Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ε ενταξει δεν θελει, το πεναλτι και η κεφαλια τωρα του στολτιδη ειναι αφυσικα πραγματα. Και η ολη εμφανιση, κατι τους εχουν βαλει στο νερο, υποθεση ακρατητου μου μυριζει λοοοολ

4-0 ωεεεε ωεεεε

Παντος ρε γαμωτο αυτο τον πουτσο πιο πολυ γουσταρα να τον φαο απο τον παο παρα απο το πρωην αεκακι λολ. Τζηζους και ελεος να μας μαμαει ετσι το αεκακι

Δημοσ.

ελα ρε μπενει ο σισιτς, θα το γυρισουμε.

Ρε τι χαλι ο μπελουτσι παλι, ο τον πουστη απο σημερα δεν ξανασχολουμε μαζι του μεχρι να κανει 10 σερι καλα παιχνιδια (αν ποτε)!

Η πλακα ειναι οτι ο παο ουτε ισοπαλια δεν φαινεται να μπορει να παρει, τωρα αλλαξα και εχασε ενα κοντινο βολε ο γκονζαλες και λεει ο εκφωνητης οτι ηταν η 1τη καθαρη φαση στο 2ρο ημιχρ στο 70!

ρε δωστε το στην αεκ ρεεεε

φτου ενω γραφω πεναλτι σον βαζελο

Δημοσ.

ρε δεν κοιταμε τα χαλια μας λεω γω?? το 2ρο πεναλτι ειναι, το 1το δεν το ειδα και ο πανιωνιος ελαχιστα ηθελε να κανει ο τζιμπουρ το 1-2 μολις λιγες φασεις πριν το 2-1.

Αν πουλησουμε τον τοροσιδη πανω απο 1,5 εκατομυριο το καλοκαιρι θα ειναι θαυμα!!

Δημοσ.

ΖΗΤΩ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ TZINOS.

Παμε να χασουμε και απο την Ξανθη να γουσταρουμε....

Δημοσ.

Δες τι εγραφε για τον Λεμονη και την κινηση του κοκκαλη και μετα πες μου.

Υπαρχει έστω και ενας εκτος απο τον Τζινο εδω μεσα που νομιζει οτι θα ειχαμε δει αυτο το πραγμα με το Λεμονη? Γιατι εγω δεν ειδα ουτε απο την ΑΕΚ ουτε απο τον Ribo τιποτα. Το μονο που ειδα ηταν εναν ανυπαρκτο ανευ προηγουμενου ολυμπιακου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...