Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αντε με τα γ@μοσπιτα που καλομαθανε στα λεφτα του κοκκαλη τοσα χρονια.και ο τζολε στο τελος της χρονιας τον πουλο και αυτος.λεντεσμα λιγος,καλος παιχτης αλλα λιγος,και με τους συνεχεις τραυματισμους του,αντε γεια.αμ ο αλλος ο τοροσιδης,της @#@ ο γιος; ελεος με το λαλακισμενο,δεν εχει παιξει ουτε 1 λεπτο μπαλα φετος.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε κυριακο στα αρχιδια μας ο σεγκουρα μην με εκνευριζεις τωρα και δεν αντεχετε τετοια ωρα. Οι αλλοι εχουν τον κανενωγλου στον παγκο δεν ειδα να τους επηρεαζει. Ναι δεν το εχει διαβασει καλα το παιχνιδι, αλλα δεν φταιει και αυτος αν ο σεζαρ τρεμει σαν σεισμοπληκτος ο λεντεσμα δεν κατεβηκε στο γηπεδο και ο στολτιδης κανει το χειροτερο παιχνιδι της ζωης του. Ολη η 11δα κανει ταυτοχρονα το χειροτερο δυνατο παιχνιδι και οι αλλοι πεζουν σαν σεληνιασμενοι. Τι να κανει ο σεγκουρα 11 αλλαγες η να αρχισει τα χαστουκια? Φταει ρε παιδι μου θα μπορουσε να κανει μια εσωτερικη αλλαγη, να τραβηξει λιγω πισο την ομαδα αλλα και παλι στα χαλια που ειναι ΟΛΟΙ τους τι να σου κανει αυτο?? Αν μου πει κανεις οτι με αυτη την 11δα και παραταξη πηγεναμε για τετοιο καζο τοτε να πα να γινει προφητης

Δημοσ.
ρε κυριακο στα αρχιδια μας ο σεγκουρα μην με εκνευριζεις τωρα και δεν αντεχετε τετοια ωρα. Οι αλλοι εχουν τον κανενωγλου στον παγκο δεν ειδα να τους επηρεαζει. Ναι δεν το εχει διαβασει καλα το παιχνιδι, αλλα δεν φταιει και αυτος αν ο σεζαρ τρεμει σαν σεισμοπληκτος ο λεντεσμα δεν κατεβηκε στο γηπεδο και ο στολτιδης κανει το χειροτερο παιχνιδι της ζωης του. Ολη η 11δα κανει ταυτοχρονα το χειροτερο δυνατο παιχνιδι και οι αλλοι πεζουν σαν σεληνιασμενοι. Τι να κανει ο σεγκουρα 11 αλλαγες η να αρχισει τα χαστουκια? Φταει ρε παιδι μου θα μπορουσε να κανει μια εσωτερικη αλλαγη, να τραβηξει λιγω πισο την ομαδα αλλα και παλι στα χαλια που ειναι ΟΛΟΙ τους τι να σου κανει αυτο?? Αν μου πει κανεις οτι με αυτη την 11δα και παραταξη πηγεναμε για τετοιο καζο τοτε να πα να γινει προφητης

Οχι τωρα θα τα ακουσεις...γιατι οταν μας εσπαγες τον πεουλα με τον Λεμονη τοτε δεν σου φταιγανε οι παιχτες αλλα ο προπονητης!

Φαε τωρα τη φολιτσα απο το αρθρο44 μπας και καταλαβεις οτι οποιον προπονητη και να εχεις αμα σερνονται οι παιχτες δεν κερδισεις κανενα ματς.

Δημοσ.

τι να σου κανει ο σεγκουρα; φταιει αυτος που ο σεζαρ εχει ανοιξει τα ποδια σαν πορνη,και ο τοροσιδης πεταχτηκε για 45 λεπτα μεχρι το τορινο; αυτουνου του τοροσιδη γινετε καποιος το βραδι να του σπασει τα ποδια να μεινει εκτος 3 χρονακια; ελεος,το παλικαρι ειναι τρομερα,απιστευτα εριστικο με την αδιαφορια του.

Δημοσ.

δεν το βλεπεις ε? αδερφε καλυτερα γιατι δεν αντεχετε....7-0 θα ηταν ποιο δικαιο σκορ στο ημιχρονο

κυργιακο εχεις μεν δικιο, αλλα η διαφορα ειναι οτι ποτε δεν διαλεξα γω κανενα σεγκουρα ουτε ειπα οτι ειναι η σωστη λυση. Ακομα και οταν διωξανε τον λεμονη ειπα ξεκαθαρα, ναι ΚΑΡΑΗΘΕΛΑ να φυγει αλλα οχι εκεινη την χρονικη στιγμη.

Σε αυτη την φαση δεν με νοιαζει ο σεγκουρα ρε παιδι μου, περαστικος ειναι, τα χαλια της ομαδας μου με νοιαζουν.

Απλα ελεος ρε τοροσιδη

Αδιανοητο να μην εχει αλλαξει ακομα τον σεζαρ!

Δεν υπαρχει κεντρο, δεν ξερω που στο διαολο ειναι ο στολτιδης, ο λεντεσμα ειναι πολυ πισω, ο μπελουτσι δεν μπορει να κρατησει μονος του την παλα πανω απο 1,5 δευτερλοπτο και ολοι οι αλλοι ειναι πολυ ψηλα στα πλαγια, υπαρχει μια τρυπα στο κεντρο σαν τον ωκεανο

Δημοσ.
Οχι τωρα θα τα ακουσεις...γιατι οταν μας εσπαγες τον πεουλα με τον Λεμονη....

:lol::lol::lol::lol::lol:

αρχισαμε! ερε τι εχει να γινει μεχρι τα ξημερωματα εδω μεσα :lol::lol:

Δημοσ.
:lol::lol::lol::lol::lol:

αρχισαμε! ερε τι εχει να γινει μεχρι τα ξημερωματα εδω μεσα :lol::lol:

Περίμενε να δεις τι θα γίνει στο τόπικ των άλλων με την σημερινή νεκρανάσταση !

Δημοσ.

ρε παιδια,σας παρακαλω δηλαδη,για να μην νομιζω οτι μονο εγω το βλεπω αυτο... ο τοροσιδης ειναι η δεν ειναι προκλητικα αδιαφορος,ειναι η δεν ειναι απιστευτα ο ποιο εριστικα αδιαφορος ποδοσφαιριστης που περασε απο τον ολυμπιακο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...