Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πάντως στον Ολυμπιακό του μπάσκετ κάτι αλλάζει!!!Εγώ βλέπω πολύ σύντομα τον Ολυμπιακό στην κορυφή...

Από ατύχημα του ΠΑΟ, ίσως κάποια στιγμή ανέβει για να πέσει στη συνέχεια πολύ γρήγορα.

Δημοσ.
Από ατύχημα του ΠΑΟ, ίσως κάποια στιγμή ανέβει για να πέσει στη συνέχεια πολύ γρήγορα.

Και πέρισι παραλίγο να το χάσει από ατύχημα αλλά ευτυχώς υπήρχαν τα κατάλληλα όργανα της τάξεως για να ρυθμίζουν την κυκλοφορία και το ατύχημα απεφεύχθει.

Δημοσ.

Περσινά, ξινά σταφύλια...

{Το να προστατεύεις την μπάλα σε λέι απ, το μαθαίνεις στις πρώτες 5 προπονήσεις.}

Δημοσ.
Περσινά, ξινά σταφύλια...

{Το να προστατεύεις την μπάλα σε λέι απ, το μαθαίνεις στις πρώτες 5 προπονήσεις.}

Πέρισι ο Παναθηναικός ήταν αρκετά καλύτερος από τον Ολυμπαικό και παρόλ' αυτά ίδρωσε για να το πάρει. Και πέρισι ήταν η πρώτη χρονιά μετά από πολά χρόνια που ο Ολυμπιακός έκανε επενδύσεις, γιατί όλα τα προηγούμενα χρόνια έπαιζες μόνος σου. Θέλω να πω μην είσε τόσο σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει ένα πρωταθληματάκι κατά λάθος και μετά ο Παναθηαικός θα πάρει άλλα 10.

Δημοσ.
Πέρισι ο Παναθηναικός ήταν αρκετά καλύτερος από τον Ολυμπαικό και παρόλ' αυτά ίδρωσε για να το πάρει. Και πέρισι ήταν η πρώτη χρονιά μετά από πολά χρόνια που ο Ολυμπιακός έκανε επενδύσεις, γιατί όλα τα προηγούμενα χρόνια έπαιζες μόνος σου. Θέλω να πω μην είσε τόσο σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει ένα πρωταθληματάκι κατά λάθος και μετά ο Παναθηαικός θα πάρει άλλα 10.

1.Το πέρυσι γράφεται με υ...

2.Το αν θα ναι ατύχημα άσε να το δουμε στην συνεχεια...

Δημοσ.

Τελικά εσείς γράφετε για τη διαιτησία ή η διαιτησία στο μπάσκετ δε μετράει και εκεί μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε. Ρωτάμε για να ξέρουμε δλδ

Δημοσ.
Εμείς πάλι έχουμε την απορεία πώς γίνετε να είστε τόσο fair play στο μπάσκετ και να ασχολείστε τόσο πολύ με το παρασκήνιο στο ποδόσφαιρο.

Εγώ πάλι θα ήθελα να μάθω τι ξέρεις για το παρασκήνιο του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ...

Πρόσεξε τι θα πεις όμως, μη με αναγκάσεις να βάλω τον υφυπουργό στη κουβέντα...

Δημοσ.

Χεχεχεχε έλα μωρέ Μενέλαε.

"Τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου"

Ανώνυμος γαύρος

Μπορούν να μας θεωρούν κλαψιάρηδες στο ποδόσφαιρο αλλά μπορούν ανερυθρίαστα να ζητούν την εξαίρεση των μισών διαιτητών της Α1. Στο τέλος θα απαιτήσουν να τους σφυρίζει ο Ελληνιάδης

Δημοσ.
Μπορούν να μας θεωρούν κλαψιάρηδες στο ποδόσφαιρο αλλά μπορούν ανερυθρίαστα να ζητούν την εξαίρεση των μισών διαιτητών της Α1. Στο τέλος θα απαιτήσουν να τους σφυρίζει ο Ελληνιάδης

(χωρίς να ξέρω από μπάσκετ...) ότι κάνετε εσείς στην μπάλα, ε;

Δημοσ.

Εδώ ρε συ, έλεγαν ότι ήταν ζεστό λέει το μπαλάκι του Πιτσίλκα στην κλήρωση προχτές...

Μαι ώρα μπροστά στις κάμερες η κλήρωση, οι εκπρόσωποι των ομάδαν ελεγξαν τα μπαλάκια, αυτοί επιμένουν ότι επίτηδες ο Πιτσίλκας έμεινε απ' έξω...

Δημοσ.
Εγώ πάλι θα ήθελα να μάθω τι ξέρεις για το παρασκήνιο του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ...

Πρόσεξε τι θα πεις όμως, μη με αναγκάσεις να βάλω τον υφυπουργό στη κουβέντα...

Γιατί εσύ τι ξέρεις για το παρασκήνιο του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο?Ποιές είναι οι αποδείξεις,η κασέτα του Μάκη?

Εγώ ξέρω οτι στο μπάσκετ είμαστε για το πέος.Και για αυτό δεν ψάχνω δικαιολογίες στο παρασκήνιο,οπότε δεν ξέρω και λεπτομέρεις για το παρασκήνιο.Αν είχα τη διάθεση να ψάξω κάτι θα έβρισκα.Εκτός και αν πιστεύεις οτι ο χώρος της καλαθόσφαιρας είναι αγνός και αμόλυντος....Παραδέχομαι ανοιχτά οτι η διαιτησία ψιλοευνοεί τον παο ΑΛΛΑ δεν είναι αυτός ο λόγος που παίρνει τα πρωταθλήματα.

Και σε μια τελική όταν βλέπω τον κυρ πάυλο να κάνει ντου στους διαιτητές την ώρα που τον βλέπει μέσω της τηλεόρασης όλη η Ελλάδα μπορώ να φανταστώ τι θα κάνει στα κρυφά εκεί που δεν τον βλέπει κανένας....΄

Αντίθετα εσείς εδώ και 12 χρόνια τα ρίχνετε όλα στον Κόκκαλη και στην παράγκα.Αυτή την καραμέλα πιπιλάτε συνεχώς.Δεν κοιτάτε την δικιά σας ποδοσφαιρική κακομοιριά που τόσα χρόνια ο σωφέρ έχει φέρει ότι πιο απίθανο κυκλοφορεί (Νασιόπουλος,Κουτσουρές,Μάρκο Βίλλα,Δάρλας,Λίνκαρ,Πίτσος,Σαίνιο,Ζουταουτας,Μίτου,Μπίδης,Ραγκουέλ,Τόργκελε,Μπόβιο-θές και άλλους?) αλλά ψάχνετε μονίμως δικαιολογία στον κακό Γκαγκάτση και την παρέα του.Πιστεύω οτι καταλαβαίνεις τη διαφορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...