβέντα. Τι να πει, δηλαδή, που θα πέσει πάνω του ο «πράσινος» επικοινωνιακός τυφώνας και θα τον εξαφανίσει. Η «SportDay» άσκησε σκληρή κριτική στον Σωκράτη Κόκκαλη για την αποπομπή του Τάκη Λεμονή. Το σύνολο των αρθρογράφων της κατακεραύνωσε την επιλογή του προέδρου. Ωστόσο, τη δική του διάθεση και το πνεύμα του... κατακτητή φαίνεται ότι τα πέρασε στην ομάδα. Ταρακούνησε το σύστημα του Ρέντη. Η παρατήρηση είναι μάλλον άσχετη με τον Σεγούρα. Η δουλειά μάλλον θα γινόταν με τον βοηθό Μπάντοβιτς, ακόμα και τον γυμναστή Καρύδα. http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=124660
livewire Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Όλα καλά, άλλο ένα πρωτάθλημα, βρώμικη δουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι βλέπω μια ευφορία και ένα βόλεμα του στύλ "εντάξει, ξεχαρμανιάσαμε στην Ευρώπη, κάναμε και την πλάκα μας στους κακόμοιρους και μας φτάνει και περισσεύει". Ο Κόκκαλης δικαιώθηκε για άλλη μια φορά,εκείνος μόνο ξέρει τον τρόπο και υποκλινόμαστε στο μεγαλείο του Ανδρός. Αλλά τι σχέση έχει ο Κόκκαλης? Ο Πάο μας έδωσε το πρωτάθλημα στο χέρι, με τις απίστευτες γκάφες του. Ή μήπως όχι? Εγώ δεν δέχομαι να βγαίνει άρχοντας επικοινωνιακά ο Σωκράτης, όταν οι άλλοι δεν είναι ικανοί να κερδίσουν τον Ηρακλή στην έδρα τους. Να μου λένε δηλαδή ότι έξω τώρα(στις 2:33 πμ) είναι μέρα και χιονίζει.... Ωραία ακούγεται το "ενδέκατο" , αλλά αυτό που γίνεται στην ουσία είναι να νομιμοποιείται ο Κόκκαλης να μας κρατά δέσμιους των εμμονών του και να δίνουμε την ευκαιρία στους ανταγωνιστές(τέλος πάντων) να αφυπνιστούν και ενδεχομένως να βάλουν μυαλό. Αυτό το τελευταίο, το βλέπω χλωμό βέβαια, αλλά είναι διαφορετικό να παίρνεις ένα πρωτάθλημα κάθε 10(δέκα) χρόνια με τα ψέματα και να νομίζεις ότι κάτι κάνεις....
adi32 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 τι θα πει απιστευτες γκαφες? μηπως κανανε απιστευτες εμφανισεις και δεν εμπαινε μπαλλα γκολ ή τους τα ακυρωνε ο διαιτητης ? και οι 3 ομαδες εκαναν τραγικες εμφανισεις και πηραν σχεδον ολες τις νικες με 1-0 και αμφισβητουμενα γκολ και φασεις Ο κοκκαλης μεχρι στιγμης δικαιωνεται ειτε τυχαια ειτε οχι
MiltoZ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Εγώ την διοίκηση δεν θα την κρίνω με βάση το πως έπαιξε ο Ολυμπαικός ούτε αν θα πάρει το πρωτάθλημα. Θα την κρίνω με βάση τις κινήσεις που κάνει για την ενίσχυση της ομάδας. Και σε αυτόν τον τομέα δεν έχω παράπονο μετά από πάρα πολά χρόνια. Το ότι ο Κόκκαλης κατάφερε να σοβαρέψει λίγο την ομάδα με τις παρεμβάσεις του απλά είναι ένα συν γι αυτόν. Εντάξει είναι κι οι άλλοι άχριστοι και δεν μπορούν αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Το δικό μας πρόβλημα είνια να φτιάξουμε καλή ομάδα και πιστεύω ότι με το υπάρχον υλικό και 3-4 ακόμα παίκτες αξίας θα είμαστε σούπερ του χρόνου.
livewire Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 τι θα πει απιστευτες γκαφες?μηπως κανανε απιστευτες εμφανισεις και δεν εμπαινε μπαλλα γκολ ή τους τα ακυρωνε ο διαιτητης ? και οι 3 ομαδες εκαναν τραγικες εμφανισεις και πηραν σχεδον ολες τις νικες με 1-0 και αμφισβητουμενα γκολ και φασεις Ο κοκκαλης μεχρι στιγμης δικαιωνεται ειτε τυχαια ειτε οχι Δεν είναι απίστευτη γκάφα να μην κερδίζεις τον Ηρακλή στο γήπεδό σου? Να σου κάνει το 3-0 η Ξάνθη εύκολα και μετά να μην σου φτάνει μια παράταση καθυστερήσεις για να το γυρίσεις?? Και πόσα άλλα κουλά, που δεν θέλω να κουράζω το μυαλό μου με το να θυμάμαι για να έχω επιχειρήματα... Πως θες να το πεις, γκέλες? Ή μήπως είναι, εντός προγράμματος ατυχή αποτελέσματα? Αυτά δεν γίνονται από ομάδα που θέλει να λέει ότι κάνει πρωταθλητισμό. Εγώ είπα ότι και το Θέμο (πχ) να έβαζε προπονητή, ο Πάο θα έκανε τις γκέλες που έκανε. Και θα έλεγε ο καθένας μετά, όπως τώρα εσύ, ότι : χμμ, ο Κόκκαλης δικαιώνεται τυχαία ή όχι... Anyway, εγώ πιστεύω(φοβάμαι) ότι αν ο Κόκκαλης την δει και καλά ότι "εγώ κάνω κουμάντο στην Ελλάδα και παίρνω πρωτάθλημα ακόμα και με την Πετρουλάκη στον πάγκο", δεν πρόκειται να σταυρώσουμε σταθερό προπονητή στον πάγκο με καμία κυβέρνηση και θα συνεχίσουμε να αυνανιζόμαστε με λάτιν συνταξιούχους που κάνουν πλάκα στους εγχώριους άμπαλους και χάνουν το μέτρημα στην Ευρώπη. Καλώς ή κακώς, για να φτιάξεις ομάδα, χρειάζεται σύστημα. Ο Κόκκαλης μας έχει μάθει να ζούμε με το τουρλουμπούκι. Εντάξει, έχει και αυτό τη χάρη του. Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλά, όπως τα λέει ο Miltoz....
Aρρωστος 7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Οσες γκάφες έχει κάνει ο παο έχει κάνει και ο Ολυμπιακός.Δηλαδή δεν είναι γκάφα να πάιζεις εντός έδρας με τον Αστέρα,με πάικτη παραπάνω και να μένεις στην ισοπαλία?Όταν σου βάζει 3 γκόλ και πάς ισοπαλία με τον Εργοτέλη δεν είναι γκέλα?Ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε η νίκη στο Χαριλάου δεν αποτελεί γκάφα? Η αεκ δεν έχει κάνει γκάφες?Αν είχε κερδίσει πανιώνιο-ηρακλή εντός έδρας τώρα θα ήταν πρώτη.Τα χάλια τους έχουν και οι τρείς. Ο παο τις έκανε τις γκέλες του πρός το τέλος του πρωταθλήματος και για αυτό χτυπάνε περισσότερο.Είναι και τα περιθώρια μικρότερα για να διορθώσεις το τυχόν λάθος οπότε η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο τραγική. Το θέμα με τον Κόκκαλη είναι τι θα κάνει το καλοκαίρι.Θα φέρει καλό ξένο προπονητή?Θα συνεχίσει να σπρώχνει χρήμα αγοράζοντας νέους και φιλόδοξους παίκτες? Εγώ είμαι 90% σίγουρος οτι ο Σεγκούρας θα μείνει και του χρόνου αν πάρει το πρωτάθλημα.Το έργο το έχω ξαναδεί.
MiltoZ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Στάνταρντ Σεγκούρα έχει του χρόνου. Πότε πήραμε μεγάλο προπονητή για να πάρουμε φέτος? Τον μεγάλο προπονητή τον ρωτήσατε αν θέλει να έρθει? Εξάλλου ευχαριστημένοι δεν ήμασταν οι περισσότεροι που είχαμε φέτος Λεμονή που είναι το ακριβώς αντίθετο του μεγάλου προπονητή? Ε, τότε και με τον Σεγκούρα δεν θα πρέπει να έχουμε παράπονο.
prigipa_m Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Εγώ βλέπω τον Σεγκούρα και ξενερώνω..Μου έγινε και προπονητής!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.